2015 Temmuz Anneleri

Hayırlı huzurlu cumalar hamişler ilk bebeğimiz hayırlı olsun inşaallah Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin anne babasına bağışlasın inşallah

Aynen ama takdir işte biz elimizden geleni yapalım tedbirimizi bırakmayalım. Yaşatan Allah yaşatır. Bak benim Yeğenim 34 haftalıktı yaşamadı video yu izlerken hep o geldi aklıma
Bide dikkat ettiniz mi o haldeyken anne babası dokunabiliyo devamlı görebiliyor. Bebek annesini hissettikçe dahada güçlenir bence. Bizim burda hapishane mübarek görüş saati var dokunmuyorsun hafta sonu görmek yok ne bileyim kısmetama halen dönüp hastaneyi doktoru suçluyorum Ciğer geliştirici iğne hiç vurmamışlar doğuma kadar. Oysaki erken doğum olacağını biliyorlardı. Senin Bebeğin kaldıramazdı diyomuş doktoru yengemin. neyse kısmet nasio

inşallah canım vaktiyle hayırlı ve kolay şekilde kavuştursun yüce Mevlam kimseye evlat acısı yaşatmasın

İnstagramdan verdim. Ella_event sayfanın adı. Yaptıkları diğer sayfadakilere benzemiyo. Cok güzeller. Bu şişeleri sipariş verdim
çok güzelmiş canım şişeler

canım tesbihat bitti duasında benim evladımın şifası içinde dualarınızı bekliyoruz
allah şifa versin inşallah canım, sen gönlünü ferah tut

Forumumuzun ilk bebişi hayırlı uğurlu olsun
allahım sağlık versin mini mini prensese, anne babasına bağışlasın, güzel günleri olsun inşallah

merhaba kızlarrrrrrrrrr uzun zamandır giremıyordum. nasılsınız? hayırlı cumalar bu arada

canımm nasılsınnn

HOŞGELDN CANMM İYİYİM BEN SEN NASILSIN NE VAR NE YOK :) HAYRLI CUMALAR SANADA
AMİN CANMM AMİNN

bu hafta hangi tesbihatı çekicez G Gizemm59
CANM DAHA KARAR VERILMEDI AMA BİDE ÇEKEMEYEN ARKDŞLAR VAR DAHA ŞU İŞİ BİR YOLUNA KOYALM DİORM BEN HERHAFTA GERİDEN KALAN TESBIHLER KARŞTYR ORTALIĞI BENCE BİTİRELM KALANLARI SONRA YENİYE BAŞLAYALM NER DERSİNZ BİRDE HERHAFTA BİRİ AYARLASN DEDK AMA KARŞMYCK MI AKTARIRKEN SAKINCASI YOKSA KIMSE İÇİN BEN YAPABLRM YAPAMDGM ZAMN SÖYLERM BİRİ DEVRALIR NE DERSNZ ARKDŞLR HERKESE SORYRM ?

merhaba kızlar nasılsınız?
gece uyurken sol tarafımıza doğru uyumamız gerekiyormuş ya ben öyle uyuduğumda sol bacağımı bir süre sonra hissetmiyorum çünkü bir kaç yıl önce fıtık başlangıcı olmuştu. sağ tarafta daha rahatım ama öylede içim rahat etmiyor ne yapacağımı bilemedim
birde sağa sola dönerken kasıklarıma bir ağrılar giriyor ki sormayın. aranızda öyle olan var mı?

kesinlikle doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…