- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.561
nasıl anlıyorsun ağrı yoksa canım dokununca mıBugün çok kasılmam var ağrım yok sadece kasılmam var karnımda yarın muayeneye gidicem zaten. Normal heralde artık bu kasılmalar.
günaydın canım kızımda o kadar abartmışım ki iç zıbın dikişsizlerden (zaten onlar öyle oluyor) 2-3 tane al ama fazla alma giydirilmiyo..ablam hiç giydirmemişti..ama malum burası Türkiye anneler ve kv ler o olmadan olmaz diyorlar :) ben 5--6 çocukluk almışım yani mecbur doğurcam artıkzıbın için çocuk doğuran ilk kadın
Amin cnm sagolsniyi günlerde giysin kuzun sağlıkla..
Ahh cnm bende esime diorm sagip anneme veya anne birakrz gezdirirsn beni bunalrm ben alsk deglm ki surekli evde durmya calisan biriym ve gezmeyinsevrm nasl etcz bilmyrm umarm girmem o depsryna benbu arada çok fazla bir şey almayın sonraya da bırakın ki arada çıkmak için bahaneniz olsunmalum lohusalık biraz sıkıntılı bir süreç benim açımdan öyleydi en azından süt sağarsınız bi 1 saat bile olsa o size ilaç gibi gelir
Canimmm ayni dikissizlerden bende gordum alacam bugun mendillerden de aldim kendinden oyali hersey cok guzel mutlulukla giydirCanm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler
Canm bilmyrm ki kim kim die burda nick var orda isim falan ne bilym buraya alstm ben aslnda hic knsmdm orda kavga olayini bilmyrm cnm ben onceden olyrmsAaaa neden ,benm. Face zaten yokta aynı kişiler değil mi? Sanalda paylaşamicak kavga etcek ne var,kavga sebebi ne oluyor ki acaba
Amin cnm cok sagalsn hepmz saglk ve huzurla buyutlm evlatlrmizi. Evet canm ic zibin isimlri cok yumusak tatli bisey aslndaCanimmm ayni dikissizlerden bende gordum alacam bugun mendillerden de aldim kendinden oyali hersey cok guzel mutlulukla giydir
anladım canım.ilk torun die herkes kafasına göre alıo bişeyler bnmde kafam karıştı ne alcam. annem sanırım altı aylık gbi almış sordumyenide o zmn tulum alayım. sonrada altı aylık fln alırım artık .bi kaç daha zıbın alsam yeter herhlde .
Canm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler
Canm gunydn bisey yoktr bence agrin sizn yok dimi cunku gece boyunca nasl yattgmizi bilemeyeblyrz bazen okadrdan bisey olmaz koryrz biz onlari annesi korkma senGunaydin kizlar gece kaldim karnimin uzerine dogru az yatmisim sizce bisey olurmu
İns. Cnm sagolasncanım bence kıyafet konularını kafaya takma, onlar her türlü alınır. Doğduktan sonra da alınır bebişin boyutuna göre, aldıkların büyük gelirse hemen alıverirsiniz küçük, büyük gelenleri de sonra giyer bebişin.
ben bi dünya şey aldım kafama göre, heves işte
ama bence kıyafet işi çok acil değil her zaman alınır.
Önemli olan büyük başlar bence, onları bir an önce halletmek lazım, çünkü özellikle mobilya tarzı şeylerde gecikme yaşanıp can sıkabiliyo.
güle güle giysin tatlı oğluşun
aynen cnm mobilya demssn bakalm ben oda yamycm ama istefgm besigi bulablckmym nettenvar ama bakipta almak istyrm esimle gezcm baktm bulamyrm son care netten almk olckcanım bence kıyafet konularını kafaya takma, onlar her türlü alınır. Doğduktan sonra da alınır bebişin boyutuna göre, aldıkların büyük gelirse hemen alıverirsiniz küçük, büyük gelenleri de sonra giyer bebişin.
