- 16 Mart 2011
- 130
- 2
- 68
- 41
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
teşekkür ederim canımhayırlı saglıklı olsun bebegın
Allah sag saglım kucagınada almayı nasıp etsınarkadaşlar merhaba ... ben aranıza yeni katıldım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve dünde bebeğimin kesesini gördüm, çok heycanlandım. rabbim herkeze kucağına almayı nasip etsin.
amin.... tüm gebe arkadaşlara inşallahAllah sag saglım kucagınada almayı nasıp etsın
ya benm dün aksam kahverengi akıntım oldu bugun öglen sonu gidicem doktoruma korktum baya 2 hafta önce 2 gün yattım hastanede her ihtimale karşı düşük olmasın dye gecmişti ama dün yine geldi acaba normalmi yoksa bebeğime bişemi olcak moralim bozuldutabıkı verıyo emedur dıye bı hap verıyo benım cok bulantım oldugu ıcın ıgnesını ıstemıstım emedur ıgne oluyodum
canım doktora gıt yatman gerekıyosa yat yıne bulantın coktu senın yanlıs hatırlamıyosam progestanın ıgnesını ıste duzenlı vurul ve cok yurumemeye calıs ıns rabbım sana bagıslar bebegınıya benm dün aksam kahverengi akıntım oldu bugun öglen sonu gidicem doktoruma korktum baya 2 hafta önce 2 gün yattım hastanede her ihtimale karşı düşük olmasın dye gecmişti ama dün yine geldi acaba normalmi yoksa bebeğime bişemi olcak moralim bozuldu
teşekkür ederim hastanede hc yatmak istemiyorumcanım doktora gıt yatman gerekıyosa yat yıne bulantın coktu senın yanlıs hatırlamıyosam progestanın ıgnesını ıste duzenlı vurul ve cok yurumemeye calıs ıns rabbım sana bagıslar bebegını
o zaman yatısı kabul etmezsın duzenlı ıgnelerını olursun evde yatarsın ben oyle yapmıstımteşekkür ederim hastanede hc yatmak istemiyorumgidicem baakalım hem bulantı hem bu kahverengi lekelenme cok zor gecio hamilelik rabbm hepmzin yardımcısı olsun ilac isticem iğne isticem ama yinede yatıcaksın derse yatıcam mecbur
bnde öle yapmak istiyorum iyi oldum diye ayagada kalktım cok agır kaldırmadım ama evde tek oldugum icin temzliğimide yapıodum anlamadım galiba zorladm kendimi daha kesnlikle bişe yapmicam bol bol yatıcam zaten 3 gündür midemden dolayı yatıyorum 3 ayı doldurcam bi şekide yeterki bebeğim bnmle olsuno zaman yatısı kabul etmezsın duzenlı ıgnelerını olursun evde yatarsın ben oyle yapmıstım
kuzum salla benım evı b:dk goturuyo resmen ellemıyom dusuk tehlıkesı gecırdıgımden berı bıde kusarken kendını sakın zorlama ben zorlandıgım ıcın dusuk tehlıkesı gecırdım bıan once gıt doktoruna Allah yardımcın olsunbnde öle yapmak istiyorum iyi oldum diye ayagada kalktım cok agır kaldırmadım ama evde tek oldugum icin temzliğimide yapıodum anlamadım galiba zorladm kendimi daha kesnlikle bişe yapmicam bol bol yatıcam zaten 3 gündür midemden dolayı yatıyorum 3 ayı doldurcam bi şekide yeterki bebeğim bnmle olsun
canım sen hangı doktora gıdıyosunya benm dün aksam kahverengi akıntım oldu bugun öglen sonu gidicem doktoruma korktum baya 2 hafta önce 2 gün yattım hastanede her ihtimale karşı düşük olmasın dye gecmişti ama dün yine geldi acaba normalmi yoksa bebeğime bişemi olcak moralim bozuldu
teşekkür ederim hastanede hc yatmak istemiyorumgidicem baakalım hem bulantı hem bu kahverengi lekelenme cok zor gecio hamilelik rabbm hepmzin yardımcısı olsun ilac isticem iğne isticem ama yinede yatıcaksın derse yatıcam mecbur
arkadaşlar merhaba ... ben aranıza yeni katıldım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve dünde bebeğimin kesesini gördüm, çok heycanlandım. rabbim herkeze kucağına almayı nasip etsin.
selam kızlar bende aranızdayım...kumral senle aynı şeyleri yaşıyoruz.ilk 3 ayı sürekli kusarak geçirdim ağzıma bir lokma alamıyordum kaç defa serum takıldı.tam 12.haftaya geldim bulantılarım azaldı düşük riskim yok derken kahverengi leke geldi apar topar doktora gittik.geçer dedi doktor ve geçti ama progestan kullanıyorum ve her hafta proluton iğne yaptırıyorum.1aydır raporluyum yatıyorum sürekli.sakın temizlik falan yapma kendini hiç yorma ve moral çok önemli.moralini yüksek tut ve bebişe seni doğuracam de
cinsiyeti ney peki babağinin
doktor kız gibi dedi ama kesin değil
kadın doguma gidiyorumcanım sen hangı doktora gıdıyosun
kadın dogumda hangı doktor senın doktorun samsunlusun sanırımkadın doguma gidiyorum
lekelenmeyi görünce acayip moralim bozuldu ben daha 6 haftalık hamileyim ama 3 gündür mide bulantılarım mahvediyo beni 3 ay nasıl dolcak bilemiyorum yemek yiyemiyorum yiyebildiğim tek şey cubuk kraker ve mandalina aksama dogru hafifliyo o arada bişeler atıştırmaya calışıyorumselam kızlar bende aranızdayım...kumral senle aynı şeyleri yaşıyoruz.ilk 3 ayı sürekli kusarak geçirdim ağzıma bir lokma alamıyordum kaç defa serum takıldı.tam 12.haftaya geldim bulantılarım azaldı düşük riskim yok derken kahverengi leke geldi apar topar doktora gittik.geçer dedi doktor ve geçti ama progestan kullanıyorum ve her hafta proluton iğne yaptırıyorum.1aydır raporluyum yatıyorum sürekli.sakın temizlik falan yapma kendini hiç yorma ve moral çok önemli.moralini yüksek tut ve bebişe seni doğuracam de
samsunun ilcesinde oturuyorum canım devlet hastanesine gidiyorum doktorum adı sefakadın dogumda hangı doktor senın doktorun samsunlusun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?