2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Merhaba hanımlarr uzun süredir sayfanıza bakıyorum yorumlarınıza burdaki sohbeti seviyorum..
Bende ne zamandır hamile kalmaya cabalayanlardanım bugün test yaptım ikinci cizgi silik cıktı acaba hamilemiyimdir Rabbim banada nasip eder inşallah

doktora gıttınmı kuzum varmı bı sorun
gttim ama doktorum yoktu acil müdahaleye gtmiş ordanda toplantısı varmış başka bi doktora yönlendirelm dediler istemedim beni doktorumdan baskası bilmez saten bi dün aksam 2 damla geldi daha gelmedi gelrse acile gderim

canım benmde 2. cizgim silik cıkmıstı inanamamıstım bida yapmıstım yine silik cıkmıstı 2 gün sonra kan testi yaptrdım ve hamile oldumu ögrendim sende hamilesndr büyük ihtimal :)

slm kızlar acaba aranızda izmirde oturan hamile arkadaşlarımız varmı. doktor yada hastane tavsiyeleri yapardık birbirimize

Ya arkadaşlar bu hamileliktenmi nedir çok gerginim. Kayinvalide de geldi kadının her dediğini tersinden anlıyorum kendi kafamdan bu hareketiyle bunu yapmaya çalıştı. Bise söylüyor altan alttan Benim yapmamı istediği şeyi mi söylemeye çalışıyor diyorum. Kuruyorum allah kuruyorum. Ya aslında iyi bir kadın ama zamanında banka müdürlüğü yapmış. O yuzden biraz bilmiş ve yönetmeyi yönlendirmeyi alışkanlık yapmış yani meslekten emekli olalı 20 sene oluyor ama kararterine kazınmış. İşin özeti çok cahili de dert bilmisi de. Beni sakinlestirecek biseler söyleyin.

Hicbirsey senin bebeginden onemli degil.morali bozup kafani takma bebislerimiz herseyi hissediyor.bak insallah saglikla dogar sa bizim de evladimiz olacak belki bilmeden biz de oyle davranacagiz ilerde gelinimize ya da damadimiza.bosver cok takilma oyle seylere sen bildigini okursun.

tatlım beta hcg değerin düşük olabilir yani gebeliğin ilk zamanlarında olma ihtimalin yüksek , ağır iş falan yapma ve bir an önce kan aldır , kesin sonuç haydi hayırlı haberini bekliyorum:)

Teşekkür ederim bu arada günlerimiz de yakinmis

Veeee bende güzel haberi aldım sonunda kızlar :)) aranıza Katılmak çok güzel :) hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah. Allah'ıma Şükürler olsun

gttim ama doktorum yoktu acil müdahaleye gtmiş ordanda toplantısı varmış başka bi doktora yönlendirelm dediler istemedim beni doktorumdan baskası bilmez saten bi dün aksam 2 damla geldi daha gelmedi gelrse acile gderim
tmm kuzum ıhmal etme

tmm kuzum ıhmal etme
brazdan acile gidcem agrım var azcık ve lekelenmem devam ediyo eşimi bekliyorum dua edin bana bebeğim beni brakmasın kendmi cok kötü hssediyorum yatrcak beni biliyorum insallah sag salim bebeğimle cıkarm hastaneden

brazdan acile gidcem agrım var azcık ve lekelenmem devam ediyo eşimi bekliyorum dua edin bana bebeğim beni brakmasın kendmi cok kötü hssediyorum yatrcak beni biliyorum insallah sag salim bebeğimle cıkarm hastaneden
geçmiş olsun kuzum ben ınanıyorum bebegının senı bırakmıycana moralını yuksek tut yatırcam derse doktor evde yatarım de o zaman ıgne verıp yolluyo dualarım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…