2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar
Herkese güzel birgün olması dileğiyle
Topiğimizin Ilk bebeği içinde sağlık dolu bi hayat olması umuduyla hayırlı cumalar

Bir haftayı daha bitirdik =) Kaldı 8 haftam sonra izinliyimmmm, resmen geri sayıyorum ama doğumdan önce izine
Topiğimizin ilk bebeği çabucak toparlanır inşallah, annesi doya doya koklar onu... Geri kalan diğer bebeklerimiz biraz daha beklesinler aceleci olmaya gerek yok :) Biz onları saklarız bir süre daha içimizde :)

şeker yüklemesi yaptıgım gün 100 çıkmıştı , bikaçgündür dikkat ediyorum bugün 89 çıktı iyi gibi :)

günaydn kızlar naslsnz face grubunada katıldm ama yazasm gelmedi ya burayı daha çok benmsedm ben orası cok yabancı geldi bana
Günaydın canım bende katıldım iki tarafıda takip etmeye çalışıyorum tabi burda nickten falan daha çok alıştık sanırım tanıdık geliyo bu arada tesbihatı ben bitirdim 2258 hasbünallah

Bu arada arkadaşlar ben kendim 10000 "La ilahe illallah Muhammedün Resulullah" a başladım dağıtan arkadaşlar isterse 2258 kendime düşeni yapayım yine yoksa bu hafta bireysel devam edeceğim

Günaydın Kızlar...
İlk bebek doğmuş..Allah annesine ve babasına bağışlasın onu..Mutlu günleri olsun inşallah
Face grubuna girdim...Ama kızlar doğum öncesi ve doğum sonrası tecrübelerini paylaşan Bebek Yapım Bakım Onarım diye bir grup var..Mutlaka tavsiye ederim..Aradığınız ve sormanız gereken her şeyi oradan da danışabilirsiniz .Yalnız grup kurallarını mutlaka okuyun..editörler biraz aksi

Günaydın canım bende katıldım iki tarafıda takip etmeye çalışıyorum tabi burda nickten falan daha çok alıştık sanırım tanıdık geliyo bu arada tesbihatı ben bitirdim 2258 hasbünallah
ben sabah katıldm canm ama yazmadm yahu :) bursı sadece temmuz olunca daha yakın gelyr bide uzun zamndr burdyz ya sanki tanyrm :) allah kabul etsn cnm yazyrm senide

Çok iyi olur cnm, siparişleri nereden verdin peki?

kesinlikle tomrisin yazıları çok çok iyi.umarım emzirme notları işime yarar.tabi uyku eğitimi de.

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar.
Topiğin ilk bebeği doğmuş, sağlıklı olsun inş. Analı babalı büyüsün, adıyla yaşasın inş.

Birde bugün çok güzel bir haber aldım, sizlerle de paylaşmak istedim :)
Daireden bir arkadaşımda, çok sevdiğim bir arkadaşım, 8aylık kızı vardı. İkincisine hamileymiş :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…