- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.221
Yaa içimi rahatlattın canm saol bende boyle internet sitelerinden bakınca direk karsıma tahmini kilosu 500 gr cıkınca panik oluyorum bide çok hamile arkdsm var gunlerimiz yakın insan ister istemz kıyaslıyo :) iyi olsun kuzucuklar saglıkla buyusunler sonrada vaktinde doğsunlar[QUOTE="MinikKelebegimm, post: 40285704, member: 6583sitelerinden bakınca ebebeğin sorunu hakkında bir bilgim yok, inşallah geçer. Tedirgin de olma üzme kuzunu. Kilosuna falan gelince. Benimde 22 haftalıkken 420 gramdı. Doktor gayet iyi demişti. Seninkinin maşallahı var yine annesi :))
Aaaa o zaman bende bakabilrim ,sağol canımultrasonda belli oluyo canm. Banada kağıdın altına hep serviks 4mm yazıyo. 2.5tan az olması risk
Bana da diyolar da ne gerek var ki bulmuşum bi tane mis gibi doktor niye değiştireyim he olumsuz bişey olur o zaman tamam ama durduk yere hele ki bu ay dan sonra değiştirmem ben şahsen
Calsiyum alan arkadaslar sizinki kac mg.bnmki 1200mg\800Iu yaziyor.calciday d3. Iicime dinmiyor icmk.esimde diyor zararli olsa doktor vermezdi .sol biegim agriyodu sagda agrimaya bsladi.napcm bilemedim.iceriginde doktr kontrolunde kullanin yazdigi icin tedrgin.oldum.
Yaa içimi rahatlattın canm saol bende boyle internet sitelerinden bakınca direk karsıma tahmini kilosu 500 gr cıkınca panik oluyorum bide çok hamile arkdsm var gunlerimiz yakın insan ister istemz kıyaslıyo :) iyi olsun kuzucuklar saglıkla buyusunler sonrada vaktinde doğsunlar
Bnde doktora dedim calsiyumum iyiymis ama kemiklerim agriyo dedim d vitamini eksik.ondan.oluyo dedi.bunu yazdi.bi tane icsemmi bugun yarin sorsam aile hekimine.doktirada guveniorum ama icime kurt dusuyor.gecn gittigimdede magnezyum verdi.icsem bi zarari.olurmu bebege die dudunuyorum.nettede doktrlar hep 400 Iu olani.onermisler.Sağlık ocağındaki aile hekimi bana bunu yazmıştı. Kendi doktorum ise ilacı bitir sonra devam etme kullanmaya dedi. Süt ve süt ürünleri ye bol bol dedi.
Ellerine sağlık kullanmak nasip olsun güle güle.
Muhteşem ya:))
Canım eline sağlık , çok güzel olmuş :)) Sizlerden gaza geliyorum , ben de yarın malzeme alıp deniycem bi bakalım :))
Daha çok erken,çok minik ama kilosu iyiymiş maşallah. İnşallah durumu hep iyi olur ,dualarımız onlarla canım.
Çok güzel olmuş eline sağlık :)
Ayy hepimizden önce kavuşmuş bebişine Allah yardımcısı olsun inşallah
Buldum ben de o grubu :)
Magvital kullanıyorum ben gece yatmadan yarım saat önce içiyorum geceleri çok kasılmam oluyodu o yüzden
Bak canım araştırmak güzel ama inan gebelikte gerekmese o ilaçları vermezler. Magnezyum çok önemli doktorun düzenli içmeni önerdiyse içmelisin. Magnezyum eksikliği erken doğuma sebep oluyor. Aile hekimindense kendi güvendiğin doktorunu dinlesen daha iyi olur. Sen sağlığına dikkat ederek takviye alarak tedbir alıyorsun taktir Allah'ın. Ama o tedbiri almazsak ah vah edip kendimizi suçlamak kaçınılmaz oluyo bazı durumlarda.Bnde doktora dedim calsiyumum iyiymis ama kemiklerim agriyo dedim d vitamini eksik.ondan.oluyo dedi.bunu yazdi.bi tane icsemmi bugun yarin sorsam aile hekimine.doktirada guveniorum ama icime kurt dusuyor.gecn gittigimdede magnezyum verdi.icsem bi zarari.olurmu bebege die dudunuyorum.nettede doktrlar hep 400 Iu olani.onermisler.
