2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
arkadaşlar merhaba ... ben aranıza yeni katıldım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve dünde bebeğimin kesesini gördüm, çok heycanlandım. rabbim herkeze kucağına almayı nasip etsin.

tabıkı verıyo emedur dıye bı hap verıyo benım cok bulantım oldugu ıcın ıgnesını ıstemıstım emedur ıgne oluyodum
ya benm dün aksam kahverengi akıntım oldu bugun öglen sonu gidicem doktoruma korktum baya 2 hafta önce 2 gün yattım hastanede her ihtimale karşı düşük olmasın dye gecmişti ama dün yine geldi acaba normalmi yoksa bebeğime bişemi olcak moralim bozuldu

canım doktora gıt yatman gerekıyosa yat yıne bulantın coktu senın yanlıs hatırlamıyosam progestanın ıgnesını ıste duzenlı vurul ve cok yurumemeye calıs ıns rabbım sana bagıslar bebegını

canım doktora gıt yatman gerekıyosa yat yıne bulantın coktu senın yanlıs hatırlamıyosam progestanın ıgnesını ıste duzenlı vurul ve cok yurumemeye calıs ıns rabbım sana bagıslar bebegını
teşekkür ederim hastanede hc yatmak istemiyorum gidicem baakalım hem bulantı hem bu kahverengi lekelenme cok zor gecio hamilelik rabbm hepmzin yardımcısı olsun ilac isticem iğne isticem ama yinede yatıcaksın derse yatıcam mecbur

o zaman yatısı kabul etmezsın duzenlı ıgnelerını olursun evde yatarsın ben oyle yapmıstım

o zaman yatısı kabul etmezsın duzenlı ıgnelerını olursun evde yatarsın ben oyle yapmıstım
bnde öle yapmak istiyorum iyi oldum diye ayagada kalktım cok agır kaldırmadım ama evde tek oldugum icin temzliğimide yapıodum anlamadım galiba zorladm kendimi daha kesnlikle bişe yapmicam bol bol yatıcam zaten 3 gündür midemden dolayı yatıyorum 3 ayı doldurcam bi şekide yeterki bebeğim bnmle olsun

kuzum salla benım evı b:dk goturuyo resmen ellemıyom dusuk tehlıkesı gecırdıgımden berı bıde kusarken kendını sakın zorlama ben zorlandıgım ıcın dusuk tehlıkesı gecırdım bıan once gıt doktoruna Allah yardımcın olsun

canım sen hangı doktora gıdıyosun

selam kızlar bende aranızdayım...kumral senle aynı şeyleri yaşıyoruz.ilk 3 ayı sürekli kusarak geçirdim ağzıma bir lokma alamıyordum kaç defa serum takıldı.tam 12.haftaya geldim bulantılarım azaldı düşük riskim yok derken kahverengi leke geldi apar topar doktora gittik.geçer dedi doktor ve geçti ama progestan kullanıyorum ve her hafta proluton iğne yaptırıyorum.1aydır raporluyum yatıyorum sürekli.sakın temizlik falan yapma kendini hiç yorma ve moral çok önemli.moralini yüksek tut ve bebişe seni doğuracam de

arkadaşlar merhaba ... ben aranıza yeni katıldım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve dünde bebeğimin kesesini gördüm, çok heycanlandım. rabbim herkeze kucağına almayı nasip etsin.

Canim merhaba tup bebek topiginden sonra burda bulusacagiz biz cicegi burnunda hamileler.

cinsiyeti ney peki babağinin

lekelenmeyi görünce acayip moralim bozuldu ben daha 6 haftalık hamileyim ama 3 gündür mide bulantılarım mahvediyo beni 3 ay nasıl dolcak bilemiyorum yemek yiyemiyorum yiyebildiğim tek şey cubuk kraker ve mandalina aksama dogru hafifliyo o arada bişeler atıştırmaya calışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…