2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
24 temmuz canm yumurtalama tarıhım cın takvımıne hamıle kaldıgım ay temmuz yas 24 olarak baktıgında erkek cıkıyor cnm 10 agustosta hamıle oldugumu ogrenmıstım
Canim sen yanlis hesapliyorsun ben otomatik olarak baktim tarihleri yazdim direk cikti cin takvimine gore mart ayindan sonra dogdunda +1 subat ayinda dogdugunda +2 oluyor

Bakalim kalbimden erkek geçiyor insallah olur pazartesi gorurum insallah sen en son ne zaman gordun oglusunu

Merhaba herkese :)

Hem yeni üyeyim hem de 7+5 haftalık hamileyim. Şimdilik her şey çok şükür yolunda. Bazen kasık ağrılarım oluyor ama onun dışında aşerme veya mide bulantım v.s yok. Aynı hafta olan var mı acaba benimle :)

Bendede mide bulantisi filan olmadi ama acayip mide yanmasi ve tatliyave aciya aserme cikti bende cok merak ediyorum

ferah tutmaya çalışıyorum ama doktora gidince kalbi durmuş diyecek diye çok korkuyorum İnş. hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize :)
amin canım rabbım sag saglım kucagına almayı nasp etsın ıns
merhaba hosgeldın bulantın ınsallah bundan sonrada olmaz benım hala devam edıyor cok sukur sıddetı azaldı ama yınede ıskence oluyor

Yasmin bende senknle
Yasmin bende seninle ayni durumdayim hic migde bulantim yok arada bi kasik agrim oluyo sadece bende 7+4um kalp atisini duydun mu sen

Ben sana haberini veriyim askrhpozitif in cinsiyeti muammaydi ama seninki kesinlikle kiz bide bebegeninin 7 veya 8 haftalik ulturason resmine bak bebek sagda duruyorsa kiz solda ise erkek....

o kadar eminsin yani çin takvimine göre mi baktın peki daha ultrason resmi yok peki nasıl anlicam ki sağ da mı sol da mı diye resme göre mi

Merhaba Kızlar
Ben de 10+1 hamileyim mide sorunu çok fazla yaşıyordum ama biraz dindi doktorumun verdiği bitkisel bir ilaçla aynı haftada olan var mı aramızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…