. Benim elimde de bundan ver ama kagidinda hamileler icin yuksek doz diyodu sanki hergun mu iciyorsun canim ben icip icmemekte kararsiz kaldim oyle surekli sut yogurt yiyen bi insan degilim dislerim agriyor korkuyorumSağlık ocağındaki aile hekimi bana bunu yazmıştı. Kendi doktorum ise ilacı bitir sonra devam etme kullanmaya dedi. Süt ve süt ürünleri ye bol bol dedi.
Canım bende de aynı sıkıntı var ellerim ve ayaklarım şişiyo ayakkabılarim sıkıyo yüzüklerim felan zaten girmiyo.Dün kontrolüm vardı sordum doktorum normal dediKızlar benim ayaklarım şişti, oyle parmaklarımı hareket ettirmeme fln engel degil asla ama eskiden aksam şişer sabaha kadar eski haline gelirdi simdi sabahlarida hafif sislik var akşamları baya şişmiş oluyorNormal midir, sizde durumlar nasil ? Doktoruma danışmamı gerekir mi ?
Sağlık ocağındaki aile hekimi bana bunu yazmıştı. Kendi doktorum ise ilacı bitir sonra devam etme kullanmaya dedi. Süt ve süt ürünleri ye bol bol dedi.
Ben bu ilacı kullanıyorum hemde günde 2 tane. Herkesin bünyesine göre farkı dozlarda veriyorlar kıyas yapmayın ilaçlar içinBnde doktora dedim calsiyumum iyiymis ama kemiklerim agriyo dedim d vitamini eksik.ondan.oluyo dedi.bunu yazdi.bi tane icsemmi bugun yarin sorsam aile hekimine.doktirada guveniorum ama icime kurt dusuyor.gecn gittigimdede magnezyum verdi.icsem bi zarari.olurmu bebege die dudunuyorum.nettede doktrlar hep 400 Iu olani.onermisler.
Iciyorum cnm magnezyumu d vitamini calsiyumda kararsiz kaldim icinde yazndn dolayi ama ictim genede sali rapor almaya gidicm.sorcm gene doktra.bebege bisey olur die korkuyorum zaten.Allaha emanetBak canım araştırmak güzel ama inan gebelikte gerekmese o ilaçları vermezler. Magnezyum çok önemli doktorun düzenli içmeni önerdiyse içmelisin. Magnezyum eksikliği erken doğuma sebep oluyor. Aile hekimindense kendi güvendiğin doktorunu dinlesen daha iyi olur. Sen sağlığına dikkat ederek takviye alarak tedbir alıyorsun taktir Allah'ın. Ama o tedbiri almazsak ah vah edip kendimizi suçlamak kaçınılmaz oluyo bazı durumlarda.
Çok duygulandım 10 dk videoya sığdırmışlar ama kimbilir o günler nasıl geçmiştir.Baby born at 27 weeks - Charlotte's First Year - YouTube
Eki Görüntüle 1478817 ▶ 9:33
www.youtube.com/watch?v=M4Y00OaQ1sk
10 Nis 2013 - ElizabethMegan Eales tarafından yüklendi
Story of a premature baby born 27 weeks gestation till 12 months on.
Kızlar eşim bulmus izlettı bıraz once,sizlede paylasıyım dedım,çok hosuma gitti...
bende osmin positive kullanıyorum sabahları 3 tane birden alıyorum , akşamlarıda magnezyum poitive kullanıyorum ,,Iciyorum cnm magnezyumu d vitamini calsiyumda kararsiz kaldim icinde yazndn dolayi ama ictim genede sali rapor almaya gidicm.sorcm gene doktra.bebege bisey olur die korkuyorum zaten.Allaha emanet
Karnımızdaki minikler bu kadar oldu mu simdiiii, ne acaip bir his bu böyleeeeBaby born at 27 weeks - Charlotte's First Year - YouTube
Eki Görüntüle 1478817 ▶ 9:33
www.youtube.com/watch?v=M4Y00OaQ1sk
10 Nis 2013 - ElizabethMegan Eales tarafından yüklendi
Story of a premature baby born 27 weeks gestation till 12 months on.
Kızlar eşim bulmus izlettı bıraz once,sizlede paylasıyım dedım,çok hosuma gitti...
Kizlar dogum yapan Gokce arkadasimizin hepinize selami var.Dualarinizi bekliyor.Hersey yolunda cok sukur.Sutunun gelmesini bekliyor.Simdilik sut veren yeni dogum yapmis biri var hastanede cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?