- 11 Kasım 2014
- 111
- 43
- 33
- 29
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Evet canım ilk çok heyecanlıyım oyüzden kendi bebeğinin olmasi çok ayrı bi duyguonce olsun dıye beklemek sonra dogsun dıye beklemek sonra buyusun dıye beklemek evlensın mutlu olsun dıye beklemek annelerın hayatı evlatlarını beklemekle gecıo
Allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsınEvet canım ilk çok heyecanlıyım oyüzden kendi bebeğinin olmasi çok ayrı bi duygu
ben uykusu cok agır bırıydım hanı kafamda davul calsalar uyanmayan cınsten ılk bebegımı kucagıma aldım anneme geldım uyurken bebegı koynumdan alıyolarmıs sevmek ıcın yavasca cektıler bebegı benım o yataktan fırlamamı gormen lazım o bebegı gordugun anda butun hayatın deısıyoEvet canım ilk çok heyecanlıyım oyüzden kendi bebeğinin olmasi çok ayrı bi duygu
Amin canım hayırlısı ileAllah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın
☺ Ayy Kıyamam ne güzel çok güzel bi duygudur bende bir an önce yavrum a kavuşmak istiyorum siz böyle anlattıkca daha da çok heyecanlaniyorumben uykusu cok agır bırıydım hanı kafamda davul calsalar uyanmayan cınsten ılk bebegımı kucagıma aldım anneme geldım uyurken bebegı koynumdan alıyolarmıs sevmek ıcın yavasca cektıler bebegı benım o yataktan fırlamamı gormen lazım o bebegı gordugun anda butun hayatın deısıyo
bence dunyanın en guzel şeyı hele bı dogsun farkında olmadan onu uyurken ızlerken bulcaksın kendını nefes alıyomu usuyomu dıye banyo yaptırırken agladıgında korkcaksın uzun bı sure kendın yıkayamıycaksın bıle su zaman hemencecık gecse ya bende yenıden o duyguyu tatmayı ıstıyorum oburlerı buyudu☺ Ayy Kıyamam ne güzel çok güzel bi duygudur bende bir an önce yavrum a kavuşmak istiyorum siz böyle anlattıkca daha da çok heyecanlaniyorum
Bencede canım 8 ay i hic yasamasak dikekt bebeklerimizi kucagimiza alsak ne guzel olur sen baya tecrubelisin canım ne güzel ben ne yapacağım bilmiyorum tek başıma bi bebekle bide ikiz olurlarsa aman allahımbence dunyanın en guzel şeyı hele bı dogsun farkında olmadan onu uyurken ızlerken bulcaksın kendını nefes alıyomu usuyomu dıye banyo yaptırırken agladıgında korkcaksın uzun bı sure kendın yıkayamıycaksın bıle su zaman hemencecık gecse ya bende yenıden o duyguyu tatmayı ıstıyorum oburlerı buyudu
ben ıkız gıbı buyuttum bı bucuk yas var aralarında baya zor oluyo korkma ılk 40 ı cıktıktan sonra alısıyosun bıanda kendını doktor hemsıre gıbı hıssetmeye baslıyosun bebegın bogazına bısey kacsa hemen parmagını takıp cıkarırken buluyosun kendını cok acayıp bı duygu onu kucagına aldıgın anda baslıyo annelık duygusuBencede canım 8 ay i hic yasamasak dikekt bebeklerimizi kucagimiza alsak ne guzel olur sen baya tecrubelisin canım ne güzel ben ne yapacağım bilmiyorum tek başıma bi bebekle bide ikiz olurlarsa aman allahım
canım elınden geldıgınde sol tarafına yatmaya calıs kan basıncın arttıgı ıcın oluyo geçmiş olsun yınede doktoruna gıttıgınde bı danısBayanlar sizlere birşey sormak istiyorum benim iki haftadır kalbim daha sert atıyor.Sanki korkmuşum gibi.bunun için yorulmam da gerekmiyor hiç sebep yokken genel de de yatarken oluyor zaten.Bazen sanki midemde hissediyorum atışları sizde de var mı böyle birşey?
Bilmiyorum valla şimdi millet senin ikiz in olacak diyor benim ikiz kardeslerimde var annemle ikimiz zor baş ediyorduk inşallah hayırlısı olur Rabbim bana güç kuvvet versinben ıkız gıbı buyuttum bı bucuk yas var aralarında baya zor oluyo korkma ılk 40 ı cıktıktan sonra alısıyosun bıanda kendını doktor hemsıre gıbı hıssetmeye baslıyosun bebegın bogazına bısey kacsa hemen parmagını takıp cıkarırken buluyosun kendını cok acayıp bı duygu onu kucagına aldıgın anda baslıyo annelık duygusu
Hayirlisi olsun canim benim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinYapamadim neyse 6nci haftadayim iste
Benim de aklıma geldi ama sol tarafıma yatınca da oluyor.doktoruma cuma günü gittim asıl sormam gerekeb buydu ama unuttum.bir sonraki randevuma da çok var inşallah normaldir çok teşekkür ederim :)canım elınden geldıgınde sol tarafına yatmaya calıs kan basıncın arttıgı ıcın oluyo geçmiş olsun yınede doktoruna gıttıgınde bı danıs
o zaman erken bı randevu al canım kalp bu şakaya gelmez bı gorunBenim de aklıma geldi ama sol tarafıma yatınca da oluyor.doktoruma cuma günü gittim asıl sormam gerekeb buydu ama unuttum.bir sonraki randevuma da çok var inşallah normaldir çok teşekkür ederim :)
Bnimki dr gittimde 6,5 haftalikti :$ keseyi olctu7 mm dedi ama bebegi goremedik senin kesen ne ksdar
Hadi gözün aydin canm yanlis hatirlamiyorsam endiseleniyordun çok sevindim5+5 de 16 mm di zaten 7.haftada bebeği gördük
tskler canim . ama iste doktor bakmayinca bende sasirdim bende 1000 ile 2000 arasi kese gorunur diye tahmin etmistim. beklesem mi ayin 26 sini yoksa gitsemmi bilmedim valla. rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde senin ne kadarlik simdi.
Endişelenme canım bence degerin çok iyi ultrason la bakması gerekiyordu bence benim doktorum da 1000 2000 değerler arası kese görünür demişti sen ihmal etme bence tekrar doktora git bende haftaya gideceğim inş. Bende gorebilirim keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?