2015 Temmuz Anneleri

Ay canım onu bende okudum ya.Şimdi küvezdende korkar oldum O hemşireleri tek tek ısıtıcıda yakacaksın!!!

Bulmuşta bunuyo
En güzeli kafan neyle dağılıyorsa öyle yap vakit geçer gider çabucak

nasıl bi sorumsuzluk

geçirmişim canım. doktorumuda aradım 3 aylıktan büyük gebelikler sıkıntı olmaz korkma dedi çok şükür.
Icimi rahatlattin sen canim sagol:) ben gecirmisim ama testlerde bagisikligim cikmiyor . Kizimda okula gidiyor ya tedirgindim hep 3 aydan buyuk gebeliklerde sorun degilse sevindim!

Canım ben o kapıyı önceden alıp bizim yatak odasının girişine koyucam, bizim evde 4 ayaklı bol tüylü bir arkadaş var, kafasına esince bizim yatağa çıkıp bizi uyandırmayı pek seviyor... Şimdi bebek odaya girince, o giremeyecek direk bebekle bağdaştırmasın diye de önceden alalım dedik :)) Birde ben oda yapmıyorum ya ilk 6 aya, kendi gardırobumda yer ayırdım ama orayada düzenlemek için ikeanın dolap içi raflarından fln almak lazım Belki bir de şimdi bebeğe sonra kendi odama alabileceğim tarzda bir şifonyer fln alırım, diğer evde yatak odam büyüyecek çünkü şifonyerim yok şimdi benim olur o da :)
Ama çok özendim sana, ne güzel cici cici duruyordur oda, bizim aldıklarımız hep kutuda veya açık olanlarda tozlanmasın diye dışları sarılı fln... Başlarda mantıkla ya 6 ay için oda yapılamz dedim, şimdi tükürdüğümü yalamak zor gelmese acaip oda yapasım var, çok özenmeye başladım...

Cok erken canim o guvenlik kapilari icin daha. 1 yasina dogru kullaniliyor hatta biz buraya tasininca ev cok katli oldugu icin aldik oncesinde tr'de hic kullanmadim. Sizin ev cok katlimi?

Öyle kasılma değil Bendeki kasıkta değil karnım sertleşiyor sivriliyor sonra geçiyo. Sanki çocuk dayanıyor gibi. Ağrım sızım yok. Rahim hazırlık yapıyo heralde :). Otururken de ayaktaykende oluyo.
Bebek o canim yer degistirirken oluyor. Unutmussun hemen yahu oncekileri:):)

Unuttum sizin kopegi ben:) al o zaman dogmadan sen:):)

Özür dilerim ben yok diye biliyordum.
Haftasonu çeksem sorun olur mu?
Birde canım mana özelden mesaj atar mısın?
Geçmişe çok bakamıyorum. Oluncada görmediğimden atlıyorum. Kimsenin hakkını yemek istemem.

TAMAM CNM HAFTA SONU YAPARSN ZATEN ONCE EKSİK KALANLARI TAMAMLAYALM DEDİK SONRA DEVAM ETCZ BU ARADA SENDE TAMAMLAMŞ OLURSN EVET CNM KAÇABLYR GÖZDEN LİSTEDE OLAN ARKDŞLRA ÖZEL MSJ ATCM

progestan çok acıtıyo ya ben prulaton kullanıyorum haftada bir o daha iyi

Öyle kasılma değil Bendeki kasıkta değil karnım sertleşiyor sivriliyor sonra geçiyo. Sanki çocuk dayanıyor gibi. Ağrım sızım yok. Rahim hazırlık yapıyo heralde :). Otururken de ayaktaykende oluyo.
o bende de oluyo canım. bebiş poposunu dayıyo. öyle bişey olabilir

Otururken mi oluyor cnm kasılmaların? Ben ayağa kalktığımda mesaneme doğru çok ciddi baskı hissediyorum bugün. Sol tarafım neredeyse işlemiyor. Yürümekte zorlanıyorum.
ay ben yazdım sandım senin yazdığını :) sabahtan beri aynı benimde ,ilk ayağa kalktığımda sol kasığım çok fazla gerilip ağrıyor.biraz önce doktora gittim .baktı ,test yaptı .normal bunlar ,rahim büyüdükçe ağrılar gerilmeler olur dedi.çare yok yanibebeklerimiz sağlıklı olsunda bunada şükür.inşallah azalır ağrılarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…