2015 Temmuz Anneleri

Cnm ic zibin suyms bana cok dandk geldi ama
Evet bende bunu dedim göbek bağı olacakya oteki giydi şeylere takilmasını engelliyor fazlasına gerek yok ama ilk zamanlar iyi oluyor birde kışın da çok işe yarıyor cıtcıtlı zıbınınatına giydiriyodum ben oh sıcacık tutuyordu

Aynen cnm itiyaca gore persembede A101 e banyo yikama kuvetleri yorgan yastik nevresm pike falan gelyr onlarinda bakip alirim bugunde aldm mi biraz yeter yahu dogsun hele tosnm daha cok seyler alrm ozmn

Aynen cnm itiyaca gore persembede A101 e banyo yikama kuvetleri yorgan yastik nevresm pike falan gelyr onlarinda bakip alirim bugunde aldm mi biraz yeter yahu dogsun hele tosnm daha cok seyler alrm ozmn
aynn canım bn bide ter bezi aldım :) kuveti flnda alırım çantayı flnda ayın onbeşini bekliom :) öyle alcam artık bide trabzona gidicez ordan bakarım artık

Cnm magazadaki kizda.oyle dedi gobek bagindn dolayi anneler bunu daha cok kullanyrlr. İki tane aldm yeter herhalde cok bisey degl 4 lira alrm daha kullanslysa cok hafif nazik bisy rahat ederler yazin

aynn canım bn bide ter bezi aldım :) kuveti flnda alırım çantayı flnda ayın onbeşini bekliom :) öyle alcam artık bide trabzona gidicez ordan bakarım artık
Havlu gibi olanlardn dimi cnm kiz soyledi bana ama baska seylere bakrken unuttm onu bakym bugn alym bir pakette ondn agiz bezlernden annemde alip oyali yaockms kiz isi yapyr oglusumu :))

Havlu gibi olanlardn dimi cnm kiz soyledi bana ama baska seylere bakrken unuttm onu bakym bugn alym bir pakette ondn agiz bezlernden annemde alip oyali yaockms kiz isi yapyr oglusumu :))
havlu gibi pamuklu bn nette gördümaldım şimdi :) agız bezini annem almş bna pek bişey kalmıo aslında da anası bnm bu çocuğun bn alcam diorumm :))

Cnm magazadaki kizda.oyle dedi gobek bagindn dolayi anneler bunu daha cok kullanyrlr. İki tane aldm yeter herhalde cok bisey degl 4 lira alrm daha kullanslysa cok hafif nazik bisy rahat ederler yazin
Hastane cikisindada var sanirim simdilik yeter bence sonra bebeğin büyüklügüne gore alirsin aynen yazin iyi gider

Kizlar benm 5 li takimda ic zibin die bisey yoktu 20 li olanlara baktm vardi bende ayri iki tane ic zibin aldm giydrlyr mu hastanede o bilmyrm ama gerekszmydi yoksa ?

günaydın canım kızımda o kadar abartmışım ki iç zıbın dikişsizlerden (zaten onlar öyle oluyor) 2-3 tane al ama fazla alma giydirilmiyo..ablam hiç giydirmemişti..ama malum burası Türkiye anneler ve kv ler o olmadan olmaz diyorlar :) ben 5--6 çocukluk almışım yani mecbur doğurcam artık zıbın için çocuk doğuran ilk kadın

bu arada çok fazla bir şey almayın sonraya da bırakın ki arada çıkmak için bahaneniz olsun malum lohusalık biraz sıkıntılı bir süreç benim açımdan öyleydi en azından süt sağarsınız bi 1 saat bile olsa o size ilaç gibi gelir

CNM ZATEN HİÇ SEVEMEDM ORAYI VALLA BEN SİZLERİ BURAYI ÇOK SEVYRM HEM BİLGİ ALYRM HEM SAMİMİ VE SEVECEN HERKES :) FACEYE KATILDM SADECE YAZMDM BİLE :) BURASI YETER BİZE
Aaaa neden ,benm. Face zaten yokta aynı kişiler değil mi? Sanalda paylaşamicak kavga etcek ne var,kavga sebebi ne oluyor ki acaba

Haklısın camım,bende gördüm eşimle dedik bize yapsalar naparız, bende hastaneyi yakarımmdiyor canım bu arada merak ettim face de birbirlerine hakaret vs demişsin de ne kadar ayıp seviyrsiz , sandalda ne paylaşılmıyor, burda yazanlar mi yazıyor yoksa başkaları damı var?insan neden kavgamederki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…