2015 Temmuz Anneleri

Canim cocul buyuse bile kesinlikle emniyet kemerini takacaksin. Hatta buyuyunce daha cok takmak gerekiuor cikiveriyirlar yolda giderken icinden arabanin. Benim on bar var ama emniyet kemerini takmasam 5 saniye icinde kizim cikar icinden arabanin:) ve ciktida gecenlerde takmayi unutmusum kemeri az daha pusetin altinda kaliyordu son anda kurtardim. Bar takinca kapanmiyorsa hic alma o zaman gereksiz

bimiyorum canım yaa bu defada hepsi biraraya gelecek koşuşturma içinde olacağız ve üstelik ağırlaşacağız.cunku kıyafetleri odası falan derken çok yorulacağız.bakalım önümüzdeki günlerde hava güzel olursa annemlerle çıkmayı planlıyorum inşallah.geçenlerde dedim eşime allah korusun erken doğum olsa giyecek hiçbsyi yok.heralde ben hastaneye siz alışverişe gidersiniz dedim

Çok teşekkürler canım, evet mantıklı boşa uğraşmaya gerek yok...Senin tatlı kızını da Allah korumuş canım..Hep korusun inşallah :)

Canim perde guzelde cok bebek isi. Kizinin buyuyecegini de dusun o zaman istemez boyle seyler yada senin hosuna gitmeyecek. Hep bebek kalmayacak bebisler:) bence tekrar tekrar perde almaktansa daha duz veya desenleri ileride de kullanabilecegin seyler olsun. Bu biraz babyshower perdesi gibi geldi bana. Dogum odasina konurmus gibi.

Merhaba kızlar nasılsınız işten güçten bayadır ekip edemiyordum ilk bebiş gelmiş hayırlı olsun inşallah ve sağlıkla büyüsün hemen.Alışveriş işini çok sonraya bırakmamak lazım insan zorlanıyor zaman geçtikçe benim çok küçük şeyler kaldı terliktir taçtır gibi 4-5 parça şey.Onları da beğendikçe alıyorum keyfime göre.Bugün Trendyoldan bebek için havlu,patik,alt açma fln aldım kendimi de emzirme önlüğü ve karın destek minderi aldım sağa sola yatarken hafiften zorlanmalar başladı bende sizde durumlar nedir?

Aynen bende oyle dusunuyorum
Degistirmeyeyim bende
Doktor bir arkadasimizda hale hn soylemisti
Sevdim ben asistanida cok tatli

Birde nerede oturuyorsun

Bence de gerek yok Hale hn iyidir iyi :)
Soğanlıkta oturuyorum ben bugün de gittim doktora şeker yüklemesi sonuçlarını göstermek için o kadar kalabalıktı ki biz den önce 12 kişi fln vardı :) Bence böyle olması doktorun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor çok bekliyoruz ama olsun :)
Sen nerde oturuyosun?

İkra güzel bence

Kizlar maasallah bebislere cok guzel cicisler alinmis
Rabbim gule gule jullanmayi nadip etsin iyi gunlerde insaallah
Biz daha hicbirsey almadik
Erken deyip duruyoruz esimle
Sonradan cok mu sikisicaz acaba

Biz kıyafetlerini,battaniyesini yorganını fln aldık sadece emzikti biberondu şampuandı onlar kaldı
Onları da alırız daha 3 ay var :)

Kizlar ya yeni farkettimde bnm diz kapagimin altinda bacagim bildiginiz birazi icine cokmus morluk yok ama nie icine dogru ezilmis ince corap giymistim ama diger bacagimda yok.neden oldu acaba gorunce cok.korktum ya bisey olurmuki

Ödem mi oldu acaba bacağında hani şişmiştir belki çorapta giyince sıkmıştır

CNM ÇOK TATLI BEBİŞ AYAKLARI VAR ÜZERİNDE ÇOK ŞEKER DURMŞ :)

Çok datluuuuuuu

Çok teşekkür ederiz teyzeleri maya resmen içimi okudun işte tek o konuda karasız kalmıştım renge bayıldım ama ayak izli olması düşündürdü beni bir kaç sene sonra çok bebek işi olur . Sadece 1 sene kullanabileceğim bir model sanki

Kızlar kocaları bu kadar takmayın. Gidin alın. Ben öyle yaptım. Herşeyi hazır şimdiden. Kızıyosada alın saklayın yani
Iyi fikir
Kızmıyorda canım mecbur onunla gitmem lazım Yaşadığım belde İstanbul'un dışı gibi 2 çocukla her istediğim yere gidemiyorum

Ben de ikra yi begendim canim ama esim alisamadi daha, degisik diyor. Ama ipek ve irem e uyuyor, harfler ortak hos geliyor benim kulagima, Herifi de kandirirsak güzel olacak
Bizde kizimizin.adini elif ikra koyucaz canimm elifi babasi ikrayi.bn koymk istiyodum ewelden beri:) bnce ikra koyy.biraz bilmis oluyolr ama olsunn :))

Evet canim :) dedigim gibi perde cok sirin ama 6 ay bir sene sonra garip kacar bebis buyuyunce. Yenidogana daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…