- Konu Sahibi askrhpozitif
-
O an çok muhtesemdir sabırsızlıkla ben de bekliyorunbugun ılk defa elımı karnıma koydugumda elımle hıssettım tekme atısını sıpanın cok muhtesem bı duygu rabbım ısteyen herkese tattırsın ınsallahhh
stresin normal doğal olarak.benmde o haftalarda feci karın bel ağrım vardı okadar tedirgndmki aynı senin gbi düşünüyrdm dile bile getiremiyordum.çok şükür duyduk kalp atışlarını.yarın 2.kontrolümz var ve bende stres gerginlik negatif düşünce heyecan korku ne ararsan var.bu doğuma kadar böyle devam edecek sanırım.ama içini ferah tut kalp atışlarını duyunca bişeyler kafanda kesinleşiyor.güzel düşün.rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinGÜNAYDIN arkadaşlar niyeyse bir kaç gündür iç imde vesvese var. bebişin kalbi durmusmudur acaba diye endişelerime hakim olamıyorum. keseyi gördük önümüzdeki çarşamba doktora da gidcez ilk defa kalp atışı duycaz allah izin verirse ama böyle negatif düşünmemin sebebi karnımda sancı olması gün aşırı karnım hafif bazen şiddetli sancılanıyor. doktor da çok dolu ancak çaesamba gidebileceğim. böyle durumu olan varmı acaba yani bebeiş yaşamayıp da vücüdunda bir belirti yada belirtisizlik??????
bugun ılk defa elımı karnıma koydugumda elımle hıssettım tekme atısını sıpanın cok muhtesem bı duygu rabbım ısteyen herkese tattırsın ınsallahhh
Aynen canim çok muhteşem bi duygu inşallah bi an önce hissedersiniz meleginizi bugün kontrolumiz var bakalim ne durumda bizim kiCannimm ya cok sevindimne guzel bi duygudur eminim, bi an once bnde yawrumu hissetmek icin sabirsizlaniyorum
Hoşgeldin canim aramiza Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsinKismetse insallahhh bende varimmm :) 2015 ya 31 Temmuz, ya 1 Agustos :)
Hepimize insallahhh :)Hoşgeldin canim aramiza Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin
Canim ya cinsiyeti belli oldumu senin minnakinnAynen canim çok muhteşem bi duygu inşallah bi an önce hissedersiniz meleginizi bugün kontrolumiz var bakalim ne durumda bizim ki
Kismetse insallahhh bende varimmm :) 2015 ya 31 Temmuz, ya 1 Agustos :)
hosgeldin allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin :)Kismetse insallahhh bende varimmm :) 2015 ya 31 Temmuz, ya 1 Agustos :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?