2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
QUOTE="burcuestetic, post: 38115696, member: 606009"]Cinsiyet bellimi canim:) bende 20 haftaligim[/QUOTE]
Yok canım ya bebisim göstermiyormuş kıza benziyo dedi ama net bişey diyemiyo
Cok sagol canım deniycem bunu yani artık midesi bulanmayan insan nasıl insandır unuttum walla

Merhaba arkadaşlar ben hamileliğimin 21. Haftasındayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor simdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu
merhaba bende 29 haftalık hamileyim kimi insanda geçmiyor maalesef benim kusmam 23.hafta kesildi şükür ama ilk dönemlerde çok kusuyordum günde 5-6 kere falan hiperemezis oldum 1-2 kilo verdim 3 gün hastahanede yattım sonrasında yavaş yavaş şiddeti azaldı şimdi bile ara ara bulantılarım oluyor

TE="heycanlabekliyorum, post: 38123306, member: 629084"]merhaba bende 29 haftalık hamileyim kimi insanda geçmiyor maalesef benim kusmam 23.hafta kesildi şükür ama ilk dönemlerde çok kusuyordum günde 5-6 kere falan hiperemezis oldum 1-2 kilo verdim 3 gün hastahanede yattım sonrasında yavaş yavaş şiddeti azaldı şimdi bile ara ara bulantılarım oluyor[/QUOTE]
Merhaba canım benim kusmam olmuyo sadece mide bulantım oluyor kusmadığım icinde hic gecmiyor sürekli limonla yatıştırmaya çalışıyorum şimdi bi bulantı bandı varmış onu deniycem bide işe yarar inş

Merhaba canım benim kusmam olmuyo sadece mide bulantım oluyor kusmadığım icinde hic gecmiyor sürekli limonla yatıştırmaya çalışıyorum şimdi bi bulantı bandı varmış onu deniycem bide işe yarar inş[/QUOTE]
inşallah faydasını görürsün eczanede akapunktur bileklikleri de var bende ondan kullanmıştım oda biraz azaltmıştı aklında bulunsun bide bende beyaz leblebi işe yaramıştı denemediysen aklında bulunsun

Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına aldırsın darısı bana tüm bebek bekleyenlere kilo durumun nasıl ?

Amin canim cok sagol hepimiz saglikla aliriz kucagimiza ins:) 53 le hamile kaldim suan 57 yim ve dunden beri inanilmaz bas agrim var ne uyku uyuya biliyorum ne ayaga kalkabiliyorum berbat durumdayim suan gecmek bilmiyo... bi cozumu varsa lutfen paylasin dayanilicak gibi degil ....

Geçmiş olsun canım uyumayı dene tekrar aklıma başka bişey gelmedi bende 51'le kaldım bakalım nasıl olacak ama acayip şişkin hissediyorum özellikle göğüsler

Arkadasim 14 haftaliksin herhalde parol çok zor durumda kalındığında kullanılıyor ama sen doktora danis yine

Arkadaslar tesekkur ederim. En son care acile gittik parol yaptilar suan iyiyim cok sukur :) cagla21 varmi kiloda oynama yoksa aynimisin :) benim gidisat kotu gorunuyo valla gogus siskinligi norml canim cok fazla hassasdir simdilerde :)

Arkadaslar tesekkur ederim. En son care acile gittik parol yaptilar suan iyiyim cok sukur :) cagla21 varmi kiloda oynama yoksa aynimisin :) benim gidisat kotu gorunuyo valla gogus siskinligi norml canim cok fazla hassasdir simdilerde :)

Bu sabah baktım 52 olmuşum canım onuda şişkinliğe veriyorum artık Bu arada geçmiş olsun canım sanada umarım bir daha olmaz benimde canım acayip değişik şeyler istiyor

Kabizliik problemim var bol su iciyorum ama 4 5 gun gidemiyorum. Baska ne yapilabilir.
Kabızlık yazısını görünce atladım:) 7 tane kaysıyı iyice yıkayıp bardaga koyuyorum akşamdan üstünede su dolduruyorum agzını örtüyorum. Sabah uyandıgımda önce kaysıları yiyip sonra suyunu içiyorum. İnan birerbir....

10 haftalık hamileyim çok kötü bulantım var sabaha kadar oturuyorum gündüzleride çok kötüyüm bu bulantı yüzünden herşey kokuyo bana yemeklerden tiksindim sigaradan yumuşatıcı deterjan kokuları mahvediyo beni kusmadım hiç çok şükür ama ne gecem var ne gündüz sürekli midem ağzımda 50 kilo ile hamile kaldım şuan yine aynıyım ama beni gören kilo almışsın yüzün dolgunlaşmış çok iyisin diyolar bilmiyolarki ben ne çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…