- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.281
Magnezyuma başlamış mıydın cnm? Normal olması muhtemel, istersen doktoruna bir danış cnm.bu kasık ağrıları normal mi kızlar. kalktığımdan beri sağ kasığımda bir ağrı var .yürütmüyor beni. otururken ağrı yok kalkınca bişey saplanıyor oraya . doktora gitsem mi ki ? salı günü normalde kontrolüm.
İyi canım iyi tokluk değil mi? Sen de bu kadar takma kafaya ciddi bişi olsa dr.un uyarırdışeker yüklemesi yaptıgım gün 100 çıkmıştı , bikaçgündür dikkat ediyorum bugün 89 çıktı iyi gibi :)
yok içmiyorum magnezyum. dün ilk defa biraz yürüdüm .pek evden çıkmıyorum normalde. ondan mı oldu acaba diyorum.5 aydır çok hareketsizim .ama devam ederse giderim artık .Magnezyuma başlamış mıydın cnm? Normal olması muhtemel, istersen doktoruna bir danış cnm.
Günaydın Kızlar...
İlk bebek doğmuş..Allah annesine ve babasına bağışlasın onu..Mutlu günleri olsun inşallah
Face grubuna girdim...Ama kızlar doğum öncesi ve doğum sonrası tecrübelerini paylaşan Bebek Yapım Bakım Onarım diye bir grup var..Mutlaka tavsiye ederim..Aradığınız ve sormanız gereken her şeyi oradan da danışabilirsiniz .Yalnız grup kurallarını mutlaka okuyun..editörler biraz aksi
İnstagramdan verdim. Ella_event sayfanın adı. Yaptıkları diğer sayfadakilere benzemiyo. Cok güzeller. Bu şişeleri sipariş verdimÇok iyi olur cnm, siparişleri nereden verdin peki?
.kızlar günaydın hayırlı cumalar.Dün doğum yapan arkadaşın haberi çok etkiledi beni.,Hem biraz huzursuzluk kapladı içimi,hem de garip bi umut doldu.Allah hayırlı zamanda versin de bu saatten itibaren gelseler bile yaşama umudu olması mutlu da etti beni...Dün biiri sormuştu hastanenin yenidoğan ünitesi iyidir inşallah diye.Bunu nerden anlayacağız.Yani benim bulunduğum şehirde zaten 4-5 hastane ancak var.Özellere çok güvenmiyorum.Drumdan dolayı araştırma hastanesinde olacak inşallah doğumum ama yenidoğan ünitesi iyi mi kötü mü vs bunları hiç bilmiyorum
Güzelmiş cnm şişeler. Değişikte. Yarın çarşıya çıkacağım bakalım bende. Farklı birşeyler bulabilecek miyim.İnstagramdan verdim. Ella_event sayfanın adı. Yaptıkları diğer sayfadakilere benzemiyo. Cok güzeller. Bu şişeleri sipariş verdim
kızlarr A101 e bebişlere bişeyler gelyr güzele benzyrlr bu sefer alez su geçrmzmş :))
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=385
Rabbim razı olsun canım karşılıksız dualarınız hürmetine Rabbim şifa verecek inandım iman ettim her işimi ona bıraktımCanımm çok geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun. Ben bile nasıl etkilendim şuan, üstelik buna yakın birşeyi yeni atlatmışken. Seni düşünemiyorum bileRabbim sabır ve sağlık versin inşallah.
Ağını benzer şeyler hissetmişiz canım, bende de hem kaygı hemde umut oldu,ama yine de 36 ları 37 leri görsek için rahatlayacak , yeni doğan en önemli şey canım, baksana yurt dışında 24 haftalık bebek doğdu büyüdü izledik görüntülerini, ama devlet hastanelerinde malesef iyi değil o kadar erkeni kurtaramazlar, ki zaten yer de yok ki, o kadar çok dolu ki hepsi.kızlar günaydın hayırlı cumalar.Dün doğum yapan arkadaşın haberi çok etkiledi beni.,Hem biraz huzursuzluk kapladı içimi,hem de garip bi umut doldu.Allah hayırlı zamanda versin de bu saatten itibaren gelseler bile yaşama umudu olması mutlu da etti beni...Dün biiri sormuştu hastanenin yenidoğan ünitesi iyidir inşallah diye.Bunu nerden anlayacağız.Yani benim bulunduğum şehirde zaten 4-5 hastane ancak var.Özellere çok güvenmiyorum.Drumdan dolayı araştırma hastanesinde olacak inşallah doğumum ama yenidoğan ünitesi iyi mi kötü mü vs bunları hiç bilmiyorum
Canim 2258 hasbinallah bitti.kızlarr A101 e bebişlere bişeyler gelyr güzele benzyrlr bu sefer alez su geçrmzmş :))
canım tesbihat bitti duasında benim evladımın şifası içinde dualarınızı bekliyoruzkızlarr A101 e bebişlere bişeyler gelyr güzele benzyrlr bu sefer alez su geçrmzmş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?