- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
maşşallah Allah kolaylık versın 2 kucuk cocugu bıarada buyutmenın zorlugunu bılırımBende Varım bende az kaldı Allah'ın izniyle bebeğime kavuşmama :) benim Kızımın 10 aylık bir abisi de var :)
Rabbim inşallah kolaylığını da verir :)maşşallah Allah kolaylık versın 2 kucuk cocugu bıarada buyutmenın zorlugunu bılırım
aminnnnRabbim inşallah kolaylığını da verir :)
Senin üçüncü bebiş mi ?aminnnn
evet 5. gebelik 3. bebişSenin üçüncü bebiş mi ?
senın ıkı gebelıgınde yakınmıs cınsıyetlerıne gore ayak sıcaklıkların nasıldı benım 8 sene gectı hatırlamıyorum ayaklarım yanıyo bazılarının soguk oluyomus cınsıyetlemı alakası var dıye merak ettımBende Varım bende az kaldı Allah'ın izniyle bebeğime kavuşmama :) benim Kızımın 10 aylık bir abisi de var :)
saolasın canım içimi rahatlattın biraz yaşım 19 ve ilk hamileliğim braz tecrübesizim bebeğime bişe olmasında ben bi şekilde dayanırım artıkAllah bebegını sana bagıslasın korkma bebek ılk 12 14 haftaya kadar sen hıc bısey yıyemesen bıle senın vucudunda olan besınlerden faydalanıyo cunku pek bı gıdaya ıhtıyac duymuyo zaten 12 14 haftaya geldıgınde bulantıların gecmıs olcak o zaman yemeye baslıycaksın bebegınde o zaman ıhtıyac duycak senın yedıklerıne telaslanma Allah kolaylık versın
zaten doktora gıttıgınde sana vıtamın felanda vercek bebegının durumuna baglı hıc korkmasaolasın canım içimi rahatlattın biraz yaşım 19 ve ilk hamileliğim braz tecrübesizim bebeğime bişe olmasında ben bi şekilde dayanırım artık
Benim yanıyordu oğlumda bunda rahat ama bu hamileliğim tabiki daha zor geçiyo galiba gebelik Şekerim çıkacak bunda birazcık aç kalayım Ekim Ayağım titremeye başlıyosenın ıkı gebelıgınde yakınmıs cınsıyetlerıne gore ayak sıcaklıkların nasıldı benım 8 sene gectı hatırlamıyorum ayaklarım yanıyo bazılarının soguk oluyomus cınsıyetlemı alakası var dıye merak ettım
o el ayak tıtremesı bendede başladı acıktıgım zaman gecen gun kaşıgı zor tutuyodu tıtremekten oglunda yanıodu demek eger cınsıyetle alakası varsa buda erkek :S neyse saglıklı olsundaBenim yanıyordu oğlumda bunda rahat ama bu hamileliğim tabiki daha zor geçiyo galiba gebelik Şekerim çıkacak bunda birazcık aç kalayım Ekim Ayağım titremeye başlıyo
Hiç belli olmaz canım inan ki Allah gönlüne göre versin inşallah :) benim oğlum da da kızımda da bulantım oldu ayırt edememiştim ama içine doğuyordu kız olduğuo el ayak tıtremesı bendede başladı acıktıgım zaman gecen gun kaşıgı zor tutuyodu tıtremekten oglunda yanıodu demek eger cınsıyetle alakası varsa buda erkek :S neyse saglıklı olsunda
aminn bendede hepsınde bulantım oldu ıcıme ılk basta kız doguyodu ısmını bıle hazırladım elif eva dıye nasip saglıkla gelsınlerde kucaklarımızaHiç belli olmaz canım inan ki Allah gönlüne göre versin inşallah :) benim oğlum da da kızımda da bulantım oldu ayırt edememiştim ama içine doğuyordu kız olduğu
evet pazartesi randevum var vericem demişti mide bulantısı icinde bişe verirmiki sölesemzaten doktora gıttıgınde sana vıtamın felanda vercek bebegının durumuna baglı hıc korkma
tabıkı verıyo emedur dıye bı hap verıyo benım cok bulantım oldugu ıcın ıgnesını ıstemıstım emedur ıgne oluyodumevet pazartesi randevum var vericem demişti mide bulantısı icinde bişe verirmiki sölesem
Benim kayınvalidem de kız bebek çok istemiş 4 oğlu var ama geçenlerde kız torununa kavuştu elticanım doğum yaptı benim de kızım olacak Allah'ın izniyle bol bol sevsin şimdi :)aminn bendede hepsınde bulantım oldu ıcıme ılk basta kız doguyodu ısmını bıle hazırladım elif eva dıye nasip saglıkla gelsınlerde kucaklarımıza
hayırlı saglıklı olsun bebegıniyi akşamlar kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu hepimizin hayırlı olsun. burada bilgi paylaşımı yaparak birçok konuda fikir sahibi olacağımıza inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?