- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.401
HADİ YAPremature dogani birak zamaninda sapasaglam dogmus bebegi Siirt devlet hastanesinde isiticida unutmuslar cocugun bir tarafi cayir caYir yanmisnasil uzuldum icim acidi. Dogar dogmaz minicik 1. Derece yaniklar bebekte. O kadar hassas ki ciltleri. Ne gunahi vardi o bebegin???? O acilari hakedecek ne yapti? Sinirlerim bozuldu yine
Cok gizeller canim:) aslinda turkiyede bi babyshower konseptini anlamadilar:) babyshower hazirligini hamile hamile anne olacak kadin yapmaz arkadaslari herseyi ayarlar hazirlar. Zaten hamilesin canin burnunda birde bir suru hazirlik yapiyorsun halbuki dogru yapsalar sunu da hamilelerde tadini cikarsa dimi:)kızlar bu arada baby shower araştırmalarına başladım ilk başta yapmıcaktım ama hem doğum günüme yakın bi tarihte yapıcam doğumgunum gibide olucak
konseptim bu tarz şeler olucak bulutlu anahtarlık yapıcam hediyelik makaronlar cake poslar felan
stickerları peçetelikleri felanda ufaktan kendi çabamla yapmaya çalıştım fikir verecek olan veya yapacak olan varsa bilgi paylaşalım ^_^
heheh bende kanamadan sonra odasını bıtırıp eksıklerı tamamlayabılırsem ne ala:))gecen ıkeaya gıttık tekerleklı sandalye oturttular benı:))az yürüyüm dedım ama annemde eşimde benden panık:))
heheh bende kanamadan sonra odasını bıtırıp eksıklerı tamamlayabılırsem ne ala:))gecen ıkeaya gıttık tekerleklı sandalye oturttular benı:))az yürüyüm dedım ama annemde eşimde benden panık:))
Ne kadar gec o kadar iyi!!! Insaah hepimizim bebisleri zamaninda dogsun. Baksana burda sezeryani bile 39'un sonunda yapiyorlar:) hatta benimki 41'de onerdi donunce tatilden yaparim25.haftada kanamam olunca,bakalım duruma eger kanama olursa 26.hafatada yapabiliriz demişti iğneyi,durumumu iyi gördüüğü için,tekrar planladıgı 28.haftaya attı ,allahım yardım edıyor iştee...
Ufff haklısın cnm aslında öyle birşeyler ayarlamak lazım, yarım saatte bir kalkıp yürümek hayal, dalıyorum 2-3 saat. Birtek suyumu almaya kendim gidiyorum günde 3-4 kez yürüyüş oluyor işteCanim bu zamanlar baslama zamanlari artikozellikle ofiate calisanlar hamileler icin. Butun fun ayaklar asagi sarkik duruyor. Ben kizimda bir sehpa ayarlamistim masanin altina ayaklarimi kaldiriyordum arada oyle birsey ayarlasan? Birde her yarim saatte bir kalkip bir hezin o da iyi geliyor. Kizimda kar kosti borde botlara ayak
Sigmiyordu o yuzden iki beden buyuk botlar almak zorunda kalmistim patates ayaklarima:) dogum yapar yapmaz geciyor neyseki az kaldi:)
Gezmemden eksik kalmam diyorsunTekerlekli sandalyede olsa gezmeler benden sorulur :)
Sen sürekli doktorunla irtibat halindesindir ama ben yine de Atıl Yüksel'in kanamayla ilgili yorumunu paylaşayım cnm seninle, içini rahatlatsın biraz... Dedi ki; Kanamanın üzerinden 2 hafta geçmişse artık o hamilelik hiç kanama olmamış gibidir :) Sen yine dikkati elden bırakma plasenta durumundan ötürü ama içinide biraz rahatlatmış olayım 36 - 37 hatta 38 i görür, sağlıkla doğurursun inşallah :)
Ne kadar gec o kadar iyi!!! Insaah hepimizim bebisleri zamaninda dogsun. Baksana burda sezeryani bile 39'un sonunda yapiyorlar:) hatta benimki 41'de onerdi donunce tatilden yaparim
Diyo ya:):) insallah senin bebiste duracak zamanina kadar canim!
Amin canımmm :) Benimde aslında ikeaya bir gitmem lazım, güvenlik için o kapılar fln var ya onlardan almak istiyorum... Ama gözüm yemiyor hiç haftasonları çok kalabalık ancak işten izin alıcam haftaiçi öyle gidicez...ağzından bal damladı vallahiiiiiii,bende kendımı iyi hissediyorummm,bebişimden olması gerekn yere cıktı,göğsüme dayandı nerdeyse:))rahatız çok şükürr,bu arada işimiz kısa sürcek olsaydı ısrar etcektım ama tam 2 saat dolandık,eksıklerımızı aldık bıraz,doktor zaten yarım saatten fazla yürüme demıstı,pek bı rahat olduu yayıla yayılaaa:)))))))))şu progestan kabusuda bıterse tam güzel olacakk..içimi ferahlattın allahda sana ferahlık versın ınsssssssssss...
