- 27 Eylül 2014
- 24
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Öyle de canım ben çok korkuyorum çevremdeki insanlarda niye sonuç düşük dış gebelik mi falan deyince iyice endişeleniyorum doktorum hiç bir sıkıntı yok normal dedi aslında doktorum a da çok çok güveniyorum ama elimde değil inş. Bebisim iyidirCok iyi anliyorum seni ben de dune kadar hamileligi bile benimseyememistim keseyi gorunce rahatliyor insan ama 10 gun olmadan kese olusur muhtemelen sadece doktorun biraz buyuyup net gorulmesini istedigi icin seni bekletiyordur. Ben 1 hafta bekledim goruntuyu begenmedi sali tekrar cagirdi gitmicem asil doktorumdan 26 kasima randevu aldim direk ona gidcem artik. biz de biraz acele ediyoruz hemen gorelim diye bosuna kosturmaca oluyor. Sen de rahatla allahin izniyle gunler gecip gidiyor
Canım tahminime göre yeni altı haftalik olmuşsun 1412 değerle keseyi gördünüz mü?arkadaslar bi konuda yardimci olursaniz sevinirim. 4 gun önce kan degerim 1412 cikmisti doktorum 10 gun sonrasina randevu verdi. ama benim anlamadigim su son regl tarihim 28 eyluldu. iki aydirda duzensiz regl oluyorum. doktorun tahminine gore 7 haftalik gebeyim. bu lan degerine gore sizce kac haftalik gebeyimdir yardimci olursaaniz cok sewinirim
hayir arkadasim doktor ultrasonla bakmadi 10 gun sonrasi icin randevu verdi bende baska bi doktrodan randevu aldim haftaya oraya gidecegim umarim hersey yolundadirCanım tahminime göre yeni altı haftalik olmuşsun 1412 değerle keseyi gördünüz mü?
Bnimki dr gittimde 6,5 haftalikti :$ keseyi olctu7 mm dedi ama bebegi goremedik senin kesen ne ksdarperşembe günü gördüm cnm ben keseyi geçen hafta çarşamba görmüştüm perşembe de hem bebeği hem de kalp atışalrını gördük seninki kaç haftalık 6 mı
Endişelenme canım bence degerin çok iyi ultrason la bakması gerekiyordu bence benim doktorum da 1000 2000 değerler arası kese görünür demişti sen ihmal etme bence tekrar doktora git bende haftaya gideceğim inş. Bende gorebilirim keseyihayir arkadasim doktor ultrasonla bakmadi 10 gun sonrasi icin randevu verdi bende baska bi doktrodan randevu aldim haftaya oraya gidecegim umarim hersey yolundadir
korkma canım doktora gıttıgınde kese goruncek boyda deılmıs 7 haftalık olmus bu gıttıgınde keseyı bırak kalp atıslarını bıle gorceksın Allah bebegını sana bagıslasınmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlerin konusmalarını okudum bende 7 haftalık gebeyim fakat hiç doktora gitmedim yani 1 kre gittim ondada gebeligimi ögrenmek için ögrendiğimde 2 haftalıktım beta hcg degerim 203 cıkmıstı bu hafta cuma gidicem doktora ama okuduklarımdan cok etkileniyorum sanırım ama nedense kendimi hamile olduguma inandıramıyorum cünkü daha ne kese nede baska bisey görmedim korkuyorum dış gebelik falan olmasından bana akıl verirmisiniz delirmek üzereyim
Allah bı avazda kurtarsın sag saglım ıns 2015te olur dogumn sonradan cocuk ıcın yaş hesaplaması cok zor oluyo kendımden bılıyorum Allah hakkında hayırlısını versınSelamBenim tam beli değil doktor 4 ocak diyor ama bakalım 2014 ün son günlerinde de olabilir ama inşallah 2015 de olur
canım bebegın hayırlı saglıklı olsun oncelıkle benımde bebegım gerıden gelıyodu ben 6 haftalık hesaplarken 4 haftalık cıkmıstı vıtamın verdı doktor ondan sonrakı hafta gıttıgımde gelişmişti doktorun ılac verdıyse muhakkak kullan artık gebelıkler eskısı gıbı son adet tarıhıne gore deıl ultrason ölcumune gore hesaplanıyo benım bebegım adet tarıhıme gore hala 6 gun gerıden gelıyo canını sıkma doktorun bısey yok dedıyse geç döllenmede olmus olabılır Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınMerhaba sizlere birsey sormak istiyorum kan testi yaptırdım ve sonuç 136 ama söyle ki son adet günüm 04.10.2014 yani 6 haftalik hamile görünüyorum.keseyi de göremedik sizce normal Mi çok korkuyorum birsey olacak diye
Cok sagol canım ama doktor herhangi bi ilaç vermedi 10 gün sonra tekrar gel o zamana kadar görünür kese dedi.zaten benim tahminime göre 4 haftalik hamile yim çünki hamile kaldığım tarih 17.10.2014 onun için biraz daha rahatladım sanırım inşallah bebislerimize bir an önce sağ salim kavusalim beklemek çok zorcanım bebegın hayırlı saglıklı olsun oncelıkle benımde bebegım gerıden gelıyodu ben 6 haftalık hesaplarken 4 haftalık cıkmıstı vıtamın verdı doktor ondan sonrakı hafta gıttıgımde gelişmişti doktorun ılac verdıyse muhakkak kullan artık gebelıkler eskısı gıbı son adet tarıhıne gore deıl ultrason ölcumune gore hesaplanıyo benım bebegım adet tarıhıme gore hala 6 gun gerıden gelıyo canını sıkma doktorun bısey yok dedıyse geç döllenmede olmus olabılır Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
Konu gebelikteydi zaten yada ben mi yanlis hatirliyorum acaba :sKonu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştı bilginize...
once olsun dıye beklemek sonra dogsun dıye beklemek sonra buyusun dıye beklemek evlensın mutlu olsun dıye beklemek annelerın hayatı evlatlarını beklemekle gecıo
Cok sagol canım ama doktor herhangi bi ilaç vermedi 10 gün sonra tekrar gel o zamana kadar görünür kese dedi.zaten benim tahminime göre 4 haftalik hamile yim çünki hamile kaldığım tarih 17.10.2014 onun için biraz daha rahatladım sanırım inşallah bebislerimize bir an önce sağ salim kavusalim beklemek çok zor
Aynen canım katılıyorum her aşama beklemek le geçiyor inşallah hayırlı evlat olurlarda bekledigimize değerleronce olsun dıye beklemek sonra dogsun dıye beklemek sonra buyusun dıye beklemek evlensın mutlu olsun dıye beklemek annelerın hayatı evlatlarını beklemekle gecıo
amin canım cumlemızınkı ınsallah onlar ıyı olsunlarda beklemeye değer senın ılk bebegınmıAynen canım katılıyorum her aşama beklemek le geçiyor inşallah hayırlı evlat olurlarda bekledigimize değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?