- 11 Kasım 2014
- 111
- 43
- 33
- 29
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Benim ki adet gününe göre 6 haftalik ama gec dollenme olmus 4 haftalik dedi doktor sonucum 14 unde 136 di 1 hafta sonra tekrar cagirdi 1500 falan olur sonuc o zamana kadar kese gorunur dedi bence sen o günü bekleme tatlım sen git riske atma bence ☺tskler canim . ama iste doktor bakmayinca bende sasirdim bende 1000 ile 2000 arasi kese gorunur diye tahmin etmistim. beklesem mi ayin 26 sini yoksa gitsemmi bilmedim valla. rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde senin ne kadarlik simdi.
Yaaa benimki baya kucukmus ayy kafayi yicem5+5 de 16 mm di zaten 7.haftada bebeği gördük
Canım senin değerlerin kaç ve kaç aylıkYaaa benimki baya kucukmus ayy kafayi yicem
Canim endişelemen benim kide 7 mm di 7 haftalıkken 5 haftalikkende 3mm diYaaa benimki baya kucukmus ayy kafayi yicem
yaklasik ayniyiz seninle. benimde gec dollenme oldu muhtemelen. insallah guzel haberler alirsin canim. ya simdiki randevu aldigim doktorun butun randevulari dolu o yuzden en erken tarihi 26 siydi. diger doktorada gitmek istemiyorum ztn ama sende boyle soyleyince tedirgin oldum yrn baska biyerden randevu alip gideyim ben o zamanBenim ki adet gününe göre 6 haftalik ama gec dollenme olmus 4 haftalik dedi doktor sonucum 14 unde 136 di 1 hafta sonra tekrar cagirdi 1500 falan olur sonuc o zamana kadar kese gorunur dedi bence sen o günü bekleme tatlım sen git riske atma bence ☺
hmm anladım canım ama başka doktora git sadece ultrason la bakacak zaten keseyi gördüm yada görmedim der gormezsede test falan yaptırma öbür doktoruna git o zaman genede sen bilirsin tabi ben bu konularda çok endişeye kapıldıgim için haftada 1 doktora gidiyorum ben 3 kez doktor muayenesinde geçtim ayrı ayrı bi sıkıntı varmı diye hepsi yok normal gebeliğin demesine rağmen guvenemiyorum işteyaklasik ayniyiz seninle. benimde gec dollenme oldu muhtemelen. insallah guzel haberler alirsin canim. ya simdiki randevu aldigim doktorun butun randevulari dolu o yuzden en erken tarihi 26 siydi. diger doktorada gitmek istemiyorum ztn ama sende boyle soyleyince tedirgin oldum yrn baska biyerden randevu alip gideyim ben o zaman
Canım senin değerlerin kaç ve kaç aylık
Degerlerimi bilmiyorum malesef ama dr gittimde 6+6 Haftaliktim.Canım senin değerlerin kaç ve kaç aylık
gozun aydın canım :)Merhaba,
Ben 4 haftalik 5 günlüğüm. Cuma gittim öğrendim. Haftaya gel dedi Dr.
haklisinn benn en iyisi yrn baska bir doktor bulup goruneyim. benimde sanirim icime boyle sinecekk tsk ederim yardimlarin icinhmm anladım canım ama başka doktora git sadece ultrason la bakacak zaten keseyi gördüm yada görmedim der gormezsede test falan yaptırma öbür doktoruna git o zaman genede sen bilirsin tabi ben bu konularda çok endişeye kapıldıgim için haftada 1 doktora gidiyorum ben 3 kez doktor muayenesinde geçtim ayrı ayrı bi sıkıntı varmı diye hepsi yok normal gebeliğin demesine rağmen guvenemiyorum işte
Önemli değil canım güzel haberlerini alırız inşallahhaklisinn benn en iyisi yrn baska bir doktor bulup goruneyim. benimde sanirim icime boyle sinecekk tsk ederim yardimlarin icin
Bende varim cnm Allah kismet ederse martta inşallah2015 tek doğum yapacak hamişi ben miyim yoksa kizlar
hosgeldın tatlım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahBende varim cnm Allah kismet ederse martta inşallah
Slm kizlar nasilsiniz bu aralar topige ugrayamiyorum sinavlrim var inşallah atlatinca daha sık burada olucam
Yok canm 2 hafta sonra inşallah ogrenicezcnm seninkinin cinsiyeti tam belli oldu mu
Yok canm 2 hafta sonra inşallah ogrenicez
Biliyorum canmda onuda herkes farklı söylüyor kimisi sağda erkek solda kiz diyor bilmiyorum hangisi dogrubi topik var kesedeki konuma göre cinsiyet diye 7 8 haftalık usg de bebek sağ da ise kız solda ise erkekmiş
Topik başlığını yazarmisinbi topik var kesedeki konuma göre cinsiyet diye 7 8 haftalık usg de bebek sağ da ise kız solda ise erkekmiş
Amin cnm inşallah hepimiz sagsalim alalim bebislerimizi kucagimiza Allahim bebek hasreti cekenlerin de duasini tez zamanda kabul etsinhosgeldın tatlım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?