- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Amin canim insallahAmin cnm inşallah hepimiz sagsalim alalim bebislerimizi kucagimiza Allahim bebek hasreti cekenlerin de duasini tez zamanda kabul etsin
Canim bizimkide çok hareketli ama senin anlattigin kadar olmuyor rahatsizlik vermiyor sadece içimde kipirtisini hissediyorum :sBayanlar bir sorum daha var. benim bebeğimin hareketleri çok fazla ve hiç durmuyor.içimde sürekli dalgalanmalar var o hareket edince rahatsızlık verecek derece basınç hissediyorum içimde fırlayacak sanki.birden sıçrıyorum elim karnıma gidiiyor bacaklarımı karnıma doğru çekip kasıyorum kendimi hareketler durana kadar sonra çok geçmeden yine başlıyor.organlarımı sarsıyor resmen bunları yazanlar çok olmuş ama benimki daha çok küçük değil mi?Benim gibi 21.haftasında bu kadar şiddetli yaşayan var mı? şimdiden korkmaya başladım son aylarda ne yaparım diye...
19. haftada bende öyleydim canım ne olduysa bu hafta oldu.biraz önce biryerde bebeğin pozisyonundan dolayı böyle basınç olduğunu bir kaç gün içinde pozisyon değiştirince basıncın azalacağını okudum inşallah öyle olur.Canim bizimkide çok hareketli ama senin anlattigin kadar olmuyor rahatsizlik vermiyor sadece içimde kipirtisini hissediyorum :s
İnşallah canm benim bebeği ne tarafta hissediyorsun ben hep sol tarafimda hissediyorum sol tarafim daha sert karnim19. haftada bende öyleydim canım ne olduysa bu hafta oldu.biraz önce biryerde bebeğin pozisyonundan dolayı böyle basınç olduğunu bir kaç gün içinde pozisyon değiştirince basıncın azalacağını okudum inşallah öyle olur.
Bu hafta hissetmeye basladim canm iste yeni yeni gün geçtikçe daha çok hissetmeye devam ediyorumBenim değişiyo ya ama doktor rahmin yukarı çıkmış demesine rağmen ben daha alt kısımlarda hissediyorum.Sen yeni mi başladın hissetmeye?
Şuan bende oyleyim devamli hareket etsin istiyorum canm :)bende 19.da hissetmiştim.hep karnımdaydı aklım hep hareket etsin istiyordum şimdi aldım boyumun ölçüsünü :) Seninki de yakında başlar artık rahatsız etmeye :)
iyi akşamlar kızlar nasıl geçiyor hamilelik. benim akşamları bulantım çok oluyor ilk günlerde yoktu bende sevinmiştim rahat edicem diye sizlerdede varmı bulantılar. Allah hepimize kolaylık versin
senin ilk bebeğinmi canım. ilk bebeği olanların sabahları daha çok oluyormuş bulantıları çok berbat bi durum neyseki 3. aydan sonra geçiyor. bebişlerimiz için katlanıyoruz herşeye. Allaha emanet olsun tüm kuzucuklarbenimde sabahları oluyo sonra geçiyo biraz ama akşam bi başlıyo yatamıyorum sabaha kadar resmen ağlıyorun dayanamıyorum şuan bile acayip uykum var ama bulantı mahvetti beni ya
senin ilk bebeğinmi canım. ilk bebeği olanların sabahları daha çok oluyormuş bulantıları çok berbat bi durum neyseki 3. aydan sonra geçiyor. bebişlerimiz için katlanıyoruz herşeye. Allaha emanet olsun tüm kuzucuklar
oyyyy cok uzuldum canımmKizlar moralim cok bozuk ben bebegimi kaybettim...melegim beni birakti...(( kanamamla birlikte dustu
Amin cnm rabbim kimseye gostermesin uc senedir isteyip de boyle sevinip sonra dusmesi cok kotuu kimseye yasatmadin raabbimoyyyy cok uzuldum canımmrabbım sabır versınnn kıyamam yaa offf
ÇOK üzüldüm geçmiş olsun allah yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda sevincin tazelenir.Kizlar moralim cok bozuk ben bebegimi kaybettim...melegim beni birakti...(( kanamamla birlikte dustu
Canim benim cok uzuldumKizlar moralim cok bozuk ben bebegimi kaybettim...melegim beni birakti...(( kanamamla birlikte dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?