- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.441
Hadi gözün Aydın bilgisayarına kavuşmuşunkızlar 1 ayın sonunda bilgisayarım tamirden geldi kim bilir neler kaçırdım. 27 +3 olduk 12 kilo aldım hergün yarım saat 45 dk yürüyorum hamur işini yememeye çalışıyorum. bebek odası takımını aldık. geçen haftada eminönü havuzlu hana gidip bişey ler aldık.
Çok güzelmiş güle güle kullan baya kullanışlı hafif görünüyo burdan.Kızlar bebek arabamız geldi heyecanımı sizinle paylaşayım hem fikir veririm belki chicco lite way plus
Eki Görüntüle 1479948 Eki Görüntüle 1479949 Eki Görüntüle 1479950 Eki Görüntüle 1479951
Benim kızlarda bu kadar erken olmamıştı demek daha erken hareketleniyor rahimAyni sikayet bende de vardi Dr 2. Ve 3. Gebeliklerde oolduğunu söyledi doğuma hazirlik dedi
kızlarr A101 e bebişlere bişeyler gelyr güzele benzyrlr bu sefer alez su geçrmzmş :))
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=385
Daha var canım haftaya Perşembe. Çocuk duvar saati alıcaktım bakayım bunlara bende.çok güzellermiş de ben bugün gittim görmedim bunları. dünden bitti mi acaba
teşekkür ederim bi ara fotoları atıcamHadi gözün Aydın bilgisayarına kavuşmuşun
Ne güzel alış veriş yapmayan ben kaldım heralde. Güle güle kullan canım
bebek arabamız geldi heyecanımı sizinle paylaşayım hem fikir veririm belki chicco lite way plus
Eki Görüntüle 1479948
Eki Görüntüle 1479949 Eki Görüntüle 1479950 Eki Görüntüle 1479951
güle güle kullanın ,çok beğenilen bir model bu. herkes tavsiye ediyordu.biraz dene evde anlat sonra bizede. katlaması kolay mı ,hafif mi .bebek arabamız geldi heyecanımı sizinle paylaşayım hem fikir veririm belki chicco lite way plus
Eki Görüntüle 1479948
Eki Görüntüle 1479949 Eki Görüntüle 1479950 Eki Görüntüle 1479951
haftaya perşembe gelicek bu ürünlerçok güzellermiş de ben bugün gittim görmedim bunları. dünden bitti mi acaba
evet canım hafif.Keşfedene kadar biraz uğraştım ama sonunda keşfettim evet katlaması da çok pratik bak burada videosu da var...Okuduğum tek eleştiri ön barı bulunmaması güvenlik açısından yukraıda yazım bak o ayrı satılıyo istersen ama o takılıyken de kapanmıyomuşÇocuk büyüdüğünde kemer kullandırtmak istemeyen çocuklar için ihtiyaç duyulabilir ön baragüle güle kullanın ,çok beğenilen bir model bu. herkes tavsiye ediyordu.biraz dene evde anlat sonra bizede. katlaması kolay mı ,hafif mi .
Canim bnm bitmisti butun tesbihler gene hayrlatayim dedim.simdi ne cekixez bellimi bugun pek takio edemedim.TAMAM CNM HAFTA SONU YAPARSN ZATEN ONCE EKSİK KALANLARI TAMAMLAYALM DEDİK SONRA DEVAM ETCZ BU ARADA SENDE TAMAMLAMŞ OLURSNEVET CNM KAÇABLYR GÖZDEN LİSTEDE OLAN ARKDŞLRA ÖZEL MSJ ATCM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?