2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bu Amerika saglik
Sistemi de yavas yavas beni sinirlendirmeye basladi ama cocuga bir ultrasonla bakmazlar sonra 132 cikan seker icin sinir 130 , 132 cikinca mutlaka 3 saatlik olcumu yapmak zorundayiz diye soyluyorlar. Kadina israr ettim telefonda nuh diyor peygamber demiyor. Benim kizimda 141 cikmisti yediklerime dikkat etmistim biraz oldu bitti . Baska test filan yapmadik o zaman. Simdi 132 cikmis bir suru tantana. Hayir birsey degilde 3 saat doktorun ofisinde oturacagim, kizin okulu tatil onu ne yapacagim falan filan! Kizim olmasa yapiveririm gider de canim sikildi. Demirim iyi cikmis yine, tiroidim 1,5'a dusmus neyseki o taraftan haberler iyi ama su seker meselesi gereksiz geldi cok

2015 Haziran - Temmuz - Ağustos Anneleri

Facebook grubu burası sanırım. Eğer doğum yapan arkadaşın adı Gökçe'yse burası kızlar.

Ayyy cnm saglikli olsun yeter ki artık 2 ay geçecek bir sekilde... Acaba Mart-nisan annelerine mesaj atsak mi daha fazla sut ihtiyac olursa ? Hangi şehirdeki acaba ?

evet bende öyle bişey düşünüyorum. bide internette organik bebek deterjanı buldum sıvı yine makina için. onu denesemmi diye düşünüyorum.
kızlar dalinin matik sabun tozu var.ben ondan kullanıcam.yada zeytinyağı sabunu alıp doğal buralarda cok zaten rendeleyip onu kullanıcam.

Benimde 132 cikti, ama dedigin gibi dikkat et dedi doktorum sadece... Artık kızınıda alip gideceksin mecburen canim :/ Insallah daha uzamaz bu 3 saatin sonunda çözülür

Ayy kuzum bnm ya bn cok.uzuldum korkunca merakda ediyorum ondn.ultrasyona giriyorum valla :)

Bnm kayinvalidem elinde yika diyo bna bide bebeklerin.kiyafetleri icin ayri sabunlar deterjanlr varmis.bi arkadasta makineye koyup yikayanilirsin o deterjanlarla demisti .
Canim elde yikayinca kiyafetler cok cabuk yipraniyor, Yine en iyisi makinada yikamak sanirim...
Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Allah yardimcilari olsun, sorunsuz cabucak büyüsün insallah. Hepimize de zamanli dogumlar nasip etsin insallah...
Allah razi olsun o anneden, yavrusunun hanesine sevap yazsin insallah...
Senden haber bekliyoruz büsracim unutma, Allah yardimcilari olsun ikisinin de. Annesine bol sabir, bebisimize de güc kuvvet versin insallah....

canım ikinci saatmi 132 çıktı ,, neden bu kadar ısrar ederlerki , belkide gerçekten çok önemli , çok sıkıcı oluyor beklerken ama bebeğinin sağlığı için yaptır canım , şeker tansiyondan da zormuş bende tırsıyorum inan ki.

kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..

Çok güzel olmuş eline sağlık :)

Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.

Ayy hepimizden önce kavuşmuş bebişine Allah yardımcısı olsun inşallah

Facebookta haziran&temmuz anneleri grubumuzda ekliyiz canım,oradan yazdı :)

Buldum ben de o grubu :)

Kizlar kalsiyum klarak hangi ilaci kullaniyorsunuz kac mg lik ve gunun hangi zamaninda

Magvital kullanıyorum ben gece yatmadan yarım saat önce içiyorum geceleri çok kasılmam oluyodu o yüzden

Ay canım inşallah duzelirler saglıkla kucagımıza alırız benim ilk bebegim ondan heralde cok fazla endişeliyim hatta benim kendı drum ben bole şeylerş sölemiyorum bile dedi duşun :) ama ayrıntılı çok kapaamlı oldugundan farkedildi hatta cıkınca kendi kendime keşke girmeseydim bile dedm bende kime solesem bizimde vardı ama doguma kdr gecti unuttuk bile diyorlar hatta bunu diyende bır kız annesi o yuzden sende içini ferah tut :) salı gunude bana yaz tekrar olur mu cok merak ederim şimdi bizşmde randevumuz 14 nisanda daha cok :)

Ayyy cnm saglikli olsun yeter ki artık 2 ay geçecek bir sekilde... Acaba Mart-nisan annelerine mesaj atsak mi daha fazla sut ihtiyac olursa ? Hangi şehirdeki acaba ?

Cnm ,grupdada ablası kadesı dogum yapıp getırırız dıyen olmus,istememiş buldugu ıcın.istanbuldaydı yanlıs hatırlamıyorsam..

[QUOTE="MinikKelebegimm, post: 40285704, member: 6583sitelerinden bakınca ebebeğin sorunu hakkında bir bilgim yok, inşallah geçer. Tedirgin de olma üzme kuzunu. Kilosuna falan gelince. Benimde 22 haftalıkken 420 gramdı. Doktor gayet iyi demişti. Seninkinin maşallahı var yine annesi :))[/QUOTE]
Yaa içimi rahatlattın canm saol bende boyle internet sitelerinden bakınca direk karsıma tahmini kilosu 500 gr cıkınca panik oluyorum bide çok hamile arkdsm var gunlerimiz yakın insan ister istemz kıyaslıyo :) iyi olsun kuzucuklar saglıkla buyusunler sonrada vaktinde doğsunlar

Allah yardımcıları olsun inşallah bi an önce toparlar bebiş keşke olmasaydı ama yine iyi doğmuş kilosu maşallah çok dirayetli, güçlü bir bebek.. ama benim duydugum ilk bikaç saati atlatabilmek çok önemliymiş onu da atlatmışlar anladığım kadarıyla bundan sonrasıda saglıkla gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…