2015 Temmuz Anneleri

iyi guldm :)) canm iki tane aldm ihtiyaca gore cogaltcm :))

Ahh cnm bende esime diorm sagip anneme veya anne birakrz gezdirirsn beni bunalrm ben alsk deglm ki surekli evde durmya calisan biriym ve gezmeyinsevrm nasl etcz bilmyrm umarm girmem o depsryna ben

Aaaa neden ,benm. Face zaten yokta aynı kişiler değil mi? Sanalda paylaşamicak kavga etcek ne var,kavga sebebi ne oluyor ki acaba
Canm bilmyrm ki kim kim die burda nick var orda isim falan ne bilym buraya alstm ben aslnda hic knsmdm orda kavga olayini bilmyrm cnm ben onceden olyrms

canım bence kıyafet konularını kafaya takma, onlar her türlü alınır. Doğduktan sonra da alınır bebişin boyutuna göre, aldıkların büyük gelirse hemen alıverirsiniz küçük, büyük gelenleri de sonra giyer bebişin.
ben bi dünya şey aldım kafama göre, heves işte
ama bence kıyafet işi çok acil değil her zaman alınır.
Önemli olan büyük başlar bence, onları bir an önce halletmek lazım, çünkü özellikle mobilya tarzı şeylerde gecikme yaşanıp can sıkabiliyo.

Canm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler

güle güle giysin tatlı oğluşun

İns. Cnm sagolasn

aynen cnm mobilya demssn bakalm ben oda yamycm ama istefgm besigi bulablckmym nettenvar ama bakipta almak istyrm esimle gezcm baktm bulamyrm son care netten almk olck

aynen cnm mobilya demssn bakalm ben oda yamycm ama istefgm besigi bulablckmym nettenvar ama bakipta almak istyrm esimle gezcm baktm bulamyrm son care netten almk olck

canım ben de oda yapmıyorum, yalnızca beşik aldım. Çok gezdim ama sonunda netten aldım. Sonuçta netten aldığın şeyleri beğenmediğinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var, ben çoğu alışverişimi netten yapıyorum
erkekler aceleye gerek yok diyor ama bilmiyorlar ki ne kadar çok ayrıntı, ıvır zıvır var karar verilmesi alınması gereken

Gunaydin kizlar gece kaldim karnimin uzerine dogru az yatmisim sizce bisey olurmu

yok be canım hiç bişey olmaz
ben hep kendimi yüz üstü yatarken buluyorum
öyle yatmayla kalkmayla bir şey olsaydı dünyada bebek olmazdı dedi benim doktorum.

Canm ne bilym bende netten bisey alamyrm ya degstr dur bana ugras gelyr ama bulamzsm begendgm gibi nettr begndgimi alcm sen nasl besik aldn mobilya besk mi ben moblya olanalrdn alcmda bide salona kucuk bisey annemde kalck zaten ise baslynca oglm anneme gotrcm kucuk olani

canım ben mobilya park yatak aldım, hem sallanıyor hem de park yatak oluyor. hem de anne yanı olarak yatağa birleştirilerek kullanılabiliyor
daha önce de paylaşmıştım

Canm gunydn bisey yoktr bence agrin sizn yok dimi cunku gece boyunca nasl yattgmizi bilemeyeblyrz bazen okadrdan bisey olmaz koryrz biz onlari annesi korkma sen
He iyi ya icimi rahatlattiniz kizlar sukur agrim falan yok ama yinede panik oldum

Canim biz normlde seneye tayin.isticez ama bebek kucuk olacagi icin bi iki. Sene fln daha burdayz durumumuz belli degil yani.bn oda takimi almicam simdilik.o yuzdn.onu hic dusunmedim :)Allah kerim saglicakla dogsnlrda yawas yawas halledecm artik

Evet cnm simdi hatrladm cok kullansli bisey almssn bende buyuyen besik alym demstm duz beyaz renk sonra biraz buyudgnde oda yapcm gardropla sifonyer alrm oda olur diorm bakcm artik
evet canım öyle de yapılabilir.
Ben oda yapana kadar sıkılırım zaten kullandığım şeyden diye düşündüm
2-3 yaşından önce oda yapmayı pek düşünmüyorum, bakalım kısmet tabi.

Ben aslında çilekteki bir modeli çok beğenmiştim ama gidip görünce çok kullanışsız olduğunu anladım

hem sallanmıyor, hem de çok yüksek, 4-5 yaşa kadar kullanılıyor ama yanları açılmadığı için çocuğun kendisin girip çıkabilmesi imkansız, ama kız bebişler için görüntüsü çok tatlı neredeyse alıyordum ama kullanışsız olduğu için frenledim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…