- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.161
omo nun bebek deterjanını aldım,yıkadık dolabına yerleştirdik bilem
Aaaaa erken değil minerde hangi hastanede olmuş, yeni Doğan'ı iyi olan bir hastenedir inş. Allah sağlık versin .
Ay canım ya çok erken daha inşallah ikiside iyi olur.
Ya canım sıkıldı, arkadaşın yazılarına baktım hep suyu ve aşırı akıntıdan şikayet etmiş ki, benimde çok akıntım var su gibi günde çok kereler günlük ped değiştirmek zorunda kalıyrm , korktumallahım sen koru tüm gebeleri, sağlıkla alalım artık zamanında kucağımıza
aaayyy inanamıyorum..Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla hastaneden alır çıkarlar..poblem mi vardı ki bu kadar erken oldu acaba?
Canım eline sağlık , çok güzel olmuş :)) Sizlerden gaza geliyorum , ben de yarın malzeme alıp deniycem bi bakalım :))
Daha çok erken,çok minik ama kilosu iyiymiş maşallah. İnşallah durumu hep iyi olur ,dualarımız onlarla canım.
Hastanesi cok iyi Amerikan hastanesinde dogum yapti.İyi dilekleriniz icin sagolun,haber aldikca haberdar ederim sizi.faceden takip eden arkadaşlar doğum yapan arkadaştan haber verin sık sık merak ederim ben şimdi
Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
İyi maşaAllah canım.Güçlü bebek maşaAllah :)
Ya canım sıkıldı, arkadaşın yazılarına baktım hep suyu ve aşırı akıntıdan şikayet etmiş ki, benimde çok akıntım var su gibi günde çok kereler günlük ped değiştirmek zorunda kalıyrm , korktumallahım sen koru tüm gebeleri, sağlıkla alalım artık zamanında kucağımıza
Ama canım benim su gibi ıslaklık oluyor, işyerinde çok rahatsız edici oluyor haliyle, ıslak ıslak tümCanım ya günlük ped kullanmayın diyorlar. Pedler güzel koksun diye içinde kimyasal bulunuyormuş.
Evet evet bende de önce den de vardı ama gebelikle epey arttı, arkadaşa ve bebeğine sağlık olsunda tam morel olsun hepimiEi, insan böyle şeyler duyunca, başına da hep kötü deneyimler gelince korkuyorCnm sıkma canını,bırden olmamıstır o,duzenlı kontrole gıttıgın surece hiçbişey olmaz,ayrıca hamıle olmasakda genellıkle akıntımız oluyor,benımde akıntım oluyor ,gunluk pedler bende kasıntı yapıyor,o yızden kagıt havlu kullanıyorum her wc ye gıtmemde..takma kafanı sakın
Bende yarın gitcem canım doktora , içim rahatlasın da bushra84 yazmış , rahim kısalığı falan vardı diye de onu nasıl anlicaz acaba , rahim filmi, vajinal muayene yapılmıştı bana bişi demediler de , gebelikte hiç alttan baktırmadım, acaba ayrı mı baktırmak gerekiyor, Allah hepimizi tüm anne adaylarını yavrularını korusun ... Yer gök dua ile kurulmuş, dua edelim kızlarBende de aynı problem var. Bende demin mjlarına baktım senin gibi tedirgin oldum. Cumartesi kontrolüm var inş gidince söyliycem.
Kızlar erken dogum yapan arkadasın bebegı en az 2 ay küvezde kalacakmış,sütünü getirmeye calısıyor,yenı dogum yapan bırınden süt bulmuşlar,kendınınkı gelene kadar o verecekmiş,allah razı olsun ne sevaba gırdi süt veren herkımse,karanlık odada tutuyorlarmıs,anne karnında gibi gelişsin diye...allah yavrusuna uzun ömür versin inş
yok canım, burdan mesajlarına bakılıyor ya ordan baktım arkadaşın yazdıklarına, yoksa benim face grubum falan yok eşim çok kıskanç, buraya bile yazdığımı bilmiyorCnm tam ismi ne grubun?
Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Kızlar erken dogum yapan arkadasın bebegı en az 2 ay küvezde kalacakmış,sütünü getirmeye calısıyor,yenı dogum yapan bırınden süt bulmuşlar,kendınınkı gelene kadar o verecekmiş,allah razı olsun ne sevaba gırdi süt veren herkımse,karanlık odada tutuyorlarmıs,anne karnında gibi gelişsin diye...allah yavrusuna uzun ömür versin inş
Amin canim,rahim acikligi olmus.Haber aldikca haberdar ederim canim :)aaaaaaa şoktayım iyilermi peki son durum nedir bizi habersiz bırakma. neden bu kadar erken doğmuş sebep neymiş ? kalbimizde dualarımızda onlarla. sağsalim evlerine gitmeyi nasip etsin yüce rabbim.
