- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.241
Sağol canım haber verdiğin için rahatladım biraz bugün aklım hep ondaydı. Sende selam söyle canımKizlar dogum yapan Gokce arkadasimizin hepinize selami var.Dualarinizi bekliyor.Hersey yolunda cok sukur.Sutunun gelmesini bekliyor.Simdilik sut veren yeni dogum yapmis biri var hastanede cok sukur.
güle güle kullan çok tatlı olmuş :)kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..
aleyküm selam allah yardımcıları olsun inşallah biran öncede sütü gelir.. allah bebişede tez zamanda şifasını versinde anneside biran önce kucağına alsın inşallah..Kizlar dogum yapan Gokce arkadasimizin hepinize selami var.Dualarinizi bekliyor.Hersey yolunda cok sukur.Sutunun gelmesini bekliyor.Simdilik sut veren yeni dogum yapmis biri var hastanede cok sukur.
Cok guzel olms cnm guld gule kullan ins. :)kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..
Masallah yaw allah yardm etsnn bir an once annesyle evine gitsn kuzucukKızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
cnm bakcm bakalm artik biseyler :))Benim de çok büyük sayılmaz
Ben emzirme atleti kullanmıştım sutyen den daha kullanışlı. .aramistim önden açılmalı da bulamamistim..atletin içine de pedlerden koyunca rahat oluyor belli olmuyor biçimi falan
Cnm guzel haberler vern bise minik bebek icinKızlar erken dogum yapan arkadasın bebegı en az 2 ay küvezde kalacakmış,sütünü getirmeye calısıyor,yenı dogum yapan bırınden süt bulmuşlar,kendınınkı gelene kadar o verecekmiş,allah razı olsun ne sevaba gırdi süt veren herkımse,karanlık odada tutuyorlarmıs,anne karnında gibi gelişsin diye...allah yavrusuna uzun ömür versin inş
Amin cnm ins.amin inşallah sağolasın canım darısı sizlerin başına inşallah çok heycanlıyız duygulanıyor insan..
amin..canım hep kapıyorlar yüzlerini benimkide baya kapalı tuttu sonra doktor karnıma vura vura ellerini açtırdı
dalinin toz sabunuda guzel dalanınkide guzel . Deterjan pek onerilmiyor bebekler için.kızlar dalinin matik sabun tozu var.ben ondan kullanıcam.yada zeytinyağı sabunu alıp doğal buralarda cok zaten rendeleyip onu kullanıcam.
Yok canim 1. Saat 132 sinir tr'de 140 olan 132 cikti bende. Ama burada siniri 130'a cekmisler. Yaptiricam zaten secenek sunmuyorlar bile:) o Amerikada yapilmiyor seker yuklemesi diyen canan karatay'da duysun bunlari !!! Yapilmamanin aksine bizdekinden daha siki kurallar ve limitler hatta!canım ikinci saatmi 132 çıktı ,, neden bu kadar ısrar ederlerki , belkide gerçekten çok önemli , çok sıkıcı oluyor beklerken ama bebeğinin sağlığı için yaptır canım , şeker tansiyondan da zormuş bende tırsıyorum inan ki.
Normaldir canim. Bizim burada havalar yaz gibi oldu aninda sicaktan sismeye basladi benimde ayaklarim. Hava isinmasiyla da ilgili biraz . Hemde bundan sonra artar daha hamilelik ilerledikce.Kızlar benim ayaklarım şişti, oyle parmaklarımı hareket ettirmeme fln engel degil asla ama eskiden aksam şişer sabaha kadar eski haline gelirdi simdi sabahlarida hafif sislik var akşamları baya şişmiş oluyorNormal midir, sizde durumlar nasil ? Doktoruma danışmamı gerekir mi ?
Ay hadi bakalim insallah sutu gelir hemen! O sut veren kisi de ne kadar sevaba girdi. Insanlik olmemis bak:)Kizlar dogum yapan Gokce arkadasimizin hepinize selami var.Dualarinizi bekliyor.Hersey yolunda cok sukur.Sutunun gelmesini bekliyor.Simdilik sut veren yeni dogum yapmis biri var hastanede cok sukur.
