- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.341
yok içmiyorum magnezyum. dün ilk defa biraz yürüdüm .pek evden çıkmıyorum normalde. ondan mı oldu acaba diyorum.5 aydır çok hareketsizim .ama devam ederse giderim artık .
slmm kızlarrr,hepinize hayırlı,ağrısız,sızısız,akıntısız,iltihapsızzz,bulantısız bi cuma diliyorummmm...bende face grubuna bakınıyorum ama burası cıdden daha sıcak,kaynaşmışız ıyıce,birde aynı vaktin hamılesı oldugumuz ıcın sıkıntılarımız benzer...allahh güzel gunlerde sohpet etmeyi nasip etsin,kötü haberler vermesin ınsssssssssssss,bu arada gökçe arkadasımız cıkıyormus hastaneden,bebekde enfeksyon cııkmıs tedavısıne devam edıyorlarmıs...bu mubarek gunde dualarımızı eksık etmeyelım....Benımde haftaya ciğer geliştirici iğnem vurulacak,ondan sonra benımde içim daha rahat edıcek,salı gıdıcem bakalım doktora...
Cnm bize de en başından beri erken doğum diyordu doktorumuz. 27-28de ciğer geliştirici iğne yapıldığını okuduğum için bu seferki kontrolümüzde doktorumuza danıştım. Bu haftalarda yapamayız, bebeğin gelişimini engeller dedi. 32-33 de yaparız dedi. Şimdi okuyunca kafa takıldı.slmm kızlarrr,hepinize hayırlı,ağrısız,sızısız,akıntısız,iltihapsızzz,bulantısız bi cuma diliyorummmm...bende face grubuna bakınıyorum ama burası cıdden daha sıcak,kaynaşmışız ıyıce,birde aynı vaktin hamılesı oldugumuz ıcın sıkıntılarımız benzer...allahh güzel gunlerde sohpet etmeyi nasip etsin,kötü haberler vermesin ınsssssssssssss,bu arada gökçe arkadasımız cıkıyormus hastaneden,bebekde enfeksyon cııkmıs tedavısıne devam edıyorlarmıs...bu mubarek gunde dualarımızı eksık etmeyelım....Benımde haftaya ciğer geliştirici iğnem vurulacak,ondan sonra benımde içim daha rahat edıcek,salı gıdıcem bakalım doktora...
Canim bitti benmkiler gec girdim kusura bakmaTAMM CNM BENM İÇİN SORUN YOK DEDĞİM GİBİ DİĞER ARKDŞLARDA KABUL EDERSE ÖYLE YAPALM
Çok güzelmiş bunlar cnm. Ben uğraşamıcam bu kadar. Bebek odasını hazırlıcam o kadar. Birde evimizi temizleyebilirsem ne ala. Makaronlar enfes görünüyor bu arada :)kızlar bu arada baby shower araştırmalarına başladım ilk başta yapmıcaktım ama hem doğum günüme yakın bi tarihte yapıcam doğumgunum gibide olucak
konseptim bu tarz şeler olucak bulutlu anahtarlık yapıcam hediyelik makaronlar cake poslar felan
stickerları peçetelikleri felanda ufaktan kendi çabamla yapmaya çalıştım fikir verecek olan veya yapacak olan varsa bilgi paylaşalım ^_^
Cnm bize de en başından beri erken doğum diyordu doktorumuz. 27-28de ciğer geliştirici iğne yapıldığını okuduğum için bu seferki kontrolümüzde doktorumuza danıştım. Bu haftalarda yapamayız, bebeğin gelişimini engeller dedi. 32-33 de yaparız dedi. Şimdi okuyunca kafa takıldı.
Çok güzelmiş bunlar cnm. Ben uğraşamıcam bu kadar. Bebek odasını hazırlıcam o kadar. Birde evimizi temizleyebilirsem ne ala. Makaronlar enfes görünüyor bu arada :)
Dediğin gb olabilir cnm, her hamilenin ve bebeğin durumu farklı elbette. Gidişatımızı iyi görüyordur da inş daha erkenden gerek duymamıştır :) Gününde sağlıklı gelsinler de bebişler. Erkende gelseler sağlıklı olsunlar inş.cnm 32-33 de zaten bebek iğne olmadanda nefes alabılıyor dıye biliyorum ben,zaten 34 haftalık bebek bızım için olmuştur hep der doktorum:))kanamam olmadan oncede zaten 28.haftaya planlamıştı ama her bebegın her hamılenın durumu farklı ondan kaynaklanıyordur dıye düşünüyorum...salı gunu gıdıcem bakalaım ne dıyecek,belki dururmumu ıyı gorur az daha gec yapalım der...