Onu bilmiyorum canim :)kız bebekler daha güçlü ve dayanıklı oluyomuş doktor söylemişti. maşallah ikisinede adını ne koymuşlar
Haklısın canım da ben çok aşılama, tüp bebek tutmadı ,kaç kez düşük,boş gebelik, vs yaşadım, hepsine dayandım, ama bu saatten sonra bişey olursa bu kez toparlanamamkötüyü çağırma bakiimm. iyi düşün iyi olsun. ne diyoruz hep burda kendinizi başka hamilelerle kıyaslamayın demiyomuyuz. o öyle oldu diye seninde illa öylemi olcak. kalbini ferah tut allahın izniyle bişeycik olmaz.
Canim bende memunun cok tatli bir bayan gale hn
Ama surekli iste baska dr dene diyenler oldugu icin bakiyorum
Olumlu bir bayan tatli guler yuzlu
canım her kontrolde ultrasondan bakıyodur mutlaka doktorun rahim ağzı açık mı kapalı mı diye bir de rahim boyu kısa mı normal mi diye bişey olsa söylerdi dr.Zaten rahim kısalığı çok önce farkedilen bişeydir o nedenle dikiş atılmış zaten arkadaşa ama bu zamana kadar dayanabilmiş..Kötü düşünmeyin iyi olsun,,hepimizin kötü tecrübeleri var nerdeyse ama buraya kadar geldik rabbimin izniyle bu sefer iyi olacak inşallah....Bak hamilleik takviminde 26. haftanın ilk gününde 'önümüzdeki 3 ay içinde bebeğiniz sizinle hiçbir fiziki bağı olmadan hayatta kalabiliyor olacak' yazıyorBende yarın gitcem canım doktora , içim rahatlasın da bushra84 yazmış , rahim kısalığı falan vardı diye de onu nasıl anlicaz acaba , rahim filmi, vajinal muayene yapılmıştı bana bişi demediler de , gebelikte hiç alttan baktırmadım, acaba ayrı mı baktırmak gerekiyor, Allah hepimizi tüm anne adaylarını yavrularını korusun ... Yer gök dua ile kurulmuş, dua edelim kızlar
Aynen artik buyudu ya annesi kaslari kuvvetlendi kilo aldi ondan daha cok hissediyorsun dedigin gibi harika cok cok eglenceli konusunca da tepki vermiyor mu bitiriyo beni :)
O rutin usg kontrolunde belli oluyor canim.Sen ayrintili yaptirmadin mi? Orda ne var ne yok cikiyor zaten.Normal ultrasonda da belli oluyor o.Ben hic alttan muayene yaptirmadim ama doktorlar bakiyorlar.Oyle bir sey olsa soylerler canim.Bosuna evham yapip bebegini strese sokma.En cok ikiz annelerinde yasanan bir durum bu.Benim surekli bakiyor doktorum.Bende yarın gitcem canım doktora , içim rahatlasın da bushra84 yazmış , rahim kısalığı falan vardı diye de onu nasıl anlicaz acaba , rahim filmi, vajinal muayene yapılmıştı bana bişi demediler de , gebelikte hiç alttan baktırmadım, acaba ayrı mı baktırmak gerekiyor, Allah hepimizi tüm anne adaylarını yavrularını korusun ... Yer gök dua ile kurulmuş, dua edelim kızlar
Ben bilmiyordum, her kontrolde rahim ağzımıza bakıldığını, malum en fazla 1 dakika ultrason , 1 dakika da, reçete hazırlanırken göz göze gelmeden doltorla görüştüğüm için, demek bakılıyormuş , rahatladım.evet öyle yazıyormuş:)) cNımın içi benim o ...canım her kontrolde ultrasondan bakıyodur mutlaka doktorun rahim ağzı açık mı kapalı mı diye bir de rahim boyu kısa mı normal mi diye bişey olsa söylerdi dr.Zaten rahim kısalığı çok önce farkedilen bişeydir o nedenle dikiş atılmış zaten arkadaşa ama bu zamana kadar dayanabilmiş..Kötü düşünmeyin iyi olsun,,hepimizin kötü tecrübeleri var nerdeyse ama buraya kadar geldik rabbimin izniyle bu sefer iyi olacak inşallah....Bak hamilleik takviminde 26. haftanın ilk gününde 'önümüzdeki 3 ay içinde bebeğiniz sizinle hiçbir fiziki bağı olmadan hayatta kalabiliyor olacak' yazıyor
Yok yok canım ayrıntılı yapıldı bana da Allah'a şükür bişi çıkmadı, evet bakılıyormuş şimdi öğrendim ve çok rahatladım.O rutin usg kontrolunde belli oluyor canim.Sen ayrintili yaptirmadin mi? Orda ne var ne yok cikiyor zaten.Normal ultrasonda da belli oluyor o.Ben hic alttan muayene yaptirmadim ama doktorlar bakiyorlar.Oyle bir sey olsa soylerler canim.Bosuna evham yapip bebegini strese sokma.En cok ikiz annelerinde yasanan bir durum bu.Benim surekli bakiyor doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?