2015 Temmuz Anneleri

Canim biz normlde seneye tayin.isticez ama bebek kucuk olacagi icin bi iki. Sene fln daha burdayz durumumuz belli degil yani.bn oda takimi almicam simdilik.o yuzdn.onu hic dusunmedim :)Allah kerim saglicakla dogsnlrda yawas yawas halledecm artik

canım ben de oda yapmadım beşik aldım sadece
ama arabaydı vs, teslimde yanlış renk oldu, bizimki satılmış vs vs bi dünya uğraştım, beşikte de çok bekledim.
Anladım ki bu tip şeyleri erken halletmek lazım. Sonda olsaydı bu olanlar sinir krizi geçirirdim heralde
nasıl olsa zaman var diye düşündüğümden çok umursamadım aksaklıkları

Cnm ben 1 yasina gelince oda yaparm o yuzden birsenelk kullanp sonra kullanmycgm bisey almk istemyrm. evet cnm sekli cok guzel ama kullanimi daha onemli dedgn gibi soncta goruntu biryere kadr bebislermzdr bizde rahat olalm

Burasi cok pahali canim biz anca ya ankaradan yada samsundan alirz.netten almayida esim istemio guvnmio bn bikibazn aliyorum gizliden:))sona birakmamk en.iyisi dedigin gbi

Cnm gnydn sanada ben suanlk aldklarmi heo yeni dogan olarak aldm ama bugnde biraz 3-6 alym diorm 6-9 da kisa dogru giyer belki yada baktm olmyr iri bebek olursa alirm diorm sen kac aldn genelini
canım bence yeni doğanı az al sonrasını 0-3 al ..3-6 demişsin 0-3 ayda ne giycek bu çocuk ? :) gerisini sonra bakarsınız bence

Oyy hepiniz bi şeyler almışsınız baya:) ben henüz bir çöp almadım oğluma:) (bi süveter bi kapşonlu hırka aldm sadece) yenidoğan işini babannesi fazla fazla halletmiş, küçük bir valiz dolusu giysisi var. Hastane çıkışıydı, çıtçıtlılarıydı pijamasıydu tulumuydu.. Bana sadece 0-3 ay kaldı şimdilik. Bakalım burda mağaZa yok hiç küçücük yer. Samsuna fln gittikçe alırım artık.

Bizde kizimizin.adini elif ikra koyucaz canimm elifi babasi ikrayi.bn koymk istiyodum ewelden beri:) bnce ikra koyy.biraz bilmis oluyolr ama olsunn :))
Masallah kücük hanima, ismi de hazirlanmis.Ben de Elif ikra koymayi düsünüyordum da esim iki isme karsi, tek olsun iki hece olsun i ile baslasin diye bana siparis ediyo pasam:).Bakalim ben sik sik tekrar ediyorum ikra nasil diye, maksat kulagi alissin:). Bilmislige gelince ben idmanliyim, kizlar zaten her halükarda bilmis oluyor, iki tane büyüttüm onlardan.

Bncede alistr sen onu. esimin ismide iki tane bnmkide aysegul iki isim sayilir oyle olunca gelenegi bozmayalim dedik:)babasi da isteyince kiramafim.onu elifide koyalim dedik.bnmde ogrencilr pek bilmisti ama alisiyo insan zamane cocuklari hep.oylee:))

Zibin o kadar acil bi ihtiyac degil bence kizlar, stres yapmayin. Citcitli atletler isinizi görür, zaten göbek bagi bezin altinda kaliyor, üstüne lastikli file geciriyorlar hastanede, hic takilmiyor bi yere.Ben zibin almadim o yüzden...Bol citcitli badi aldim, gecen saydim 8 tane 1 ayliga kadar, 8 tane de 3 ayliga kadar var. Bu kadar yeter sanirim artik büyük alirim alirsam.yaz sicagi olacak zaten sik sik yikar kuruturuz, cok abartmayalim bence.

Bncede alistr sen onu. esimin ismide iki tane bnmkide aysegul iki isim sayilir oyle olunca gelenegi bozmayalim dedik:)babasi da isteyince kiramafim.onu elifide koyalim dedik.bnmde ogrencilr pek bilmisti ama alisiyo insan zamane cocuklari hep.oylee:))
Kandirmak icin elimde 3 ayim var , belki kizlarimiz adas olur ne dersin???

Benim kizlar disari cikmak istiyor, onlari alip cikayim biraz . Belki bebise sampuan ,krem filan da alirim, sira onlara geldi. Gecenlerde sac fircasi ile kaucuk emzik de almistim, bi indirim kuponum var, tarihi gecmeden biseyler daha alayim:).

:) çok konuşuyoruz geçekten ,kızlarının ismi ne güzelmiş .maşallah .yenisi bişey diyemiyceama bende kız ismi arayıp duruyorum .ilacım olsa başıma sürecem yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…