- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.181
Bnm kayinvalidem elinde yika diyo bna bide bebeklerin.kiyafetleri icin ayri sabunlar deterjanlr varmis.bi arkadasta makineye koyup yikayanilirsin o deterjanlarla demisti .
Doktoruna güveniyosan sorun yok benim dr.da öyle jet hızıyla benim ayrıntılı bile maks 5-10 dk sürdü düşün:)normalde her ultrasonda rahim ağzı kapalı güzel derdi ayrıntılıya gittiğimde bebeğe baktı fln tmm kalkabilirsin dedi ben rahim ağzına bakmıyacak mısınız dedim ona en başta baktım kapalı ilişkiden uzak duruyoruz devam dedi onu bile anlamış yaniBen bilmiyordum, her kontrolde rahim ağzımıza bakıldığını, malum en fazla 1 dakika ultrason , 1 dakika da, reçete hazırlanırken göz göze gelmeden doltorla görüştüğüm için, demek bakılıyormuş , rahatladım.evet öyle yazıyormuş:)) cNımın içi benim o ...
gecmis olsun canimselamkızlar , keyifler yerindedir inşallah ,, benim çok kasık ağrım oluyor , özellikle yürürsem adımatamıcak kadar canım yanıyor , sabah akşamkalsiyum magnezyum takviyesi alıyorum , sanırım dikiş yerlerimde gerildikçe acıyor ,
bu arada bu haftaki tesbihleride bitirdim . Allah kabul etsin inşallah ..
Birde ekover vardi ben onu kullaniyordum. Frosh'ta olur. Birde ben yumusatici kullanmiyorum senelerdir.Organik olarak ne kullanıyordun TR'deyken. Ben frosch kullanıyorum ama başka marka var mı ?
aklına kötü şeyler getirme canım , ne güzel bugünlere gelmişsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah ..Haklısın canım da ben çok aşılama, tüp bebek tutmadı ,kaç kez düşük,boş gebelik, vs yaşadım, hepsine dayandım, ama bu saatten sonra bişey olursa bu kez toparlanamamallahım yaşatma tekrar, kimseye de ...
:) vay be yok canım biz korkudan zaten beraber olmuyorz.ben ne olur ne olmaz 1 özel bir devlette 2 doktora gidiyrm canım,ikiside o kadar kalabalık ki, benden önce ve sonra bir ton gebeye bakılıyor/( Iyiki burası varDoktoruna güveniyosan sorun yok benim dr.da öyle jet hızıyla benim ayrıntılı bile maks 5-10 dk sürdü düşün:)normalde her ultrasonda rahim ağzı kapalı güzel derdi ayrıntılıya gittiğimde bebeğe baktı fln tmm kalkabilirsin dedi ben rahim ağzına bakmıyacak mısınız dedim ona en başta baktım kapalı ilişkiden uzak duruyoruz devam dedi onu bile anlamış yani
sağol canım , 2 sezeryan sonrası ağrın olması normal demişti doktorum , az öncede yaren yanlışlıkla diziyle vurdu karnıma aklım çıktı ,moralim bozuldu canım yandı ağlıcaktım nerdeyse .. Allahıma emanetler , elimden geldiğince korumaya çalışıorum ..G
gecmis olsun canimdikislerim acimiyor benim ama kasiklarim agriyir bazen kaslar gerildikce cogu bitti azi kaldi:)
Ay hayirli olsun, insallah saglikla hayata tutunur sorunsuz hemen buyur gelisir. Dualarimiz da minik bebisle!!! Neden erken dogum olmus biliyormusun Busracim?Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
İnşallah canım yok bende aklıma kötü bişi getirmiycem. ...aklına kötü şeyler getirme canım , ne güzel bugünlere gelmişsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah ..
Ben ekover ve klar kullaniyordum canim. Simdi artmistir markalar. Seda arkadasimiz Friendly diye bir marka bulmus. Internetten bakarsan hepsi cikar herhalde.canım TR de bildiğin markalar varsa söyler misin?Bu arada kızlar herkese bu sorum Ersağ hakkında ne düşünüyosunuz çamaşır deterjanını kullanan var mı?
Vallahi kavga hic problem olmuyo. Bende hem turkce hem ingilizce pabuc gibi dil var, hakkindan gelirim esimin:):) kizlarim insallah 3 dil konusacak:)Ama baksana nasıl kafadengisiniz, kavga ederken sorun olmuyor mu? Biz kadınlar her tartışmada bilmem kaç kelime harcamalıyımışız ya:)) duygularını ifade etcek kelime bulmak açısından dedim , ufaklık hangi dili konuşuyor , ne şamslı bir kaç dil bilecek cimcime
oğlum küvezdeyken , bir kız bebek vardı 900 gr doğmuştu 6 aylık maşallah hiçbişeyi yoktu , 2 kilo olmasını bekliyorlardı .. doğum yapan arkadaşımıza Allahım yardım etsin inşallah ,, sağlıkla evine gelince bebeğiyle , o günleri hiç yaşamamışa döner inşallah..Kızlar erken dogum yapan arkadasın bebegı en az 2 ay küvezde kalacakmış,sütünü getirmeye calısıyor,yenı dogum yapan bırınden süt bulmuşlar,kendınınkı gelene kadar o verecekmiş,allah razı olsun ne sevaba gırdi süt veren herkımse,karanlık odada tutuyorlarmıs,anne karnında gibi gelişsin diye...allah yavrusuna uzun ömür versin inş
lam reklam neden çekilmiyor acaba bunlara?Ben ekover ve klar kullaniyordum canim. Simdi artmistir markalar. Seda arkadasimiz Friendly diye bir marka bulmus. Internetten bakarsan hepsi cikar herhalde.
Canim klar ve ekover yabanci zaten. Alman sanirim. Onlarda yamuk olmaz:)Han
hangi marka bulvar ki burda, piyasada bir sürü marka var bitkisel diye organik diye ama güvenilirler mi acaba merdiven altı üretim mi
Ah canim benim kizda bazen karnimin ustune bir atliyor aniden bicak gibi saplaniyor agrisisağol canım , 2 sezeryan sonrası ağrın olması normal demişti doktorum , az öncede yaren yanlışlıkla diziyle vurdu karnıma aklım çıktı ,moralim bozuldu canım yandı ağlıcaktım nerdeyse .. Allahıma emanetler , elimden geldiğince korumaya çalışıorum ..
amin inşallah sağolasın canım darısı sizlerin başına inşallah çok heycanlıyız duygulanıyor insan..cnm ne güzel allah kabul etsn tebrk ederm kızını :)
amin..canım hep kapıyorlar yüzlerini benimkide baya kapalı tuttu sonra doktor karnıma vura vura ellerini açtırdıSagol canim.cok sukur iyi dedi dojtr bi yuzunu kapatti ikidir kapatiyo korkuyo die uzuldum .saglicakla alalim miniklerimizi :)
Hic bilmiyorumRek
lam reklam neden çekilmiyor acaba bunlara?
Ayyyy inanmiyorum ben ilk ikiz annelerinden bekliyordumKızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?