- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.381
Amin canim! Bak kizicam sana artik, birak su sekerin pesini:) sen yediklerine dikkat et yeteeeer:):)günaydınlar kızlar , hayırlı cumalar ,, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah , darda zorda olanlara yardım etsin inşallah .. ben şekerle bozdum kafayı az önce açlık şekerime baktım 89 çıktı ,,
Aaaaa haberleri siLerden aliyorum artik. Kayahan mi vefat etmisGünaydın kızlarrr, bugün erkenciyim işe erken geldim erken çıkıcam inş. akşama kayınvalidem ve görümcemle eşi geliyorlar başka şehirden.. allahtan annem burada da yemekleri o ben işten çıkana kadar halledecek.. annelerimizin hakkını ödeyemeyiz, 29 yaşına geldim hala onun eli üzerimde, inşallah ben de öyle bir anne olabilmeyi başarabilirim..
Buarada Kayahan vefat etmiş sanırım, Allah rahmet eylesin..
Canim ben 50 mg ictim sen 75 ictin degil mi, yanlis hatirlamiyorsam? Burada cok fenalar vallahi 50 mg 182 ciksa hastaneye yatirirlar herhalde:):)
Aaaaa haberleri siLerden aliyorum artik. Kayahan mi vefat etmisallah rahmet eylesin
Ya birakmayin zaten burayiiii. Facebook burasi gibi hicbirzaman olmuyor. Cocuklar dogunca hele ne kavga ne gurultu:) tecrubeyle sabittir! Seviyemiz cok iyi burda cok begeniyorum, benim kizimin donemi sirf facebook'a gecti insanlarin birbirine ettigi hakaretleri bir duysaniz agziniz acik kalir. Nerde kalabalik orada rezillik maalesefgünaydn kızlar naslsnz face grubunada katıldm ama yazasm gelmedi ya burayı daha çok benmsedm ben orası cok yabancı geldi bana
bende iyiyim canım sıkıntı yok çok şükür her şey yolunda işler yoğun bu aralar benım pc bozuldu arkadaşın pcsinden giriyorum ara araHOŞGELDN CANMM İYİYİM BEN SEN NASILSIN NE VAR NE YOK :) HAYRLI CUMALAR SANADA
AMİN CANMM AMİNN
Takma canim bana da yapilacak aynisi. Hatta aynisi degil galiba bana 3 saatlik olan yapilacak. Ay acaba Canan Karatay'mi beddua etti bana yahu:):):)benim glikoz yüklemesinde şeker yüksek çıktı bu hafta 75 lik yükleme yapacaklarmış bende ona taktım((
1 kişinin yapması daha ii canım yapabılırım dıyorsan yap. haklısın öncekiler iyice karıştı bitsin öyle yenısıne başlarız.CANM DAHA KARAR VERILMEDI AMA BİDE ÇEKEMEYEN ARKDŞLAR VAR DAHA ŞU İŞİ BİR YOLUNA KOYALM DİORM BEN HERHAFTA GERİDEN KALAN TESBIHLER KARŞTYR ORTALIĞI BENCE BİTİRELM KALANLARI SONRA YENİYE BAŞLAYALM NER DERSİNZ BİRDE HERHAFTA BİRİ AYARLASN DEDK AMA KARŞMYCK MI AKTARIRKEN SAKINCASI YOKSA KIMSE İÇİN BEN YAPABLRM YAPAMDGM ZAMN SÖYLERM BİRİ DEVRALIR NE DERSNZ ARKDŞLR HERKESE SORYRM ?
1 kişinin yapması daha ii canım yapabılırım dıyorsan yap. haklısın öncekiler iyice karıştı bitsin öyle yenısıne başlarız.
CNM 20 VE 25 HAFTA ARASI YAPLYRMŞ BENM GECITİ BENDE YAPTRMYCM ARTK ALLAH'A EMANETBENIMDE 22 .HAFTAMDA YAPMISLARDI CANIM AYRINTILI ULTRASOMNUMU
Oyyyu 8 aylik kizi var hamile mi!!! Ne guzel:) bende kizim 10 aylikken basladimGünaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar.
Topiğin ilk bebeği doğmuş, sağlıklı olsun inş. Analı babalı büyüsün, adıyla yaşasın inş.
