2015 Temmuz Anneleri

Kizlar dogum yapan Gokce arkadasimizin hepinize selami var.Dualarinizi bekliyor.Hersey yolunda cok sukur.Sutunun gelmesini bekliyor.Simdilik sut veren yeni dogum yapmis biri var hastanede cok sukur.
Sağol canım haber verdiğin için rahatladım biraz bugün aklım hep ondaydı. Sende selam söyle canım

Kizlar dogum yapan Gokce arkadasimizin hepinize selami var.Dualarinizi bekliyor.Hersey yolunda cok sukur.Sutunun gelmesini bekliyor.Simdilik sut veren yeni dogum yapmis biri var hastanede cok sukur.
aleyküm selam allah yardımcıları olsun inşallah biran öncede sütü gelir.. allah bebişede tez zamanda şifasını versinde anneside biran önce kucağına alsın inşallah..

kızlar sonunda yükleyebildim sanırım tacımın resmini :) bugün de madamecoco dan terlik aldım onu da aynı şekilde yapıcam..
Cok guzel olms cnm guld gule kullan ins. :)
Kızlar topiğimizin ilk bebeği doğdu bizim :) yes3467 arkadaşımız 25 haftalık doğum yaptı.Bir kızı oldu.Şimdi küvezde.Dualarınızı bekliyoruz.
Masallah yaw allah yardm etsnn bir an once annesyle evine gitsn kuzucuk
cnm bakcm bakalm artik biseyler :))

Cnm guzel haberler vern bise minik bebek icin
Amin cnm ins.

Yok canim 1. Saat 132 sinir tr'de 140 olan 132 cikti bende. Ama burada siniri 130'a cekmisler. Yaptiricam zaten secenek sunmuyorlar bile:) o Amerikada yapilmiyor seker yuklemesi diyen canan karatay'da duysun bunlari !!! Yapilmamanin aksine bizdekinden daha siki kurallar ve limitler hatta!

Normaldir canim. Bizim burada havalar yaz gibi oldu aninda sicaktan sismeye basladi benimde ayaklarim. Hava isinmasiyla da ilgili biraz . Hemde bundan sonra artar daha hamilelik ilerledikce.

Ay hadi bakalim insallah sutu gelir hemen! O sut veren kisi de ne kadar sevaba girdi. Insanlik olmemis bak:)

Rabbim yrdmcsı olsun inşallah..bol sütü olsun şifa olsun kuzusuna

Sağol canım haber verdiğin için rahatladım biraz bugün aklım hep ondaydı. Sende selam söyle canım

aleyküm selam allah yardımcıları olsun inşallah biran öncede sütü gelir.. allah bebişede tez zamanda şifasını versinde anneside biran önce kucağına alsın inşallah..

Ay hadi bakalim insallah sutu gelir hemen! O sut veren kisi de ne kadar sevaba girdi. Insanlik olmemis bak:)
Amin kizlar cok sagolun.Rabbim dualarimizi kabul etsin.Aleykumselam,sizinde selaminizi iletecegim :) Cok sukur sut annemiz cok vicdanli bir hanimmis.Allah cc razi olsun o anneden.

Bugun ayni seyi esime dedim.Canan Karatay denen kadin amerikada yasak diyip duruyor,amerikada yasayan arkadaslara 2. yukleme bile zorunlu yapiliyor diye.O kadin basimiza bela oldu bildigin.Ajan midir nedir :)

Normaldir canim. Bizim burada havalar yaz gibi oldu aninda sicaktan sismeye basladi benimde ayaklarim. Hava isinmasiyla da ilgili biraz . Hemde bundan sonra artar daha hamilelik ilerledikce.

Teşekkür ederim canım... Az az tahmin ediyordum ama yine de insan birisinden daha duymak istiyor, herşey içinde doktoru aramak istemiyorum :) Birde ben tüm gün oturarak çalışıyorum, o da etki ediyor mutlaka da sabaharı eskisi gibi olmayınca sorayım dedim, sanki bu şişlikler hep 8. 9. ayda olur sanıyordum . Bugünü kendime spor ayakkabı günü ilan ettim :) Biraz daha az şişer inşallah...

benim 1 . saat 182 çıktı , beni görseler ne yaparlar acaba :)

Günaydın kızlar
Herkese güzel birgün olması dileğiyle
Topiğimizin Ilk bebeği içinde sağlık dolu bi hayat olması umuduyla hayırlı cumalar
günaydın canım ,
hepimize güzel bir gün olsun ,sağlıklı ve bol bol tepikli ,hayırlı cumalar herkese.
ilk bebek mi geldi ,geriyi okuyamadım.iyidir inşallah.çok erken olmuş

günaydın canım ,
hepimize güzel bir gün olsun ,sağlıklı ve bol bol tepikli ,hayırlı cumalar herkese.
ilk bebek mi geldi ,geriyi okuyamadım.iyidir inşallah.çok erken olmuş
25. Haftasında gelmiş. Iyi çok şükür 2
AY küvözde kalıcak.

Günaydın kızlarrr, bugün erkenciyim işe erken geldim erken çıkıcam inş. akşama kayınvalidem ve görümcemle eşi geliyorlar başka şehirden.. allahtan annem burada da yemekleri o ben işten çıkana kadar halledecek.. annelerimizin hakkını ödeyemeyiz, 29 yaşına geldim hala onun eli üzerimde, inşallah ben de öyle bir anne olabilmeyi başarabilirim..
Buarada Kayahan vefat etmiş sanırım, Allah rahmet eylesin..

benim glikoz yüklemesinde şeker yüksek çıktı bu hafta 75 lik yükleme yapacaklarmış bende ona taktım ((

25. Haftasında gelmiş. Iyi çok şükür 2
AY küvözde kalıcak.
yazık yavrum kıyamam.Allah yardımcıları olsun.
günaydın ,amin canım.iyi değil mi şekerin.sıkıntı yapma ama kendine ,stres de çıkarır şekeri.Allah şifa versin hepimize.

günaydın,Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin gerçekten.hiç bitmiyor annelik.babannem babam 55 yaşındayken bile gece beklerdi balkonda hala gelmedi diye :)
öyleymiş Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…