2015 Temmuz Anneleri

ASLM CNM AMİNNN HARKETLİ OLSNLARDA BEBİŞLERMZ MUTLU ETSNLER BİZİ :)
bende üye olmamla çıkmam bir oldu face grubuna burası daha samimi bencede
AL BENDEDNDE OKADR SEVMEDM ORAYI :) BURASI DAHA GÜZEL
Canim bitti benmkiler gec girdim kusura bakma
ALLAH KABUL ETSN CNM OLUR MU NE KUSURU
SORUN DEĞİL CANM BEN TAKİP EDERM BENDE ÖYLE DİORM NE VAR NE YOK BAKALM NE AKDR EKSİK TAMAMLAYALIM YAPAMAYAN ARKDŞLRA BEN MSJ ATARM ONA GÖRE ARTK EKSİĞİMZ KALMADAN DEVAM EDELM Kİ HEPMZİN İÇİ RAHAT OLSN

evet öyle ama ben çok müdaheleciyim bu konuda herşeyi ben yapayım istiyorum adı baby shower zaten bizde tam karşılığı yok ben büyümüş karnımla arkadaşlarımla güzel bir anı olsun diye istiyorum zaten süslemeler pastalar vs arkadaşlarım çok hevesli birlikte hazırlıyoruz

evet cnm, benım plesentam asagıda zaten erken dogum rıskım var,32 yi doldursam kafam on numara rahat olurr,ama temenımız en az 36 yı görmesi tabi...

selam kızlar iki buçukta ayrıntılı ultrasonum var çok stresliyim uzun uzun oğluşumu görüceğim içinde heyecanlıyım :) aslında biraz geciktik sanırım ayrıntılı için ama doktorumuz böyle uygun gördü bende sorgulamadım. umarım hayırlı haberler alırım. şu cuma gününde bize de dua edin kızlaar

TAMM CNM HABER GELMEYEN ARKDŞLR VAR BEKLYRM HABERLERİNİ ONA GÖRE FAZLALARI ORDAN DÜŞER PAYLAŞRZ BİRDE RİCAM HANİ ÇEKEMEYEN ARKDŞLR VEYA VAKTİ OLMAYANLAR SÖYLSNLER LİSTEDEN ÇIKALM MÜSAİT ZAMANLARNDA TEKRAR EKLERZ HANİ KARŞKLK OLMASN DİE DİORM SAKIN YANLŞ ANLAMYN BENİ

CNM AYNI MUTEMEL DOĞM TARIHIMZ 25 HAFTADAN SONRA YAPLMYR DİE BİLYRM BEN GEÇ KALININCA RAHAT GÖREBLCKLER Mİ ACABA BEN O YÜZDEN YAPTRMDM

Kızlar bu liste nerde benmi göremedim geçen haftaki eksiğimi mesajlaştık akşam halledelim bu haftada ben kendim başladım demiştim 10000 la ilahe illallah bu hafta silebilirsiniz beni listeden hasbünallah ta 2258 bitmişti zaten söyledim

LİSTEYİ PAYLAŞMŞTM VE BİRKAÇ GÜNDE ARADA TEKRAR TEKRAR PAYLAŞMAYA ÇALŞTM AMA SEN GÖRMEMŞ OLBLRSN HERKESEDE TOPLU MSJ ATLMYR TAMM SENİ LİSTEDEN ÇIKARTALM OZMN TESBIHINI ALLAH KABUL ETSN

LİSTEYİ PAYLAŞMŞTM VE BİRKAÇ GÜNDE ARADA TEKRAR TEKRAR PAYLAŞMAYA ÇALŞTM AMA SEN GÖRMEMŞ OLBLRSN HERKESEDE TOPLU MSJ ATLMYR TAMM SENİ LİSTEDEN ÇIKARTALM OZMN TESBIHINI ALLAH KABUL ETSN
ok canım olsun Allah kabul etsin hepsini inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize (Amin)

Hiç sırma canım, insan çok üzülüyor ama Abi'lerin şükür başka çocukları vardı değil mi Allah onları bağışlasın.Haklısın hele şu sanal şelaleler , o kadar masraf ki gereksiz onlar yerine tüm ilçelerimize güzel olur, misal çocuklar ve yetişkinler için çok mühim olan kültür testi bile devlet hastanelerimizin çoğunda yapılamıyor bütçeden sağlığa daha fazla yatırım yapılmalı, diğer alanlar kısılmalı.

canım gizem arkadaşımız paylaşmıştı ara ara aslında baya konuşuldu belki gözden kaçmıştr

MErhaba kızlar nasılsınız?
Kusura bakmayın bu aralar ihmal ettim sizi
Bu hafta tesbih yoktu değil mi? Eksikler tamamlanacaktı diye aklımda kalmış.

Bugun ayni seyi esime dedim.Canan Karatay denen kadin amerikada yasak diyip duruyor,amerikada yasayan arkadaslara 2. yukleme bile zorunlu yapiliyor diye.O kadin basimiza bela oldu bildigin.Ajan midir nedir :)
Aynen canim, kadinin insanlarin sagligina garezi var sanki ya:) ben diyorum basindan beri kadin bunamis akil sagligi yerinde degil:)

Canim bu zamanlar baslama zamanlari artik ozellikle ofiate calisanlar hamileler icin. Butun fun ayaklar asagi sarkik duruyor. Ben kizimda bir sehpa ayarlamistim masanin altina ayaklarimi kaldiriyordum arada oyle birsey ayarlasan? Birde her yarim saatte bir kalkip bir hezin o da iyi geliyor. Kizimda kar kosti borde botlara ayak
Sigmiyordu o yuzden iki beden buyuk botlar almak zorunda kalmistim patates ayaklarima:) dogum yapar yapmaz geciyor neyseki az kaldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…