2015 Temmuz Anneleri

Amin canim! Bak kizicam sana artik, birak su sekerin pesini:) sen yediklerine dikkat et yeteeeer:):)

Aaaaa haberleri siLerden aliyorum artik. Kayahan mi vefat etmis allah rahmet eylesin

Canim ben 50 mg ictim sen 75 ictin degil mi, yanlis hatirlamiyorsam? Burada cok fenalar vallahi 50 mg 182 ciksa hastaneye yatirirlar herhalde:):)

benım 200 cıktı:))hemen dahılıyecıye y0olladı doktorama ölçüyorum hep nıormal,diyetten sanırım..

günaydn kızlar naslsnz face grubunada katıldm ama yazasm gelmedi ya burayı daha çok benmsedm ben orası cok yabancı geldi bana
Ya birakmayin zaten burayiiii. Facebook burasi gibi hicbirzaman olmuyor. Cocuklar dogunca hele ne kavga ne gurultu:) tecrubeyle sabittir! Seviyemiz cok iyi burda cok begeniyorum, benim kizimin donemi sirf facebook'a gecti insanlarin birbirine ettigi hakaretleri bir duysaniz agziniz acik kalir. Nerde kalabalik orada rezillik maalesef

HOŞGELDN CANMM İYİYİM BEN SEN NASILSIN NE VAR NE YOK :) HAYRLI CUMALAR SANADA

AMİN CANMM AMİNN
bende iyiyim canım sıkıntı yok çok şükür her şey yolunda işler yoğun bu aralar benım pc bozuldu arkadaşın pcsinden giriyorum ara ara format atılana kadar forumdan biraz uzak kalıcam ceeee deyip kaçıcam yıne gelıcem :)

1 kişinin yapması daha ii canım yapabılırım dıyorsan yap. haklısın öncekiler iyice karıştı bitsin öyle yenısıne başlarız.

Oyyyu 8 aylik kizi var hamile mi!!! Ne guzel:) bende kizim 10 aylikken basladim
Calismalara ama bizim zaten asilamayla oldugu icin kismet bu zamanaymis.birde bizim doktor izin vermemisti sezeryan oldugu icin aslinda bir yasina gelmeden kizim. Basta zorlanir ama
Ikiz gibi buyutur. Hayirli olsun:)

evet canım bende bı ara face grubuna katılmıştım pişman oldum.

MErhaba kızlar nasılsınız?
Kusura bakmayın bu aralar ihmal ettim sizi
Bu hafta tesbih yoktu değil mi? Eksikler tamamlanacaktı diye aklımda kalmış.
MRB CNM İYİYİM BEN YA SEN NASLSN CNM VARDI TESBİH 2258 TANE HASBUNALLAH VE NİMEL VEKİL, 195 TANE LA HAVLE VE LA KUVVETE İİLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM , 2 TANEDE SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SÜBHANALLAHİL AZİM

Premature dogani birak zamaninda sapasaglam dogmus bebegi Siirt devlet hastanesinde isiticida unutmuslar cocugun bir tarafi cayir caYir yanmis nasil uzuldum icim acidi. Dogar dogmaz minicik 1. Derece yaniklar bebekte. O kadar hassas ki ciltleri. Ne gunahi vardi o bebegin???? O acilari hakedecek ne yapti? Sinirlerim bozuldu yine

Allah kahretsin böyle insanları offf içim acıdı yavrum günahsız bebeğimmm yaaa

CNM ZATEN HİÇ SEVEMEDM ORAYI VALLA BEN SİZLERİ BURAYI ÇOK SEVYRM HEM BİLGİ ALYRM HEM SAMİMİ VE SEVECEN HERKES :) FACEYE KATILDM SADECE YAZMDM BİLE :) BURASI YETER BİZE

CABUK YAPILSN CANM ÖZLRZ SENİ :) ARADA HABERLERINI VER BİZE MERAK ETMEYLM :)

1 kişinin yapması daha ii canım yapabılırım dıyorsan yap. haklısın öncekiler iyice karıştı bitsin öyle yenısıne başlarız.

YAPARM CNM SORUN DEĞİL BENCEDE BİTİRİP YAPALM AKŞAM AYARLAYP YAZARM YADA MSJ ATABLRSM MSJ ATRM HERKESE ÖZELDEN HANİ GÖRÜLEMEYEBLYR BAZEN

Canim her hamilenin her bebegin durumu farkli. Sen doktorun ne dediyse ona guven. Baska durumlarla kendini hic karsilastirma . Icin rahat olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…