- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.521
Günaydın iyidir beaa senden naber :)) biz de daha bisey almadık su aralar kızımın ihdiyaçları var onun peşindeyim sonrâ vakit olursada oğluşa alıcam hayırlısı.. Geçen gün bi hastane çıkışı gördüm papyonlu çok hoşuma gitti bakalım bebişimizin kısmetinde neler var.Slm kizlar gunaydinlaarr nbrsnz bea :) bugun oglsma biseyler alcz heycnldnm yahu :))
Cnm gnydn sanadagunaydın kızlarr.. şimdi bnm aklıma takıldıda bn bebeğe bişeler aldım ama ilk üç ay için kıyafet olarak kaççeşit bişey alsam.annemde almışt ulum ama şimdi sormadm kaçaylıklar için.siz ne aldınız fikir olsun ddie yawasyawas alcam da kendim :)
İyidr canm bende esim uyuyr beni uyku tutmadi :) canm yavas yavas alnyr hepsi hic bir bebek ciplak kalmyr ki bende gecen hafta biraz bisey almstm bu haftada alcm oyle oyle tamamlycz ins. Cok tatli seyler var canm oglslarimiza kucuk beyfendi olcklar :)) ben hastane cikisini 5 li aldm ona uygn renk battaniyede alcm birtane daha alrm belki 5 li yetr herhalde hastanede diorm eve gelince zaten degsk degsk giydririm :)Günaydın iyidir beaa senden naber :)) biz de daha bisey almadık su aralar kızımın ihdiyaçları var onun peşindeyim sonrâ vakit olursada oğluşa alıcam hayırlısı.. Geçen gün bi hastane çıkışı gördüm papyonlu çok hoşuma gitti bakalım bebişimizin kısmetinde neler var.
Günaydın canım bence 1 hastane çıkışı yeter ikide tulum alırsın zaten hemen büyüyorlar bakarsın bebeğin büyüklügüne göre alırsın tabı zıbın en önemlisi ondan farkı bedenlerden bıraz fazla alırsın kakaları su gibi oluyor dışarı salıyor prima kullanmama ragmen dişarı sızmıstıgunaydın kızlarr.. şimdi bnm aklıma takıldıda bn bebeğe bişeler aldım ama ilk üç ay için kıyafet olarak kaççeşit bişey alsam.annemde almışt ulum ama şimdi sormadm kaçaylıklar için.siz ne aldınız fikir olsun ddie yawasyawas alcam da kendim :)
canım şimdi biz bi hastane çıkışı aldık, alt üst takım oluyo ya hani şapkalı fln ondan aldık ,zıbın aldık uzun kollu.bunları kv demle almıştık samsunda bunlar.annemde tavşanlı zıbın almış ayıcıklı alt üst takım almış kısa kollu zıbın almış bide alt almış ama kaçaylık die aldı bilmiom onlrda ankarada :)bnde diyorum 3 ay için iki alt üst takım veya tulum alsam zıbınlar için iki alt alsam yeter mi diyoum . bilemedim tecrübe ok annem bni bekle dioda burası çok pahalı birazda netten bakıorumCnm gnydn sanadaben suanlk aldklarmi heo yeni dogan olarak aldm ama bugnde biraz 3-6 alym diorm 6-9 da kisa dogru giyer belki yada baktm olmyr iri bebek olursa alirm diorm sen kac aldn genelini
Aynen öyle yeter tabiki canım bazı markaların hastane çıkışları küçük oluyor 1-2 hafta sonra olmuyor bie bebişe. Birde zaten hediyede gelir ihdiyac oldukca alınırİyidr canm bende esim uyuyr beni uyku tutmadi :) canm yavas yavas alnyr hepsi hic bir bebek ciplak kalmyr ki bende gecen hafta biraz bisey almstm bu haftada alcm oyle oyle tamamlycz ins. Cok tatli seyler var canm oglslarimiza kucuk beyfendi olcklar :)) ben hastane cikisini 5 li aldm ona uygn renk battaniyede alcm birtane daha alrm belki 5 li yetr herhalde hastanede diorm eve gelince zaten degsk degsk giydririm :)
Canm ben aldklrmi paylasym sana bugunde aldklarimi paylasrm ben cok kiyafet alma tarftari deglm acikcasi bebgmn buyuklugune gore daha cok alrm doguncacanım şimdi biz bi hastane çıkışı aldık, alt üst takım oluyo ya hani şapkalı fln ondan aldık ,zıbın aldık uzun kollu.bunları kv demle almıştık samsunda bunlar.annemde tavşanlı zıbın almış ayıcıklı alt üst takım almış kısa kollu zıbın almış bide alt almış ama kaçaylık die aldı bilmiom onlrda ankarada :)bnde diyorum 3 ay için iki alt üst takım veya tulum alsam zıbınlar için iki alt alsam yeter mi diyoum . bilemedim tecrübe ok annem bni bekle dioda burası çok pahalı birazda netten bakıorum
