2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi

Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Canm sana.bebeginin cinsiyeti supriz olacak sanirim hayirlisi olsun bebeginin iyi olduguna cok sevindim dikkat et kendine :-*

arkadaşlar merhaba nasip ederse bende 2015te kucagıma alıcam bebeğimi.iki düşük ardından çok endişeli günler geçiriyorum şimdi :) inşallah sağ salim kucagımızda görürüz bebeklerimizi..bu arada arkadaşlar iki kasıgımın tam ortasında kramp kasılma şeklinde çok keskin ağrılarım oluyor sizce normalmi çok korkuyorum yasayan varmıydı cevap verirseniz çok sevinirim

Ben yasamadim öyle bi sorun canm kasiklarimda hafif agrim oldu bi doktoruna Daniş bence

Ben yasamadim öyle bi sorun canm kasiklarimda hafif agrim oldu bi doktoruna Daniş bence
anormal oldugunu düşünüyorum kime sorduysam benm tarif ettiğim agrının olmadıgını söyledi yinede bi umut belki yaşayan vardır normaldir diyorum.kontrolüm çarşamba günü umarım birşey olmamıstır zaten iki düşükten dolayı çok endişeliyim

İnşallah yoktur bisey cnm sen icinni ferah tut

kızlar bende hamileyim daha cok yeni kesemizi gecen hafta gördük ama cok kücüktü bugün yine randevum vardı kesemiz büyümüş icinde kücük bi nokta vardı doktorum bu bebek büyük ihtimal dedi pazartesi günü kalp atışalrını duyarmmışız heyecanla pazartesi bekliyorum insan hamile oldunu duyduğu andan itibaren annelik içgüdüsü başlıyor rabbm herkese nasip etsin hepimiz kolay saglıklı sorunsuz hamilelikler geciririz insallahh :)

Amin cnm inş hayirlisi olsun hamileligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…