Önemli olan büyük başlar bence, onları bir an önce halletmek lazım, çünkü özellikle mobilya tarzı şeylerde gecikme yaşanıp can sıkabiliyo.
aynen cnm mobilya demssn bakalm ben oda yamycm ama istefgm besigi bulablckmym nettenvar ama bakipta almak istyrm esimle gezcm baktm bulamyrm son care netten almk olck
Gunaydin kizlar gece kaldim karnimin uzerine dogru az yatmisim sizce bisey olurmu
Canm ne bilym bende netten bisey alamyrm ya degstr dur bana ugras gelyr ama bulamzsm begendgm gibi nettr begndgimi alcm sen nasl besik aldn mobilya besk mi ben moblya olanalrdn alcmda bide salona kucuk bisey annemde kalck zaten ise baslynca oglm anneme gotrcm kucuk olanicanım ben de oda yapmıyorum, yalnızca beşik aldım. Çok gezdim ama sonunda netten aldım. Sonuçta netten aldığın şeyleri beğenmediğinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var, ben çoğu alışverişimi netten yapıyorum
erkekler aceleye gerek yok diyor ama bilmiyorlar ki ne kadar çok ayrıntı, ıvır zıvır var karar verilmesi alınması gereken
yok be canım hiç bişey olmaz
ben hep kendimi yüz üstü yatarken buluyorum
öyle yatmayla kalkmayla bir şey olsaydı dünyada bebek olmazdı dedi benim doktorum.
Canm ne bilym bende netten bisey alamyrm ya degstr dur bana ugras gelyr ama bulamzsm begendgm gibi nettr begndgimi alcm sen nasl besik aldn mobilya besk mi ben moblya olanalrdn alcmda bide salona kucuk bisey annemde kalck zaten ise baslynca oglm anneme gotrcm kucuk olani
Canm gunydn bisey yoktr bence agrin sizn yok dimi cunku gece boyunca nasl yattgmizi bilemeyeblyrz bazen okadrdan bisey olmaz koryrz biz onlari annesi korkma sen
He iyi ya icimi rahatlattiniz kizlar sukur agrim falan yok ama yinede panik oldumcanım ben de oda yapmıyorum, yalnızca beşik aldım. Çok gezdim ama sonunda netten aldım. Sonuçta netten aldığın şeyleri beğenmediğinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var, ben çoğu alışverişimi netten yapıyorum
erkekler aceleye gerek yok diyor ama bilmiyorlar ki ne kadar çok ayrıntı, ıvır zıvır var karar verilmesi alınması gereken
yok be canım hiç bişey olmaz
ben hep kendimi yüz üstü yatarken buluyorum
öyle yatmayla kalkmayla bir şey olsaydı dünyada bebek olmazdı dedi benim doktorum.
Evet cnm simdi hatrladm cok kullansli bisey almssn bende buyuyen besik alym demstm duz beyaz renk sonra biraz buyudgnde oda yapcm gardropla sifonyer alrm oda olur diorm bakcm artikcanım ben mobilya park yatak aldım, hem sallanıyor hem de park yatak oluyor. hem de anne yanı olarak yatağa birleştirilerek kullanılabiliyor
daha önce de paylaşmıştımEki Görüntüle 1480608 Eki Görüntüle 1480609
Kendine dert etme cnmHe iyi ya icimi rahatlattiniz kizlar sukur agrim falan yok ama yinede panik oldum
Canim biz normlde seneye tayin.isticez ama bebek kucuk olacagi icin bi iki. Sene fln daha burdayz durumumuz belli degil yani.bn oda takimi almicam simdilik.o yuzdn.onu hic dusunmedim :)Allah kerim saglicakla dogsnlrda yawas yawas halledecm artikcanım bence kıyafet konularını kafaya takma, onlar her türlü alınır. Doğduktan sonra da alınır bebişin boyutuna göre, aldıkların büyük gelirse hemen alıverirsiniz küçük, büyük gelenleri de sonra giyer bebişin.
evet canım öyle de yapılabilir.Evet cnm simdi hatrladm cok kullansli bisey almssn bende buyuyen besik alym demstm duz beyaz renk sonra biraz buyudgnde oda yapcm gardropla sifonyer alrm oda olur diorm bakcm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?