Birde bugün çok güzel bir haber aldım, sizlerle de paylaşmak istedim :)
Daireden bir arkadaşımda, çok sevdiğim bir arkadaşım, 8aylık kızı vardı. İkincisine hamileymiş :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
evet canım bende bı ara face grubuna katılmıştım pişman oldum.Ya birakmayin zaten burayiiii. Facebook burasi gibi hicbirzaman olmuyor. Cocuklar dogunca hele ne kavga ne gurultu:) tecrubeyle sabittir! Seviyemiz cok iyi burda cok begeniyorum, benim kizimin donemi sirf facebook'a gecti insanlarin birbirine ettigi hakaretleri bir duysaniz agziniz acik kalir. Nerde kalabalik orada rezillik maalesef
geçirmişim canım. doktorumuda aradım 3 aylıktan büyük gebelikler sıkıntı olmaz korkma dedi çok şükür.cnm naptın su çiçeği işini,geçirmişmşsin merak ettım
MRB CNM İYİYİM BEN YA SEN NASLSNMErhaba kızlar nasılsınız?
Kusura bakmayın bu aralar ihmal ettim sizi
Bu hafta tesbih yoktu değil mi? Eksikler tamamlanacaktı diye aklımda kalmış.
Premature dogani birak zamaninda sapasaglam dogmus bebegi Siirt devlet hastanesinde isiticida unutmuslar cocugun bir tarafi cayir caYir yanmisMalesef canım , insan çok üzülüyor, oysaki 34 hafta ne kadar ileri bir haftamdeğilmmi? O haftaya kadar anne Rahmi'nde Durmuş büyümüş, çocuk doktoru bir akrabam var uzaktan o da der, iyi klinik çok çok önemli artık 28. Haftasonı dolduran bebekler yüzde yüzük büyük bir terslik olmazsa Yaşar diyor , bugün bilim buna cevap vermiş ama imkanlarımız yok kikeşke devlet kaynakları misal sürekli masa bilgisayar yenileyevğine ,misal her yere bir küvez koyda böyle böyle nasıl güzel şeyler olur birde tv de çıktı hatırlarmısın anneler bebekler yerlerde döşeklerde yer yeni doğanlar koridorda elektirkli ısıtıcı , yer yok doluluk var diye bence yakışmıyor ülkemize artık nasıl üzülmüştüm ona, senin yeğene de çok sabr versin canım Allah .sen onu yazdıktan sonra ben vitamin kan demir falan nerdeyse kesmiştim, artık düEnli alıyorum haplarımı. Elden gelen sonuna kadar yapılmalı bencede gerisi takdiri ilahi....
Allah kahretsin böyle insanları offf içim acıdı yavrum günahsız bebeğimmm yaaaPremature dogani birak zamaninda sapasaglam dogmus bebegi Siirt devlet hastanesinde isiticida unutmuslar cocugun bir tarafi cayir caYir yanmisnasil uzuldum icim acidi. Dogar dogmaz minicik 1. Derece yaniklar bebekte. O kadar hassas ki ciltleri. Ne gunahi vardi o bebegin???? O acilari hakedecek ne yapti? Sinirlerim bozuldu yine
CNM ZATEN HİÇ SEVEMEDM ORAYI VALLA BEN SİZLERİ BURAYI ÇOK SEVYRM HEM BİLGİ ALYRM HEM SAMİMİ VE SEVECEN HERKES :) FACEYE KATILDM SADECE YAZMDM BİLE :) BURASI YETER BİZEYa birakmayin zaten burayiiii. Facebook burasi gibi hicbirzaman olmuyor. Cocuklar dogunca hele ne kavga ne gurultu:) tecrubeyle sabittir! Seviyemiz cok iyi burda cok begeniyorum, benim kizimin donemi sirf facebook'a gecti insanlarin birbirine ettigi hakaretleri bir duysaniz agziniz acik kalir. Nerde kalabalik orada rezillik maalesef
CABUK YAPILSN CANM ÖZLRZ SENİ :) ARADA HABERLERINI VER BİZE MERAK ETMEYLM :)bende iyiyim canım sıkıntı yok çok şükür her şey yolunda işler yoğun bu aralar benım pc bozuldu arkadaşın pcsinden giriyorum ara araformat atılana kadar forumdan biraz uzak kalıcam ceeee deyip kaçıcam yıne gelıcem :)
1 kişinin yapması daha ii canım yapabılırım dıyorsan yap. haklısın öncekiler iyice karıştı bitsin öyle yenısıne başlarız.
Canim her hamilenin her bebegin durumu farkli. Sen doktorun ne dediyse ona guven. Baska durumlarla kendini hic karsilastirma . Icin rahat olsun:)Cnm bize de en başından beri erken doğum diyordu doktorumuz. 27-28de ciğer geliştirici iğne yapıldığını okuduğum için bu seferki kontrolümüzde doktorumuza danıştım. Bu haftalarda yapamayız, bebeğin gelişimini engeller dedi. 32-33 de yaparız dedi. Şimdi okuyunca kafa takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?