2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Yasmin bende senknle

Yasmin bende seninle ayni durumdayim hic migde bulantim yok arada bi kasik agrim oluyo sadece bende 7+4um kalp atisini duydun mu sen

Berkutul selam,

6. haftada kalp atışlarını izledik ama sesi duyamamıştık. 2 gün önce kontrolüm vardı kalp atışlarını da çok şükür duyduk.

amin canım rabbım sag saglım kucagına almayı nasp etsın ıns
merhaba hosgeldın bulantın ınsallah bundan sonrada olmaz benım hala devam edıyor cok sukur sıddetı azaldı ama yınede ıskence oluyor

Selam :)

Aslında en korktuğum şeydi mide bulantısı. Çalıştığım için yolda zamanım çok geçiyor, o yüzden hep düşünüyordum. Çok şükür şimdilik hiç bir şikayetim yok. Yediklerime dikkat ediyorum ama herkesi dinlememek lazım diye düşünüyorum. İstemediğim bir şeyi yararlı diye zorla yemedim. Sütü bile doktor içebildiğin kadar iç yoksa tiksinirsin dedi. Bazen süt bazen yoğurt bazen peynirle orantılıyorum.

en guzelını yapıyorsun cnm ıns dahada olmaz bulantında rahat gecer

Merhaba Kızlar
Ben de 10+1 hamileyim mide sorunu çok fazla yaşıyordum ama biraz dindi doktorumun verdiği bitkisel bir ilaçla aynı haftada olan var mı aramızda :)
Merhaba sanirim muhtemel dogum tarihlerimiz de ayni. Hayirli olsun. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize bebeklerimizi.

Topiginiz hayirli olsun bende varim Allahin izniyle
Yasim 27 ilk gebeligim istanbuldan katiliyorum
Henuz cinsiyeti ogrenmedik
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…