- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.201
oooo hayırlı ugurlu olsun.allah uzun omurler versin.biran once ailesine kavusur ınşallah.cok geçmiş olsun.Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Ayyy cnm saglikli olsun yeter ki artık 2 ay geçecek bir sekilde... Acaba Mart-nisan annelerine mesaj atsak mi daha fazla sut ihtiyac olursa ? Hangi şehirdeki acaba ?Kızlar erken dogum yapan arkadasın bebegı en az 2 ay küvezde kalacakmış,sütünü getirmeye calısıyor,yenı dogum yapan bırınden süt bulmuşlar,kendınınkı gelene kadar o verecekmiş,allah razı olsun ne sevaba gırdi süt veren herkımse,karanlık odada tutuyorlarmıs,anne karnında gibi gelişsin diye...allah yavrusuna uzun ömür versin inş
kızlar dalinin matik sabun tozu var.ben ondan kullanıcam.yada zeytinyağı sabunu alıp doğal buralarda cok zaten rendeleyip onu kullanıcam.evet bende öyle bişey düşünüyorum. bide internette organik bebek deterjanı buldum sıvı yine makina için. onu denesemmi diye düşünüyorum.
Benimde 132 cikti, ama dedigin gibi dikkat et dedi doktorum sadece... Artık kızınıda alip gideceksin mecburen canim :/ Insallah daha uzamaz bu 3 saatin sonunda çözülürKizlar bu Amerika saglik
Sistemi de yavas yavas beni sinirlendirmeye basladi amacocuga bir ultrasonla bakmazlar sonra 132 cikan seker icin sinir 130 , 132 cikinca mutlaka 3 saatlik olcumu yapmak zorundayiz diye soyluyorlar. Kadina israr ettim telefonda nuh diyor peygamber demiyor. Benim kizimda 141 cikmisti yediklerime dikkat etmistim biraz oldu bitti . Baska test filan yapmadik o zaman. Simdi 132 cikmis bir suru tantana. Hayir birsey degilde 3 saat doktorun ofisinde oturacagim, kizin okulu tatil onu ne yapacagim falan filan! Kizim olmasa yapiveririm gider de canim sikildi. Demirim iyi cikmis yine, tiroidim 1,5'a dusmus neyseki o taraftan haberler iyi ama su seker meselesi gereksiz geldi cok
Amin canim.Rahim kisaligi ve acilmasindan dolayi canim.Ay hayirli olsun, insallah saglikla hayata tutunur sorunsuz hemen buyur gelisir. Dualarimiz da minik bebisle!!! Neden erken dogum olmus biliyormusun Busracim?
Arkadasimiz bizi gecti :) MasaAllah iyiymis canim.Kuvezde simdi,2 ay kalacakmis İnsaAllah.Ayyyy inanmiyorum ben ilk ikiz annelerinden bekliyordumNasılmış saglıgı bebeğimizin ???
Ewet canim bnde daha sormadimda srcm bebek kiysfeti aldigim yerede,tşk. ederim. mesele deterjanı bulmak o zaman..
Ayy kuzum bnm ya bn cok.uzuldum korkunca merakda ediyorum ondn.ultrasyona giriyorum valla :)amin inşallah sağolasın canım darısı sizlerin başına inşallah çok heycanlıyız duygulanıyor insan..
amin..canım hep kapıyorlar yüzlerini benimkide baya kapalı tuttu sonra doktor karnıma vura vura ellerini açtırdı
Canim iletişim halindeysen, okuduğum kadarıyla Istanbul Amerikan'da, ihtiyac olursa diye acaba mesaj mi atsak Mart- nisan anneleri gruplarına sut icin ???Arkadasimiz bizi gecti :) MasaAllah iyiymis canim.Kuvezde simdi,2 ay kalacakmis İnsaAllah.
Canim elde yikayinca kiyafetler cok cabuk yipraniyor, Yine en iyisi makinada yikamak sanirim...Bnm kayinvalidem elinde yika diyo bna bide bebeklerin.kiyafetleri icin ayri sabunlar deterjanlr varmis.bi arkadasta makineye koyup yikayanilirsin o deterjanlarla demisti .
Allah yardimcilari olsun, sorunsuz cabucak büyüsün insallah. Hepimize de zamanli dogumlar nasip etsin insallah...Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Allah razi olsun o anneden, yavrusunun hanesine sevap yazsin insallah...Kızlar erken dogum yapan arkadasın bebegı en az 2 ay küvezde kalacakmış,sütünü getirmeye calısıyor,yenı dogum yapan bırınden süt bulmuşlar,kendınınkı gelene kadar o verecekmiş,allah razı olsun ne sevaba gırdi süt veren herkımse,karanlık odada tutuyorlarmıs,anne karnında gibi gelişsin diye...allah yavrusuna uzun ömür versin inş
Senden haber bekliyoruz büsracim unutma, Allah yardimcilari olsun ikisinin de. Annesine bol sabir, bebisimize de güc kuvvet versin insallah....Hastanesi cok iyi Amerikan hastanesinde dogum yapti.İyi dilekleriniz icin sagolun,haber aldikca haberdar ederim sizi.
