2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
benım bebegımın gelısımınde ılk basta sorun vardı o yuzden vıtamın vermıstı doktor ama ben bulantılardan pek kullanmadım 3 4 tane anca cok sukur sımdı ıyı bebegım

Be
Bencede olmaz bişey korkma allah korur

Merhaba arkadaşlar bende 6 gün önce öğrendim bebeğim olacağını uzun uğraşlarla 10 yılda aldım bu sonucu, öncelikle bebek bekleyen herkese güzel ve sağlıklı bir süreç diliyorum, size danışacağım o kadar çok şey olacak ki, 37 yaşındayım ve tüp bebek olduğu için hertürlü riskim yüksek hiç bir şey atlamak istemiyoruz....

C
Nım hayırlı olsun gözün aydın allah kucanıza almayı nasip etsin gol geldin ne istersen sor yardımcı olmaya çalışırız

Sağolun ikinizde ilk keseyi ve kalp atışını kaçıncı gün gördünüz. Ben cuma yani 5 hafta 1. gününde keseyi görmeye gidicem.

benım bebegımın gelısımınde ılk basta sorun vardı o yuzden vıtamın vermıstı doktor ama ben bulantılardan pek kullanmadım 3 4 tane anca cok sukur sımdı ıyı bebegım
Çok şükür canım benim hiç bulantı yok sanki hamile değil gibiyim senin bebişin kaç haftalık

Sağolun ikinizde ilk keseyi ve kalp atışını kaçıncı gün gördünüz. Ben cuma yani 5 hafta 1. gününde keseyi görmeye gidicem.
5. haftada kese gorunuyo bebegın kalbıde 6 haftadan sonra gorunuyo ama ben 8. haftamda gordum değişebılıyo en gec 8 9 haftalıkken duyman gerekıyo

Çok şükür canım benim hiç bulantı yok sanki hamile değil gibiyim senin bebişin kaç haftalık
şanslısın bulantın olmadıgı ıcın benım bebegım 12+1 gunluk oldu cok sukur bulantılarım gecmeye basladı bende bazen kendımı hamıle deılmısım gıbı hıssedıyorum o zaman sırt ustu yatıp bebegıme dokunuyorum anca o zaman anlıyorum orda oldugunu

Canım ben 4 haftalık ken keseyi gördüm 6.5 haftalık kalp atışını duydum 2 haftada bir gidiyorum kontrole siz ne sıklıkla gidiyosunuz

M
Maşallah benimki 8 haftalık olucak iki gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…