2015 Temmuz Anneleri

HADİ YA ( ALLAH KAHRETSN ONA BUNU YAŞATANLARI ( OFF ÇOK ÜZÜLDM YA

Cok gizeller canim:) aslinda turkiyede bi babyshower konseptini anlamadilar:) babyshower hazirligini hamile hamile anne olacak kadin yapmaz arkadaslari herseyi ayarlar hazirlar. Zaten hamilesin canin burnunda birde bir suru hazirlik yapiyorsun halbuki dogru yapsalar sunu da hamilelerde tadini cikarsa dimi:)

heheh bende kanamadan sonra odasını bıtırıp eksıklerı tamamlayabılırsem ne ala:))gecen ıkeaya gıttık tekerleklı sandalye oturttular benı:))az yürüyüm dedım ama annemde eşimde benden panık:))

Gezmemden eksik kalmam diyorsun Tekerlekli sandalyede olsa gezmeler benden sorulur :)
Sen sürekli doktorunla irtibat halindesindir ama ben yine de Atıl Yüksel'in kanamayla ilgili yorumunu paylaşayım cnm seninle, içini rahatlatsın biraz... Dedi ki; Kanamanın üzerinden 2 hafta geçmişse artık o hamilelik hiç kanama olmamış gibidir :) Sen yine dikkati elden bırakma plasenta durumundan ötürü ama içinide biraz rahatlatmış olayım 36 - 37 hatta 38 i görür, sağlıkla doğurursun inşallah :)

heheh bende kanamadan sonra odasını bıtırıp eksıklerı tamamlayabılırsem ne ala:))gecen ıkeaya gıttık tekerleklı sandalye oturttular benı:))az yürüyüm dedım ama annemde eşimde benden panık:))

Gezmemden eksik kalmam diyorsun Tekerlekli sandalyede olsa gezmeler benden sorulur :)
Sen sürekli doktorunla irtibat halindesindir ama ben yine de Atıl Yüksel'in kanamayla ilgili yorumunu paylaşayım cnm seninle, içini rahatlatsın biraz... Dedi ki; Kanamanın üzerinden 2 hafta geçmişse artık o hamilelik hiç kanama olmamış gibidir :) Sen yine dikkati elden bırakma plasenta durumundan ötürü ama içinide biraz rahatlatmış olayım 36 - 37 hatta 38 i görür, sağlıkla doğurursun inşallah :)

25.haftada kanamam olunca,bakalım duruma eger kanama olursa 26.hafatada yapabiliriz demişti iğneyi,durumumu iyi gördüüğü için,tekrar planladıgı 28.haftaya attı ,allahım yardım edıyor iştee...
Ne kadar gec o kadar iyi!!! Insaah hepimizim bebisleri zamaninda dogsun. Baksana burda sezeryani bile 39'un sonunda yapiyorlar:) hatta benimki 41'de onerdi donunce tatilden yaparim
Diyo ya:):) insallah senin bebiste duracak zamanina kadar canim!

Ufff haklısın cnm aslında öyle birşeyler ayarlamak lazım, yarım saatte bir kalkıp yürümek hayal, dalıyorum 2-3 saat. Birtek suyumu almaya kendim gidiyorum günde 3-4 kez yürüyüş oluyor işte

ağzından bal damladı vallahiiiiiii,bende kendımı iyi hissediyorummm,bebişimden olması gerekn yere cıktı,göğsüme dayandı nerdeyse:))rahatız çok şükürr,bu arada işimiz kısa sürcek olsaydı ısrar etcektım ama tam 2 saat dolandık,eksıklerımızı aldık bıraz,doktor zaten yarım saatten fazla yürüme demıstı,pek bı rahat olduu yayıla yayılaaa:)))))))))şu progestan kabusuda bıterse tam güzel olacakk..içimi ferahlattın allahda sana ferahlık versın ınsssssssssss...

