- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.421
Ay canım onu bende okudum ya.Şimdi küvezdende korkar oldumPremature dogani birak zamaninda sapasaglam dogmus bebegi Siirt devlet hastanesinde isiticida unutmuslar cocugun bir tarafi cayir caYir yanmisnasil uzuldum icim acidi. Dogar dogmaz minicik 1. Derece yaniklar bebekte. O kadar hassas ki ciltleri. Ne gunahi vardi o bebegin???? O acilari hakedecek ne yapti? Sinirlerim bozuldu yine
Bulmuşta bunuyoamin cnmm inşşş cümlemize,kendını eve kapatmanında bı faydası yokki,kafan ne kadar dagılırsa ınsan kendını o kadar ıyı hıssedıyor,eşim gecen hafta moralım yerıne gelsın dıye 8 tane her renkden orkıde almıs getırmıs eve,ınan o kadar canım sıkkındı ki ve ayarım bozuktuki,bunlar nıye fazla,evde kalabalaık yapcak dıye oturdum agladım töbe yarabbım ıyıce yoldan cıktım,sonra özür dıledım tşk ettım ama kendıme kızdım çok...sonra zaten kendımı dısarı atmaya karar verdım,allah yardım eder bı sekılde,ondan öte dayanagımız yok...
Ay canım onu bende okudum ya.Şimdi küvezdende korkar oldumO hemşireleri tek tek ısıtıcıda yakacaksın!!!
Premature dogani birak zamaninda sapasaglam dogmus bebegi Siirt devlet hastanesinde isiticida unutmuslar cocugun bir tarafi cayir caYir yanmisnasil uzuldum icim acidi. Dogar dogmaz minicik 1. Derece yaniklar bebekte. O kadar hassas ki ciltleri. Ne gunahi vardi o bebegin???? O acilari hakedecek ne yapti? Sinirlerim bozuldu yine
Hasta oldugunu bile bilmiyordumevet cnmhastaydı zaten uzun zamandır,allah rahmet eylesin...
Icimi rahatlattin sen canim sagol:) ben gecirmisim ama testlerde bagisikligim cikmiyor . Kizimda okula gidiyor ya tedirgindim hepgeçirmişim canım. doktorumuda aradım 3 aylıktan büyük gebelikler sıkıntı olmaz korkma dedi çok şükür.
Canım ben o kapıyı önceden alıp bizim yatak odasının girişine koyucam, bizim evde 4 ayaklı bol tüylü bir arkadaş var, kafasına esince bizim yatağa çıkıp bizi uyandırmayı pek seviyor... Şimdi bebek odaya girince, o giremeyecek direk bebekle bağdaştırmasın diye de önceden alalım dedik :)) Birde ben oda yapmıyorum ya ilk 6 aya, kendi gardırobumda yer ayırdım ama orayada düzenlemek için ikeanın dolap içi raflarından fln almak lazımcanım ,aman onu dogurdukdan sonrada alırsın yorma kendını,hafta sonu gitme bunalırsın vallahı,raflarını aldım bende,haftaya salı günüde yatagı gelıyor,baya ortaya cıktı odası,perdesıde gelırse tam olcakkkkkkkkkkkk...şu işler bıtsınde kafam rahat olsun ıstıyorum,hastane cantası cın bıle hazırlıklarım tamam ,beklesın temız temız...
Sonunda galiba gizli gizli amaclari beni normal dogurtmak bunlarin:):)hahah sen sezeryandan once dogurmassan tabı:))))))))))))))))
Cok erken canim o guvenlik kapilari icin daha. 1 yasina dogru kullaniliyor hatta biz buraya tasininca ev cok katli oldugu icin aldik oncesinde tr'de hic kullanmadim. Sizin ev cok katlimi?Amin canımmm :) Benimde aslında ikeaya bir gitmem lazım, güvenlik için o kapılar fln var ya onlardan almak istiyorum... Ama gözüm yemiyor hiç haftasonları çok kalabalık ancak işten izin alıcam haftaiçi öyle gidicez...
Bebek o canim yer degistirirken oluyor. Unutmussun hemen yahu oncekileri:):)Öyle kasılma değil Bendeki kasıkta değil karnım sertleşiyor sivriliyor sonra geçiyo. Sanki çocuk dayanıyor gibi. Ağrım sızım yok. Rahim hazırlık yapıyo heralde :). Otururken de ayaktaykende oluyo.
