2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
samsunun ilcesinde oturuyorum canım devlet hastanesine gidiyorum doktorum adı sefa
canım samsun kadın dogumda erol yazar var cok ıyı bı doktor benımde doktorum o sana onu tavsıye ederım cok ılgılı hastalarıyla konusan bı doktor diğerlerı gıbı sekreterıne bıdır bıdır durumu soyleyıp yollamıyo

evet tanıyorum o doktoru ablamın doktoruydu önceden bizim hastanedeydi ben bafrada oturuyorum canm sürekli samsuna gdip gelme imkanım yok o yüzden burdakilerle idare edicem

ben erkek hissediyordum nedense ama kız dedi :) sağlıklı olsunlar da erkek kız farketmez artık:) benim hala bulantılarım var herşey kokuyor.6.haftada başladı hala da devam ediyor

bende öyleydim merak etme geçiyor 12.haftaya doğru.daha doğrusu tam geçmiyo da hafifliyor.eğer kilo kaybı varsa serum taktırabilirsin bikaç gün kendine geliyosun tavsiye ederim

amin canım inş aynen Allah ızın verırse 1 hafta once alcaksın melegını kucagına rabbım hayırlı evlatlar hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze

amin canım inşallah hepimiz hayırlısı ile sağsalim kucağımıza alırız bebişleri:) ve İnşallah rahat doğumumuz olur. Tüm arkadaşlara ve sana tavsiyem hergün Meryem Suresini okuyalım dinleyelim :)

arkadaşlar merhaba ... ben aranıza yeni katıldım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve dünde bebeğimin kesesini gördüm, çok heycanlandım. rabbim herkeze kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı olsun aynı haftalık hamileyiz senle sanırım bu cumartesi doktora gitmeyi düşünüyodum bende geçen hafta keseyi gördük bebeği bu cumartesi görebilirmiyizki :S

meryem suresı dınlıycem cok tşk ederım inş kolay dogumlar yasarız

hayırlı olsun aynı haftalık hamileyiz senle sanırım bu cumartesi doktora gitmeyi düşünüyodum bende geçen hafta keseyi gördük bebeği bu cumartesi görebilirmiyizki :S
buyuk ıhtımal gorursun doktorunun kullandıgı ultrason ıyıyse kalp atısını bıle duyabılırsın ıns sanırım o zaman 7 . haftanın ıcınde olcaksın kalbı atmaya baslıycaktır muhtemelen

meryem suresı dınlıycem cok tşk ederım inş kolay dogumlar yasarız

bende araştırırken okudum, gerçekten işe yaradığını söylüyorlar, birde Fatıma annemizin ruhuna hergün fatiha okumak da kolay doğumu Allah'ın izni ile nasip eder diyorlar. Bakalım ben daha cinsiyeti öğrenmedim işte , doğum ve cinsiyet heyecanı insanı sürekli araştırmaya itiyor:)

aynen oyle benımde 1 ay sonraya randevum var 3lu tarama testı ıcın ıns o zaman ogrenırım 2 oglum var acaba bu ney dıye merak ıcımı yıyo

seninki de hayirli olsun canim, ben 5.haftada bebegimi gorebilmistim, gecen hafta yogun kanamam oldu oyuzden tekrar gittim kalp atislarini da dinledik gorduk de, haftaya tekrar gidecegim, ozamana kadar yatiyorum hep insallah atlatiriz bebegimlw bugunleri

geçmiş olsun kalp atısını duymussun ne guzel cok kendını sıkma kusman felan oluyosa kendını kasmamaya calıs Allah bebegını sana bagıslasın

bende öyleydim merak etme geçiyor 12.haftaya doğru.daha doğrusu tam geçmiyo da hafifliyor.eğer kilo kaybı varsa serum taktırabilirsin bikaç gün kendine geliyosun tavsiye ederim
daha 3 gün oldu zayıflama olmadı haliyle böle devam ederse dediğiz gibi serum taktırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…