2015 Temmuz Anneleri

Aaaaa erken değil mi nerde hangi hastanede olmuş, yeni Doğan'ı iyi olan bir hastenedir inş. Allah sağlık versin .

Ay canım ya çok erken daha inşallah ikiside iyi olur.

aaayyy inanamıyorum..Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla hastaneden alır çıkarlar..poblem mi vardı ki bu kadar erken oldu acaba?

faceden takip eden arkadaşlar doğum yapan arkadaştan haber verin sık sık merak ederim ben şimdi
Hastanesi cok iyi Amerikan hastanesinde dogum yapti.İyi dilekleriniz icin sagolun,haber aldikca haberdar ederim sizi.
Yalniz kizlar bu haberi tedirgin olun diye vermedim.İlk bebis ne zaman dogacak diye sohbet olmus bende topigimizin ilk bebisini haber verdim.Birde arkadasimiz akintidan felan erken dogum yapmadi.Rahim kisaligi vardi ve rahim acilmasi yuzunden dogum yapti.Akinti hepimizde olan sey.Tedirgin olacak bir durum yok kizlar.Cok sukur anne ve bebek iyi.Bol bol dua edelim arkadasimiza ve minik kizina.

Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.

aaaaaaa şoktayım iyilermi peki son durum nedir bizi habersiz bırakma. neden bu kadar erken doğmuş sebep neymiş ? kalbimizde dualarımızda onlarla. sağsalim evlerine gitmeyi nasip etsin yüce rabbim.

kötüyü çağırma bakiimm. iyi düşün iyi olsun. ne diyoruz hep burda kendinizi başka hamilelerle kıyaslamayın demiyomuyuz. o öyle oldu diye seninde illa öylemi olcak. kalbini ferah tut allahın izniyle bişeycik olmaz.

Canım ya günlük ped kullanmayın diyorlar. Pedler güzel koksun diye içinde kimyasal bulunuyormuş.
Ama canım benim su gibi ıslaklık oluyor, işyerinde çok rahatsız edici oluyor haliyle, ıslak ıslak tüm
Gün çalışılmıyor ki o da bakteri üretiyormuş,işyerindeki tuvaletlerimiz, berbat iççamaşırı falan değişmez orda mikrop kapılır şu yüzde yüz pamuklu olanlar var ya, onlardan kıllanıyrm, kokusuz. Evde olsam sürekli değişirim çamaşırımı başka çarem yok

Evet evet bende de önce den de vardı ama gebelikle epey arttı, arkadaşa ve bebeğine sağlık olsunda tam morel olsun hepimiEi, insan böyle şeyler duyunca, başına da hep kötü deneyimler gelince korkuyor(

Bende de aynı problem var. Bende demin mjlarına baktım senin gibi tedirgin oldum. Cumartesi kontrolüm var inş gidince söyliycem.
Bende yarın gitcem canım doktora , içim rahatlasın da bushra84 yazmış , rahim kısalığı falan vardı diye de onu nasıl anlicaz acaba , rahim filmi, vajinal muayene yapılmıştı bana bişi demediler de , gebelikte hiç alttan baktırmadım, acaba ayrı mı baktırmak gerekiyor, Allah hepimizi tüm anne adaylarını yavrularını korusun ... Yer gök dua ile kurulmuş, dua edelim kızlar

canım benim yaaa tabi anne sütü daha güzel yarar ve daha çabuk toparlanmasını sağlar. ama teknoloji çok gelişti artık korkmayın kızlar allahında izniyle bişeycik olmaz. ben burdaki acıbademde 24 haftalık doğmuş ikiz bebekler biliyorum 640 gr doğdular ve yaşattılar o bebekleri. buda toparlar inşallah.

