- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.321
Ben normalde de sola yatarim hep. Ama smdi benmde surekli sol olmca tutuluyo bacagim. Saga da donuyorum bazen.merhaba kızlar nasılsınız?
gece uyurken sol tarafımıza doğru uyumamız gerekiyormuş ya ben öyle uyuduğumda sol bacağımı bir süre sonra hissetmiyorum çünkü bir kaç yıl önce fıtık başlangıcı olmuştu. sağ tarafta daha rahatım ama öylede içim rahat etmiyor ne yapacağımı bilemedim
birde sağa sola dönerken kasıklarıma bir ağrılar giriyor ki sormayın. aranızda öyle olan var mı?
Malesef canım , insan çok üzülüyor, oysaki 34 hafta ne kadar ileri bir haftamdeğilmmi? O haftaya kadar anne Rahmi'nde Durmuş büyümüş, çocuk doktoru bir akrabam var uzaktan o da der, iyi klinik çok çok önemli artık 28. Haftasonı dolduran bebekler yüzde yüzük büyük bir terslik olmazsa Yaşar diyor , bugün bilim buna cevap vermiş ama imkanlarımız yok kiAynen ama takdir işte biz elimizden geleni yapalım tedbirimizi bırakmayalım. Yaşatan Allah yaşatır. Bak benim Yeğenim 34 haftalıktı yaşamadı video yu izlerken hep o geldi aklıma
Bide dikkat ettiniz mi o haldeyken anne babası dokunabiliyo devamlı görebiliyor. Bebek annesini hissettikçe dahada güçlenir bence. Bizim burda hapishane mübarek görüş saati var dokunmuyorsun hafta sonu görmek yok ne bileyim kısmetama halen dönüp hastaneyi doktoru suçluyorumCiğer geliştirici iğne hiç vurmamışlar doğuma kadar. Oysaki erken doğum olacağını biliyorlardı. Senin Bebeğin kaldıramazdı diyomuş doktoru yengemin. neyse kısmet nasio
merhaba kızlar nasılsınız?
gece uyurken sol tarafımıza doğru uyumamız gerekiyormuş ya ben öyle uyuduğumda sol bacağımı bir süre sonra hissetmiyorum çünkü bir kaç yıl önce fıtık başlangıcı olmuştu. sağ tarafta daha rahatım ama öylede içim rahat etmiyor ne yapacağımı bilemedim
birde sağa sola dönerken kasıklarıma bir ağrılar giriyor ki sormayın. aranızda öyle olan var mı?
kesinlikle doğru
TAMM CNM BENM İÇİN SORUN YOK DEDĞİM GİBİ DİĞER ARKDŞLARDA KABUL EDERSE ÖYLE YAPALMFarketmez gizemcim, vakit ayirilmiycak bise olursa devraliriz sirayla.
bence tamam. yapabilirsen devam et yoksa devam ederizz. çok kişi var mı bitirmeyen ?CANM DAHA KARAR VERILMEDI AMA BİDE ÇEKEMEYEN ARKDŞLAR VAR DAHA ŞU İŞİ BİR YOLUNA KOYALM DİORM BEN HERHAFTA GERİDEN KALAN TESBIHLER KARŞTYR ORTALIĞI BENCE BİTİRELM KALANLARI SONRA YENİYE BAŞLAYALM NER DERSİNZ BİRDE HERHAFTA BİRİ AYARLASN DEDK AMA KARŞMYCK MI AKTARIRKEN SAKINCASI YOKSA KIMSE İÇİN BEN YAPABLRM YAPAMDGM ZAMN SÖYLERM BİRİ DEVRALIR NE DERSNZ ARKDŞLR HERKESE SORYRM ?
yok canım açlık . hemşireye mesaj attım tokluk 140 a kadar normal yediklerine dikkat et dedi :)İyi canım iyi tokluk değil mi? Sen de bu kadar takma kafaya ciddi bişi olsa dr.un uyarırdı
Ben normalde de sola yatarim hep. Ama smdi benmde surekli sol olmca tutuluyo bacagim. Saga da donuyorum bazen.
Sonerken ani donme. Ben asama asama donuyorum :)
sağ taraf ve sol taraf arasında büyük fark yok diye biliyorum canım... Sırtüstü bile yatsan sıkıntı değil sadece en iyisi yan yatmak diyorlar... Kan dolaşımı daha rahat olduğundan... Yastıkla yatmayı denedin mi belki faydası olur ? ben bu hafta başından beri daha rahat uyuyorum, normalin dışında 2 yastık daha kullanarak :) Aşağıdaki yastığı aldım boyutlarından beklenmeyecek derecede rahat ettirdi beni...
https://www.joker.com.tr/urun/mycey-hamile-destek-minderi--parterre-38242
Canım öyle bi mecburiyet yok uykunda nasıl rahat ediyorsan öyle yat. Sırtüstü yatma uzun süre sadece.merhaba kızlar nasılsınız?
