- Konu Sahibi askrhpozitif
-
hayırlı olsun kaç haftalıksın :)kızlar bende hamileyim daha cok yeni kesemizi gecen hafta gördük ama cok kücüktü bugün yine randevum vardı kesemiz büyümüş icinde kücük bi nokta vardı doktorum bu bebek büyük ihtimal dedi pazartesi günü kalp atışalrını duyarmmışız heyecanla pazartesi bekliyorum insan hamile oldunu duyduğu andan itibaren annelik içgüdüsü başlıyor rabbm herkese nasip etsin hepimiz kolay saglıklı sorunsuz hamilelikler geciririz insallahh:)
doktoruma sordum 4 haftalık anca var dedi galiba 4 haftalıgım :)hayırlı olsun kaç haftalıksın :)
teşekkür ederim bu arada :)doktoruma sordum 4 haftalık anca var dedi galiba 4 haftalıgım :)
canım bende perşembe gidicem doktora keseye bakacak bakalım çok daha yeni benim bebeğimde :) cok heyecanlıyım bide :)kızlar bende hamileyim daha cok yeni kesemizi gecen hafta gördük ama cok kücüktü bugün yine randevum vardı kesemiz büyümüş icinde kücük bi nokta vardı doktorum bu bebek büyük ihtimal dedi pazartesi günü kalp atışalrını duyarmmışız heyecanla pazartesi bekliyorum insan hamile oldunu duyduğu andan itibaren annelik içgüdüsü başlıyor rabbm herkese nasip etsin hepimiz kolay saglıklı sorunsuz hamilelikler geciririz insallahh:)
hehehh :) seninde hayırlı olsun bebişin cnm insallah keseyide görürsün ilk ultroson görüntüsünü alırsın :) cok güzel vve özel duygular heyecanlanmamak mümkün deil icimizde bi mucize olusuyor :)canım bende perşembe gidicem doktora keseye bakacak bakalım çok daha yeni benim bebeğimde :) cok heyecanlıyım bide :)
hayırlı olsun canım bende gecen hafta doktora gıttım sadece bhcg değerime baktı doktor çok yeni dedi bana da bu hafta çarsamba gününe kese için randevu verdi inş görürüzcanım bende perşembe gidicem doktora keseye bakacak bakalım çok daha yeni benim bebeğimde :) cok heyecanlıyım bide :)
hadı gozunuz aydın cnmbiz gecen hafta kesemizi gorduk cok sukur bu cumada kalp atısları için cagırdı hayırlısı insallah
EWET CANIM COK HEYECANLIYIM KORKUYORUM GÖRÜNMEMESİNDEN DAHA COK YENİ YA TAM KAÇ HAFTALIK OLMASI GEREKİYO GÖRÜNEBİLMESİ İÇİNhehehh :) seninde hayırlı olsun bebişin cnm insallah keseyide görürsün ilk ultroson görüntüsünü alırsın :) cok güzel vve özel duygular heyecanlanmamak mümkün deil icimizde bi mucize olusuyor :)
AYNEN CANIM BENMDE ÖLE KAÇ CIKTI DEGERİNhayırlı olsun canım bende gecen hafta doktora gıttım sadece bhcg değerime baktı doktor çok yeni dedi bana da bu hafta çarsamba gününe kese için randevu verdi inş görürüz
Canim ilk gün 20 dort gun sonra 227.46 idi 2 günsonra . 856 oldu bir hafta sonrada ultroson için çağırdı senin kacti[/QUOTE]E="hafizeilhan, post: 37720637, member: 635180"]AYNEN CANIM BENMDE ÖLE KAÇ CIKTI DEGERİN
Canim ilk gün 20 dort gun sonra 227.46 idi 2 günsonra . 856 oldu bir hafta sonrada ultroson için çağırdı senin kacti[/QUOTE]E="hafizeilhan, post: 37720637, member: 635180"]AYNEN CANIM BENMDE ÖLE KAÇ CIKTI DEGERİN
tesekkurler canım :)hadı gozunuz aydın cnm
canım benim gecen hafta 3 haftalıkken cok kücük bi karartı olrak göründü dünde net olarak gördük genelde 4 5 haftalıkken görünür die biliyorum korkma sende görürsün cnmEWET CANIM COK HEYECANLIYIM KORKUYORUM GÖRÜNMEMESİNDEN DAHA COK YENİ YA TAM KAÇ HAFTALIK OLMASI GEREKİYO GÖRÜNEBİLMESİ İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?