- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.461
bebek arabamız geldi heyecanımı sizinle paylaşayım hem fikir veririm belki chicco lite way plus
Eki Görüntüle 1479948
Eki Görüntüle 1479949 Eki Görüntüle 1479950 Eki Görüntüle 1479951
kızlar ya ben halı perde avize uyku seti ve cibinliki aynı model aynı desen istiyorum. nerden bulabilirim bide hangi desen olsun siz hangi desenlileri tercih ediyorusnuz
Aybi baby internet sitesinden bebek bohcalarina bakabilirsin. Ya da tek tek de alabilirsin. Gercegini de gördüm ben kaliteli geldi.kızlar ya ben halı perde avize uyku seti ve cibinliki aynı model aynı desen istiyorum. nerden bulabilirim bide hangi desen olsun siz hangi desenlileri tercih ediyorusnuz
valla benim doktorum özellikle bekletti. hiç bi sorun da olmadı bakan dr tarafından. bi sorunumuz yokmuş Allahtan. çok rahatladmCNM AYNI MUTEMEL DOĞM TARIHIMZ 25 HAFTADAN SONRA YAPLMYR DİE BİLYRM BEN GEÇ KALININCA RAHAT GÖREBLCKLER Mİ ACABA BEN O YÜZDEN YAPTRMDM
bebek arabamız geldi heyecanımı sizinle paylaşayım hem fikir veririm belki chicco lite way plus
Eki Görüntüle 1479948
Eki Görüntüle 1479949 Eki Görüntüle 1479950 Eki Görüntüle 1479951
kızlar yalnız bu arabanın önünde koruyucu ön barı yok ayrı satılıyormuş.Sizce şart mı alayım mı şimdiden yoksa çocuğun durumuna göre ilerde de alınsa olur mu?
bakın şu ön bar dediğim
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...um.genel.pla&gclid=CLvz9dCv2sQCFWvMtAodAHQA5A
Canım o tarz tam takım ürünler çilekte var. Konsept oda yapıyolar. Herşeyi içinde. Bende oradan aldım. Yarın gelecek. Paylaşırım sizinle. Benim tavsiyem üstünde büyük hayvan desenleri olandan alma. Gece uyanınca korkabilirkızlar ya ben halı perde avize uyku seti ve cibinliki aynı model aynı desen istiyorum. nerden bulabilirim bide hangi desen olsun siz hangi desenlileri tercih ediyorusnuz
Canım ipek çok güzel. Cok tatlı ve naif bi isim. İrem koyma bence. Anlamı güzel değilMerhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka .
Nasilsiniz bakalim, kuzucuklar nasillar??? Biz iyiyiz, kizimin esyalarina bakip duruyorum:).Kizlar bi fikir verin yaaa, kizima isim ariyorum.ipek ve irem diger kizlarimin isimleri, 3. yü ne koysak? 1. si:ikraeygamberimize gelen ilk vahiy demek, oku. 2. si : ilknur: Zaten anlamini biliyorsunuz:). Sizce hangisi güzel???
Ipek ve Irem cok modern Ilknur bende ayni etkiyi yapmadi... Ikra'yi daha cok begendimMerhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka .
Nasilsiniz bakalim, kuzucuklar nasillar??? Biz iyiyiz, kizimin esyalarina bakip duruyorum:).Kizlar bi fikir verin yaaa, kizima isim ariyorum.ipek ve irem diger kizlarimin isimleri, 3. yü ne koysak? 1. si:ikraeygamberimize gelen ilk vahiy demek, oku. 2. si : ilknur: Zaten anlamini biliyorsunuz:). Sizce hangisi güzel???
Canim mesajimi bi daha oku:). O isimleri büyük kizlarima koydum zatenCanım ipek çok güzel. Cok tatlı ve naif bi isim. İrem koyma bence. Anlamı güzel değil
Ben de ikra yi begendim canim ama esim alisamadi daha, degisik diyorIpek ve Irem cok modern Ilknur bende ayni etkiyi yapmadi... Ikra'yi daha cok begendim
Canim mesajimi bi daha oku:). O isimleri büyük kizlarima koydum zaten
Ahhahaaha benim kafa gitmiş canm.
Esim ikisini de begenmedi malesefAhhahaaha benim kafa gitmiş canm. İlayda ve idil nasıl?
Daha var canım haftaya Perşembe. Çocuk duvar saati alıcaktım bakayım bunlara bende.
Bence ikra güzelMerhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka .
Amin cnm ins.bitti bitti ,bu haftayıda geçirdik çok şükür.haftasonu da çok güzel geçsin hepimize de su gibi ,yeni haftaya başlıyalım inşallah sağlıkla.
Hgldn cnmkızlar 1 ayın sonunda bilgisayarım tamirden geldi kim bilir neler kaçırdım. 27 +3 olduk 12 kilo aldım hergün yarım saat 45 dk yürüyorum hamur işini yememeye çalışıyorum. bebek odası takımını aldık. geçen haftada eminönü havuzlu hana gidip bişey ler aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?