- Konu Sahibi askrhpozitif
-
hosgeldın cnm ınsallah mıdendekı problem bır an once gecer canmMerhaba Kızlar
Ben de 10+1 hamileyim mide sorunu çok fazla yaşıyordum ama biraz dindi doktorumun verdiği bitkisel bir ilaçla aynı haftada olan var mı aramızda :)
Ben sana 10 haftalik resim atsam görebilirmi
Hoşbuldum.Teşekkürler :)hosgeldın cnm ınsallah mıdendekı problem bır an once gecer canm
gorebılır canm at bı baksın ıstersenBen sana 10 haftalik resim atsam görebilirmi
ben anlamıyorum cnm ama ordakı arkadas gorebılırSana atsam gorebilirmisin
Rica ederim canimTamam yinede saol cnm
tsk ederim canim ama cakismalar artik bitti bugun gidemedim kan testu yapttirmaya yrn insallah guzel haberlerle gelicem sizlere bende☺☺☺Hayirli olsun canim benimkide boyle cikmisti az sabret 1- 2 hafta daha ama esinlede calismalari kesme oradaki tam cizgiyi goruceksin
Yasmin bende senknle
Yasmin bende seninle ayni durumdayim hic migde bulantim yok arada bi kasik agrim oluyo sadece bende 7+4um kalp atisini duydun mu sen
amin canım rabbım sag saglım kucagına almayı nasp etsın ıns
merhaba hosgeldın bulantın ınsallah bundan sonrada olmaz benım hala devam edıyor cok sukur sıddetı azaldı ama yınede ıskence oluyor
en guzelını yapıyorsun cnm ıns dahada olmaz bulantında rahat gecerSelam :)
Aslında en korktuğum şeydi mide bulantısı. Çalıştığım için yolda zamanım çok geçiyor, o yüzden hep düşünüyordum. Çok şükür şimdilik hiç bir şikayetim yok. Yediklerime dikkat ediyorum ama herkesi dinlememek lazım diye düşünüyorum. İstemediğim bir şeyi yararlı diye zorla yemedim. Sütü bile doktor içebildiğin kadar iç yoksa tiksinirsin dedi. Bazen süt bazen yoğurt bazen peynirle orantılıyorum.
Hoşgeldin cnmmHeheyt ben geldim kizlarrr
Merhaba sanirim muhtemel dogum tarihlerimiz de ayni. Hayirli olsun. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize bebeklerimizi.Merhaba Kızlar
Ben de 10+1 hamileyim mide sorunu çok fazla yaşıyordum ama biraz dindi doktorumun verdiği bitkisel bir ilaçla aynı haftada olan var mı aramızda :)
Ya ben sezeryan dogum yaptim simdide bundan iki ucgun once kasigimda yirtilma igne batar gibi bi anlik bisey hissettim normalmi acaba gobus buyuyoda ondanmiHoşgeldin cnmm
normal canm benımde oluyor hapsururken falan yada anı hareket ettıgımde falanYa ben sezeryan dogum yaptim simdide bundan iki ucgun once kasigimda yirtilma igne batar gibi bi anlik bisey hissettim normalmi acaba gobus buyuyoda ondanmi
Korktum bi an canim sen naptin nasilsin bebis nasillnormal canm benımde oluyor hapsururken falan yada anı hareket ettıgımde falan
korkma canım benım napım bende grıbe dogru gıtmek uzereyım nane lımon adacayını kaynattım onu ıcmeye calsıyorum bebıs ıyıdır ınsallah daha hıssedemıyorum hareketlerınıKorktum bi an canim sen naptin nasilsin bebis nasill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?