- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.481
idil veya inci yakışır benceMerhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka .
Nasilsiniz bakalim, kuzucuklar nasillar??? Biz iyiyiz, kizimin esyalarina bakip duruyorum:).Kizlar bi fikir verin yaaa, kizima isim ariyorum.ipek ve irem diger kizlarimin isimleri, 3. yü ne koysak? 1. si:ikraeygamberimize gelen ilk vahiy demek, oku. 2. si : ilknur: Zaten anlamini biliyorsunuz:). Sizce hangisi güzel???
cnm çok güzelmş güle güle kullanın inş.bebek arabamız geldi heyecanımı sizinle paylaşayım hem fikir veririm belki chicco lite way plus
Eki Görüntüle 1479948
Eki Görüntüle 1479949 Eki Görüntüle 1479950 Eki Görüntüle 1479951
cnm bu perşembe gelck daha gelmediler üzülme kaçırmadk :))çok güzellermiş de ben bugün gittim görmedim bunları. dünden bitti mi acaba
TMM CNM SENIN YAZMIŞM ÇEKMŞSN BELİRLEMEDK DAHA EKSİK KALIRSA ONCE ONLARI TAMAMLYALM DEDK BEN MSJ BEKLYRM CNM AYARLAYIP ATCM BEN HERKESE ÖZEL MSJLACanim bnm bitmisti butun tesbihler gene hayrlatayim dedim.simdi ne cekixez bellimi bugun pek takio edemedim.
BENDE BİŞEY ALMADM CNM ARTK ALYM DİORM YAVAŞ YAVAŞ KIZLAR TAMAMLADI BAYAĞI BİŞYLERKizlar maasallah bebislere cok guzel cicisler alinmis
Rabbim gule gule jullanmayi nadip etsin iyi gunlerde insaallah
Biz daha hicbirsey almadik
Erken deyip duruyoruz esimle
Sonradan cok mu sikisicaz acaba
merak etme canım anlız deilsin bende varım hiçbşy almayanHadi gözün Aydın bilgisayarına kavuşmuşun
Ne güzel alış veriş yapmayan ben kaldım heralde. Güle güle kullan canım
CNM SANA ÖZEL MSJ ATTM BANA DÖNERMSN ?hayırlı olsun iyi günlerde kERMSNanın inşallah içinde bebişin olduğu resimleride bekliyoruz
HADİ MAŞALLAH CNM NE GÜZEL BİŞEYİ YOKMŞ GÖZN AYDN CEE YAPMŞ SİZE ANNESİvalla benim doktorum özellikle bekletti. hiç bi sorun da olmadı bakan dr tarafından. bi sorunumuz yokmuş Allahtan. çok rahatladm. Oğluşum biraz inat olacak sanırım 40 dk boyunca çekmedi ellerini yüzünden. dr biraz dolaşıp gelin yine yüzünü görmem lazım dedi. tekrar gittiğimizde ancak gösterdi yüzünü .sanırım birazda bana benziyor babamız öyle dedi
CNM BİZDE LAF COOOK GİRMEZSN BİRAZ OKUYAMYMRM BEN YETİŞEMYRM :)) CNM İKRA BEĞENDM BENMerhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka .
Nasilsiniz bakalim, kuzucuklar nasillar??? Biz iyiyiz, kizimin esyalarina bakip duruyorum:).Kizlar bi fikir verin yaaa, kizima isim ariyorum.ipek ve irem diger kizlarimin isimleri, 3. yü ne koysak? 1. si:ikraeygamberimize gelen ilk vahiy demek, oku. 2. si : ilknur: Zaten anlamini biliyorsunuz:). Sizce hangisi güzel???
CNM ÇOK TATLI BEBİŞ AYAKLARI VAR ÜZERİNDE ÇOK ŞEKER DURMŞ :)Kızlar bu perde nasıl Eki Görüntüle 1480248
merak etme canım anlız deilsin bende varım hiçbşy almayan
Kızlar bu perde nasıl Eki Görüntüle 1480248
İkra güzelMerhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka .
cnm bu perşembe gelck daha gelmediler üzülme kaçırmadk :))
aynen canım daha erkenmiş mişşşşseninde mi koca engeli var
Kızlar alışverişe ne kadar erken başlarsanız insan gereklileri bitiriyo bu sefer duruyo muu?Hayır tabi kii! Gereksiz ıvır zıvırlaraı kafaya takıyoruz bu sefer şunu da alayım şu da olsun diyeee ...merak etme canım anlız deilsin bende varım hiçbşy almayan
Cok guzel canim gule gule kullanin:)bebek arabamız geldi heyecanımı sizinle paylaşayım hem fikir veririm belki chicco lite way plus
Eki Görüntüle 1479948
Eki Görüntüle 1479949 Eki Görüntüle 1479950 Eki Görüntüle 1479951
CNM OLUR MU ÖYLE ŞEY :) BEĞENDM BEN BAKALM GERÇEKTNDE GÜZEL Mİ ALCM COĞU SEYDEN SANRM :)sazan gibi atlamışım :) bikaç arkadaş daha yazdı. sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?