- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.541
Evet cnm oyleyms ic zibin dedm bunu verdiler hastane cikslrinin icindekilerde boyleydibnde bunu sormuştum iç zıbın mı bu.
Evet bende bunu dedim göbek bağı olacakya oteki giydi şeylere takilmasını engelliyor fazlasına gerek yok ama ilk zamanlar iyi oluyor birde kışın da çok işe yarıyor cıtcıtlı zıbınınatına giydiriyodum ben oh sıcacık tutuyorduCnm ic zibin suyms bana cok dandk geldi ama
Aynen cnm itiyaca gore persembede A101 e banyo yikama kuvetleri yorgan yastik nevresm pike falan gelyr onlarinda bakip alirim bugunde aldm mi biraz yeter yahu dogsun hele tosnm daha cok seyler alrm ozmnçok güzel canım saglıcakla kullansın inşallah..bnde de bunlrdan var da ama o poşetin içinde olanlar ne ikili çekmişsinya ağız bezi değilde diğeri .bnde o zmn iki çeşit zıbın bi iki tulum alırım snrada hitiyaca göre alırız artık napim
bnm onluydu hastane çıkışım ama htırlamıom şimdi içinde varmıydı bundan varsa nasıldı . bnde alayım o zmn canımEvet cnm oyleyms ic zibin dedm bunu verdiler hastane cikslrinin icindekilerde boyleydi
Çok güzellr güle güle güzel günlerde giydir minik paşaya..Canm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler
aynn canım bn bide ter bezi aldım :) kuveti flnda alırım çantayı flnda ayın onbeşini bekliom :) öyle alcam artık bide trabzona gidicez ordan bakarım artıkAynen cnm itiyaca gore persembede A101 e banyo yikama kuvetleri yorgan yastik nevresm pike falan gelyr onlarinda bakip alirim bugunde aldm mi biraz yeter yahu dogsun hele tosnm daha cok seyler alrm ozmn
Cnm magazadaki kizda.oyle dedi gobek bagindn dolayi anneler bunu daha cok kullanyrlr. İki tane aldm yeter herhalde cok bisey degl 4 lira alrm daha kullanslysa cok hafif nazik bisy rahat ederler yazinEvet bende bunu dedim göbek bağı olacakya oteki giydi şeylere takilmasını engelliyor fazlasına gerek yok ama ilk zamanlar iyi oluyor birde kışın da çok işe yarıyor cıtcıtlı zıbınınatına giydiriyodum ben oh sıcacık tutuyordu
Amin canm allah razi olsnÇok güzellr güle güle güzel günlerde giydir minik paşaya..
Havlu gibi olanlardn dimi cnm kiz soyledi bana ama baska seylere bakrken unuttm onu bakym bugn alym bir pakette ondn agiz bezlernden annemde alip oyali yaockms kiz isi yapyr oglusumu :))aynn canım bn bide ter bezi aldım :) kuveti flnda alırım çantayı flnda ayın onbeşini bekliom :) öyle alcam artık bide trabzona gidicez ordan bakarım artık
havlu gibi pamuklu bn nette gördümaldım şimdi :) agız bezini annem almş bna pek bişey kalmıo aslında da anası bnm bu çocuğun bn alcam diorumm :))Havlu gibi olanlardn dimi cnm kiz soyledi bana ama baska seylere bakrken unuttm onu bakym bugn alym bir pakette ondn agiz bezlernden annemde alip oyali yaockms kiz isi yapyr oglusumu :))
Hastane cikisindada var sanirim simdilik yeter bence sonra bebeğin büyüklügüne gore alirsin aynen yazin iyi giderCnm magazadaki kizda.oyle dedi gobek bagindn dolayi anneler bunu daha cok kullanyrlr. İki tane aldm yeter herhalde cok bisey degl 4 lira alrm daha kullanslysa cok hafif nazik bisy rahat ederler yazin
Kizlar benm 5 li takimda ic zibin die bisey yoktu 20 li olanlara baktm vardi bende ayri iki tane ic zibin aldm giydrlyr mu hastanede o bilmyrm ama gerekszmydi yoksa ?
Canm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler
Aaaa neden ,benm. Face zaten yokta aynı kişiler değil mi? Sanalda paylaşamicak kavga etcek ne var,kavga sebebi ne oluyor ki acabaCNM ZATEN HİÇ SEVEMEDM ORAYI VALLA BEN SİZLERİ BURAYI ÇOK SEVYRM HEM BİLGİ ALYRM HEM SAMİMİ VE SEVECEN HERKES :) FACEYE KATILDM SADECE YAZMDM BİLE :) BURASI YETER BİZE
Cnm 10 lunun icinde vardr bence iki tanede sen al rahat olyrms kullanrz ucuz bisey zatenbnm onluydu hastane çıkışım ama htırlamıom şimdi içinde varmıydı bundan varsa nasıldı . bnde alayım o zmn canım
Haha :)) cnm annane onlarda sevnyrlr :) benm anamda kaptyr kendini ben dur demesem doldrck :))havlu gibi pamuklu bn nette gördümaldım şimdi :) agız bezini annem almş bna pek bişey kalmıo aslında da anası bnm bu çocuğun bn alcam diorumm :))
Haklısın camım,bende gördüm eşimle dedik bize yapsalar naparız, bende hastaneyi yakarımmdiyorPremature dogani birak zamaninda sapasaglam dogmus bebegi Siirt devlet hastanesinde isiticida unutmuslar cocugun bir tarafi cayir caYir yanmisnasil uzuldum icim acidi. Dogar dogmaz minicik 1. Derece yaniklar bebekte. O kadar hassas ki ciltleri. Ne gunahi vardi o bebegin???? O acilari hakedecek ne yapti? Sinirlerim bozuldu yine
Grsrz cnm bende kalhvlti hazrldm kocayi kaldrdm kahvaltibyapim :)Kizlar evde herkes ayaklandi bende kalkim sonra gene gorusuruz allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?