2015 Temmuz Anneleri

Amin canim. Dedigin gibi herkesin alinyazisi belli herhalde:) ben durdum durdum kimseleri begenmedim esimin Hollanda'dan gelmesini bekliyormusum
Megerse:):)
Ama baksana nasıl kafadengisiniz, kavga ederken sorun olmuyor mu? Biz kadınlar her tartışmada bilmem kaç kelime harcamalıyımışız ya:)) duygularını ifade etcek kelime bulmak açısından dedim , ufaklık hangi dili konuşuyor , ne şamslı bir kaç dil bilecek cimcime

Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Anaaaa inanmıyorum daha dün gece konuşuyoduk ilk kimin bebeği gelecek acaba diye şok oldum.Duygulandım,heyecanlandım,karışığım....Bebeğin durumu iyimiymişş Rabbim şifa versin inşallah anasına bağoşlasın minik yavruyu ay çok kötü oldum nedense

İyi maşaAllah canım.Güçlü bebek maşaAllah :)

820 gr doğdu maşaAllah.Rahimde açılma olmuş canım,serklaj yaptılar ama 2-3 gün dayanabildi.Durumu iyi çok şükür.Dualarımızla dahada iyi olacak inşaAllah.
Sen haberi nerden aldın kız. Sağol canım haberdar ettiğin için. Dualarımız onunla.

820 gr doğdu maşaAllah.Rahimde açılma olmuş canım,serklaj yaptılar ama 2-3 gün dayanabildi.Durumu iyi çok şükür.Dualarımızla dahada iyi olacak inşaAllah.
ayy maşallah Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. inşallah bir daha böyle erken doğum hbaerleri almayız

Han
hangi marka bulvar ki burda, piyasada bir sürü marka var bitkisel diye organik diye ama güvenilirler mi acaba merdiven altı üretim mi

Peki risklimiydi baştan beri Gebeliği birden mi olan bişey. ? Bilgin var mı ? Çok soru sordum merak ettim valla

ya ben önden acılan normal sütyenlerden alym diorm benm gögüzler güccük :) takamam yahu emzirme sütyeni sanrm :)
Benim de çok büyük sayılmaz
Ben emzirme atleti kullanmıştım sutyen den daha kullanışlı. .aramistim önden açılmalı da bulamamistim..atletin içine de pedlerden koyunca rahat oluyor belli olmuyor biçimi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…