- 6 Mart 2014
- 13
- 1
- 8
- 35
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Cok sagol canım deniycem bunu yani artık midesi bulanmayan insan nasıl insandır unuttum wallaMerhaba, benim bulan tim da hafif ve çoğunlukla gün boyu sürüyor. Bir arkadasim sea band diye bi bulantı bandı kullanıyor onceki nde de kullanmış ise yaradı dedi ben de aldı takmaya başladım iyi gibi sanki bilete takılıyor denemek istersen hepsi burada da satılıyor. Birazdan foto çekip gonderirim
Merhaba arkadaşlar ben hamileliğimin 21. Haftasındayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor simdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu[/QUOTE
merhaba bende 29 haftalık hamileyim kimi insanda geçmiyor maalesef benim kusmam 23.hafta kesildi şükür ama ilk dönemlerde çok kusuyordum günde 5-6 kere falan hiperemezis oldum 1-2 kilo verdim 3 gün hastahanede yattım sonrasında yavaş yavaş şiddeti azaldı şimdi bile ara ara bulantılarım oluyor
merhaba bende 29 haftalık hamileyim kimi insanda geçmiyor maalesef benim kusmam 23.hafta kesildi şükür ama ilk dönemlerde çok kusuyordum günde 5-6 kere falan hiperemezis oldum 1-2 kilo verdim 3 gün hastahanede yattım sonrasında yavaş yavaş şiddeti azaldı şimdi bile ara ara bulantılarım oluyorMerhaba arkadaşlar ben hamileliğimin 21. Haftasındayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor simdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu
Merhaba canım benim kusmam olmuyo sadece mide bulantım oluyor kusmadığım icinde hic gecmiyor sürekli limonla yatıştırmaya çalışıyorum şimdi bi bulantı bandı varmış onu deniycem bide işe yarar inş[/QUOTE]TE="heycanlabekliyorum, post: 38123306, member: 629084"]merhaba bende 29 haftalık hamileyim kimi insanda geçmiyor maalesef benim kusmam 23.hafta kesildi şükür ama ilk dönemlerde çok kusuyordum günde 5-6 kere falan hiperemezis oldum 1-2 kilo verdim 3 gün hastahanede yattım sonrasında yavaş yavaş şiddeti azaldı şimdi bile ara ara bulantılarım oluyor
Ohh ne güzel senin 13 Haftalık mı
Suan 12+5 iz canim :) allah im bunalti nedir yaa :)) simdi farkettim bulanti yazcama ne yazmisim
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına aldırsın darısı bana tüm bebek bekleyenlerekilo durumun nasıl ?
Amin canim cok sagol hepimiz saglikla aliriz kucagimiza ins:) 53 le hamile kaldim suan 57 yimve dunden beri inanilmaz bas agrim var ne uyku uyuya biliyorum ne ayaga kalkabiliyorum berbat durumdayim suan gecmek bilmiyo... bi cozumu varsa lutfen paylasin dayanilicak gibi degil ....
Arkadasim 14 haftaliksin herhalde parol çok zor durumda kalındığında kullanılıyor ama sen doktora danis yineAmin canim cok sagol hepimiz saglikla aliriz kucagimiza ins:) 53 le hamile kaldim suan 57 yimve dunden beri inanilmaz bas agrim var ne uyku uyuya biliyorum ne ayaga kalkabiliyorum berbat durumdayim suan gecmek bilmiyo... bi cozumu varsa lutfen paylasin dayanilicak gibi degil ....
Evt cnm az kaldi kucagimiza da almayi nasibeylesin Allah hepimizeAzaltmissin baya. Darisi bize olsun :)
Arkadaslar tesekkur ederim. En son care acile gittik parol yaptilar suan iyiyim cok sukur :) cagla21 varmi kiloda oynama yoksa aynimisin :) benim gidisat kotu gorunuyo vallagogus siskinligi norml canim cok fazla hassasdir simdilerde :)
Kabızlık yazısını görünce atladım:) 7 tane kaysıyı iyice yıkayıp bardaga koyuyorum akşamdan üstünede su dolduruyorum agzını örtüyorum. Sabah uyandıgımda önce kaysıları yiyip sonra suyunu içiyorum. İnan birerbir....Kabizliik problemim var bol su iciyorum ama 4 5 gun gidemiyorum. Baska ne yapilabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?