2015 Temmuz Anneleri

Doktoruna güveniyosan sorun yok benim dr.da öyle jet hızıyla benim ayrıntılı bile maks 5-10 dk sürdü düşün:)normalde her ultrasonda rahim ağzı kapalı güzel derdi ayrıntılıya gittiğimde bebeğe baktı fln tmm kalkabilirsin dedi ben rahim ağzına bakmıyacak mısınız dedim ona en başta baktım kapalı ilişkiden uzak duruyoruz devam dedi onu bile anlamış yani

Ben bir ara bunu yaşamıstım. Kendi doktorum olmadığı için garklı bir doktora muayene olmustum usg de rahim ağzın kısa dikiş gerekiyor dedi 18 haftalıktık ozaman. Sonra bizde bir telaş. Çnkü dikiş en geç 12 de atılmalıymış. Sonra kendi doktorumuza muayene olduk ve usg ceken doktora cok kızdı. Vajinal ultrasonla bakmadan tam ölçüm alınması imkansız dedi. 10 dk faln ölçtü sonra herşey normal dedi çok şükür. Ama bu zamana kdar doktorunuz kısalığınız var ise onu anlardı en azından usg de şüphelenip vajinal bakabilirdi. Benim doktorumun kızmasının sebebi diğer doktorun hemen ameliyatla dikiş lazım demesiydi. Sakin olun birbirmize destek olalım stres hormonlarıda erken doğuma sebepmiş. Hamileliğimiz çok sağlıklı olsun güzel anne adaylarıı. :)
Allahım ilk bebişimizede sağlık versin inşallah ah o güzel meleği annesine babasına bağışlasın

G
gecmis olsun canim dikislerim acimiyor benim ama kasiklarim agriyir bazen kaslar gerildikce cogu bitti azi kaldi:)

aklına kötü şeyler getirme canım , ne güzel bugünlere gelmişsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah ..

:) vay be yok canım biz korkudan zaten beraber olmuyorz.ben ne olur ne olmaz 1 özel bir devlette 2 doktora gidiyrm canım,ikiside o kadar kalabalık ki, benden önce ve sonra bir ton gebeye bakılıyor/( Iyiki burası var

G

gecmis olsun canim dikislerim acimiyor benim ama kasiklarim agriyir bazen kaslar gerildikce cogu bitti azi kaldi:)
sağol canım , 2 sezeryan sonrası ağrın olması normal demişti doktorum , az öncede yaren yanlışlıkla diziyle vurdu karnıma aklım çıktı ,moralim bozuldu canım yandı ağlıcaktım nerdeyse .. Allahıma emanetler , elimden geldiğince korumaya çalışıorum ..

Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Ay hayirli olsun, insallah saglikla hayata tutunur sorunsuz hemen buyur gelisir. Dualarimiz da minik bebisle!!! Neden erken dogum olmus biliyormusun Busracim?

canım TR de bildiğin markalar varsa söyler misin?Bu arada kızlar herkese bu sorum Ersağ hakkında ne düşünüyosunuz çamaşır deterjanını kullanan var mı?
Ben ekover ve klar kullaniyordum canim. Simdi artmistir markalar. Seda arkadasimiz Friendly diye bir marka bulmus. Internetten bakarsan hepsi cikar herhalde.

Vallahi kavga hic problem olmuyo. Bende hem turkce hem ingilizce pabuc gibi dil var, hakkindan gelirim esimin:):) kizlarim insallah 3 dil konusacak:)

oğlum küvezdeyken , bir kız bebek vardı 900 gr doğmuştu 6 aylık maşallah hiçbişeyi yoktu , 2 kilo olmasını bekliyorlardı .. doğum yapan arkadaşımıza Allahım yardım etsin inşallah ,, sağlıkla evine gelince bebeğiyle , o günleri hiç yaşamamışa döner inşallah..

Ah canim benim kizda bazen karnimin ustune bir atliyor aniden bicak gibi saplaniyor agrisi kucuk cok anlatamiyorsunda. Bende aciyla bagirinca nasil endiseleniyor bana birsey oldu diye anne anne diye agliyor kuzum hayirlisiyla alacagiz bebeklerimizi kucagimiza hic merak etme sen!!!!

cnm ne güzel allah kabul etsn tebrk ederm kızını :)
amin inşallah sağolasın canım darısı sizlerin başına inşallah çok heycanlıyız duygulanıyor insan..
Sagol canim.cok sukur iyi dedi dojtr bi yuzunu kapatti ikidir kapatiyo korkuyo die uzuldum .saglicakla alalim miniklerimizi :)
amin..canım hep kapıyorlar yüzlerini benimkide baya kapalı tuttu sonra doktor karnıma vura vura ellerini açtırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…