2015 Temmuz Anneleri

kızlar ya ben halı perde avize uyku seti ve cibinliki aynı model aynı desen istiyorum. nerden bulabilirim bide hangi desen olsun siz hangi desenlileri tercih ediyorusnuz

canım ben deno kids den aldım internetten. herşeyi var tam takım. bide funna baby ve kidboo var onlarında herşeyi tam takım. n11.com a bak ordada satılıyo bu markalar. hem hepsini bir arada bulabiliyosun hemde fiyatlar diğer sitelere göre daha uygun.

Kizlar ya yeni farkettimde bnm diz kapagimin altinda bacagim bildiginiz birazi icine cokmus morluk yok ama nie icine dogru ezilmis ince corap giymistim ama diger bacagimda yok.neden oldu acaba gorunce cok.korktum ya bisey olurmuki

kızlar ya ben halı perde avize uyku seti ve cibinliki aynı model aynı desen istiyorum. nerden bulabilirim bide hangi desen olsun siz hangi desenlileri tercih ediyorusnuz
Aybi baby internet sitesinden bebek bohcalarina bakabilirsin. Ya da tek tek de alabilirsin. Gercegini de gördüm ben kaliteli geldi.

CNM AYNI MUTEMEL DOĞM TARIHIMZ 25 HAFTADAN SONRA YAPLMYR DİE BİLYRM BEN GEÇ KALININCA RAHAT GÖREBLCKLER Mİ ACABA BEN O YÜZDEN YAPTRMDM
valla benim doktorum özellikle bekletti. hiç bi sorun da olmadı bakan dr tarafından. bi sorunumuz yokmuş Allahtan. çok rahatladm. Oğluşum biraz inat olacak sanırım 40 dk boyunca çekmedi ellerini yüzünden. dr biraz dolaşıp gelin yine yüzünü görmem lazım dedi. tekrar gittiğimizde ancak gösterdi yüzünü .sanırım birazda bana benziyor babamız öyle dedi

Merhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka.
Nasilsiniz bakalim, kuzucuklar nasillar??? Biz iyiyiz, kizimin esyalarina bakip duruyorum:).Kizlar bi fikir verin yaaa, kizima isim ariyorum.ipek ve irem diger kizlarimin isimleri, 3. yü ne koysak? 1. si:ikraeygamberimize gelen ilk vahiy demek, oku. 2. si : ilknur: Zaten anlamini biliyorsunuz:). Sizce hangisi güzel???

Canım o tarz tam takım ürünler çilekte var. Konsept oda yapıyolar. Herşeyi içinde. Bende oradan aldım. Yarın gelecek. Paylaşırım sizinle. Benim tavsiyem üstünde büyük hayvan desenleri olandan alma. Gece uyanınca korkabilir

Canım ipek çok güzel. Cok tatlı ve naif bi isim. İrem koyma bence. Anlamı güzel değil

Ipek ve Irem cok modern Ilknur bende ayni etkiyi yapmadi... Ikra'yi daha cok begendim

Bence ikra güzel

Hgldn cnm gule gule.kullan ins. Bizde cene cokkk sayfalar birkmstr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…