- 26 Ocak 2012
- 85
- 12
- 98
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Erkekti kiz diyor simdi canim yanlis yazmisim
Bugün doktora gittik arkadaslar neyseki çok şükür bebisimin kalbi atmaya başlamış ama 7+1 diye bildiğim hafta ultrason boyutunda 6 hafta görünüyor. Bebis geç yumurtlamadan dolayı geç döllenmiş olabilirmiş 2 hafta sonra tekrar gidcez boyutuna bir daha bakacak
Doktor beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı belki olması gereken boyuta ulaşır diye senin bebisin boyutu hep geridenmi gelmeye devam ediyor?? cok onemli mi acaba geriden gelmesi??Ayrıca sivilce mevzusu bende de hat safhada yüzümde var bide ensede saç diplerinde var kasiniyor kasidikca yayılıyor. Doktora gitsem ilaç yazamayacak büyük ihtimal diyorum salliyorum diyorum bu bebis beni cirkinlestiriyor herhalde kız bu diyorum. Oglumda parlamistimCanm mrhba :) ayni sey bendede oldu 6. Haftada gittigimde sadece keseyi gormustuk 8. Haftada gittigimde bebegimi ilk defa gordum ama 6+3 cikti ultrasonda ordan devam ediyoruz benim de gec dollenme olmus olabilio yani :) icin rahat olsun ...
Banada kiz dediler cnm ama yanilmaolurmu bilmiorum benimkide ayrintiliya kaldii bi tane oglum var buda hayjrlisiyla kiz olacak nasipse yanilma olmazsaBebis iyi çok sukur canm cinsiyetimiz büyük ihtimal kiz canm ayrintiliya bi gireyimde bakalim belli olur insallah
Doktor beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı belki olması gereken boyuta ulaşır diye senin bebisin boyutu hep geridenmi gelmeye devam ediyor?? cok onemli mi acaba geriden gelmesi??Ayrıca sivilce mevzusu bende de hat safhada yüzümde var bide ensede saç diplerinde var kasiniyor kasidikca yayılıyor. Doktora gitsem ilaç yazamayacak büyük ihtimal diyorum salliyorum diyorum bu bebis beni cirkinlestiriyor herhalde kız bu diyorum. Oglumda parlamistim
Canim biz ayni 6. Haftadan devam ettik hic bi sikinti yok hrrsy yolunda :) sükür. Bu sadece gec döllenme cnm sikinti yapma ... evet sivilceler yzumde,sirtimda,dekoltede ve dedigin gibi cok kasiniyor. Yuzume pudra dahi surmeyen ben pudrasiz disari cikamaz oldum1 ay sonra cinsiyeti ögrenicez bakalim nasil bi süpriz olcak bize :)
Aramiza hosgeldin cnm :) bu sivilcelerden kurtulamiycaz herade cok korkuyorumSelam kızlar bende 7+6 günlük hamileyim bulantılar yavaştan başlıyo bütün güzelliiim gitti hiç sivilce çıkmazdı yüzüm hep sivilce oldu
Aramiza hosgeldin cnm :) bu sivilcelerden kurtulamiycaz herade cok korkuyorumilk 3 ay krem bile vermiyo doktorlar. Benim bidaki ayada gecmezse doktra yine sorcsm baklim
Bendede bunalti yok cnmHoşbuldum canımbulantıları atlatırsam benden iyisi yok sivilce yine zararsız gibi
Bendede bunalti yok cnm
Canim nasilsin.... nasil gidiyor hamilelik... karnin buyudumu...:) oglusunun keyfi nasil?hoşgeldin cnm daha tazeymis hamileliğin bilmiyorum ki nie veriyor hic sorun yasamadim ben
ıyı canım ne olsun senın nasıl gıdıyor karnım buyumedı henuz cınsıyetımız kızda olabılır canım kesınlestıremedı henuz doktorumuz sız neler yapıyorsunuz bız baya hareketlıyızCanim nasilsin.... nasil gidiyor hamilelik... karnin buyudumu...:) oglusunun keyfi nasil?
ıyı canım ne olsun senın nasıl gıdıyor karnım buyumedı henuz cınsıyetımız kızda olabılır canım kesınlestıremedı henuz doktorumuz sız neler yapıyorsunuz bız baya hareketlıyız[/QUOTE
Hersey yolunda cok sukur migde yanmalarim cok fazla.. kizim olucakti bnmde.en son öleydi. 2. Doktor kesin goremedim ama kiza benziyor dedi. Hayirlisi.. bnm karnim baya cikti. Birden buyudu bende anlamadim. Farkli doktor baktimi cinsiyet icin? En son ne zman baktirdinki:)
Merhaba, benim bulan tim da hafif ve çoğunlukla gün boyu sürüyor. Bir arkadasim sea band diye bi bulantı bandı kullanıyor onceki nde de kullanmış ise yaradı dedi ben de aldı takmaya başladım iyi gibi sanki bilete takılıyor denemek istersen hepsi burada da satılıyor. Birazdan foto çekip gonderirimMerhaba arkadaşlar ben hamileliğimin 21. Haftasındayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor simdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu
Cinsiyet bellimi canim:) bende 20 haftaligimMerhaba arkadaşlar ben hamileliğimin 21. Haftasındayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor simdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu
Normalde devam etmemesi lazim canm ama benim de ara ara oluyor kişiden kisiye degisiyor bulantilarMerhaba arkadaşlar ben hamileliğimin 21. Haftasındayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor simdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu
farklı doktorlardan biri erkek dedi biri kiz bakalim bekliyorum iyice kesinlessin diye aralik sonuna doğru giderim herhalde bilemiyorum saglik ocaginda bakıyorlar mi bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?