- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Çok Saol denicemKabızlık yazısını görünce atladım:) 7 tane kaysıyı iyice yıkayıp bardaga koyuyorum akşamdan üstünede su dolduruyorum agzını örtüyorum. Sabah uyandıgımda önce kaysıları yiyip sonra suyunu içiyorum. İnan birerbir....
Bu sabah baktım 52 olmuşum canım onuda şişkinliğe veriyorum artıkBu arada geçmiş olsun canım sanada umarım bir daha olmaz benimde canım acayip değişik şeyler istiyor
Kabizliik problemim var bol su iciyorum ama 4 5 gun gidemiyorum. Baska ne yapilabilir.
Teşekkürler dün gerçekten okadar sıkıntı cektimki ömrümde böyle olnamistir çocuk dogurdum sankiCanim arkadasin dedigi gibi kayisi iyi geliyo bnde o zamanlar cok cektim bu durumdan. Ayni islemi incirlede yapiyordum bn 1 incir 2 kaysi koyup isliyodum geceden arkadasin dedigi gibi uyguluyordum gercekten rahtlatiyor. bide bol lifli sebze felan yemeye calis.
Sagol canim ins olmaz bidaha :) ohh ne guzel bnde 1 kilo almis olsaydim keske:) ayy o degisik seyler hic bitmiyo hic olmiycak zamnda olmiycak seyler cnm cekiyor benimde
Benim bi seye cok asermem oldu onun haricinde nazdansöylemek istemiyorum malum kızların canı çeker falan ama benim aklımdan çıkmıyo ya mutlaka yemem lazımsenin cinsiyeti belli mi canım
Ya arkadaşlar benim bu gebelik çok sıkıntılı geçiyor 1 hafta aralıklı kahverengi leke geliyordu dün dayanamadim yine doktora gittim bu sefer fitil verdi progestan diye az önce baya fazla leke geldi yani siz böyle yasadinizmi gecti mi surdu mu doktor düşük riski yok dedi ama şeytan ışte kafam bulaniyor
9un İçinde oluyorsun sekerimMerhaba hanımlar,öncelike herkese sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar dilerim.8+2 'yim şu anda ve çok heyecanlıyım,fakat haftalar geçmek bilmiyor. Ben 9.haftada mı olmuş oluyorum 8+2 isem?
Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
cinsiyet minimum 12 de belli oluyor9un İçinde oluyorsun sekerim
Bende olmuştum canım .İki seferde de doktor proluton iğne yaptırdı 6 tane .Yat dinlen sürekliYa arkadaşlar benim bu gebelik çok sıkıntılı geçiyor 1 hafta aralıklı kahverengi leke geliyordu dün dayanamadim yine doktora gittim bu sefer fitil verdi progestan diye az önce baya fazla leke geldi yani siz böyle yasadinizmi gecti mi surdu mu doktor düşük riski yok dedi ama şeytan ışte kafam bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?