2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
15 haftalık hamileyim kızlar cinsiyetimizde belli erkek olucak nasipse ben içimde hissediyorum bebeğimi az çok arada dün akşam tekme gibi bişe oldu karnımda hatta noluyo die korkmuşum sizde ne var ne yok :)

15 haftalık hamileyim kızlar cinsiyetimizde belli erkek olucak nasipse ben içimde hissediyorum bebeğimi az çok arada dün akşam tekme gibi bişe oldu karnımda hatta noluyo die korkmuşum sizde ne var ne yok :)
Gözün aydin cnim niz oldumuz yerde pinekliyoz napalım gun syiyoruz asker gibi

Bize de erkek dedi ama hiç inanmak istemiyorum. Benziyormuş erkeğe. Hayirlisi. Benim de karnimda pirlama var ama bebis olduğundan supheliyim

Bize de erkek dedi ama hiç inanmak istemiyorum. Benziyormuş erkeğe. Hayirlisi. Benim de karnimda pirlama var ama bebis olduğundan supheliyim
bebiştir o bebiş aslında benmde gönlüm kızdan yanaydı ama oğluşum olcakmış olsun sağlıklı olsun yeterki can onlar can :)

Günaydın kızlar hamileliğimin başından beri cildim çok bozuldu bitmek bilmeyen sivilceler mahvetti
Böyle sorun yaşayan varmı neler kullanıyosunuz

Günaydın kızlar hamileliğimin başından beri cildim çok bozuldu bitmek bilmeyen sivilceler mahvetti
Merhaba ben de aynı durumdaydim zamanlarimiz da aynıymış hiçbirşey yapılamıyor maalesef ben de sormuştum biara ama yavaş yavaş azaldı benimkiler. biraz daha sabret geçme ihtimali var

Bu arada cinsiyetiniz belli mi benim cirkinlestigimi kız olabileceğini söylemişlerdi şimdilik erkeğe benziyormuş sizde durum nedir

banada 12 ve 16. hafta %90 erkek dedi ama benim içimden hep kız geçiyo yarın 3 lü testim var bakalım bu sefer ne dicek başka bi doktora gidecem şuan 17 haftaya girdi ama hiiç bişe hissetmiyorum ne kıpırtı ne seğirme merakla bekliyorum erkek te bu zamanlar bişeler hissedilirmiş kızlar biraz geç hissettirirmiş diye biliyorum kısmet artık

D
Bu arada cinsiyetiniz belli mi benim cirkinlestigimi kız olabileceğini söylemişlerdi şimdilik erkeğe benziyormuş sizde durum nedir

Doktor 16.cı haftada söylerim dedi hiçbir yorumda bulunmadı ama nub teoreminde önce kız sonra erkek dediler bu kadar çirkinleştirdi kız olsa bari

ayy ne güzell kavuşmana az kalmış hayrlısıyla al inş guca
37. Haftamizdayiz canım
bende 16 haftadayım ben az cok hissediyorum cnm ama herkesin bir deil korkma 20 22 haftalarda hissedersin bugun bnde 3lü test yaptırdım sonucları 2 hafta sonra cıkcakmış seni diğer topiklerden hatrlıyorum nasıl geçiyo hamileliğin :)

bulantılarım yeni yeni geçiyo bende çarşamba alacam sonucu 2 doktor da ısrarla erkek diyo bakalım seninkinin cinsiyeti belli mi peki senin hamilelik nasıl geçiyo bende hatırlıyorum seni:)

bulantılarım yeni yeni geçiyo bende çarşamba alacam sonucu 2 doktor da ısrarla erkek diyo bakalım seninkinin cinsiyeti belli mi peki senin hamilelik nasıl geçiyo bende hatırlıyorum seni:)
benimkinede erkek dedi benm de bulantılarım yeni yeni geçiyor çok kötü bi 3 ay geçirdim yemek yiyemedim mutfaga gremedim anca gecmeye basladı dünya varmış diyorum :) bebişler için herseye deger tabii biranönce haziran gelse diye bekliyorum :)

benimkinede erkek dedi benm de bulantılarım yeni yeni geçiyor çok kötü bi 3 ay geçirdim yemek yiyemedim mutfaga gremedim anca gecmeye basladı dünya varmış diyorum :) bebişler için herseye deger tabii biranönce haziran gelse diye bekliyorum :)

Aynen cnm benimde 3ayım çok kötü geçti bulantı tiksinti herşey vardı şu 3 4 gündür iyiyim bundan sonrası hemen geçer bundan sonra alışveriş zamanı:):)

Aynen cnm benimde 3ayım çok kötü geçti bulantı tiksinti herşey vardı şu 3 4 gündür iyiyim bundan sonrası hemen geçer bundan sonra alışveriş zamanı:):)
Alışveriş için sabırsızlanıyorum 5 aylık olunca başlicam yeni yeni cicişler alcam yavruşuma hamileliğin en güzel tarafı bu olsa gerek cok eglenceli olucaktır :)

Evet çok eğlenceli haftasonu bebek arabasıyla başladık alışverişimize 770TL bayıldık geldik. Rahat rahat gezsin kızımız dedik herhalde ancak bir daha ki ay devam ederiz alışverişimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…