- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.501
Braxton-hicks kasilmasi deniyor canim . Normalmis:)Benim kızlarda bu kadar erken olmamıştı demek daha erken hareketleniyor rahim
Lazim okursa alirsin canim duruma gore. Bizde var on bar ama olmasada o kadar onemli degil aslindakızlar yalnız bu arabanın önünde koruyucu ön barı yok ayrı satılıyormuş.Sizce şart mı alayım mı şimdiden yoksa çocuğun durumuna göre ilerde de alınsa olur mu?
bakın şu ön bar dediğim
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...um.genel.pla&gclid=CLvz9dCv2sQCFWvMtAodAHQA5A
Canim cocul buyuse bile kesinlikle emniyet kemerini takacaksin. Hatta buyuyunce daha cok takmak gerekiuor cikiveriyirlar yolda giderken icinden arabanin. Benim on bar var ama emniyet kemerini takmasam 5 saniye icinde kizim cikar icinden arabanin:) ve ciktida gecenlerde takmayi unutmusum kemeri az daha pusetin altinda kaliyordu son anda kurtardim. Bar takinca kapanmiyorsa hic alma o zaman gereksizevet canım hafif.Keşfedene kadar biraz uğraştım ama sonunda keşfettim evet katlaması da çok pratik bak burada videosu da var...Okuduğum tek eleştiri ön barı bulunmaması güvenlik açısından yukraıda yazım bak o ayrı satılıyo istersen ama o takılıyken de kapanmıyomuşÇocuk büyüdüğünde kemer kullandırtmak istemeyen çocuklar için ihtiyaç duyulabilir ön bara
bimiyorum canım yaa bu defada hepsi biraraya gelecek koşuşturma içinde olacağız ve üstelik ağırlaşacağız.cunku kıyafetleri odası falan derken çok yorulacağız.bakalım önümüzdeki günlerde hava güzel olursa annemlerle çıkmayı planlıyorum inşallah.geçenlerde dedim eşime allah korusun erken doğum olsa giyecek hiçbsyi yok.heralde ben hastaneye siz alışverişe gidersiniz dedimKızlar alışverişe ne kadar erken başlarsanız insan gereklileri bitiriyo bu sefer duruyo muu?Hayır tabi kii! Gereksiz ıvır zıvırlaraı kafaya takıyoruz bu sefer şunu da alayım şu da olsun diyeee ...Boşverin en iyisini siz yapıyonuz belki de ben sabırsızım biraz galiba :)
Çok teşekkürler canım, evet mantıklı boşa uğraşmaya gerek yok...Canim cocul buyuse bile kesinlikle emniyet kemerini takacaksin. Hatta buyuyunce daha cok takmak gerekiuor cikiveriyirlar yolda giderken icinden arabanin. Benim on bar var ama emniyet kemerini takmasam 5 saniye icinde kizim cikar icinden arabanin:) ve ciktida gecenlerde takmayi unutmusum kemeri az daha pusetin altinda kaliyordu son anda kurtardim. Bar takinca kapanmiyorsa hic alma o zaman gereksiz
Canim perde guzelde cok bebek isi. Kizinin buyuyecegini de dusun o zaman istemez boyle seyler yada senin hosuna gitmeyecek. Hep bebek kalmayacak bebisler:) bence tekrar tekrar perde almaktansa daha duz veya desenleri ileride de kullanabilecegin seyler olsun. Bu biraz babyshower perdesi gibi geldi bana. Dogum odasina konurmus gibi.Kızlar bu perde nasıl Eki Görüntüle 1480248
Amin canim, hepimizin cocuklarini Allah korusun!Çok teşekkürler canım, evet mantıklı boşa uğraşmaya gerek yok...Senin tatlı kızını da Allah korumuş canım..Hep korusun inşallah :)
Aynen bende oyle dusunuyorum
Degistirmeyeyim bende
Doktor bir arkadasimizda hale hn soylemisti
Sevdim ben asistanida cok tatli
Birde nerede oturuyorsun
Merhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka .
Nasilsiniz bakalim, kuzucuklar nasillar??? Biz iyiyiz, kizimin esyalarina bakip duruyorum:).Kizlar bi fikir verin yaaa, kizima isim ariyorum.ipek ve irem diger kizlarimin isimleri, 3. yü ne koysak? 1. si:ikraeygamberimize gelen ilk vahiy demek, oku. 2. si : ilknur: Zaten anlamini biliyorsunuz:). Sizce hangisi güzel???
Kizlar maasallah bebislere cok guzel cicisler alinmis
Rabbim gule gule jullanmayi nadip etsin iyi gunlerde insaallah
Biz daha hicbirsey almadik
Erken deyip duruyoruz esimle
Sonradan cok mu sikisicaz acaba
Kizlar ya yeni farkettimde bnm diz kapagimin altinda bacagim bildiginiz birazi icine cokmus morluk yok ama nie icine dogru ezilmis ince corap giymistim ama diger bacagimda yok.neden oldu acaba gorunce cok.korktum ya bisey olurmuki
CNM ÇOK TATLI BEBİŞ AYAKLARI VAR ÜZERİNDE ÇOK ŞEKER DURMŞ :)
Çok datluuuuuuu
Canim perde guzelde cok bebek isi. Kizinin buyuyecegini de dusun o zaman istemez boyle seyler yada senin hosuna gitmeyecek. Hep bebek kalmayacak bebisler:) bence tekrar tekrar perde almaktansa daha duz veya desenleri ileride de kullanabilecegin seyler olsun. Bu biraz babyshower perdesi gibi geldi bana. Dogum odasina konurmus gibi.
Iyi fikirKızlar kocaları bu kadar takmayın. Gidin alın. Ben öyle yaptım. Herşeyi hazır şimdiden. Kızıyosada alın saklayın yani
Evet araştırdım aynı Bendeki durumu anlatıyoBraxton-hicks kasilmasi deniyor canim . Normalmis:)
Ayagimi yuksek tuttum norml.oldu yarim saat snra geri coktu anlmaddim.okulda nobetciydim ck.yoruldum ondan.oldu die dusundum insallh olmz bi daha.sanrim sislikte oldu.Ödem mi oldu acaba bacağında hani şişmiştir belki çorapta giyince sıkmıştır
Bizde kizimizin.adini elif ikra koyucaz canimm elifi babasi ikrayi.bn koymk istiyodum ewelden beri:) bnce ikra koyy.biraz bilmis oluyolr ama olsunn :))Ben de ikra yi begendim canim ama esim alisamadi daha, degisik diyor. Ama ipek ve irem e uyuyor, harfler ortak hos geliyor benim kulagima, Herifi de kandirirsak güzel olacak
Evet canim :) dedigim gibi perde cok sirin ama 6 ay bir sene sonra garip kacar bebis buyuyunce. Yenidogana daha uygun.Çok teşekkür ederiz teyzeleri maya resmen içimi okudun işte tek o konuda karasız kalmıştım renge bayıldım ama ayak izli olması düşündürdü beni bir kaç sene sonra çok bebek işi olur . Sadece 1 sene kullanabileceğim bir model sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?