Rabbim yrdmcsı olsun inşallah..bol sütü olsun şifa olsun kuzusuna
Sağol canım haber verdiğin için rahatladım biraz bugün aklım hep ondaydı. Sende selam söyle canım
aleyküm selam allah yardımcıları olsun inşallah biran öncede sütü gelir.. allah bebişede tez zamanda şifasını versinde anneside biran önce kucağına alsın inşallah..
Amin kizlar cok sagolun.Rabbim dualarimizi kabul etsin.Aleykumselam,sizinde selaminizi iletecegim :) Cok sukur sut annemiz cok vicdanli bir hanimmis.Allah cc razi olsun o anneden.Ay hadi bakalim insallah sutu gelir hemen! O sut veren kisi de ne kadar sevaba girdi. Insanlik olmemis bak:)
Bugun ayni seyi esime dedim.Canan Karatay denen kadin amerikada yasak diyip duruyor,amerikada yasayan arkadaslara 2. yukleme bile zorunlu yapiliyor diye.O kadin basimiza bela oldu bildigin.Ajan midir nedir :)Yok canim 1. Saat 132 sinir tr'de 140 olan 132 cikti bende. Ama burada siniri 130'a cekmisler. Yaptiricam zaten secenek sunmuyorlar bile:) o Amerikada yapilmiyor seker yuklemesi diyen canan karatay'da duysun bunlari !!! Yapilmamanin aksine bizdekinden daha siki kurallar ve limitler hatta!
Normaldir canim. Bizim burada havalar yaz gibi oldu aninda sicaktan sismeye basladi benimde ayaklarim. Hava isinmasiyla da ilgili biraz . Hemde bundan sonra artar daha hamilelik ilerledikce.
benim 1 . saat 182 çıktı , beni görseler ne yaparlar acaba :)Yok canim 1. Saat 132 sinir tr'de 140 olan 132 cikti bende. Ama burada siniri 130'a cekmisler. Yaptiricam zaten secenek sunmuyorlar bile:) o Amerikada yapilmiyor seker yuklemesi diyen canan karatay'da duysun bunlari !!! Yapilmamanin aksine bizdekinden daha siki kurallar ve limitler hatta!
günaydın canım ,Günaydın kızlar
Herkese güzel birgün olması dileğiyle
Topiğimizin Ilk bebeği içinde sağlık dolu bi hayat olması umuduyla hayırlı cumalar
25. Haftasında gelmiş. Iyi çok şükür 2günaydın canım ,
hepimize güzel bir gün olsun ,sağlıklı ve bol bol tepikli ,hayırlı cumalar herkese.
ilk bebek mi geldi ,geriyi okuyamadım.iyidir inşallah.çok erken olmuş
benim glikoz yüklemesinde şeker yüksek çıktı bu hafta 75 lik yükleme yapacaklarmış bende ona taktımgünaydınlar kızlar , hayırlı cumalar ,, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah , darda zorda olanlara yardım etsin inşallah .. ben şekerle bozdum kafayı az önce açlık şekerime baktım 89 çıktı ,,
yazık yavrum kıyamam.Allah yardımcıları olsun.25. Haftasında gelmiş. Iyi çok şükür 2
AY küvözde kalıcak.
günaydın ,amin canım.iyi değil mi şekerin.sıkıntı yapma ama kendine ,stres de çıkarır şekeri.Allah şifa versin hepimize.günaydınlar kızlar , hayırlı cumalar ,, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah , darda zorda olanlara yardım etsin inşallah .. ben şekerle bozdum kafayı az önce açlık şekerime baktım 89 çıktı ,,
günaydın,Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin gerçekten.hiç bitmiyor annelik.babannem babam 55 yaşındayken bile gece beklerdi balkonda hala gelmedi diye :)Günaydın kızlarrr, bugün erkenciyim işe erken geldim erken çıkıcam inş. akşama kayınvalidem ve görümcemle eşi geliyorlar başka şehirden.. allahtan annem burada da yemekleri o ben işten çıkana kadar halledecek.. annelerimizin hakkını ödeyemeyiz, 29 yaşına geldim hala onun eli üzerimde, inşallah ben de öyle bir anne olabilmeyi başarabilirim..
Buarada Kayahan vefat etmiş sanırım, Allah rahmet eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?