2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Merhaba pınar... Topikte sorununka ilgili arama yaparken senin bu mesajın çıktı karsıma... Tam senin anlattıgın durumu yasıyorum. Herkesin adet benzeri ağrısı var ama benim tam ortada aşağı doğru inen krampım var... Endişeleniyorum... Tüp bebek hamilesiyim ve ilk kontrolüm 10 gün sonra... Doktorunla görüştünmü???

korkmayın kızlar karın kaslarınız rahmınız şekıl degıstırdıgı ıcın o sancılar oluyo benım 5. gebelık olmasına ragmen bendede oldu Allah bebeklerınızı sıze bagıslasın sag saglım

Teşekkür ederim:) anormal sandım korktum:) kime sorsan agrı diyo benimki bi kaç snlik kramp... Tüp bebek ya acaba tam tutunamadımı dedim...

Teşekkür ederim:) anormal sandım korktum:) kime sorsan agrı diyo benimki bi kaç snlik kramp... Tüp bebek ya acaba tam tutunamadımı dedim...
yok canım korkma Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın kasık batmaları zaten gebelık belırtılerının ıcınde ani hareketlerden kaçınırsan agrında azalır

geçmiş olsun kuzum ben ınanıyorum bebegının senı bırakmıycana moralını yuksek tut yatırcam derse doktor evde yatarım de o zaman ıgne verıp yolluyo dualarım senınle
yatrmadı yarın gidicem kendi doktoruma şimdilik da iyim canım cok saol gercekten zormus hamilelik

yatrmadı yarın gidicem kendi doktoruma şimdilik da iyim canım cok saol gercekten zormus hamilelik
oyle ama bu 3 aylık donemı atlattıgında zevkını yasamaya baslıycaksın moralını ne kadar yuksek tutarsan bebegın ıcınde senın ıcınde en ıyısı o geçmiş olsun tekrardan

oyle ama bu 3 aylık donemı atlattıgında zevkını yasamaya baslıycaksın moralını ne kadar yuksek tutarsan bebegın ıcınde senın ıcınde en ıyısı o geçmiş olsun tekrardan
Az kaldi dielim 1 bucuk ay var saylr ilgin icin tesekkür ederm cnm sanrm sende hamilesn rabbm sag salim gucagina almayı nasip etsin

görüştüm normal dedi ısrarla dayanılmaz agrı oluyor hafif değil dedim ısrarla olabilir dedi oda keseyide gördük haftamla uyumlu.ama endişeler devam ediyor tabi kalp atışını görücez anca o zaman rahatlarım agrı normalmiş diye şimdi acaba gelişimi durmuş olabilirmi diyorum evham işte...benim yavaş yavaş azalıyor sanki ağrının keskinliği sen kaç haftalıksın

O evhamlarımız hiç bitmeyecek gibi, kalp atışından sonrada testler var... Çok şükür ağrılarımızın normal olmasına sevindim... Baya korktum... Tutunamayıp düşücrk sandım...Ben tüp bebek annesi oldugum için kafam karıştı tarihimi tam hesaplayanadım ama galiba 4 haftalıgız... İnternetten hesaplıyorum ama farklı sonuçlar buluyorum. 10 gün sonra kese için çağırdı doktorum... Ozaman betleşir heralde:)

hmm benimde ilk zamanlarda ağrı sıklığı şiddeti daha çoktu git gide agrıda azaldı şiddetide.şimdi kasık ağrıları oluyor ara ara batmalar.ben geçenlerde onada takılmıştım iki gün kasıklarımdaki agrı azaldı diye ama baktım bazen azalıyor bazen artıyor.bide iki düşük yaşayınca herşey korkutuyor tbi

Ayyy Allah korusunnn benim agrım yok sadece rahmimin ortasından pat diye giren kramplarım var... Bu dönemde herseyi kafaya takıcaz anlasılan:) agrımız olsada korkuyoruz olmasa da... Napcaz böyle:)

Ayyy Allah korusunnn benim agrım yok sadece rahmimin ortasından pat diye giren kramplarım var... Bu dönemde herseyi kafaya takıcaz anlasılan:) agrımız olsada korkuyoruz olmasa da... Napcaz böyle:)
çok normal canım kan gelmediği sürece herşey normal sayılıyor kramplar azaldıkça kasık ağrılarını tam hissedersin belkide sende hiç olmaz her hamilelik başka belirti. o kadar agrım olduki kesin düşücek yine dedim ama düşmedi keseyi gördüm şükür. 9 ayın snunda rhatlarız artık büyük ihtimaal

İnşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…