Unuttum sizin kopegi ben:) al o zaman dogmadan sen:):)Canım ben o kapıyı önceden alıp bizim yatak odasının girişine koyucam, bizim evde 4 ayaklı bol tüylü bir arkadaş var, kafasına esince bizim yatağa çıkıp bizi uyandırmayı pek seviyor... Şimdi bebek odaya girince, o giremeyecek direk bebekle bağdaştırmasın diye de önceden alalım dedik :)) Birde ben oda yapmıyorum ya ilk 6 aya, kendi gardırobumda yer ayırdım ama orayada düzenlemek için ikeanın dolap içi raflarından fln almak lazımBelki bir de şimdi bebeğe sonra kendi odama alabileceğim tarzda bir şifonyer fln alırım, diğer evde yatak odam büyüyecek çünkü şifonyerim yok şimdi benim olur o da :)
Ama çok özendim sana, ne güzel cici cici duruyordur oda, bizim aldıklarımız hep kutuda veya açık olanlarda tozlanmasın diye dışları sarılı fln... Başlarda mantıkla ya 6 ay için oda yapılamz dedim, şimdi tükürdüğümü yalamak zor gelmese acaip oda yapasım var, çok özenmeye başladım...
Özür dilerim ben yok diye biliyordum.MRB CNM İYİYİM BEN YA SEN NASLSNCNM VARDI TESBİH 2258 TANE HASBUNALLAH VE NİMEL VEKİL, 195 TANE LA HAVLE VE LA KUVVETE İİLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM , 2 TANEDE SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SÜBHANALLAHİL AZİM
Yok canım ya yer değiştirmesini biliyorum kasılma daha farklı bi baskı oluyoBebek o canim yer degistirirken oluyor. Unutmussun hemen yahu oncekileri:):)
TAMAM CNM HAFTA SONU YAPARSN ZATEN ONCE EKSİK KALANLARI TAMAMLAYALM DEDİK SONRA DEVAM ETCZ BU ARADA SENDE TAMAMLAMŞ OLURSNÖzür dilerim ben yok diye biliyordum.
Haftasonu çeksem sorun olur mu?
Birde canım mana özelden mesaj atar mısın?
Geçmişe çok bakamıyorum. Oluncada görmediğimden atlıyorum. Kimsenin hakkını yemek istemem.
progestan çok acıtıyo ya ben prulaton kullanıyorum haftada bir o daha iyiağzından bal damladı vallahiiiiiii,bende kendımı iyi hissediyorummm,bebişimden olması gerekn yere cıktı,göğsüme dayandı nerdeyse:))rahatız çok şükürr,bu arada işimiz kısa sürcek olsaydı ısrar etcektım ama tam 2 saat dolandık,eksıklerımızı aldık bıraz,doktor zaten yarım saatten fazla yürüme demıstı,pek bı rahat olduu yayıla yayılaaa:)))))))))şu progestan kabusuda bıterse tam güzel olacakk..içimi ferahlattın allahda sana ferahlık versın ınsssssssssss...
o bende de oluyo canım. bebiş poposunu dayıyo. öyle bişey olabilirÖyle kasılma değil Bendeki kasıkta değil karnım sertleşiyor sivriliyor sonra geçiyo. Sanki çocuk dayanıyor gibi. Ağrım sızım yok. Rahim hazırlık yapıyo heralde :). Otururken de ayaktaykende oluyo.
ay ben yazdım sandım senin yazdığını :) sabahtan beri aynı benimde ,ilk ayağa kalktığımda sol kasığım çok fazla gerilip ağrıyor.biraz önce doktora gittim .baktı ,test yaptı .normal bunlar ,rahim büyüdükçe ağrılar gerilmeler olur dedi.çare yok yaniOtururken mi oluyor cnm kasılmaların? Ben ayağa kalktığımda mesaneme doğru çok ciddi baskı hissediyorum bugün. Sol tarafım neredeyse işlemiyor. Yürümekte zorlanıyorum.
Sonunda galiba gizli gizli amaclari beni normal dogurtmak bunlarin:):)
bitti bitti ,bu haftayıda geçirdik çok şükür.haftasonu da çok güzel geçsin hepimize de su gibi ,yeni haftaya başlıyalım inşallah sağlıkla.BİRGÜN DAHA BİTSİN ARTIIIKKKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?