2015 Temmuz Anneleri

bu kasık ağrıları normal mi kızlar. kalktığımdan beri sağ kasığımda bir ağrı var .yürütmüyor beni. otururken ağrı yok kalkınca bişey saplanıyor oraya . doktora gitsem mi ki ? salı günü normalde kontrolüm.

Magnezyuma başlamış mıydın cnm? Normal olması muhtemel, istersen doktoruna bir danış cnm.

Gunaydin kizlar bir arkadasimiz memorial hizmet hastanesine gidiyordu hala devam ediyor mu dogum ucretleri ne kadar acaba?

.kızlar günaydın hayırlı cumalar.Dün doğum yapan arkadaşın haberi çok etkiledi beni.,Hem biraz huzursuzluk kapladı içimi,hem de garip bi umut doldu.Allah hayırlı zamanda versin de bu saatten itibaren gelseler bile yaşama umudu olması mutlu da etti beni...Dün biiri sormuştu hastanenin yenidoğan ünitesi iyidir inşallah diye.Bunu nerden anlayacağız.Yani benim bulunduğum şehirde zaten 4-5 hastane ancak var.Özellere çok güvenmiyorum.Drumdan dolayı araştırma hastanesinde olacak inşallah doğumum ama yenidoğan ünitesi iyi mi kötü mü vs bunları hiç bilmiyorum

Magnezyuma başlamış mıydın cnm? Normal olması muhtemel, istersen doktoruna bir danış cnm.
yok içmiyorum magnezyum. dün ilk defa biraz yürüdüm .pek evden çıkmıyorum normalde. ondan mı oldu acaba diyorum.5 aydır çok hareketsizim .ama devam ederse giderim artık .

o grupta face demi canım

günaydın canım...tabii ki hepimiz etkilendik ama yaşayacağımız varsa yaşarız da inşallah zamanın da gelir yavrularımız biz duamızı edelim Rabbim e tevekkül edelim...aslında içimizde ne kadar büyükler demi ? insan hayret ediyor mucize mucize....
araştırma hastanesiyse yeni doğanı iyidir muhtemelen sen yine dr una sor inşallah gerek de olmaz..duayla..

Rabbim razı olsun canım karşılıksız dualarınız hürmetine Rabbim şifa verecek inandım iman ettim her işimi ona bıraktım

Ağını benzer şeyler hissetmişiz canım, bende de hem kaygı hemde umut oldu,ama yine de 36 ları 37 leri görsek için rahatlayacak , yeni doğan en önemli şey canım, baksana yurt dışında 24 haftalık bebek doğdu büyüdü izledik görüntülerini, ama devlet hastanelerinde malesef iyi değil o kadar erkeni kurtaramazlar, ki zaten yer de yok ki, o kadar çok dolu ki hepsi özellerde iyi olanlar büyük şehirlerde işte şu meşhur özeller Amerikan Acıbadem Bayındır vs, onlara da nasıl gitcez ki ,yoksa ki Allah korusun misal benim başıma gelse hiç yapılabilecek bişi yok ki, Allah'a kalacak artık, sadece dua etcez (

Kılzar bu arada benim midemde sanki taş var, sindirimi yapılamıyor ,yanmada oluyor sizde de varmı , çok feci bişi sanki taş yutmulum ve hala midemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…