Aynı durumda sayılırım cnm, hemen sancım oluyor benim de. Daha ağırlaşmadan alışverişimizi tamamlayıp, arada da bebek partisini çıkarsam diye bakıyorum. Çokta hazırlık yapamayacağım gerçi. İstediğim gibi de olmayacak ama en azından toplanmış oluruz bakalım.heheh bende kanamadan sonra odasını bıtırıp eksıklerı tamamlayabılırsem ne ala:))gecen ıkeaya gıttık tekerleklı sandalye oturttular benı:))az yürüyüm dedım ama annemde eşimde benden panık:))
Dediğin gb olabilir cnm, her hamilenin ve bebeğin durumu farklı elbette. Gidişatımızı iyi görüyordur da inş daha erkenden gerek duymamıştır :) Gününde sağlıklı gelsinler de bebişler. Erkende gelseler sağlıklı olsunlar inş.
TAMM CNM BENM İÇİN SORUN YOK DEDĞİM GİBİ DİĞER ARKDŞLARDA KABUL EDERSE ÖYLE YAPALM
Rabbim yardımcı oluyor, meleklerimizi koruyor :)25.haftada kanamam olunca,bakalım duruma eger kanama olursa 26.hafatada yapabiliriz demişti iğneyi,durumumu iyi gördüüğü için,tekrar planladıgı 28.haftaya attı ,allahım yardım edıyor iştee...
CANM DAHA KARAR VERILMEDI AMA BİDE ÇEKEMEYEN ARKDŞLAR VAR DAHA ŞU İŞİ BİR YOLUNA KOYALM DİORM BEN HERHAFTA GERİDEN KALAN TESBIHLER KARŞTYR ORTALIĞI BENCE BİTİRELM KALANLARI SONRA YENİYE BAŞLAYALM NER DERSİNZ BİRDE HERHAFTA BİRİ AYARLASN DEDK AMA KARŞMYCK MI AKTARIRKEN SAKINCASI YOKSA KIMSE İÇİN BEN YAPABLRM YAPAMDGM ZAMN SÖYLERM BİRİ DEVRALIR NE DERSNZ ARKDŞLR HERKESE SORYRM ?
aynen canm biraz kalan var allah hepimzden razı olsn cnm ben seve seve yapyrm :)ooo daha ordan kalan mı var ? Allah kolaylık versin .ayrıca Allah razı olsun ,uğraşıyorsun
cnm sen seninkileri bitirip fazladan mı çektncanım ben fazladan 4.000 e yakın le havlede çektim onuda katabılırız duamıza
cnm 32-33 de zaten bebek iğne olmadanda nefes alabılıyor dıye biliyorum ben,zaten 34 haftalık bebek bızım için olmuştur hep der doktorum:))kanamam olmadan oncede zaten 28.haftaya planlamıştı ama her bebegın her hamılenın durumu farklı ondan kaynaklanıyordur dıye düşünüyorum...salı gunu gıdıcem bakalaım ne dıyecek,belki dururmumu ıyı gorur az daha gec yapalım der...
canm benm görümcemde sakaryada otryr onunda erken doğm oldu hatta yazmştm burdan ona vurmşlr gelştirici iğne ve maşallah sapasağlam paşamz kocamnda oldu şimdi neden bişey yapmamşlar acaba yaa yengen veya bılen birileri bişey dememş mi allah'ım bir ihmal varsa yazık ya gerçketn bir cana kıymak buyuk vebalYengem 1 ay olucak doğum yaptı 34 haftalık Doğdu 1.5 kg bebeği solunum yetersiz ciğerleri gelişmemiş kaybettik onu konuşuyorduk. Erken doğum olacağını bildikleri halde Ciğer geliştirici iğne hiç vurmamışlar. Belki geçerli sebepleri vardı ama gönlüm hep bişeylerin eksik olduğunu söylüyo. Takdir tabiki. Ama tedbir eksikse Rabbim biliyo zaten.özele gidiyordu Neşe Hanım'a soyadını bilmiyorum riskli olunca devlete yönlendirdi 30. Haftasında felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?