Yok
Cnm tam ismi ne grubun?
yok canım, burdan mesajlarına bakılıyor ya ordan baktım arkadaşın yazdıklarına, yoksa benim face grubum falan yok eşim çok kıskanç, buraya bile yazdığımı bilmiyor ama ben burda rahatlıyorum .sınuçta herkes aynı dönem, ve herkes doktorunun ne dediğini ne kullandığını, sıkıntılarını felan paylaştığı için kendi adıma çok faydalanıyorum, bilgi paylaşımı harika, bebek eşyalarını ne al ne alma bile hep çoklukla burdan öğrendim .. Çok duygulandım , hayırlısı ile tamamlayalım

Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.

Rabbim tez zamanda evlerine cikmayi nadip etsin ins
Sut anne ne sevaba girdi
Kizlar korkmayin bu donemde akinti normal
Dusik erken dogum sebebi olmayabilir
Stres yapmayin bosuna

aaaaaaa şoktayım iyilermi peki son durum nedir bizi habersiz bırakma. neden bu kadar erken doğmuş sebep neymiş ? kalbimizde dualarımızda onlarla. sağsalim evlerine gitmeyi nasip etsin yüce rabbim.
Amin canim,rahim acikligi olmus.Haber aldikca haberdar ederim canim :)

Haklısın canım da ben çok aşılama, tüp bebek tutmadı ,kaç kez düşük,boş gebelik, vs yaşadım, hepsine dayandım, ama bu saatten sonra bişey olursa bu kez toparlanamam allahım yaşatma tekrar, kimseye de ...

Canim bende memunun cok tatli bir bayan gale hn
Ama surekli iste baska dr dene diyenler oldugu icin bakiyorum
Olumlu bir bayan tatli guler yuzlu

Bana da diyolar da ne gerek var ki bulmuşum bi tane mis gibi doktor niye değiştireyim he olumsuz bişey olur o zaman tamam ama durduk yere hele ki bu ay dan sonra değiştirmem ben şahsen

canım her kontrolde ultrasondan bakıyodur mutlaka doktorun rahim ağzı açık mı kapalı mı diye bir de rahim boyu kısa mı normal mi diye bişey olsa söylerdi dr.Zaten rahim kısalığı çok önce farkedilen bişeydir o nedenle dikiş atılmış zaten arkadaşa ama bu zamana kadar dayanabilmiş..Kötü düşünmeyin iyi olsun,,hepimizin kötü tecrübeleri var nerdeyse ama buraya kadar geldik rabbimin izniyle bu sefer iyi olacak inşallah....Bak hamilleik takviminde 26. haftanın ilk gününde 'önümüzdeki 3 ay içinde bebeğiniz sizinle hiçbir fiziki bağı olmadan hayatta kalabiliyor olacak' yazıyor

Aynen artik buyudu ya annesi kaslari kuvvetlendi kilo aldi ondan daha cok hissediyorsun dedigin gibi harika cok cok eglenceli konusunca da tepki vermiyor mu bitiriyo beni :)

:) aynen hele bazen toplanıyor geriyor karnımı yaramazlık yapma ufaklık diyorum karnıma dokunuyorum geri çekiliyor :) belki de çekileceğinden ama olsun benim hoşuma gidiyor :)

O rutin usg kontrolunde belli oluyor canim.Sen ayrintili yaptirmadin mi? Orda ne var ne yok cikiyor zaten.Normal ultrasonda da belli oluyor o.Ben hic alttan muayene yaptirmadim ama doktorlar bakiyorlar.Oyle bir sey olsa soylerler canim.Bosuna evham yapip bebegini strese sokma.En cok ikiz annelerinde yasanan bir durum bu.Benim surekli bakiyor doktorum.

Ben bilmiyordum, her kontrolde rahim ağzımıza bakıldığını, malum en fazla 1 dakika ultrason , 1 dakika da, reçete hazırlanırken göz göze gelmeden doltorla görüştüğüm için, demek bakılıyormuş , rahatladım.evet öyle yazıyormuş:)) cNımın içi benim o ...

Yok yok canım ayrıntılı yapıldı bana da Allah'a şükür bişi çıkmadı, evet bakılıyormuş şimdi öğrendim ve çok rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…