2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
tskler canim . ama iste doktor bakmayinca bende sasirdim bende 1000 ile 2000 arasi kese gorunur diye tahmin etmistim. beklesem mi ayin 26 sini yoksa gitsemmi bilmedim valla. rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde senin ne kadarlik simdi.
Benim ki adet gününe göre 6 haftalik ama gec dollenme olmus 4 haftalik dedi doktor sonucum 14 unde 136 di 1 hafta sonra tekrar cagirdi 1500 falan olur sonuc o zamana kadar kese gorunur dedi bence sen o günü bekleme tatlım sen git riske atma bence ☺

yaklasik ayniyiz seninle. benimde gec dollenme oldu muhtemelen. insallah guzel haberler alirsin canim. ya simdiki randevu aldigim doktorun butun randevulari dolu o yuzden en erken tarihi 26 siydi. diger doktorada gitmek istemiyorum ztn ama sende boyle soyleyince tedirgin oldum yrn baska biyerden randevu alip gideyim ben o zaman

hmm anladım canım ama başka doktora git sadece ultrason la bakacak zaten keseyi gördüm yada görmedim der gormezsede test falan yaptırma öbür doktoruna git o zaman genede sen bilirsin tabi ben bu konularda çok endişeye kapıldıgim için haftada 1 doktora gidiyorum ben 3 kez doktor muayenesinde geçtim ayrı ayrı bi sıkıntı varmı diye hepsi yok normal gebeliğin demesine rağmen guvenemiyorum işte

haklisinn benn en iyisi yrn baska bir doktor bulup goruneyim. benimde sanirim icime boyle sinecekk tsk ederim yardimlarin icin

Peki soyle bir soru sorsam özellikle kızı olacaklar neler yiyorsunuz ne istiyor canınız nerden kilo alıyorsunuz. Yüzünüzde lekeler cikti mi sivilcelendinizmi yada. Kendinizi cirkinmi guzel mi hissediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…