Ne kadar gec o kadar iyi!!! Insaah hepimizim bebisleri zamaninda dogsun. Baksana burda sezeryani bile 39'un sonunda yapiyorlar:) hatta benimki 41'de onerdi donunce tatilden yaparim
Diyo ya:):) insallah senin bebiste duracak zamanina kadar canim!

hahah sen sezeryandan once dogurmassan tabı:))))))))))))))))

Bugün çok kasılmam var ağrım yok sadece kasılmam var karnımda yarın muayeneye gidicem zaten. Normal heralde artık bu kasılmalar.

Amin canımmm :) Benimde aslında ikeaya bir gitmem lazım, güvenlik için o kapılar fln var ya onlardan almak istiyorum... Ama gözüm yemiyor hiç haftasonları çok kalabalık ancak işten izin alıcam haftaiçi öyle gidicez...

Çok sğl cnm, bizler de arkadaşımız adına çok sevindik. Biraz zorlanır ama ikisi birlikte büyürler inş :)

Canim her hamilenin her bebegin durumu farkli. Sen doktorun ne dediyse ona guven. Baska durumlarla kendini hic karsilastirma . Icin rahat olsun:)
Haklısın cnm, yine de insan ister istemez acabaya düşüyor. Doktorumdan memnunum, ne derse de içim rahat şükür. Bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda inş.

Bugün çok kasılmam var ağrım yok sadece kasılmam var karnımda yarın muayeneye gidicem zaten. Normal heralde artık bu kasılmalar.

cnm normal beencede ama muayenede ıyıce için rahat eder,ben hem progstan hem magneyum kullandıgım ıcın sanırım az oluyor kasılmam

Aferin kız sana her türlü işini yapıyorsun çareler Tükenmez yürüyemiyorsan sandelye süper geçicek inş bugünlerde. Zamanında kucaklarsın inş bebişini

Otururken mi oluyor cnm kasılmaların? Ben ayağa kalktığımda mesaneme doğru çok ciddi baskı hissediyorum bugün. Sol tarafım neredeyse işlemiyor. Yürümekte zorlanıyorum.

biraz öyle ama benim arkadaşlarım saolsun ben söyledim kafamdakileri birlikte yapıcaz maksat güzel anılar kalsın :)

canım ,aman onu dogurdukdan sonrada alırsın yorma kendını,hafta sonu gitme bunalırsın vallahı,raflarını aldım bende,haftaya salı günüde yatagı gelıyor,baya ortaya cıktı odası,perdesıde gelırse tam olcakkkkkkkkkkkk...şu işler bıtsınde kafam rahat olsun ıstıyorum,hastane cantası cın bıle hazırlıklarım tamam,beklesın temız temız...

Otururken mi oluyor cnm kasılmaların? Ben ayağa kalktığımda mesaneme doğru çok ciddi baskı hissediyorum bugün. Sol tarafım neredeyse işlemiyor. Yürümekte zorlanıyorum.
Öyle kasılma değil Bendeki kasıkta değil karnım sertleşiyor sivriliyor sonra geçiyo. Sanki çocuk dayanıyor gibi. Ağrım sızım yok. Rahim hazırlık yapıyo heralde :). Otururken de ayaktaykende oluyo.

Aferin kız sana her türlü işini yapıyorsun çareler Tükenmez yürüyemiyorsan sandelye süper geçicek inş bugünlerde. Zamanında kucaklarsın inş bebişini

amin cnmm inşşş cümlemize,kendını eve kapatmanında bı faydası yokki,kafan ne kadar dagılırsa ınsan kendını o kadar ıyı hıssedıyor,eşim gecen hafta moralım yerıne gelsın dıye 8 tane her renkden orkıde almıs getırmıs eve,ınan o kadar canım sıkkındı ki ve ayarım bozuktuki,bunlar nıye fazla,evde kalabalaık yapcak dıye oturdum agladımtöbe yarabbım ıyıce yoldan cıktım,sonra özür dıledım tşk ettım ama kendıme kızdım çok...sonra zaten kendımı dısarı atmaya karar verdım,allah yardım eder bı sekılde,ondan öte dayanagımız yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…