- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.361
ASLM CNM AMİNNN HARKETLİ OLSNLARDA BEBİŞLERMZ MUTLU ETSNLER BİZİ :)slmm kızlarrr,hepinize hayırlı,ağrısız,sızısız,akıntısız,iltihapsızzz,bulantısız bi cuma diliyorummmm...bende face grubuna bakınıyorum ama burası cıdden daha sıcak,kaynaşmışız ıyıce,birde aynı vaktin hamılesı oldugumuz ıcın sıkıntılarımız benzer...allahh güzel gunlerde sohpet etmeyi nasip etsin,kötü haberler vermesin ınsssssssssssss,bu arada gökçe arkadasımız cıkıyormus hastaneden,bebekde enfeksyon cııkmıs tedavısıne devam edıyorlarmıs...bu mubarek gunde dualarımızı eksık etmeyelım....Benımde haftaya ciğer geliştirici iğnem vurulacak,ondan sonra benımde içim daha rahat edıcek,salı gıdıcem bakalım doktora...
AL BENDEDNDE OKADR SEVMEDM ORAYI :) BURASI DAHA GÜZELbende üye olmamla çıkmam bir oldu face grubuna burası daha samimi bencede
ALLAH KABUL ETSN CNM OLUR MU NE KUSURUCanim bitti benmkiler gec girdim kusura bakma
SORUN DEĞİL CANM BEN TAKİP EDERM BENDE ÖYLE DİORM NE VAR NE YOK BAKALM NE AKDR EKSİK TAMAMLAYALIM YAPAMAYAN ARKDŞLRA BEN MSJ ATARM ONA GÖRE ARTK EKSİĞİMZ KALMADAN DEVAM EDELM Kİ HEPMZİN İÇİ RAHAT OLSNsenin için problem değilse tmm canım sen takip et yapamayacağın zaman söylersin birimiz devralırızbence de eskileri bi bitirelim tamamen bakalım ne kadar eksik? bi de üst üste 2 hafta haber vermeyen varsa özelden msj atılsın istiyorsa zor geliyorsa listeden çıkabilir tesbih hatmi zamanın da bitsin diye söylüyorum
Suslemeler fln cok guzel ama baby shower i anne adayi degil, yakin arkadaslari surpriz hazirlar diye biliyorum ben. Anneye moral olsun vs diye.
Ben herkesi tembihledim bana yapmayin diye :) esim sevmiyor bizim adetimizde yok diye.
Bulut susu cok hosuma gitti, hastane odasina dagitmalik alabilirim.
Mor pembe yesil renk uyumuda guzel olmusconvolaria :)
o grupta face demi canım
EVET CANIMcnm sen seninkileri bitirip fazladan mı çektn
benim arkadaşımın da 3. sezaryanıydı 29. hafta da sancıları başladı hemen ciğer geliştirici vurdular doğumu durdurdular..37 ye kadar durdu öyle aldılar..erken doğum riski varsa 28 de vuruyorlar daha erken bile doğan var çünkü
TAMM CNM HABER GELMEYEN ARKDŞLR VAR BEKLYRM HABERLERİNİ ONA GÖRE FAZLALARI ORDAN DÜŞER PAYLAŞRZ BİRDE RİCAM HANİ ÇEKEMEYEN ARKDŞLR VEYA VAKTİ OLMAYANLAR SÖYLSNLER LİSTEDEN ÇIKALM MÜSAİT ZAMANLARNDA TEKRAR EKLERZ HANİ KARŞKLK OLMASN DİE DİORM SAKIN YANLŞ ANLAMYN BENİEVET CANIM
CNM AYNI MUTEMEL DOĞM TARIHIMZ 25 HAFTADAN SONRA YAPLMYR DİE BİLYRM BEN GEÇ KALININCA RAHAT GÖREBLCKLER Mİ ACABA BEN O YÜZDEN YAPTRMDMselam kızlar iki buçukta ayrıntılı ultrasonum var çok stresliyim uzun uzun oğluşumu görüceğim içinde heyecanlıyım :) aslında biraz geciktik sanırım ayrıntılı için ama doktorumuz böyle uygun gördü bende sorgulamadım. umarım hayırlı haberler alırım. şu cuma gününde bize de dua edin kızlaar
Kızlar bu liste nerde benmi göremedim geçen haftaki eksiğimi mesajlaştık akşam halledelim bu haftada ben kendim başladım demiştim 10000 la ilahe illallah bu hafta silebilirsiniz beni listeden hasbünallah ta 2258 bitmişti zaten söyledimTAMM CNM HABER GELMEYEN ARKDŞLR VAR BEKLYRM HABERLERİNİ ONA GÖRE FAZLALARI ORDAN DÜŞER PAYLAŞRZ BİRDE RİCAM HANİ ÇEKEMEYEN ARKDŞLR VEYA VAKTİ OLMAYANLAR SÖYLSNLER LİSTEDEN ÇIKALM MÜSAİT ZAMANLARNDA TEKRAR EKLERZ HANİ KARŞKLK OLMASN DİE DİORM SAKIN YANLŞ ANLAMYN BENİ
