- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.121
Ama baksana nasıl kafadengisiniz, kavga ederken sorun olmuyor mu? Biz kadınlar her tartışmada bilmem kaç kelime harcamalıyımışız ya:)) duygularını ifade etcek kelime bulmak açısından dedim , ufaklık hangi dili konuşuyor , ne şamslı bir kaç dil bilecek cimcimeAmin canim. Dedigin gibi herkesin alinyazisi belli herhalde:) ben durdum durdum kimseleri begenmedim esimin Hollanda'dan gelmesini bekliyormusum
Megerse:):)
Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Anaaaa inanmıyorum daha dün gece konuşuyoduk ilk kimin bebeği gelecek acaba diye şok oldum.Duygulandım,heyecanlandım,karışığım....Bebeğin durumu iyimiymişş Rabbim şifa versin inşallah anasına bağoşlasın minik yavruyuKızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Ellerine sağlık kullanmak nasip olsun güle güle.kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..
820 gr doğdu maşaAllah.Rahimde açılma olmuş canım,serklaj yaptılar ama 2-3 gün dayanabildi.Durumu iyi çok şükür.Dualarımızla dahada iyi olacak inşaAllah.Ay Rabbim sağlık sıhat versin peki durumu nasıl Bebeğin kilosu felan? Erken doğum yapma sebebi belli mi
İyi maşaAllah canım.Güçlü bebek maşaAllah :)Anaaaa inanmıyorum daha dün gece konuşuyoduk ilk kimin bebeği gelecek acaba diye şok oldum.Duygulandım,heyecanlandım,karışığım....Bebeğin durumu iyimiymişş Rabbim şifa versin inşallah anasına bağoşlasın minik yavruyuay çok kötü oldum nedense
Sen haberi nerden aldın kız. Sağol canım haberdar ettiğin için. Dualarımız onunla.820 gr doğdu maşaAllah.Rahimde açılma olmuş canım,serklaj yaptılar ama 2-3 gün dayanabildi.Durumu iyi çok şükür.Dualarımızla dahada iyi olacak inşaAllah.
Muhteşem ya:))kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..
İyi maşaAllah canım.Güçlü bebek maşaAllah :)
Facebooktaki grubumuzda yazdı canım.Rica ederim :)Sen haberi nerden aldın kız. Sağol canım haberdar ettiğin için. Dualarımız onunla.
Facebookta haziran&temmuz anneleri grubumuzda ekliyiz canım,oradan yazdı :)İnanmıyorımmm yaa,maşallahhh allah bir koca ömür nasip etsın inşşş,vallahi bende bi heyecan oldu bırden,nasıl haberın oldu canım...
ayy maşallah Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. inşallah bir daha böyle erken doğum hbaerleri almayız820 gr doğdu maşaAllah.Rahimde açılma olmuş canım,serklaj yaptılar ama 2-3 gün dayanabildi.Durumu iyi çok şükür.Dualarımızla dahada iyi olacak inşaAllah.
Facebookta haziran&temmuz anneleri grubumuzda ekliyiz canım,oradan yazdı :)
hangi marka bulvar ki burda, piyasada bir sürü marka var bitkisel diye organik diye ama güvenilirler mi acaba merdiven altı üretim miCanim hepsini yikatmak istemem tekrar ama maalesef cok fark varorganik deterjanlar kimyasal icermiyor. Bitkisel bazli. Kimya muhendisi bir arkadasim asla kullanma normal deterjanlari bebek icin bile yaziyo olsa ustunde en zararsizi organik bitkisel bazli olanlar dedi
Peki risklimiydi baştan beri Gebeliği birden mi olan bişey. ? Bilgin var mı ? Çok soru sordum merak ettim valla820 gr doğdu maşaAllah.Rahimde açılma olmuş canım,serklaj yaptılar ama 2-3 gün dayanabildi.Durumu iyi çok şükür.Dualarımızla dahada iyi olacak inşaAllah.
rabbim şifa versinn çok minik dahaa. Allah'ım sen ikisinin de yardımcısı olKızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Aaaaa erken değil miKızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Benim de çok büyük sayılmazya ben önden acılan normal sütyenlerden alym diorm benm gögüzler güccük :) takamam yahu emzirme sütyeni sanrm :)
İyi maşaAllah canım.Güçlü bebek maşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?