- Konu Sahibi askrhpozitif
-
ne kadarlıksınız canmdaha bizim ki yeni ama :)
Adet tarihine ne zaman canm ona gore 3-4 haftalik olmasi lazim son adet tarihini baz aliyor doktorlardaha yeni 10-15 günlük felan
Adet tarihine ne zaman canm ona gore 3-4 haftalik olmasi lazim son adet tarihini baz aliyor doktorlar
24. de bitmişti . 3 gün önce test yaptım pozitif çıktı
parol ıcebılırsın hamıleyken bana vermıstı benımde cok sık basım agırıyor ama ben son raddeme gelnce ıcıyorumKizlar merabalar ben geldin ilac icemiyorum cok basim agrio
Bnde ole yapmak istiorum gece baslanisti hala agrio sanirim usuttum kulunc oldumparol ıcebılırsın hamıleyken bana vermıstı benımde cok sık basım agırıyor ama ben son raddeme gelnce ıcıyorum
cok gecmıs olsun canım ya dıkkat ett kendıneBnde ole yapmak istiorum gece baslanisti hala agrio sanirim usuttum kulunc oldum
Iyi dglm basom cok agrior gecmedi bi turlu masajdi suydu buydu fayda etmedi canmMerhaba cnm TSK sen nasilsin
Kiyamam canm ya napsan geçerli acaba hava falan Alsan belki iyi gelirIyi dglm basom cok agrior gecmedi bi turlu masajdi suydu buydu fayda etmedi canm
Aldm ne yedigimden oturdugumdan ictigimin tadini alamadim bugun insan basi agriyinca hic biseyden tad alamiyorKiyamam canm ya napsan geçerli acaba hava falan Alsan belki iyi gelir
İnşallah cnm bilirim çok kotu oluyor uyumayi dene cnm nazi agrilar uyuynca geçiyorAldm ne yedigimden oturdugumdan ictigimin tadini alamadim bugun insan basi agriyinca hic biseyden tad alamiyorins gecer bekliyorum dua ediyorummm
Biraz dalmisim kafa zonklayinca hop ayaklandimmm cnmmm uyuyamadim ondan snra gsce uyudugumda gecer insssİnşallah cnm bilirim çok kotu oluyor uyumayi dene cnm nazi agrilar uyuynca geciyor
İnşallah canim benim insBiraz dalmisim kafa zonklayinca hop ayaklandimmm cnmmm uyuyamadim ondan snra gsce uyudugumda gecer insss
Gecen tv de izledim zahide getsn programiydi sanirim anne karnindaki bebekte bayilirmis annebayildigi zaman ilk defa duydum ilgimi cekti demekki oleymisİnşallah canim benim ins
Aaa ilk defa duyuyorum nie öyle oluyor ki çok ilginç gercektenGecen tv de izledim zahide getsn programiydi sanirim anne karnindaki bebekte bayilirmis annebayildigi zaman ilk defa duydum ilgimi cekti demekki oleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?