- 28 Ekim 2011
- 1.844
- 345
- 333
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Bencede ilginc kayinvalide?le tv ye bakarken izledik ilgimizi cekti onu da unlubidr dedi ya unuttumhangisi anne karnindaki bebek anneninbayilmasindansnraoda bayilirmissAaa ilk defa duyuyorum nie öyle oluyor ki çok ilginç gercekten
Çok ilgincmia gerçekten cnmBencede ilginc kayinvalide?le tv ye bakarken izledik ilgimizi cekti onu da unlubidr dedi ya unuttumhangisi anne karnindaki bebek anneninbayilmasindansnraoda bayilirmiss
Drlar hapini vermedimi cnm ins mide bulantisi zamanlarini biean once atlatirsin cnm
Canim naptin nasilsin gittinmidr aÇok ilgincmia gerçekten cnm
Simdi gidiyorum canmCanim naptin nasilsin gittinmidr a
Simdi gidiyorum canmCanim naptin nasilsin gittinmidr a
Canm sana.bebeginin cinsiyeti supriz olacak sanirim hayirlisi olsun bebeginin iyi olduguna cok sevindim dikkat et kendine :-*Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Sanirim öyle olacak canim ama biz hala erkek gözüyle bakiyoruz bakalim nasip artik sagligi iyi olsun daCanm sana.bebeginin cinsiyeti supriz olacak sanirim hayirlisi olsun bebeginin iyi olduguna cok sevindim dikkat et kendine :-*
Ben yasamadim öyle bi sorun canm kasiklarimda hafif agrim oldu bi doktoruna Daniş bencearkadaşlar merhaba nasip ederse bende 2015te kucagıma alıcam bebeğimi.iki düşük ardından çok endişeli günler geçiriyorum şimdi :) inşallah sağ salim kucagımızda görürüz bebeklerimizi..bu arada arkadaşlar iki kasıgımın tam ortasında kramp kasılma şeklinde çok keskin ağrılarım oluyor sizce normalmi çok korkuyorum yasayan varmıydı cevap verirseniz çok sevinirim
anormal oldugunu düşünüyorum kime sorduysam benm tarif ettiğim agrının olmadıgını söyledi yinede bi umut belki yaşayan vardır normaldir diyorum.kontrolüm çarşamba günü umarım birşey olmamıstır zaten iki düşükten dolayı çok endişeliyimBen yasamadim öyle bi sorun canm kasiklarimda hafif agrim oldu bi doktoruna Daniş bence
İnşallah yoktur bisey cnm sen icinni ferah tutanormal oldugunu düşünüyorum kime sorduysam benm tarif ettiğim agrının olmadıgını söyledi yinede bi umut belki yaşayan vardır normaldir diyorum.kontrolüm çarşamba günü umarım birşey olmamıstır zaten iki düşükten dolayı çok endişeliyim
Bendede oluo o agridan girip cikio daha rqndevuma var ins bisey yoktur cnminşallahh ...
gebelik haftası 20den yukarı olanlarda yalancı sancılarmış benim yaşadıgım ama bnmki henüz çok küçük seninde öyle.inşallah olagan seylerdirBendede oluo o agridan girip cikio daha rqndevuma var ins bisey yoktur cnm
Amin cnm inş hayirlisi olsun hamileliginkızlar bende hamileyim daha cok yeni kesemizi gecen hafta gördük ama cok kücüktü bugün yine randevum vardı kesemiz büyümüş icinde kücük bi nokta vardı doktorum bu bebek büyük ihtimal dedi pazartesi günü kalp atışalrını duyarmmışız heyecanla pazartesi bekliyorum insan hamile oldunu duyduğu andan itibaren annelik içgüdüsü başlıyor rabbm herkese nasip etsin hepimiz kolay saglıklı sorunsuz hamilelikler geciririz insallahh:)
teşekkür ederim canım :)Amin cnm inş hayirlisi olsun hamileligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?