2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52

Canm mrhba :) ayni sey bendede oldu 6. Haftada gittigimde sadece keseyi gormustuk 8. Haftada gittigimde bebegimi ilk defa gordum ama 6+3 cikti ultrasonda ordan devam ediyoruz benim de gec dollenme olmus olabilio yani :) icin rahat olsun ...

Kizlar kilo durumlari nasil ? benim 3 au doldu pazrtesi kontrolum var eger doktorum uygun gorurse yuruyuse spora baslamak istiyorum hareketsizlikten sisiyorum sinirlerim bozuluyor hemen kilo almaya basladim benim hic mide bulantimda olmadi oyuzden yemede de sikinti yasamadim. Ayrica yuzumu ergen gibi sivilce basti boyle olan varmi aranizda ???

Canm mrhba :) ayni sey bendede oldu 6. Haftada gittigimde sadece keseyi gormustuk 8. Haftada gittigimde bebegimi ilk defa gordum ama 6+3 cikti ultrasonda ordan devam ediyoruz benim de gec dollenme olmus olabilio yani :) icin rahat olsun ...
Doktor beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı belki olması gereken boyuta ulaşır diye senin bebisin boyutu hep geridenmi gelmeye devam ediyor?? cok onemli mi acaba geriden gelmesi??Ayrıca sivilce mevzusu bende de hat safhada yüzümde var bide ensede saç diplerinde var kasiniyor kasidikca yayılıyor. Doktora gitsem ilaç yazamayacak büyük ihtimal diyorum salliyorum diyorum bu bebis beni cirkinlestiriyor herhalde kız bu diyorum. Oglumda parlamistim

Bebis iyi çok sukur canm cinsiyetimiz büyük ihtimal kiz canm ayrintiliya bi gireyimde bakalim belli olur insallah
Banada kiz dediler cnm ama yanilmaolurmu bilmiorum benimkide ayrintiliya kaldii bi tane oglum var buda hayjrlisiyla kiz olacak nasipse yanilma olmazsa

İnşallah bende 2015 te doğum yapanlardan olurum. . . Malesef henüz hamile kalmadim. . Allahım isteyen herkese sonra da bana nasip etsin...

Selam kızlar bende 7+6 günlük hamileyim bulantılar yavaştan başlıyo bütün güzelliğim gitti hiç sivilce çıkmazdı yüzüm hep sivilce oldu

Selam kızlar bende 7+6 günlük hamileyim bulantılar yavaştan başlıyo bütün güzelliiim gitti hiç sivilce çıkmazdı yüzüm hep sivilce oldu
Aramiza hosgeldin cnm :) bu sivilcelerden kurtulamiycaz herade cok korkuyorum ilk 3 ay krem bile vermiyo doktorlar. Benim bidaki ayada gecmezse doktra yine sorcsm baklim

Merhaba arkadaşlar ben hamileliğimin 21. Haftasındayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor simdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu
Merhaba, benim bulan tim da hafif ve çoğunlukla gün boyu sürüyor. Bir arkadasim sea band diye bi bulantı bandı kullanıyor onceki nde de kullanmış ise yaradı dedi ben de aldı takmaya başladım iyi gibi sanki bilete takılıyor denemek istersen hepsi burada da satılıyor. Birazdan foto çekip gonderirim

Merhaba arkadaşlar ben hamileliğimin 21. Haftasındayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor simdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu
Normalde devam etmemesi lazim canm ama benim de ara ara oluyor kişiden kisiye degisiyor bulantilar
farklı doktorlardan biri erkek dedi biri kiz bakalim bekliyorum iyice kesinlessin diye aralik sonuna doğru giderim herhalde bilemiyorum saglik ocaginda bakıyorlar mi bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…