Yalniz kizlar bu haberi tedirgin olun diye vermedim.İlk bebis ne zaman dogacak diye sohbet olmus bende topigimizin ilk bebisini haber verdim.Birde arkadasimiz akintidan felan erken dogum yapmadi.Rahim kisaligi vardi ve rahim acilmasi yuzunden dogum yapti.Akinti hepimizde olan sey.Tedirgin olacak bir durum yok kizlar.Cok sukur anne ve bebek iyi.Bol bol dua edelim arkadasimiza ve minik kizina.
canım ikinci saatmi 132 çıktı ,, neden bu kadar ısrar ederlerki , belkide gerçekten çok önemli , çok sıkıcı oluyor beklerken ama bebeğinin sağlığı için yaptır canım , şeker tansiyondan da zormuş bende tırsıyorum inan ki.Kizlar bu Amerika saglik
Sistemi de yavas yavas beni sinirlendirmeye basladi amacocuga bir ultrasonla bakmazlar sonra 132 cikan seker icin sinir 130 , 132 cikinca mutlaka 3 saatlik olcumu yapmak zorundayiz diye soyluyorlar. Kadina israr ettim telefonda nuh diyor peygamber demiyor. Benim kizimda 141 cikmisti yediklerime dikkat etmistim biraz oldu bitti . Baska test filan yapmadik o zaman. Simdi 132 cikmis bir suru tantana. Hayir birsey degilde 3 saat doktorun ofisinde oturacagim, kizin okulu tatil onu ne yapacagim falan filan! Kizim olmasa yapiveririm gider de canim sikildi. Demirim iyi cikmis yine, tiroidim 1,5'a dusmus neyseki o taraftan haberler iyi ama su seker meselesi gereksiz geldi cok
kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..
Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Facebookta haziran&temmuz anneleri grubumuzda ekliyiz canım,oradan yazdı :)
Kizlar kalsiyum klarak hangi ilaci kullaniyorsunuz kac mg lik ve gunun hangi zamaninda
Canim sut bulmuslar.Canim iletişim halindeysen, okuduğum kadarıyla Istanbul Amerikan'da, ihtiyac olursa diye acaba mesaj mi atsak Mart- nisan anneleri gruplarına sut icin ???
Ay canım inşallah duzelirler saglıkla kucagımıza alırız benim ilk bebegim ondan heralde cok fazla endişeliyim hatta benim kendı drum ben bole şeylerş sölemiyorum bile dedi duşun :) ama ayrıntılı çok kapaamlı oldugundan farkedildi hatta cıkınca kendi kendime keşke girmeseydim bile dedmMerhabalar. Aynı şey benim bebeğimde de var ve bebeğim kız :) Ama dediğin gibi erkeklerde daha sık görülen bir durummuş. Bizimki de biri 4mm biri 5 mm. Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Takip edicez dedi. Salı günü randevum var bende heyecanla bekliyorum :) Ama internette araştırdığımda genelde doğumla beraber geçtiğini okudum.Bebekler anne karnında amnion sıvısı içine idrarını yapamadıklarından kaynaklanıyormuş bazen ve doğumla geçiyormuş. Umarım bizimkisi de öyledir. Hatta forumda bi arkadaşın bebeğinde de aynı durum görülmüş ve doğuma kadar hiç bişeyi kalmamış. O öyle söyleyince ben daha çok rahatlamıştım. Bizim yaptığımız stres bebişleri daha kötü etkiliyor. O yüzden olumlu düşünüp ne kendimizi ne bebişlerimizi üzmemek lazım. İnşallah sağ salim kucaklarımıza alırız miniklerimizi de bu da bi nazar boncuğu olarak kalır :))
Ayyy cnm saglikli olsun yeter ki artık 2 ay geçecek bir sekilde... Acaba Mart-nisan annelerine mesaj atsak mi daha fazla sut ihtiyac olursa ? Hangi şehirdeki acaba ?
Allah yardımcıları olsun inşallah bi an önce toparlar bebiş keşke olmasaydı ama yine iyi doğmuş kilosu maşallah çok dirayetli, güçlü bir bebek.. ama benim duydugum ilk bikaç saati atlatabilmek çok önemliymiş onu da atlatmışlar anladığım kadarıyla bundan sonrasıda saglıkla gelir inşallah..Hastanesi cok iyi Amerikan hastanesinde dogum yapti.İyi dilekleriniz icin sagolun,haber aldikca haberdar ederim sizi.
Yalniz kizlar bu haberi tedirgin olun diye vermedim.İlk bebis ne zaman dogacak diye sohbet olmus bende topigimizin ilk bebisini haber verdim.Birde arkadasimiz akintidan felan erken dogum yapmadi.Rahim kisaligi vardi ve rahim acilmasi yuzunden dogum yapti.Akinti hepimizde olan sey.Tedirgin olacak bir durum yok kizlar.Cok sukur anne ve bebek iyi.Bol bol dua edelim arkadasimiza ve minik kizina.
ultrasonda belli oluyo canm. Banada kağıdın altına hep serviks 4mm yazıyo. 2.5tan az olması riskYok yok canım ayrıntılı yapıldı bana da Allah'a şükür bişi çıkmadı, evet bakılıyormuş şimdi öğrendim ve çok rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?