2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
hayırlı olsun kaç haftalıksın :)

canım bende perşembe gidicem doktora keseye bakacak bakalım çok daha yeni benim bebeğimde :) cok heyecanlıyım bide :)

canım bende perşembe gidicem doktora keseye bakacak bakalım çok daha yeni benim bebeğimde :) cok heyecanlıyım bide :)
hehehh :) seninde hayırlı olsun bebişin cnm insallah keseyide görürsün ilk ultroson görüntüsünü alırsın :) cok güzel vve özel duygular heyecanlanmamak mümkün deil icimizde bi mucize olusuyor :)

hayırlı olsun canım bende gecen hafta doktora gıttım sadece bhcg değerime baktı doktor çok yeni dedi bana da bu hafta çarsamba gününe kese için randevu verdi inş görürüz

Merhaba kızlar ben de uzun bir özlemden sonra ilk defa normal bir gebelik yaşıyorum. Daha önce tüp bebekten bir dış gebeliğim var. Nasip olursa Haziran annesi olacağım. Allah'ım büyük isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

hehehh :) seninde hayırlı olsun bebişin cnm insallah keseyide görürsün ilk ultroson görüntüsünü alırsın :) cok güzel vve özel duygular heyecanlanmamak mümkün deil icimizde bi mucize olusuyor :)
EWET CANIM COK HEYECANLIYIM KORKUYORUM GÖRÜNMEMESİNDEN DAHA COK YENİ YA TAM KAÇ HAFTALIK OLMASI GEREKİYO GÖRÜNEBİLMESİ İÇİN

E="hafizeilhan, post: 37720637, member: 635180"]AYNEN CANIM BENMDE ÖLE KAÇ CIKTI DEGERİN[/QUOTE]
Canim ilk gün 20 dort gun sonra 227.46 idi 2 günsonra . 856 oldu bir hafta sonrada ultroson için çağırdı senin kacti

E="hafizeilhan, post: 37720637, member: 635180"]AYNEN CANIM BENMDE ÖLE KAÇ CIKTI DEGERİN
Canim ilk gün 20 dort gun sonra 227.46 idi 2 günsonra . 856 oldu bir hafta sonrada ultroson için çağırdı senin kacti[/QUOTE]
CANIM BEN ADETİMİN OLMASI G
E="hafizeilhan, post: 37720637, member: 635180"]AYNEN CANIM BENMDE ÖLE KAÇ CIKTI DEGERİN
Canim ilk gün 20 dort gun sonra 227.46 idi 2 günsonra . 856 oldu bir hafta sonrada ultroson için çağırdı senin kacti[/QUOTE]
canım ben adet günüm gelmişti o gün yhaptırdım 57 cıktı 2 gün sonra 120 cıktı cok yeni bebein dedi adet günüme göre 5 haftalık ama değerlerime göre 3 haftalık daha :) perşembe kan değerime bakacakmı bilmiyorum en son kan testi yaptırmamdan 1 hafta sonraya denk geliyo kontrolüm

İnşallah hafizeilhan, post: 37720958, member: 6görmeden anim ilk gün 20 dort gun sonra 227.46 idi 2 günsonra . 856 oldu bir hafta sonrada ultroson için çağırdı senin kacti[/QUOTE]
CANIM BEN ADETİMİN OLMASI G

canım ben adet günüm gelmişti o gün yhaptırdım 57 cıktı 2 gün sonra 120 cıktı cok yeni bebein dedi adet günüme göre 5 haftalık ama değerlerime göre 3 haftalık daha :) perşembe kan değerime bakacakmı bilmiyorum en son kan testi yaptırmamdan 1 hafta sonraya denk geliyo kontrolüm[/QUOTE]
İnsallah bebeklerimizi goreriz su strest biter gormeden sevinemiyorum

EWET CANIM COK HEYECANLIYIM KORKUYORUM GÖRÜNMEMESİNDEN DAHA COK YENİ YA TAM KAÇ HAFTALIK OLMASI GEREKİYO GÖRÜNEBİLMESİ İÇİN
canım benim gecen hafta 3 haftalıkken cok kücük bi karartı olrak göründü dünde net olarak gördük genelde 4 5 haftalıkken görünür die biliyorum korkma sende görürsün cnm

Merhaba kizlar ben bugun doktora gittim son adet tarihime gore 6+5 olmam gerekiyor ama 6+3 cikti.dr normal dedi ama ben cok pimpirikleniyorum.bir sorun yoktur degil mi ? Kalp atislarini da dinletmedi ama gosterdi pit pit atiyo melegim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…