Ah ah parklara taşlara para var aynen birazda sağlık yönünden yatırım yapsalarMalesef canım , insan çok üzülüyor, oysaki 34 hafta ne kadar ileri bir haftamdeğilmmi? O haftaya kadar anne Rahmi'nde Durmuş büyümüş, çocuk doktoru bir akrabam var uzaktan o da der, iyi klinik çok çok önemli artık 28. Haftasonı dolduran bebekler yüzde yüzük büyük bir terslik olmazsa Yaşar diyor , bugün bilim buna cevap vermiş ama imkanlarımız yok kikeşke devlet kaynakları misal sürekli masa bilgisayar yenileyevğine ,misal her yere bir küvez koyda böyle böyle nasıl güzel şeyler olur birde tv de çıktı hatırlarmısın anneler bebekler yerlerde döşeklerde yer yeni doğanlar koridorda elektirkli ısıtıcı , yer yok doluluk var diye bence yakışmıyor ülkemize artık nasıl üzülmüştüm ona, senin yeğene de çok sabr versin canım Allah .sen onu yazdıktan sonra ben vitamin kan demir falan nerdeyse kesmiştim, artık düEnli alıyorum haplarımı. Elden gelen sonuna kadar yapılmalı bencede gerisi takdiri ilahi....
11 KİŞİ VAR CANM MSJ ATCM ÖĞLEDEN SONRA O ARKDŞLARA BAKALM GECEN ŞKNURUN AYARLADĞNDNDA ÇEKMEYENLER KALMŞ SANRM ÇOK KARŞK OLDUbence tamam. yapabilirsen devam et yoksa devam ederizz. çok kişi var mı bitirmeyen ?
ooo daha ordan kalan mı var ? Allah kolaylık versin .ayrıca Allah razı olsun ,uğraşıyorsun11 KİŞİ VAR CANM MSJ ATCM ÖĞLEDEN SONRA O ARKDŞLARA BAKALM GECEN ŞKNURUN AYARLADĞNDNDA ÇEKMEYENLER KALMŞ SANRM ÇOK KARŞK OLDU
canım ben fazladan 4.000 e yakın le havlede çektim onuda katabılırız duamızaooo daha ordan kalan mı var ? Allah kolaylık versin .ayrıca Allah razı olsun ,uğraşıyorsun
Canım bende sakaryaliyim nolduki devlet hastanesinde ben kacirdim heraldeAh ah parklara taşlara para var aynen birazda sağlık yönünden yatırım yapsalar28 haftadan sonra birey kabul ediliyo artık düşün doğduğunda hiç konduramamıştım. Kader böylesi hayırlıymış. Sakarya devlet hastanesindeydi belki istanbulda Çapa Cerrahpaşa olsaydı diyoruz ama faydası yok tabi, aynen takdiri ilahi. Boynumuz kıldan ince Rabbim öyle yazmış.
Bizlere zamanında sağlıkla kucaklamak nasip etsin.
Yengem 1 ay olucak doğum yaptı 34 haftalık Doğdu 1.5 kg bebeği solunum yetersiz ciğerleri gelişmemiş kaybettik onu konuşuyorduk. Erken doğum olacağını bildikleri halde Ciğer geliştirici iğne hiç vurmamışlar. Belki geçerli sebepleri vardı ama gönlüm hep bişeylerin eksik olduğunu söylüyo. Takdir tabiki. Ama tedbir eksikse Rabbim biliyo zaten.özele gidiyordu Neşe Hanım'a soyadını bilmiyorum riskli olunca devlete yönlendirdi 30. Haftasında felan.Canım bende sakaryaliyim nolduki devlet hastanesinde ben kacirdim heralde
Bnde doktora dedim calsiyumum iyiymis ama kemiklerim agriyo dedim d vitamini eksik.ondan.oluyo dedi.bunu yazdi.bi tane icsemmi bugun yarin sorsam aile hekimine.doktirada guveniorum ama icime kurt dusuyor.gecn gittigimdede magnezyum verdi.icsem bi zarari.olurmu bebege die dudunuyorum.nettede doktrlar hep 400 Iu olani.onermisler.
. Benim elimde de bundan ver ama kagidinda hamileler icin yuksek doz diyodu sanki hergun mu iciyorsun canim ben icip icmemekte kararsiz kaldim oyle surekli sut yogurt yiyen bi insan degilim dislerim agriyor korkuyorum
Rabbim sabir versin yengene cok uzuldum .Bende ayni sekilde ozele gidiyodum biraz sıkıntı yasayinca ozeller ugrasmak istemiyor maalesef ve sakaryada fazla hastane doktor secenegimizde yok anlıcagin Allaha emanetiz.Yengem 1 ay olucak doğum yaptı 34 haftalık Doğdu 1.5 kg bebeği solunum yetersiz ciğerleri gelişmemiş kaybettik onu konuşuyorduk. Erken doğum olacağını bildikleri halde Ciğer geliştirici iğne hiç vurmamışlar. Belki geçerli sebepleri vardı ama gönlüm hep bişeylerin eksik olduğunu söylüyo. Takdir tabiki. Ama tedbir eksikse Rabbim biliyo zaten.özele gidiyordu Neşe Hanım'a soyadını bilmiyorum riskli olunca devlete yönlendirdi 30. Haftasında felan.
Amin canım. Sağlıkla kucaklamak nasip olsun hepimize.Rabbim sabir versin yengene cok uzuldum .Bende ayni sekilde ozele gidiyodum biraz sıkıntı yasayinca ozeller ugrasmak istemiyor maalesef ve sakaryada fazla hastane doktor secenegimizde yok anlıcagin Allaha emanetiz.
Iyidir canım sen nasılsın?Slm kizlar nasilsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?