2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Bayanlar bir sorum daha var. benim bebeğimin hareketleri çok fazla ve hiç durmuyor.içimde sürekli dalgalanmalar var o hareket edince rahatsızlık verecek derece basınç hissediyorum içimde fırlayacak sanki.birden sıçrıyorum elim karnıma gidiiyor bacaklarımı karnıma doğru çekip kasıyorum kendimi hareketler durana kadar sonra çok geçmeden yine başlıyor.organlarımı sarsıyor resmen bunları yazanlar çok olmuş ama benimki daha çok küçük değil mi?Benim gibi 21.haftasında bu kadar şiddetli yaşayan var mı? şimdiden korkmaya başladım son aylarda ne yaparım diye...

Canim bizimkide çok hareketli ama senin anlattigin kadar olmuyor rahatsizlik vermiyor sadece içimde kipirtisini hissediyorum :s

Canim bizimkide çok hareketli ama senin anlattigin kadar olmuyor rahatsizlik vermiyor sadece içimde kipirtisini hissediyorum :s
19. haftada bende öyleydim canım ne olduysa bu hafta oldu.biraz önce biryerde bebeğin pozisyonundan dolayı böyle basınç olduğunu bir kaç gün içinde pozisyon değiştirince basıncın azalacağını okudum inşallah öyle olur.

İnşallah canm benim bebeği ne tarafta hissediyorsun ben hep sol tarafimda hissediyorum sol tarafim daha sert karnim

Benim değişiyo ya ama doktor rahmin yukarı çıkmış demesine rağmen ben daha alt kısımlarda hissediyorum.Sen yeni mi başladın hissetmeye?

bende 19.da hissetmiştim.hep karnımdaydı aklım hep hareket etsin istiyordum şimdi aldım boyumun ölçüsünü :) Seninki de yakında başlar artık rahatsız etmeye :)

iyi akşamlar kızlar nasıl geçiyor hamilelik. benim akşamları bulantım çok oluyor ilk günlerde yoktu bende sevinmiştim rahat edicem diye sizlerdede varmı bulantılar. Allah hepimize kolaylık versin

iyi akşamlar kızlar nasıl geçiyor hamilelik. benim akşamları bulantım çok oluyor ilk günlerde yoktu bende sevinmiştim rahat edicem diye sizlerdede varmı bulantılar. Allah hepimize kolaylık versin

benimde sabahları oluyo sonra geçiyo biraz ama akşam bi başlıyo yatamıyorum sabaha kadar resmen ağlıyorun dayanamıyorum şuan bile acayip uykum var ama bulantı mahvetti beni ya

benimde sabahları oluyo sonra geçiyo biraz ama akşam bi başlıyo yatamıyorum sabaha kadar resmen ağlıyorun dayanamıyorum şuan bile acayip uykum var ama bulantı mahvetti beni ya
senin ilk bebeğinmi canım. ilk bebeği olanların sabahları daha çok oluyormuş bulantıları çok berbat bi durum neyseki 3. aydan sonra geçiyor. bebişlerimiz için katlanıyoruz herşeye. Allaha emanet olsun tüm kuzucuklar

evet cnm ilk olacak inşallah sabahları da oluyo ama gece fazlalaşıyo ve sabaha kadar gözüme uyku girmiyo çok şükür Allah aratmasın herkese nasip etsin çok güzel bi duygu şu bulantı falan olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…