2015 Temmuz Anneleri

geçmiş olsun cnmmm,hergun ayrı bıyer gerılıyor agruyor acıyor zatenn:))annelerın hakkı odenmez,hayatta bı ınsan hiç kimse için boyle acılara tahammul etmez,sadece annesı yavrusuna işte...
sağolasın canım evet haklıısn ,, yeterki evlatlarımızın canı sağolsun razıyız bu agrılara :)

Ya canım sıkıldı, arkadaşın yazılarına baktım hep suyu ve aşırı akıntıdan şikayet etmiş ki, benimde çok akıntım var su gibi günde çok kereler günlük ped değiştirmek zorunda kalıyrm , korktum allahım sen koru tüm gebeleri, sağlıkla alalım artık zamanında kucağımıza

Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.

aaayyy inanamıyorum..Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla hastaneden alır çıkarlar..poblem mi vardı ki bu kadar erken oldu acaba?

Cnm tam ismi ne grubun?

Bende de aynı problem var. Bende demin mjlarına baktım senin gibi tedirgin oldum. Cumartesi kontrolüm var inş gidince söyliycem.

Merhabalar. Aynı şey benim bebeğimde de var ve bebeğim kız :) Ama dediğin gibi erkeklerde daha sık görülen bir durummuş. Bizimki de biri 4mm biri 5 mm. Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Takip edicez dedi. Salı günü randevum var bende heyecanla bekliyorum :) Ama internette araştırdığımda genelde doğumla beraber geçtiğini okudum.Bebekler anne karnında amnion sıvısı içine idrarını yapamadıklarından kaynaklanıyormuş bazen ve doğumla geçiyormuş. Umarım bizimkisi de öyledir. Hatta forumda bi arkadaşın bebeğinde de aynı durum görülmüş ve doğuma kadar hiç bişeyi kalmamış. O öyle söyleyince ben daha çok rahatlamıştım. Bizim yaptığımız stres bebişleri daha kötü etkiliyor. O yüzden olumlu düşünüp ne kendimizi ne bebişlerimizi üzmemek lazım. İnşallah sağ salim kucaklarımıza alırız miniklerimizi de bu da bi nazar boncuğu olarak kalır :))

Cnm sıkma canını,bırden olmamıstır o,duzenlı kontrole gıttıgın surece hiçbişey olmaz,ayrıca hamıle olmasakda genellıkle akıntımız oluyor,benımde akıntım oluyor ,gunluk pedler bende kasıntı yapıyor,o yızden kagıt havlu kullanıyorum her wc ye gıtmemde..takma kafanı sakın

kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..

Canım eline sağlık , çok güzel olmuş :)) Sizlerden gaza geliyorum , ben de yarın malzeme alıp deniycem bi bakalım :))

Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.

Daha çok erken,çok minik ama kilosu iyiymiş maşallah. İnşallah durumu hep iyi olur ,dualarımız onlarla canım.

faceden takip eden arkadaşlar doğum yapan arkadaştan haber verin sık sık merak ederim ben şimdi

Kızlar bu akıntı durumu bende de var. Bazen azalıo, bazen çoğalıo. Hatta sabah yataktan kalktığımda çok gelio benim. Ama amnion sıvısının kendine has bi kokusu olur diolar. Daha önce doğum yapan arkadaşlarımız bilir belki.Gerçekten öyle mi ?

Bnde de oluyo hele ayakta cok durunca.bazen su gbi bazen sari gbu ne bilim degisiyo.ama bugun sivi miktari nrml demisti.insallh hepiz saglicakla hayirli zmnda alirz bebeklerimizi

Canım ya günlük ped kullanmayın diyorlar. Pedler güzel koksun diye içinde kimyasal bulunuyormuş.

Canım bebeğin sorunu hakkında bir bilgim yok, inşallah geçer. Tedirgin de olma üzme kuzunu. Kilosuna falan gelince. Benimde 22 haftalıkken 420 gramdı. Doktor gayet iyi demişti. Seninkinin maşallahı var yine annesi :))

canım akıntı normal ama hepimizin akıntısı vardır şu dönemde içini rahat tut

Canım ya günlük ped kullanmayın diyorlar. Pedler güzel koksun diye içinde kimyasal bulunuyormuş.
Ben de günlük pedsiz yapamayanlardanım malesef çok alıştım.onu kullanmasam 2-3 saatte bi çamaşır değiştirmem gerek günlük ped kullanıyorum mecbur hava aldırmıyo diyolar ama onların hepsi kokulu değil özellikle kokulu olanları var onları kullanmamak gerek

Kızlar erken dogum yapan arkadasın bebegı en az 2 ay küvezde kalacakmış,sütünü getirmeye calısıyor,yenı dogum yapan bırınden süt bulmuşlar,kendınınkı gelene kadar o verecekmiş,allah razı olsun ne sevaba gırdi süt veren herkımse,karanlık odada tutuyorlarmıs,anne karnında gibi gelişsin diye...allah yavrusuna uzun ömür versin inş

Kızlar sıkıntı etmeyin.O arkadaş en son 20 ocakta yazmış zaten buraya akıntım var diye.Akıntı hepimizde var benim de arttı son günlerde beyaz sarımtrak.Kokusu yoksa normal dedi dr.

Amin inşallah sağlığına kavuşur da anasının kucağına gelir masumcuk Rabbim şifa versin acil!Küvezde de süt veriliyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…