2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Arkadaşlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim sizinle de paylaştım burda :) bir sorum olacak tecrübeli hamilelere; aslında ben erken öğrendim gebe olduğumu adet günümden 2 gün önce. Bugün adet günüm doktora gitsem keseyi görebilirmiyiz?? Yada ne zaman belli olur kese lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın. Sevgiler , :)

yok canım henuz goremezsın 1 hafta daha beklemelısın 5 haftalık oldugunda gorebılırsın keseyı Allah bebegını sana bagıslasın

yok canım henuz goremezsın 1 hafta daha beklemelısın 5 haftalık oldugunda gorebılırsın keseyı Allah bebegını sana bagıslasın

Cevabın için teşekkür ederim canım :) Allah hepimize bağışlasın bebişlerimizi inşallah. Biraz daha sabredicem ozaman 11 ay bekledim 1 hafta daha beklerim yeterki sağlıklı olsun kuzum :)

Cevabın için teşekkür ederim canım :) Allah hepimize bağışlasın bebişlerimizi inşallah. Biraz daha sabredicem ozaman 11 ay bekledim 1 hafta daha beklerim yeterki sağlıklı olsun kuzum :)
amin canım sen sureklı moralını yuksek tut gebelıgın tadını cıkar haftaya gorursun kesecıgını sonrakı haftada mınıgını

amin canım sen sureklı moralını yuksek tut gebelıgın tadını cıkar haftaya gorursun kesecıgını sonrakı haftada mınıgını

Ne güzel yazdın canım, insan böyle dönemlerde moral istiyor sanki :) aminnnn inşallah canım, sağlıkla güzellikle geçir sende hamileliğini inşallah sonra Bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah'ım :) sevgiler :)

amin cumlemıze canım rabbım her ısteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

Merhaba sizlere birsey sormak istiyorum kan testi yaptırdım ve sonuç 136 ama söyle ki son adet günüm 04.10.2014 yani 6 haftalik hamile görünüyorum.keseyi de göremedik sizce normal Mi çok korkuyorum birsey olacak diye

Merhaba sizlere birsey sormak istiyorum kan testi yaptırdım ve sonuç 136 ama söyle ki son adet günüm 04.10.2014 yani 6 haftalik hamile görünüyor.keseyi de göremedik sizce normal Mi çok korkuyorum birsey olacak diye
mrb. oncelıkle hayırlı olsun arkadasım seninle gunlerımız yakınmış. benimde 8 ekim. 7 kasım cuma tahlil yaptırdığımda 85 cıkmıştı. dün yani cuma gunu ilk defa ultrasona girdim keseyi gordu. 4.5mm ama özellikle sunu belirtti rahimde kalınlasma var yani bu rahim içi gebelik yani dış gebelik degil dedi. yani egerki rahim içi kalınlaşmayı gördüyse bazen kesenin olusması zaman alıyor.. ona kalsa 5. haftada kalp sesi duyanlar oluyor yazıyor buralara. benim gec yumurtlama oldu ona yorumluyorum eger sen de yumurtlama gununu bilerek hamile kaldıysan senin de benzer durum olabilir.

Aslında hamile kaldığım gün 17.10.2014 diye tahmin ediyorum zaten doktor normal korkulacak birsey yok değer artışında normal sadece olduğundan küçük bebek dedi canım ama genede rahat olamıyorum 10 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Cok iyi anliyorum seni ben de dune kadar hamileligi bile benimseyememistim keseyi gorunce rahatliyor insan ama 10 gun olmadan kese olusur muhtemelen sadece doktorun biraz buyuyup net gorulmesini istedigi icin seni bekletiyordur. Ben 1 hafta bekledim goruntuyu begenmedi sali tekrar cagirdi gitmicem asil doktorumdan 26 kasima randevu aldim direk ona gidcem artik. biz de biraz acele ediyoruz hemen gorelim diye bosuna kosturmaca oluyor. Sen de rahatla allahin izniyle gunler gecip gidiyor

Cnm sen dun mu gordun vebegini ilk ?yoksa sadece kalp atisini mi duydun dun?benim d daha bisey gormedi bende keseyi gordu ama bebegi goremedi daha cok korkuyorum

perşembe günü gördüm cnm ben keseyi geçen hafta çarşamba görmüştüm perşembe de hem bebeği hem de kalp atışalrını gördük seninki kaç haftalık 6 mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…