- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.581
Canim biz normlde seneye tayin.isticez ama bebek kucuk olacagi icin bi iki. Sene fln daha burdayz durumumuz belli degil yani.bn oda takimi almicam simdilik.o yuzdn.onu hic dusunmedim :)Allah kerim saglicakla dogsnlrda yawas yawas halledecm artik
Cnm ben 1 yasina gelince oda yaparm o yuzden birsenelk kullanp sonra kullanmycgm bisey almk istemyrm. evet cnm sekli cok guzel ama kullanimi daha onemli dedgn gibi soncta goruntu biryere kadr bebislermzdr bizde rahat olalmevet canım öyle de yapılabilir.
Ben oda yapana kadar sıkılırım zaten kullandığım şeyden diye düşündüm
2-3 yaşından önce oda yapmayı pek düşünmüyorum, bakalım kısmet tabi.
Ben aslında çilekteki bir modeli çok beğenmiştim ama gidip görünce çok kullanışsız olduğunu anladım
hem sallanmıyor, hem de çok yüksek, 4-5 yaşa kadar kullanılıyor ama yanları açılmadığı için çocuğun kendisin girip çıkabilmesi imkansız, ama kız bebişler için görüntüsü çok tatlıneredeyse alıyordum ama kullanışsız olduğu için frenledim kendimi
Eki Görüntüle 1480613
75 mg içtim canım ben :)Canim ben 50 mg ictim sen 75 ictin degil mi, yanlis hatirlamiyorsam? Burada cok fenalar vallahi 50 mg 182 ciksa hastaneye yatirirlar herhalde:):)
bişey olmaz canım korkma , şişmiş balon gibi düşün sıktıkça genişliyor ya öyle ,, bebek kaçacak yer bulur kendine , zaten son zamanlarında istesende yatamassınGunaydin kizlar gece kaldim karnimin uzerine dogru az yatmisim sizce bisey olurmu
Canm daha ayarlamadm pazar gunu ayrlyp ozel msj atcm :)kızlar bu haftaki tesbihat nedir ? yazıyı bulamadım
Burasi cok pahali canim biz anca ya ankaradan yada samsundan alirz.netten almayida esim istemio guvnmio bn bikibazn aliyorum gizliden:))sona birakmamk en.iyisi dedigin gbicanım ben de oda yapmadım beşik aldım sadece
ama arabaydı vs, teslimde yanlış renk oldu, bizimki satılmış vs vs bi dünya uğraştım, beşikte de çok bekledim.
Anladım ki bu tip şeyleri erken halletmek lazım. Sonda olsaydı bu olanlar sinir krizi geçirirdim heralde
nasıl olsa zaman var diye düşündüğümden çok umursamadım aksaklıkları
canım bence yeni doğanı az al sonrasını 0-3 al ..3-6 demişsin 0-3 ayda ne giycek bu çocuk ? :) gerisini sonra bakarsınız benceCnm gnydn sanadaben suanlk aldklarmi heo yeni dogan olarak aldm ama bugnde biraz 3-6 alym diorm 6-9 da kisa dogru giyer belki yada baktm olmyr iri bebek olursa alirm diorm sen kac aldn genelini
Çok güzel yumuşak kullanışlı şeyler almışsın , daha alakasın değil mi canım, bunlar çok az, Bşzde bugÜn bakcaz bakalım eşimibekliyormmCanm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler
Masallah kücük hanima, ismi de hazirlanmis.Ben de Elif ikra koymayi düsünüyordum da esim iki isme karsi, tek olsun iki hece olsun i ile baslasin diye bana siparis ediyo pasam:).Bakalim ben sik sik tekrar ediyorum ikra nasil diye, maksat kulagi alissin:). Bilmislige gelince ben idmanliyim, kizlar zaten her halükarda bilmis oluyor, iki tane büyüttüm onlardanBizde kizimizin.adini elif ikra koyucaz canimm elifi babasi ikrayi.bn koymk istiyodum ewelden beri:) bnce ikra koyy.biraz bilmis oluyolr ama olsunn :))
Bncede alistr sen onu. esimin ismide iki tane bnmkide aysegul iki isim sayilir oyle olunca gelenegi bozmayalim dedik:)babasi da isteyince kiramafim.onu elifide koyalim dedik.bnmde ogrencilr pek bilmisti ama alisiyo insan zamane cocuklari hep.oylee:))Masallah kücük hanima, ismi de hazirlanmis.Ben de Elif ikra koymayi düsünüyordum da esim iki isme karsi, tek olsun iki hece olsun i ile baslasin diye bana siparis ediyo pasam:).Bakalim ben sik sik tekrar ediyorum ikra nasil diye, maksat kulagi alissin:). Bilmislige gelince ben idmanliyim, kizlar zaten her halükarda bilmis oluyor, iki tane büyüttüm onlardan.
Bncede alistr sen onu. esimin ismide iki tane bnmkide aysegul iki isim sayilir oyle olunca gelenegi bozmayalim dedik:)babasi da isteyince kiramafim.onu elifide koyalim dedik.bnmde ogrencilr pek bilmisti ama alisiyo insan zamane cocuklari hep.oylee:))
Insallh canim saglicakla dogsun ikroslarr:)Kandirmak icin elimde 3 ayim var , belki kizlarimiz adas olur ne dersin???
Canm daha ayarlamadm pazar gunu ayrlyp ozel msj atcm :)
CNM OLUR MU ÖYLE ŞEY :) BEĞENDM BEN BAKALM GERÇEKTNDE GÜZEL Mİ ALCM COĞU SEYDEN SANRM :)
:) çok konuşuyoruz geçekten ,kızlarının ismi ne güzelmiş .maşallah .yenisi bişey diyemiyceama bende kız ismi arayıp duruyorum .ilacım olsa başıma sürecem yani :)Merhaba arkadaslar, tam 30 sayfa yazdiklarinizi okudum , cenesizler ne cok yaziyonuz yaw.Saka saka .
Nasilsiniz bakalim, kuzucuklar nasillar??? Biz iyiyiz, kizimin esyalarina bakip duruyorum:).Kizlar bi fikir verin yaaa, kizima isim ariyorum.ipek ve irem diger kizlarimin isimleri, 3. yü ne koysak? 1. si:ikraeygamberimize gelen ilk vahiy demek, oku. 2. si : ilknur: Zaten anlamini biliyorsunuz:). Sizce hangisi güzel???
çok tatlı :) canımı çektirdin ya evimi değiştirmicek olsam çıkıp şimdi perde alıcam :)Kızlar bu perde nasıl Eki Görüntüle 1480248
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?