- 30 Temmuz 2013
- 166
- 16
- 48
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Hossgeellldiinnn cnmmSlm kizlarrr araniza katilmaya geldimmmmm :)
Kizlar dun doktora gittik cinsiyetimiz kizdan erkeğe geçti eğer dahada değişmezse prenses geliyor
Hossgeellldiinnn cnmm
Erkekti kiz diyor simdi canim yanlis yazmisimCnm kizdan erkege gecti prenses gelio demissin kizmi erkekmi onu anlayamadim :) allah im saglikla kucagina almaya nasip etsin
Herkese merhabaa
Pazartesi ogleden sonra beta hcg icin kan verdim 108 cikti.
Bu sabah tekrar kan verdim 170 cikti.
Sizce artis nasil?
Adet tarihimde 24 du, 2 gun gecmis oldu
Merhaba :) iki günde bir buçuk yada iki kat artması normal, cumartesi tekrar ölçtür, değerin yine bir buçuk iki kat artması gerekir, haftayada çarşambadan sonra keseyi görmeye gidin :)
Tesekkur ederim :) insallah saglikli bir sekilde sorunsuz devam eder :) guzel sonuclari yazarim insallah. Dua edin :)[/QUO
Aminn cnm yarınki değerinide yaz buraya lütfen...
331 cikti
Yani 2 gun arayla 108, 170, 331
Nasil sizce :)
Bat 24 kasimdi. 4 gun gecti, iyi mi?
Haftaya gel dedi kese icin :) insallah once kese, sonra kalp atisi. InsallahhhhhhGüzel iki kat artmış nerdeyse, keseyide gördünmü sorun yok :)
Sen ne zaman gordun canim? Kalp atisini duydun mu bebisin?Güzel iki kat artmış nerdeyse, keseyide gördünmü sorun yok :)
Canım biz 780 betahcg gördük 4 gün sonra keseyi ondan 1 hafta so rada kalp atışını duydum cnm, yani sen şu an 4. Haftandasın 5. Hafta da kese 6. Haftada kalp atışını göreceksin inşallah :)Sen ne zaman gordun canim? Kalp atisini duydun mu bebisin?
Aynen canim çok muhteşem bi duygu inşallah bi an önce hissedersiniz meleginizi bugün kontrolumiz var bakalim ne durumda bizim ki
Bebis iyi çok sukur canm cinsiyetimiz büyük ihtimal kiz canm ayrintiliya bi gireyimde bakalim belli olur insallahCanm nasilsn bebis nasil bebis cinsiyeti bellimi tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?