- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.301
Aynen ama takdir işte biz elimizden geleni yapalım tedbirimizi bırakmayalım. Yaşatan Allah yaşatır. Bak benim Yeğenim 34 haftalıktı yaşamadı video yu izlerken hep o geldi aklımaAğını benzer şeyler hissetmişiz canım, bende de hem kaygı hemde umut oldu,ama yine de 36 ları 37 leri görsek için rahatlayacak , yeni doğan en önemli şey canım, baksana yurt dışında 24 haftalık bebek doğdu büyüdü izledik görüntülerini, ama devlet hastanelerinde malesef iyi değil o kadar erkeni kurtaramazlar, ki zaten yer de yok ki, o kadar çok dolu ki hepsiözellerde iyi olanlar büyük şehirlerde işte şu meşhur özeller Amerikan Acıbadem Bayındır vs, onlara da nasıl gitcez ki ,yoksa ki Allah korusun misal benim başıma gelse hiç yapılabilecek bişi yok ki, Allah'a kalacak artık, sadece dua etcez (
Amin inş canım. Sağlıklı bi şekilde kucaklamak nasip olsun hepimizeHayırlı huzurlu cumalar hamişler ilk bebeğimiz hayırlı olsun inşaallah Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin anne babasına bağışlasın inşallah
çok güzelmiş canım şişelerİnstagramdan verdim. Ella_event sayfanın adı. Yaptıkları diğer sayfadakilere benzemiyo. Cok güzeller. Bu şişeleri sipariş verdim
allah şifa versin inşallah canım, sen gönlünü ferah tutcanım tesbihat bitti duasında benim evladımın şifası içinde dualarınızı bekliyoruz
amin cnm yazyrmbu kez bakalım nuk un emziği görüntü olarak hoşuma gitmişti bi bakayım
canım bu arada tesbihim bitti..ALLAH kabul etsin hepimizinkini..
allah kabul etsn canm
allah kabul etsn cnmCanim 2258 hasbinallah bitti.
Ilk bebis dogmus sanirim. Rabbim hemen toparlanmasini nasip eder insallah.
Vaktinde dogumlar nasip etsin bizlere de.
canımm nasılsınnnallah kabul etsn cnm
canm tabıkı dua edyrz bütün bebeklermze allah yardmcn olsncanım tesbihat bitti duasında benim evladımın şifası içinde dualarınızı bekliyoruz
allah kabul etsn
merhaba kızlarrrrrrrrrr uzun zamandır giremıyordum. nasılsınız? hayırlı cumalar bu arada
canımm nasılsınnn
AMİN CANMM AMİNNAllaha emanet olun hamişlercumanız hayırlar getirsin ibadetleriniz makbul dualarınız kabul olsun.Gönlünüz serin sağlığınız yerinde bebişlerin keyfi yerinde olsun duanızda minik şehzademde yer bulsun inşaallah
hayırlı cumalar canım .:) bende ne zamandır giremıyodum özlüyorum valla sizleriHOŞGELDN CANMM İYİYİM BEN SEN NASILSIN NE VAR NE YOK :) HAYRLI CUMALAR SANADA
AMİN CANMM AMİNN
CANM DAHA KARAR VERILMEDI AMA BİDE ÇEKEMEYEN ARKDŞLAR VAR DAHA ŞU İŞİ BİR YOLUNA KOYALM DİORM BEN HERHAFTA GERİDEN KALAN TESBIHLER KARŞTYR ORTALIĞI BENCE BİTİRELM KALANLARI SONRA YENİYE BAŞLAYALM NER DERSİNZ BİRDE HERHAFTA BİRİ AYARLASN DEDK AMA KARŞMYCK MI AKTARIRKEN SAKINCASI YOKSA KIMSE İÇİN BEN YAPABLRM YAPAMDGM ZAMN SÖYLERM BİRİ DEVRALIR NE DERSNZ ARKDŞLR HERKESE SORYRM ?
CANM BİZDE SİZLERİ ÖZLYRM VALLA GİRMYNCE MERAK EDYRM SİZLERİ BİŞEY Mİ OLDU DİE @cansu_mrt te yok iki gündr MERAK EDYRM BENhayırlı cumalar canım .:) bende ne zamandır giremıyodum özlüyorum valla sizleri
kesinlikle doğruCANM DAHA KARAR VERILMEDI AMA BİDE ÇEKEMEYEN ARKDŞLAR VAR DAHA ŞU İŞİ BİR YOLUNA KOYALM DİORM BEN HERHAFTA GERİDEN KALAN TESBIHLER KARŞTYR ORTALIĞI BENCE BİTİRELM KALANLARI SONRA YENİYE BAŞLAYALM NER DERSİNZ BİRDE HERHAFTA BİRİ AYARLASN DEDK AMA KARŞMYCK MI AKTARIRKEN SAKINCASI YOKSA KIMSE İÇİN BEN YAPABLRM YAPAMDGM ZAMN SÖYLERM BİRİ DEVRALIR NE DERSNZ ARKDŞLR HERKESE SORYRM ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?