2015 Temmuz Anneleri

kızlar 1 ayın sonunda bilgisayarım tamirden geldi kim bilir neler kaçırdım. 27 +3 olduk 12 kilo aldım hergün yarım saat 45 dk yürüyorum hamur işini yememeye çalışıyorum. bebek odası takımını aldık. geçen haftada eminönü havuzlu hana gidip bişey ler aldık.

[QUOTErasiba, post: 40304629, member: 98116"]kızlar 1 ayın sonunda bilgisayarım tamirden geldi kim bilir neler kaçırdım. 27 +3 olduk 12 kilo aldım hergün yarım saat 45 dk yürüyorum hamur işini yememeye çalışıyorum. bebek odası takımını aldık. geçen haftada eminönü havuzlu hana gidip bişey ler aldık.[/QUOTE]
Oh ne guzel alisverisi çok seviyorum ya güle güle kullan aldiklarini mutlulukla sevicle insaallah

[QUOTseymasevde, post: 40303527, member: 573878"]Yok canım ya yer değiştirmesini biliyorum kasılma daha farklı bi baskı oluyo[/QUOTE]
Ayni sikayet bende de vardi Dr 2. Ve 3. Gebeliklerde oolduğunu söyledi doğuma hazirlik dedi

Hadi gözün Aydın bilgisayarına kavuşmuşun
Ne güzel alış veriş yapmayan ben kaldım heralde. Güle güle kullan canım

kızlar ya ben halı perde avize uyku seti ve cibinliki aynı model aynı desen istiyorum. nerden bulabilirim bide hangi desen olsun siz hangi desenlileri tercih ediyorusnuz

güle güle kullanın ,çok beğenilen bir model bu. herkes tavsiye ediyordu.biraz dene evde anlat sonra bizede. katlaması kolay mı ,hafif mi .
evet canım hafif.Keşfedene kadar biraz uğraştım ama sonunda keşfettim evet katlaması da çok pratik bak burada videosu da var...Okuduğum tek eleştiri ön barı bulunmaması güvenlik açısından yukraıda yazım bak o ayrı satılıyo istersen ama o takılıyken de kapanmıyomuşÇocuk büyüdüğünde kemer kullandırtmak istemeyen çocuklar için ihtiyaç duyulabilir ön bara

TAMAM CNM HAFTA SONU YAPARSN ZATEN ONCE EKSİK KALANLARI TAMAMLAYALM DEDİK SONRA DEVAM ETCZ BU ARADA SENDE TAMAMLAMŞ OLURSN EVET CNM KAÇABLYR GÖZDEN LİSTEDE OLAN ARKDŞLRA ÖZEL MSJ ATCM
Canim bnm bitmisti butun tesbihler gene hayrlatayim dedim.simdi ne cekixez bellimi bugun pek takio edemedim.

Kizlar maasallah bebislere cok guzel cicisler alinmis
Rabbim gule gule jullanmayi nadip etsin iyi gunlerde insaallah
Biz daha hicbirsey almadik
Erken deyip duruyoruz esimle
Sonradan cok mu sikisicaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…