- 12 Kasım 2014
- 32
- 19
- 8
- 33
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
gttim ama doktorum yoktu acil müdahaleye gtmiş ordanda toplantısı varmış başka bi doktora yönlendirelm dediler istemedim beni doktorumdan baskası bilmez saten bi dün aksam 2 damla geldi daha gelmedi gelrse acile gderimdoktora gıttınmı kuzum varmı bı sorun
canım benmde 2. cizgim silik cıkmıstı inanamamıstım bida yapmıstım yine silik cıkmıstı 2 gün sonra kan testi yaptrdım ve hamile oldumu ögrendim sende hamilesndr büyük ihtimal :)Merhaba hanımlarr uzun süredir sayfanıza bakıyorum yorumlarınıza burdaki sohbeti seviyorum..
Bende ne zamandır hamile kalmaya cabalayanlardanım bugün test yaptım ikinci cizgi silik cıktı acaba hamilemiyimdir Rabbim banada nasip eder inşallah
Ya arkadaşlar bu hamileliktenmi nedir çok gerginim. Kayinvalide de geldi kadının her dediğini tersinden anlıyorumkendi kafamdan bu hareketiyle bunu yapmaya çalıştı. Bise söylüyor altan alttan Benim yapmamı istediği şeyi mi söylemeye çalışıyor diyorum. Kuruyorum allah kuruyorum. Ya aslında iyi bir kadın ama zamanında banka müdürlüğü yapmış. O yuzden biraz bilmiş ve yönetmeyi yönlendirmeyi alışkanlık yapmış yani meslekten emekli olalı 20 sene oluyor ama kararterine kazınmış. İşin özeti çok cahili de dert bilmisi de. Beni sakinlestirecek biseler söyleyin.
Merhaba hanımlarr uzun süredir sayfanıza bakıyorum yorumlarınıza burdaki sohbeti seviyorum..
Bende ne zamandır hamile kalmaya cabalayanlardanım bugün test yaptım ikinci cizgi silik cıktı acaba hamilemiyimdir Rabbim banada nasip eder inşallah
Teşekkür ederim bu arada günlerimiz de yakinmisHicbirsey senin bebeginden onemli degil.morali bozup kafani takma bebislerimiz herseyi hissediyor.bak insallah saglikla dogar sa bizim de evladimiz olacak belki bilmeden biz de oyle davranacagiz ilerde gelinimize ya da damadimiza.bosver cok takilma oyle seylere sen bildigini okursun.
Hayirli olsun Rabbim saglikla tamamina erdirsin insallahVeeee bende güzel haberi aldım sonunda kızlar :)) aranıza Katılmak çok güzel :) hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah. Allah'ıma Şükürler olsun
Aminnnn canım inşallah :)Hayirli olsun Rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah
Hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucagimiza alalimVeeee bende güzel haberi aldım sonunda kızlar :)) aranıza Katılmak çok güzel :) hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah. Allah'ıma Şükürler olsun
Hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim
tmm kuzum ıhmal etmegttim ama doktorum yoktu acil müdahaleye gtmiş ordanda toplantısı varmış başka bi doktora yönlendirelm dediler istemedim beni doktorumdan baskası bilmez saten bi dün aksam 2 damla geldi daha gelmedi gelrse acile gderim
brazdan acile gidcem agrım var azcık ve lekelenmem devam ediyo eşimi bekliyorum dua edin bana bebeğim beni brakmasın kendmi cok kötü hssediyorum yatrcak beni biliyorum insallah sag salim bebeğimle cıkarm hastanedentmm kuzum ıhmal etme
geçmiş olsun kuzum ben ınanıyorum bebegının senı bırakmıycana moralını yuksek tut yatırcam derse doktor evde yatarım de o zaman ıgne verıp yolluyo dualarım senınlebrazdan acile gidcem agrım var azcık ve lekelenmem devam ediyo eşimi bekliyorum dua edin bana bebeğim beni brakmasın kendmi cok kötü hssediyorum yatrcak beni biliyorum insallah sag salim bebeğimle cıkarm hastaneden
maşşallah senın bişeyın kalmamıs Allah bı avazda kurtarsın sag saglımHayirlisi ile tezden doğarlar inşallah
Amin canimmmm benimmm sizde oyleemaşşallah senın bişeyın kalmamıs Allah bı avazda kurtarsın sag saglım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?