- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.141
sağolasın canım evet haklıısn ,, yeterki evlatlarımızın canı sağolsun razıyız bu agrılara :)geçmiş olsun cnmmm,hergun ayrı bıyer gerılıyor agruyor acıyor zatenn:))annelerın hakkı odenmez,hayatta bı ınsan hiç kimse için boyle acılara tahammul etmez,sadece annesı yavrusuna işte...
Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Ya canım sıkıldı, arkadaşın yazılarına baktım hep suyu ve aşırı akıntıdan şikayet etmiş ki, benimde çok akıntım var su gibi günde çok kereler günlük ped değiştirmek zorunda kalıyrm , korktumallahım sen koru tüm gebeleri, sağlıkla alalım artık zamanında kucağımıza
Bende de aynı problem var. Bende demin mjlarına baktım senin gibi tedirgin oldum. Cumartesi kontrolüm var inş gidince söyliycem.Ya canım sıkıldı, arkadaşın yazılarına baktım hep suyu ve aşırı akıntıdan şikayet etmiş ki, benimde çok akıntım var su gibi günde çok kereler günlük ped değiştirmek zorunda kalıyrm , korktumallahım sen koru tüm gebeleri, sağlıkla alalım artık zamanında kucağımıza
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerin haftası benden önde olduğu için bilginiz olabilceğini düşündüm zira çok paniğim :) dün detaylı ultrasonumuz vardı bebişimin böbreklerinde çok hafif dolgunluk izledi radyolog (doktorumun önerisiyle üniversite hastanesinde bir prof. çektirdim ) biri 4.6 mm diğeri 4.5 mm patolojik bir şey olmadığını muhtemelende doğuma kadar geçeceğini, erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü söyledi kendi doktoruma gösterdim sonucumu o da ben böyle şeyleri söylemiyorum bile annelere hiç önemi olan bişi değil ama takip etcez dedi ilk başta rahatladım ama takipetcez cümlesi beni tedirgin ettikonu hakkında bilgisi olana duyumu olan var mı acaba ?? bide bebişim 22 haftalık ama 25cm 440 gr sizce de biraz küçük değilmi yok ben iyice paranoyağa mı bağladım
Ya canım sıkıldı, arkadaşın yazılarına baktım hep suyu ve aşırı akıntıdan şikayet etmiş ki, benimde çok akıntım var su gibi günde çok kereler günlük ped değiştirmek zorunda kalıyrm , korktumallahım sen koru tüm gebeleri, sağlıkla alalım artık zamanında kucağımıza
kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..
Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Bnde de oluyo hele ayakta cok durunca.bazen su gbi bazen sari gbu ne bilim degisiyo.ama bugun sivi miktari nrml demisti.insallh hepiz saglicakla hayirli zmnda alirz bebeklerimiziKızlar bu akıntı durumu bende de var. Bazen azalıo, bazen çoğalıo. Hatta sabah yataktan kalktığımda çok gelio benim. Ama amnion sıvısının kendine has bi kokusu olur diolar. Daha önce doğum yapan arkadaşlarımız bilir belki.Gerçekten öyle mi ?
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerin haftası benden önde olduğu için bilginiz olabilceğini düşündüm zira çok paniğim :) dün detaylı ultrasonumuz vardı bebişimin böbreklerinde çok hafif dolgunluk izledi radyolog (doktorumun önerisiyle üniversite hastanesinde bir prof. çektirdim ) biri 4.6 mm diğeri 4.5 mm patolojik bir şey olmadığını muhtemelende doğuma kadar geçeceğini, erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü söyledi kendi doktoruma gösterdim sonucumu o da ben böyle şeyleri söylemiyorum bile annelere hiç önemi olan bişi değil ama takip etcez dedi ilk başta rahatladım ama takipetcez cümlesi beni tedirgin ettikonu hakkında bilgisi olana duyumu olan var mı acaba ?? bide bebişim 22 haftalık ama 25cm 440 gr sizce de biraz küçük değilmi yok ben iyice paranoyağa mı bağladım
canım akıntı normal ama hepimizin akıntısı vardır şu dönemde içini rahat tutYa canım sıkıldı, arkadaşın yazılarına baktım hep suyu ve aşırı akıntıdan şikayet etmiş ki, benimde çok akıntım var su gibi günde çok kereler günlük ped değiştirmek zorunda kalıyrm , korktumallahım sen koru tüm gebeleri, sağlıkla alalım artık zamanında kucağımıza
Ben de günlük pedsiz yapamayanlardanım malesefCanım ya günlük ped kullanmayın diyorlar. Pedler güzel koksun diye içinde kimyasal bulunuyormuş.
evet ayakta uzun kalınca artıyor.normal bi durum benceBnde de oluyo hele ayakta cok durunca.bazen su gbi bazen sari gbu ne bilim degisiyo.ama bugun sivi miktari nrml demisti.insallh hepiz saglicakla hayirli zmnda alirz bebeklerimizi
Amin inşallah sağlığına kavuşur da anasının kucağına gelir masumcukKızlar erken dogum yapan arkadasın bebegı en az 2 ay küvezde kalacakmış,sütünü getirmeye calısıyor,yenı dogum yapan bırınden süt bulmuşlar,kendınınkı gelene kadar o verecekmiş,allah razı olsun ne sevaba gırdi süt veren herkımse,karanlık odada tutuyorlarmıs,anne karnında gibi gelişsin diye...allah yavrusuna uzun ömür versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?