LİSTEYİ PAYLAŞMŞTM VE BİRKAÇ GÜNDE ARADA TEKRAR TEKRAR PAYLAŞMAYA ÇALŞTM AMA SEN GÖRMEMŞ OLBLRSN HERKESEDE TOPLU MSJ ATLMYR TAMM SENİ LİSTEDEN ÇIKARTALM OZMN TESBIHINI ALLAH KABUL ETSNKızlar bu liste nerde benmi göremedim geçen haftaki eksiğimi mesajlaştık akşam halledelim bu haftada ben kendim başladım demiştim 10000 la ilahe illallah bu hafta silebilirsiniz beni listeden hasbünallah ta 2258 bitmişti zaten söyledim
ok canım olsun Allah kabul etsin hepsini inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize (Amin)LİSTEYİ PAYLAŞMŞTM VE BİRKAÇ GÜNDE ARADA TEKRAR TEKRAR PAYLAŞMAYA ÇALŞTM AMA SEN GÖRMEMŞ OLBLRSN HERKESEDE TOPLU MSJ ATLMYR TAMM SENİ LİSTEDEN ÇIKARTALM OZMN TESBIHINI ALLAH KABUL ETSN
evet cnm, benım plesentam asagıda zaten erken dogum rıskım var,32 yi doldursam kafam on numara rahat olurr,ama temenımız en az 36 yı görmesi tabi...
Hiç sırma canım, insan çok üzülüyorAh ah parklara taşlara para var aynen birazda sağlık yönünden yatırım yapsalar28 haftadan sonra birey kabul ediliyo artık düşün doğduğunda hiç konduramamıştım. Kader böylesi hayırlıymış. Sakarya devlet hastanesindeydi belki istanbulda Çapa Cerrahpaşa olsaydı diyoruz ama faydası yok tabi, aynen takdiri ilahi. Boynumuz kıldan ince Rabbim öyle yazmış.
Bizlere zamanında sağlıkla kucaklamak nasip etsin.
Kızlar bu liste nerde benmi göremedim geçen haftaki eksiğimi mesajlaştık akşam halledelim bu haftada ben kendim başladım demiştim 10000 la ilahe illallah bu hafta silebilirsiniz beni listeden hasbünallah ta 2258 bitmişti zaten söyledim
BENIMDE 22 .HAFTAMDA YAPMISLARDI CANIM AYRINTILI ULTRASOMNUMUCNM AYNI MUTEMEL DOĞM TARIHIMZ 25 HAFTADAN SONRA YAPLMYR DİE BİLYRM BEN GEÇ KALININCA RAHAT GÖREBLCKLER Mİ ACABA BEN O YÜZDEN YAPTRMDM
inşallah görürsün canım 36 - 37...Rabbim sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen canim, kadinin insanlarin sagligina garezi var sanki ya:) ben diyorum basindan beri kadin bunamis akil sagligi yerinde degil:)Bugun ayni seyi esime dedim.Canan Karatay denen kadin amerikada yasak diyip duruyor,amerikada yasayan arkadaslara 2. yukleme bile zorunlu yapiliyor diye.O kadin basimiza bela oldu bildigin.Ajan midir nedir :)
Canim bu zamanlar baslama zamanlari artikTeşekkür ederim canım... Az az tahmin ediyordum ama yine de insan birisinden daha duymak istiyor, herşey içinde doktoru aramak istemiyorum :) Birde ben tüm gün oturarak çalışıyorum, o da etki ediyor mutlaka da sabaharı eskisi gibi olmayınca sorayım dedim, sanki bu şişlikler hep 8. 9. ayda olur sanıyordum. Bugünü kendime spor ayakkabı günü ilan ettim :) Biraz daha az şişer inşallah...
Canim ben 50 mg ictim sen 75 ictin degil mi, yanlis hatirlamiyorsam? Burada cok fenalar vallahi 50 mg 182 ciksa hastaneye yatirirlar herhalde:):)benim 1 . saat 182 çıktı , beni görseler ne yaparlar acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?