2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Canım ben 4 haftalık ken keseyi gördüm 6.5 haftalık kalp atışını duydum 2 haftada bir gidiyorum kontrole siz ne sıklıkla gidiyosunuz

Bu güne kadar 3 kez betahcg ölçtüler, dr um ultrasonla bakmadı hiç gözükmezse moralin bozulur dedi. Cuma gel bakalım dedi, benim biraz karışık tüp bebek olduğu için 3 dr a takip yaptırıcam. Tüp bebek merkezinde, üniversite hasytanesinde ve özelde. o nedenle nerdeyse her hafta gözükeceğim.

gebelıgın başında tup bebek olmasa bıle sıkı takıp en ıyısı zaten 3 ayı atlattıktan sonra sende rahatlıycaksın helede kalp atısını duyduktan sonra

Canım ya allah yardımcınız olsun herşey meleklerimiz için dualarım sizinle

benım bebegımın gelısımınde ılk basta sorun vardı o yuzden vıtamın vermıstı doktor ama ben bulantılardan pek kullanmadım 3 4 tane anca cok sukur sımdı ıyı bebegım

genelde demir ilaçları falan veriliyormuş , ayrıca Maşallah iyi olduğuna sevindim:)

genelde demir ilaçları falan veriliyormuş , ayrıca Maşallah iyi olduğuna sevindim:)
hatırladıgım kadarıyla demır ılacları aşılar başladıktan sonra verılıyodu daha aşı zamanı gelmedı ama cok korkuyorum o aşıdan ateş ıcınde yattıgımı hatırlıyorum kolum şişmişti :S

inşallah güzelce atlatırız, aramızda 1 hafta varmış :) şimdi gördüm ...

Selam kizlar.gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.5+3 hamileyim.tup bebekle hamile kaldim.surekli yatiyorum maalesef.cuma gunu keseyi gormeye gidecegim.karnimda acaip bir sislik var.sizlerde de oldu mu? Ne zaman gecti? Tup bebekten dolayi mi var bilmiyorum.

tüp bebekle alakası yok gebelık belırtılerınden bırı bu şişlik Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın

Hayırlı olsun
Canım benimde Karnım şiş çok Üşüyorum ayaklarım hep buz gibi benimki normal geçer inşallah normal bence bunlar bende 7+4 hamileyim hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah senin çok daha fazla dikkat etmen lazım

acaba bu ayak üşümesının bebegın cınsıyetıyle alakası olabılırmı benımde aksıne ayaklarım yanıyo sankı oglanlarda nasıldı hatırlamıyorum

7+4 te hala devam edecek sanirim sisligim.evet canim surekli yatiyorum ilk 10 hafta dikkat edecekmisim.saglikli dogsun da sislige de yatmaya da herseye raziyim.tesekkurler cevabin icin.

acaba bu ayak üşümesının bebegın cınsıyetıyle alakası olabılırmı benımde aksıne ayaklarım yanıyo sankı oglanlarda nasıldı hatırlamıyorum

Benim normlde ayagim hep buz gibidir usur cok.ama simdi hic usumuyor.vucudum zaten ates icinde.menopozlu gibiyim.dikkat etsek cinsiyet ogrenme asamasinda buna.

Benim normlde ayagim hep buz gibidir usur cok.ama simdi hic usumuyor.vucudum zaten ates icinde.menopozlu gibiyim.dikkat etsek cinsiyet ogrenme asamasinda buna.
aynen cinsiyetlerını ogrendıgımızde yazalım belkı erken cınsıyet tahmını yapabılırız boylece bende menapozlu bıgıyım ayaklarım ve kasıgım cok sıcak

aynen cinsiyetlerını ogrendıgımızde yazalım belkı erken cınsıyet tahmını yapabılırız boylece bende menapozlu bıgıyım ayaklarım ve kasıgım cok sıcak

Sen bizden daha yakin zsmsnda ogreneceksin bakalim ne olacak.oncelik hayirli saglikli bir evlat tabii...

kızlar 2 gündür mide bulantılarım başladı sabahları cok kötü oluyorum afedersiniz boş boş öğürüyorum zayıf biriyim saten yemekte yiyemiyorum zayflıcam bebeğime bişe olcak diye korkuyorum napıcam böle 3 ayna kadar gecmez diyolar ben daha 6 haftalık hamileyim

Allah bebegını sana bagıslasın korkma bebek ılk 12 14 haftaya kadar sen hıc bısey yıyemesen bıle senın vucudunda olan besınlerden faydalanıyo cunku pek bı gıdaya ıhtıyac duymuyo zaten 12 14 haftaya geldıgınde bulantıların gecmıs olcak o zaman yemeye baslıycaksın bebegınde o zaman ıhtıyac duycak senın yedıklerıne telaslanma Allah kolaylık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…