2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
GÜNAYDIN arkadaşlar niyeyse bir kaç gündür iç imde vesvese var. bebişin kalbi durmusmudur acaba diye endişelerime hakim olamıyorum. keseyi gördük önümüzdeki çarşamba doktora da gidcez ilk defa kalp atışı duycaz allah izin verirse ama böyle negatif düşünmemin sebebi karnımda sancı olması gün aşırı karnım hafif bazen şiddetli sancılanıyor. doktor da çok dolu ancak çaesamba gidebileceğim. böyle durumu olan varmı acaba yani bebeiş yaşamayıp da vücüdunda bir belirti yada belirtisizlik??????

stresin normal doğal olarak.benmde o haftalarda feci karın bel ağrım vardı okadar tedirgndmki aynı senin gbi düşünüyrdm dile bile getiremiyordum.çok şükür duyduk kalp atışlarını.yarın 2.kontrolümz var ve bende stres gerginlik negatif düşünce heyecan korku ne ararsan var.bu doğuma kadar böyle devam edecek sanırım.ama içini ferah tut kalp atışlarını duyunca bişeyler kafanda kesinleşiyor.güzel düşün.rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

mrblarr bende allah ın izniyle 2015 yaz a bebişimle gircez. yazın güzel havalarda bebeğimzle sahilde ,parkta gezmeyi hayal ederek geçiyor:)

Gecenin bir vakti canım bise istiyor ama ne istiyor diye kıvranırken buldum yemek istediğim şeyi ama burda yazmayim belki canınız ister saat 10 avm kapandı kendimce öyle saçma bişey yaptim ki ve yedim ama kesmedi sonra açık biyer geldi aklıma belki vardir dedik çıktık baktık varmış benim yiyişi görmeliydiniZ sanki günlerdir aç bırakılmış gibi yedim. Ya çok tirsiyorum bu as etme konusundan çocuğun biyerinde leke falan kalır diye.

Beta hcg dun 108 cikti, biraz pembe kahverengi lekem geldi. Yarin tekrar kan verip degerin arttigini gorcegiz dedi dr. Insallah dusmez dua edin nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…