2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Doktora da 2 hafta sonra gidecem çok merak ediyorum bebişimi beni 1 günde sigaradan tiksindiren sigarayı bi anda bıraktıran yaramazı bian önce görmek istiyorum ekranda bide cinsiyeti ney acaba??

Bu sabah baktım 52 olmuşum canım onuda şişkinliğe veriyorum artık Bu arada geçmiş olsun canım sanada umarım bir daha olmaz benimde canım acayip değişik şeyler istiyor

Sagol canim ins olmaz bidaha :) ohh ne guzel bnde 1 kilo almis olsaydim keske :) ayy o degisik seyler hic bitmiyo hic olmiycak zamnda olmiycak seyler cnm cekiyor benimde

Son düzenleme:
Kabizliik problemim var bol su iciyorum ama 4 5 gun gidemiyorum. Baska ne yapilabilir.

Canim arkadasin dedigi gibi kayisi iyi geliyo bnde o zamanlar cok cektim bu durumdan. Ayni islemi incirlede yapiyordum bn 1 incir 2 kaysi koyup isliyodum geceden arkadasin dedigi gibi uyguluyordum gercekten rahtlatiyor. bide bol lifli sebze felan yemeye calis.

Teşekkürler dün gerçekten okadar sıkıntı cektimki ömrümde böyle olnamistir çocuk dogurdum sanki

Ya arkadaşlar benim bu gebelik çok sıkıntılı geçiyor 1 hafta aralıklı kahverengi leke geliyordu dün dayanamadim yine doktora gittim bu sefer fitil verdi progestan diye az önce baya fazla leke geldi yani siz böyle yasadinizmi gecti mi surdu mu doktor düşük riski yok dedi ama şeytan ışte kafam bulaniyor

Sagol canim ins olmaz bidaha :) ohh ne guzel bnde 1 kilo almis olsaydim keske :) ayy o degisik seyler hic bitmiyo hic olmiycak zamnda olmiycak seyler cnm cekiyor benimde

söylemek istemiyorum malum kızların canı çeker falan ama benim aklımdan çıkmıyo ya mutlaka yemem lazım senin cinsiyeti belli mi canım

Cnm hic boyle bisey gelmedi basima o yuzden yardimci olamiycan sana baska doktorada bi gorun istersen aklinda soru isareti kalmasin. Ins bi sikinti yoktur kalbini ferah tut sen aklinada kotu seyler getirme uzulme bebisin hissetmesinn :)

Merhaba hanımlar,öncelike herkese sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar dilerim.8+2 'yim şu anda ve çok heyecanlıyım,fakat haftalar geçmek bilmiyor. Ben 9.haftada mı olmuş oluyorum 8+2 isem?

Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?

selam kızlar doktordan geldım sımdı
normalde 22 +5 olmamız gerekırken 22+3 cıktık cınsıyetımız ıse bızımkı hala bacaklarını tas gıbı kapatıyor yıne net bı sonuca baglayamadık
kılomuza gelıncede 513 gram olmus bana az geldı almamıs sankı 23 gun once 320 gramdı 3 haftada 200 gr yakın anca almıs moralım bozulmadı desem yalan olur yedıklerım yaramıyor sanırım bebegıme
bu arada ellerını burnunu dudaklarnı gordum cokkk tatlıydııı, ve yıne oldukca hareketlı bı bebek dedı doktorumuz zaten alttan alttan hıssedıyorum tekmelerını

sızde durumlar nasıl ?

Bende olmuştum canım .İki seferde de doktor proluton iğne yaptırdı 6 tane .Yat dinlen sürekli

Bende nisanda doğum yapıcam Allahın izniyle Rabbim hepimize sağlıklı bebişler hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…