- 27 Eylül 2014
- 24
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
6 hafta 2 gnlük canım :)arkadaslar merhaba 5 gün once kan degerim 127.79 du bugun kan degerim 1412 ye yukselmisti☺ cok mutlu oldum bu degere gore sizce kac haftalik gebeyimdir ben iki aydır duzensizdi reglm. son adet tariglhim 28 eylul
benimde gecen gün 7 hafta 1 günlük olması gerekirden 6 hafta 1 günlük dedi doktor... bi sorun yok dedi banadaMerhaba kizlar ben bugun doktora gittim son adet tarihime gore 6+5 olmam gerekiyor ama 6+3 cikti.dr normal dedi ama ben cok pimpirikleniyorum.bir sorun yoktur degil mi ? Kalp atislarini da dinletmedi ama gosterdi pit pit atiyo melegim benim :)
okudum canım Allahım inş gönlüne gre verir ...Ben okurum. Allah hayirlisiyla tez zamanda kardesinizede nasip etsin anne olmayi.
tşk ederiz canım...sanada sağlık sıhhat versin rabbimMerhabalar arkadaşlar tüm anneler taze anne adayları bende 2015 te 2.kez anne olucam 1 kızım var 10 yaşında arayı çok açtım galiba korkuyorumdoğum haziranda inşallah kesinlikle normal istiyorum ilk doğumun gibi herkeze bu muhteşem yolculukta sağlıklı sıhatli günler .
hakınnda hayırlısı olsun canım :)Kızar meraba 7+3 hamileyim şarkınım hiç bulantı yok sadece kasıklarıma bazen sancı giriyor ilk gebelimde çok bulantı ve kuSMA vardı ama bunda yok ilk çocuğum kız normal doğum bunuda kesinlikle normal istiyorum inşallah galiba oğlum olacak öyle hissediyorum kıZımba hep ekşi yemiştim bunda tatlı hayırlısı
Merhabalar arkadaşlar tüm anneler taze anne adayları bende 2015 te 2.kez anne olucam 1 kızım var 10 yaşında arayı çok açtım galiba korkuyorumdoğum haziranda inşallah kesinlikle normal istiyorum ilk doğumun gibi herkeze bu muhteşem yolculukta sağlıklı sıhatli günler .
bişey olcanı sanmıyorum ama bulantın felan olursa acile gıt geçmiş olsunkızlar merhaba birşey sormak istiyorum çok tedirgin oldum öğle yemeğini lokantada yemeğe gidiyoruz tatlı tabağında domestos yada aceye benzer bir tat vardı biraz yedim arkadaşlarada tattırdım onlarda doğruladı 30 haftalık hamileyim s,izce biey olur mu paniik oldumallah korusun
Allah bebegını sana bagıslasın bulantı donemın başlamıs ben cok sukur yenı yenı atlatıyorum en sevdıgım sey cıkolataydı gunde 10 tane olsa yerdım sımdı ısmını soylemek bıle mıdemı kaldırıyo inş kusman olmaz o daha yıpratıcıkızlar bende acayip şeyler oluyo ya midem bulanıyo ama kusma öğürme yok sadece bütün yemekten içmekten herşeyden tiksindim aklıma gelince fena oluyorum bi garip ya midem olduğu yerde dönüyo sanki bişeler yesem geçer gibi ama herşeyden tiksindim anlatamam ya mutfağıma girmek istemiyorum baktığım herşey midemi bulandırıyo
Allah bebegını sana bagıslasın bulantı donemın başlamıs ben cok sukur yenı yenı atlatıyorum en sevdıgım sey cıkolataydı gunde 10 tane olsa yerdım sımdı ısmını soylemek bıle mıdemı kaldırıyo inş kusman olmaz o daha yıpratıcı
ahh o sıgarayı keske bende bırakabılsem azaltmaya calısıyorum benım bulantı donemım cok agır gectı mutfaga gırdıgım anda kusmaya kosuyodum uykudan uyanmak ıstemıyodum bulantım anında baslıyodu cok sukur 12. haftaya gırdık sımdı sadece acıktıgım zamanlarda oluyo yemek yıyemedıgın ıcın sakın korkma bebegımı besleyemıyorum dıye 12 14 haftaya kadar bebek senın vucudunda depolu olan besınlerden alıyo kendısıne gereken gıdayı Allah kolaylık versınevet başladı galiba 2 gün sonra 7 haftalık olacak geçen hafta çok kötüydüm ağladım hep ne yemek ne içmek herşeyi unuttum gözümü açamadım bulantıdan çok fenaydı 1 günde 1 kilo verdim senelerdir içtiğim sigarayı ogün bıraktım nefret ettim
ahh o sıgarayı keske bende bırakabılsem azaltmaya calısıyorum benım bulantı donemım cok agır gectı mutfaga gırdıgım anda kusmaya kosuyodum uykudan uyanmak ıstemıyodum bulantım anında baslıyodu cok sukur 12. haftaya gırdık sımdı sadece acıktıgım zamanlarda oluyo yemek yıyemedıgın ıcın sakın korkma bebegımı besleyemıyorum dıye 12 14 haftaya kadar bebek senın vucudunda depolu olan besınlerden alıyo kendısıne gereken gıdayı Allah kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?