2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Herkese merhabaa

Pazartesi ogleden sonra beta hcg icin kan verdim 108 cikti.
Bu sabah tekrar kan verdim 170 cikti.
Sizce artis nasil?

Adet tarihimde 24 du, 2 gun gecmis oldu

Bugün doktora gittik arkadaslar neyseki çok şükür bebisimin kalbi atmaya başlamış ama 7+1 diye bildiğim hafta ultrason boyutunda 6 hafta görünüyor. Bebis geç yumurtlamadan dolayı geç döllenmiş olabilirmiş 2 hafta sonra tekrar gidcez boyutuna bir daha bakacak

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza katılabilirmiyim? 11 yaşında bir oğlum var ve 11 yıl sonra tekrar hamileyim ..13+2 de gitmiştim erkeğe bneziyor sanki dedi doktorum bebeği pipiş gibi bşey gördüm sanki doktor :) herkese rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş. evlat kokusu bir başka herkes tatsın inş.

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda ultrasona giriyormusum. Hemşire bana o kız diyor. Ben de kendi kendime çok küçük nasıl anlıyorlar diyorum. İlk bebisimdede cinsiyetini öğrenmeden rüyasını görmüştüm. Sizlerden böyle rüya görüp tutan oldu mu.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik. benim bulantılar çok fazlalaştı özellikle yumuşatı kokusuna karşı. dün doktora gittim 8+2 olduk kalp atışlarını duydum çok şükür ikinci bebeğim olmasına reğmen ilkmiş gibi heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…