2015 Temmuz Anneleri

Ben normalde de sola yatarim hep. Ama smdi benmde surekli sol olmca tutuluyo bacagim. Saga da donuyorum bazen.
Sonerken ani donme. Ben asama asama donuyorum :)

Malesef canım , insan çok üzülüyor, oysaki 34 hafta ne kadar ileri bir haftamdeğilmmi? O haftaya kadar anne Rahmi'nde Durmuş büyümüş, çocuk doktoru bir akrabam var uzaktan o da der, iyi klinik çok çok önemli artık 28. Haftasonı dolduran bebekler yüzde yüzük büyük bir terslik olmazsa Yaşar diyor , bugün bilim buna cevap vermiş ama imkanlarımız yok ki keşke devlet kaynakları misal sürekli masa bilgisayar yenileyevğine ,misal her yere bir küvez koyda böyle böyle nasıl güzel şeyler olur birde tv de çıktı hatırlarmısın anneler bebekler yerlerde döşeklerde yer yeni doğanlar koridorda elektirkli ısıtıcı , yer yok doluluk var diye bence yakışmıyor ülkemize artık nasıl üzülmüştüm ona, senin yeğene de çok sabr versin canım Allah .sen onu yazdıktan sonra ben vitamin kan demir falan nerdeyse kesmiştim, artık düEnli alıyorum haplarımı. Elden gelen sonuna kadar yapılmalı bencede gerisi takdiri ilahi....

sağ taraf ve sol taraf arasında büyük fark yok diye biliyorum canım... Sırtüstü bile yatsan sıkıntı değil sadece en iyisi yan yatmak diyorlar... Kan dolaşımı daha rahat olduğundan... Yastıkla yatmayı denedin mi belki faydası olur ? ben bu hafta başından beri daha rahat uyuyorum, normalin dışında 2 yastık daha kullanarak :) Aşağıdaki yastığı aldım boyutlarından beklenmeyecek derecede rahat ettirdi beni...

https://www.joker.com.tr/urun/mycey-hamile-destek-minderi--parterre-38242

bence tamam. yapabilirsen devam et yoksa devam ederizz. çok kişi var mı bitirmeyen ?

Ben normalde de sola yatarim hep. Ama smdi benmde surekli sol olmca tutuluyo bacagim. Saga da donuyorum bazen.
Sonerken ani donme. Ben asama asama donuyorum :)

bende aşama aşama dönüyorum zaten tek seferde dönmek ne mümkün :) normalde hep sol tarafıma doğru uyurdum zaten ama hamilelikte zorlanıyorum.

yastıkta var canım bacak aramada koyuyorum kasıklarıma çok yük binmesin diye :)
son 3 ay bakalım daha ne şikayetlerim olacak :)

Canım öyle bi mecburiyet yok uykunda nasıl rahat ediyorsan öyle yat. Sırtüstü yatma uzun süre sadece.

Ah ah parklara taşlara para var aynen birazda sağlık yönünden yatırım yapsalar 28 haftadan sonra birey kabul ediliyo artık düşün doğduğunda hiç konduramamıştım. Kader böylesi hayırlıymış. Sakarya devlet hastanesindeydi belki istanbulda Çapa Cerrahpaşa olsaydı diyoruz ama faydası yok tabi, aynen takdiri ilahi. Boynumuz kıldan ince Rabbim öyle yazmış.
Bizlere zamanında sağlıkla kucaklamak nasip etsin.

Canım bende sakaryaliyim nolduki devlet hastanesinde ben kacirdim heralde

Canım bende sakaryaliyim nolduki devlet hastanesinde ben kacirdim heralde
Yengem 1 ay olucak doğum yaptı 34 haftalık Doğdu 1.5 kg bebeği solunum yetersiz ciğerleri gelişmemiş kaybettik onu konuşuyorduk. Erken doğum olacağını bildikleri halde Ciğer geliştirici iğne hiç vurmamışlar. Belki geçerli sebepleri vardı ama gönlüm hep bişeylerin eksik olduğunu söylüyo. Takdir tabiki. Ama tedbir eksikse Rabbim biliyo zaten.özele gidiyordu Neşe Hanım'a soyadını bilmiyorum riskli olunca devlete yönlendirdi 30. Haftasında felan.

. Benim elimde de bundan ver ama kagidinda hamileler icin yuksek doz diyodu sanki hergun mu iciyorsun canim ben icip icmemekte kararsiz kaldim oyle surekli sut yogurt yiyen bi insan degilim dislerim agriyor korkuyorum

Canım doktorunuzu dinleyin, kafanıza göre ilaç içip içmemeye karar vermenizde doğru değil. İlaç bu sonuçta, benim ihtiyacım yoktur doktorum kullanma demiştir ama senin ihtiyacın vardır kullanmanı istemiştir. Sonuçta hepimiz bebeğimizin sağlıklı doğmasını istiyoruz ve onlar için her şeyi göze alıyoruz. İlacım bitti ve ben yaklaşık 2 haftadır kullanmıyorum. Ama her gün bir kase yoğurt, bir bardak süt ve ayran içiyorum. Şuan sadece demir ilacı kullanıyorum. Kalsiyumuda bana aile hekimi yazdı, ama kendi doktorum bitince devam etmene gerek yok dedi. Bir bildiği var demek ki Hem şunu da unutmayın, doktorlar zararlı olsa bu ilaçları gebelikte kullandırır mı? İçiniz rahat olsun

Rabbim sabir versin yengene cok uzuldum .Bende ayni sekilde ozele gidiyodum biraz sıkıntı yasayinca ozeller ugrasmak istemiyor maalesef ve sakaryada fazla hastane doktor secenegimizde yok anlıcagin Allaha emanetiz.

Rabbim sabir versin yengene cok uzuldum .Bende ayni sekilde ozele gidiyodum biraz sıkıntı yasayinca ozeller ugrasmak istemiyor maalesef ve sakaryada fazla hastane doktor secenegimizde yok anlıcagin Allaha emanetiz.
Amin canım. Sağlıkla kucaklamak nasip olsun hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…