Çok sğl cnm, bizler de arkadaşımız adına çok sevindik. Biraz zorlanır ama ikisi birlikte büyürler inş :)Oyyyu 8 aylik kizi var hamile mi!!! Ne guzel:) bende kizim 10 aylikken basladim
Calismalara ama bizim zaten asilamayla oldugu icin kismet bu zamanaymis.birde bizim doktor izin vermemisti sezeryan oldugu icin aslinda bir yasina gelmeden kizim. Basta zorlanir ama
Ikiz gibi buyutur. Hayirli olsun:)
Haklısın cnm, yine de insan ister istemez acabaya düşüyor. Doktorumdan memnunum, ne derse de içim rahat şükür. Bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda inş.Canim her hamilenin her bebegin durumu farkli. Sen doktorun ne dediyse ona guven. Baska durumlarla kendini hic karsilastirma . Icin rahat olsun:)
Bugün çok kasılmam var ağrım yok sadece kasılmam var karnımda yarın muayeneye gidicem zaten. Normal heralde artık bu kasılmalar.
Aferin kız sana her türlü işini yapıyorsun çareler Tükenmez yürüyemiyorsan sandelye süper geçicek inş bugünlerde. Zamanında kucaklarsın inş bebişiniağzından bal damladı vallahiiiiiii,bende kendımı iyi hissediyorummm,bebişimden olması gerekn yere cıktı,göğsüme dayandı nerdeyse:))rahatız çok şükürr,bu arada işimiz kısa sürcek olsaydı ısrar etcektım ama tam 2 saat dolandık,eksıklerımızı aldık bıraz,doktor zaten yarım saatten fazla yürüme demıstı,pek bı rahat olduu yayıla yayılaaa:)))))))))şu progestan kabusuda bıterse tam güzel olacakk..içimi ferahlattın allahda sana ferahlık versın ınsssssssssss...
Otururken mi oluyor cnm kasılmaların? Ben ayağa kalktığımda mesaneme doğru çok ciddi baskı hissediyorum bugün. Sol tarafım neredeyse işlemiyor. Yürümekte zorlanıyorum.Bugün çok kasılmam var ağrım yok sadece kasılmam var karnımda yarın muayeneye gidicem zaten. Normal heralde artık bu kasılmalar.
:) Benimde şeker yüklemem yarın bakalım ne çıkacak.Muhtemelen yüksek çıkar zaten normalde de sınırda çıkıyor.benim 1 . saat 182 çıktı , beni görseler ne yaparlar acaba :)
diyet en iyi ilac canim bak ne guzel dusmus:) bende dikkat ediyorum simdi biraz daha. Tatli isteyince canim bir kuru kayisi yiyorum olup bitiyor:)benım 200 cıktı:))hemen dahılıyecıye y0olladı doktorama ölçüyorum hep nıormal,diyetten sanırım..
Cok gizeller canim:) aslinda turkiyede bi babyshower konseptini anlamadilar:) babyshower hazirligini hamile hamile anne olacak kadin yapmaz arkadaslari herseyi ayarlar hazirlar. Zaten hamilesin canin burnunda birde bir suru hazirlik yapiyorsun halbuki dogru yapsalar sunu da hamilelerde tadini cikarsa dimi:)
Amin canımmm :) Benimde aslında ikeaya bir gitmem lazım, güvenlik için o kapılar fln var ya onlardan almak istiyorum... Ama gözüm yemiyor hiç haftasonları çok kalabalık ancak işten izin alıcam haftaiçi öyle gidicez...
Öyle kasılma değil Bendeki kasıkta değil karnım sertleşiyor sivriliyor sonra geçiyo. Sanki çocuk dayanıyor gibi. Ağrım sızım yok. Rahim hazırlık yapıyo heralde :). Otururken de ayaktaykende oluyo.Otururken mi oluyor cnm kasılmaların? Ben ayağa kalktığımda mesaneme doğru çok ciddi baskı hissediyorum bugün. Sol tarafım neredeyse işlemiyor. Yürümekte zorlanıyorum.
Aferin kız sana her türlü işini yapıyorsun çareler Tükenmez yürüyemiyorsan sandelye süper geçicek inş bugünlerde. Zamanında kucaklarsın inş bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?