2015 Temmuz Anneleri

yok içmiyorum magnezyum. dün ilk defa biraz yürüdüm .pek evden çıkmıyorum normalde. ondan mı oldu acaba diyorum.5 aydır çok hareketsizim .ama devam ederse giderim artık .

cnm bu haftalarda magnezyuma baslaman lazımdı ama doktoruna salı günü danış bence,hem rahım kasılmasını hemde bacak kramplarını engellıyor....ozellıkle aksamları ıcmemı önermişti doktor,her aksam içiyorum

slmm kızlarrr,hepinize hayırlı,ağrısız,sızısız,akıntısız,iltihapsızzz,bulantısız bi cuma diliyorummmm...bende face grubuna bakınıyorum ama burası cıdden daha sıcak,kaynaşmışız ıyıce,birde aynı vaktin hamılesı oldugumuz ıcın sıkıntılarımız benzer...allahh güzel gunlerde sohpet etmeyi nasip etsin,kötü haberler vermesin ınsssssssssssss,bu arada gökçe arkadasımız cıkıyormus hastaneden,bebekde enfeksyon cııkmıs tedavısıne devam edıyorlarmıs...bu mubarek gunde dualarımızı eksık etmeyelım....Benımde haftaya ciğer geliştirici iğnem vurulacak,ondan sonra benımde içim daha rahat edıcek,salı gıdıcem bakalım doktora...

bende üye olmamla çıkmam bir oldu face grubuna burası daha samimi bencede

Cnm bize de en başından beri erken doğum diyordu doktorumuz. 27-28de ciğer geliştirici iğne yapıldığını okuduğum için bu seferki kontrolümüzde doktorumuza danıştım. Bu haftalarda yapamayız, bebeğin gelişimini engeller dedi. 32-33 de yaparız dedi. Şimdi okuyunca kafa takıldı.

kızlar bu arada baby shower araştırmalarına başladım ilk başta yapmıcaktım ama hem doğum günüme yakın bi tarihte yapıcam doğumgunum gibide olucak
konseptim bu tarz şeler olucak bulutlu anahtarlık yapıcam hediyelik makaronlar cake poslar felan
stickerları peçetelikleri felanda ufaktan kendi çabamla yapmaya çalıştım fikir verecek olan veya yapacak olan varsa bilgi paylaşalım ^_^

Eklentiler

• 7l8n2m450pm3l18sfpaeqq.webp
    29 KB · Görüntüleme: 86
  • sapphire2.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 83
  • peçetelik 2.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 89
Çok güzelmiş bunlar cnm. Ben uğraşamıcam bu kadar. Bebek odasını hazırlıcam o kadar. Birde evimizi temizleyebilirsem ne ala. Makaronlar enfes görünüyor bu arada :)

cnm 32-33 de zaten bebek iğne olmadanda nefes alabılıyor dıye biliyorum ben,zaten 34 haftalık bebek bızım için olmuştur hep der doktorum:))kanamam olmadan oncede zaten 28.haftaya planlamıştı ama her bebegın her hamılenın durumu farklı ondan kaynaklanıyordur dıye düşünüyorum...salı gunu gıdıcem bakalaım ne dıyecek,belki dururmumu ıyı gorur az daha gec yapalım der...

Çok güzelmiş bunlar cnm. Ben uğraşamıcam bu kadar. Bebek odasını hazırlıcam o kadar. Birde evimizi temizleyebilirsem ne ala. Makaronlar enfes görünüyor bu arada :)

heheh bende kanamadan sonra odasını bıtırıp eksıklerı tamamlayabılırsem ne ala:))gecen ıkeaya gıttık tekerleklı sandalye oturttular benı:))az yürüyüm dedım ama annemde eşimde benden panık:))

Dediğin gb olabilir cnm, her hamilenin ve bebeğin durumu farklı elbette. Gidişatımızı iyi görüyordur da inş daha erkenden gerek duymamıştır :) Gününde sağlıklı gelsinler de bebişler. Erkende gelseler sağlıklı olsunlar inş.

heheh bende kanamadan sonra odasını bıtırıp eksıklerı tamamlayabılırsem ne ala:))gecen ıkeaya gıttık tekerleklı sandalye oturttular benı:))az yürüyüm dedım ama annemde eşimde benden panık:))
Aynı durumda sayılırım cnm, hemen sancım oluyor benim de. Daha ağırlaşmadan alışverişimizi tamamlayıp, arada da bebek partisini çıkarsam diye bakıyorum. Çokta hazırlık yapamayacağım gerçi. İstediğim gibi de olmayacak ama en azından toplanmış oluruz bakalım.

25.haftada kanamam olunca,bakalım duruma eger kanama olursa 26.hafatada yapabiliriz demişti iğneyi,durumumu iyi gördüüğü için,tekrar planladıgı 28.haftaya attı ,allahım yardım edıyor iştee...

TAMM CNM BENM İÇİN SORUN YOK DEDĞİM GİBİ DİĞER ARKDŞLARDA KABUL EDERSE ÖYLE YAPALM

Canım benim tesbihatım bitti. Allah kabul etsin inşallah. Dediğin gibi bitiremeyen arkadaşlar varsa önce onlarınkini paylaşalım, sonra yeniye geçelim bence de karışıklık olmasın.

senin için problem değilse tmm canım sen takip et yapamayacağın zaman söylersin birimiz devralırız bence de eskileri bi bitirelim tamamen bakalım ne kadar eksik? bi de üst üste 2 hafta haber vermeyen varsa özelden msj atılsın istiyorsa zor geliyorsa listeden çıkabilir tesbih hatmi zamanın da bitsin diye söylüyorum

benim arkadaşımın da 3. sezaryanıydı 29. hafta da sancıları başladı hemen ciğer geliştirici vurdular doğumu durdurdular..37 ye kadar durdu öyle aldılar..erken doğum riski varsa 28 de vuruyorlar daha erken bile doğan var çünkü

canm benm görümcemde sakaryada otryr onunda erken doğm oldu hatta yazmştm burdan ona vurmşlr gelştirici iğne ve maşallah sapasağlam paşamz kocamnda oldu şimdi neden bişey yapmamşlar acaba yaa yengen veya bılen birileri bişey dememş mi allah'ım bir ihmal varsa yazık ya gerçketn bir cana kıymak buyuk vebal

Suslemeler fln cok guzel ama baby shower i anne adayi degil, yakin arkadaslari surpriz hazirlar diye biliyorum ben. Anneye moral olsun vs diye.

Ben herkesi tembihledim bana yapmayin diye :) esim sevmiyor bizim adetimizde yok diye.

Bulut susu cok hosuma gitti, hastane odasina dagitmalik alabilirim.
Mor pembe yesil renk uyumuda guzel olmus convolaria :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…