anladım canım.ilk torun die herkes kafasına göre alıo bişeyler bnmde kafam karıştı ne alcam. annem sanırım altı aylık gbi almış sordumyenide o zmn tulum alayım. sonrada altı aylık fln alırım artık .bi kaç daha zıbın alsam yeter herhlde .Günaydın canım bence 1 hastane çıkışı yeter ikide tulum alırsın zaten hemen büyüyorlar bakarsın bebeğin büyüklügüne göre alırsın tabı zıbın en önemlisi ondan farkı bedenlerden bıraz fazla alırsın kakaları su gibi oluyor dışarı salıyor prima kullanmama ragmen dişarı sızmıstı
Bencede cnm abartmya hic gerek yok cok fazla ivir zivirda olsn istemyrm ben gerekli gordkce alcm fazla masrafa gerek yokAynen öyle yeter tabiki canım bazı markaların hastane çıkışları küçük oluyor 1-2 hafta sonra olmuyor bie bebişe. Birde zaten hediyede gelir ihdiyac oldukca alınır
bunların hepsini annem kv aldı .bn en iyisi ilk üç aylık alayım sanırım anneminki büyükmiş aldıkları.6 ay için fln.görmyorum uzakta olunca neye göre aldılar bilemiosun.tmm canım sen paylaşırsın fikir olurrCanm ben aldklrmi paylasym sana bugunde aldklarimi paylasrm ben cok kiyafet alma tarftari deglm acikcasi bebgmn buyuklugune gore daha cok alrm dogunca
Canm benm annemde alip dryr :) ilk torunlari sevinyrlr ama ben yaknm anneme heraldgini goryrm annen buyuknaldysa sende birkac parca yeni dogan alrsn hemen giymesi icin yazlk seyler sicakta olck bebeklermz soncta bide bulndgn ile bagli cnm sicklkbunların hepsini annem kv aldı .bn en iyisi ilk üç aylık alayım sanırım anneminki büyükmiş aldıkları.6 ay için fln.görmyorum uzakta olunca neye göre aldılar bilemiosun.tmm canım sen paylaşırsın fikir olurr
bnm doğum nrde ypcam yer daha belli değil samsunda yapsam çok nemli pişer çocuk o yüzden kısa kollu seylerde alayım.ikiüççeşit alayımyetr o zmn büyüdükçe alıım artıkCanm benm annemde alip dryr :) ilk torunlari sevinyrlr ama ben yaknm anneme heraldgini goryrm annen buyuknaldysa sende birkac parca yeni dogan alrsn hemen giymesi icin yazlk seyler sicakta olck bebeklermz soncta bide bulndgn ile bagli cnm sicklk
anladım canım.ilk torun die herkes kafasına göre alıo bişeyler bnmde kafam karıştı ne alcam. annem sanırım altı aylık gbi almış sordumyenide o zmn tulum alayım. sonrada altı aylık fln alırım artık .bi kaç daha zıbın alsam yeter herhlde .
Evet fazlasına gerek yok inaninki sonradan giymedikleri bir sürü kıyafet elinizde kalır..Bencede cnm abartmya hic gerek yok cok fazla ivir zivirda olsn istemyrm ben gerekli gordkce alcm fazla masrafa gerek yok
giydiriliyor canım bence çok gerekli zıbın :)Kizlar benm 5 li takimda ic zibin die bisey yoktu 20 li olanlara baktm vardi bende ayri iki tane ic zibin aldm giydrlyr mu hastanede o bilmyrm ama gerekszmydi yoksa ?
Cnm ic zibin suyms bana cok dandk geldi amaEvet fazlasına gerek yok inaninki sonradan giymedikleri bir sürü kıyafet elinizde kalır..
giydiriliyor canım bence çok gerekli zıbın :)
çok güzel canım saglıcakla kullansın inşallah..bnde de bunlrdan var da ama o poşetin içinde olanlar ne ikili çekmişsinya ağız bezi değilde diğeri .bnde o zmn iki çeşit zıbın bi iki tulum alırım snrada hitiyaca göre alırız artık napimCanm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler
bnde bunu sormuştum iç zıbın mı bu.Cnm ic zibin suyms bana cok dandk geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?