2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
çok aşırı derecede kusman felan olursada doktora gıt serum baglıyolar sıvı kaybını onlemek ıcın vucudunun en cok ıhtıyacı olan sey suan su elınden geldıgınce sıvı tuketmeye calıs

Bende Varım bende az kaldı Allah'ın izniyle bebeğime kavuşmama :) benim Kızımın 10 aylık bir abisi de var :)

Bende Varım bende az kaldı Allah'ın izniyle bebeğime kavuşmama :) benim Kızımın 10 aylık bir abisi de var :)
senın ıkı gebelıgınde yakınmıs cınsıyetlerıne gore ayak sıcaklıkların nasıldı benım 8 sene gectı hatırlamıyorum ayaklarım yanıyo bazılarının soguk oluyomus cınsıyetlemı alakası var dıye merak ettım

saolasın canım içimi rahatlattın biraz yaşım 19 ve ilk hamileliğim braz tecrübesizim bebeğime bişe olmasında ben bi şekilde dayanırım artık

saolasın canım içimi rahatlattın biraz yaşım 19 ve ilk hamileliğim braz tecrübesizim bebeğime bişe olmasında ben bi şekilde dayanırım artık
zaten doktora gıttıgınde sana vıtamın felanda vercek bebegının durumuna baglı hıc korkma

Benim yanıyordu oğlumda bunda rahat ama bu hamileliğim tabiki daha zor geçiyo galiba gebelik Şekerim çıkacak bunda birazcık aç kalayım Ekim Ayağım titremeye başlıyo

Benim yanıyordu oğlumda bunda rahat ama bu hamileliğim tabiki daha zor geçiyo galiba gebelik Şekerim çıkacak bunda birazcık aç kalayım Ekim Ayağım titremeye başlıyo
o el ayak tıtremesı bendede başladı acıktıgım zaman gecen gun kaşıgı zor tutuyodu tıtremekten oglunda yanıodu demek eger cınsıyetle alakası varsa buda erkek :S neyse saglıklı olsunda

o el ayak tıtremesı bendede başladı acıktıgım zaman gecen gun kaşıgı zor tutuyodu tıtremekten oglunda yanıodu demek eger cınsıyetle alakası varsa buda erkek :S neyse saglıklı olsunda
Hiç belli olmaz canım inan ki Allah gönlüne göre versin inşallah :) benim oğlum da da kızımda da bulantım oldu ayırt edememiştim ama içine doğuyordu kız olduğu

Hiç belli olmaz canım inan ki Allah gönlüne göre versin inşallah :) benim oğlum da da kızımda da bulantım oldu ayırt edememiştim ama içine doğuyordu kız olduğu
aminn bendede hepsınde bulantım oldu ıcıme ılk basta kız doguyodu ısmını bıle hazırladım elif eva dıye nasip saglıkla gelsınlerde kucaklarımıza

aminn bendede hepsınde bulantım oldu ıcıme ılk basta kız doguyodu ısmını bıle hazırladım elif eva dıye nasip saglıkla gelsınlerde kucaklarımıza
Benim kayınvalidem de kız bebek çok istemiş 4 oğlu var ama geçenlerde kız torununa kavuştu elticanım doğum yaptı benim de kızım olacak Allah'ın izniyle bol bol sevsin şimdi :)

iyi akşamlar kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu hepimizin hayırlı olsun. burada bilgi paylaşımı yaparak birçok konuda fikir sahibi olacağımıza inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…