2015 Temmuz Anneleri

canım bence yeni doğanı az al sonrasını 0-3 al ..3-6 demişsin 0-3 ayda ne giycek bu çocuk ? :) gerisini sonra bakarsınız bence
cnm yeni dğan aldm zaten herbişeysini yani 0-3 olyr birkaç 3-6 alym dedm yine yeni doğan aldm tulum almdm ben hiç tuşlum mu daha iyi yoksa ayrı mı almak lazm ?

Çok güzel yumuşak kullanışlı şeyler almışsın , daha alakasın değil mi canım, bunlar çok az, Bşzde bugÜn bakcaz bakalım eşimibekliyormm
alcm cnm bugun yıne bir hastane cıkısı battanyıler ve alt açmalar aldm tulum vs daha almadm onlar için ayrı bir gün ayrcm :)

KIZLAR LİSTEYİ YAPİM DİORM BUGUNDE BEKLEYP YARIN YAPCKTM AMA BIR KISIDEN SES ÇIKMADI SANRM ÇIKMYCKTA :) BEN PAYLAŞTRP ÖZEL MSJ ATCM LİSTEDEKİLERE EKSİKLERİ TAMAMLAYALIM BİTİNCEDE YENİ TESBİHAT KARARI VERİRİZ OLUR MU ?

cnm yeni dğan aldm zaten herbişeysini yani 0-3 olyr birkaç 3-6 alym dedm yine yeni doğan aldm tulum almdm ben hiç tuşlum mu daha iyi yoksa ayrı mı almak lazm ?
canım yenidoğan ve 0-3 ay ayrı oluyo bazı markalarda dikkat et hepsini minnoş alma :) ben yenidoğan için 2-3 takım aldım.tulum 0-3 aylık alabilirsin 2-3 tane.Ama tulumlar çok küçük olunca kucağa fln aldığında ayaklarda geriyomuş diyo kimisi çabuk küçülüyomuş yaani böle diyenler alt üst takım daha iyi diyo ama kimisi de tulumda beli fln açılmıyo daha iyi diyo tecrübe ederek görücez sanırım bizimkiler ilk bikaçhafta uzun kol giyer 1 aylık fln olunca heralde o sıcaklarda kısa kol çıtçıtlı badi alta da patikli pantolon geçirirveririz Ayy aman bi gelsinler hayırlısıyla daa şunları giydirip,soyup sevelim ya :)

EVET CNM BAK HASTANE CIKSLARINI YENİ DOĞAN ALMŞM CITCITLILARDA 0-3 YAZYR BİRKAÇ TULUM BIRKAÇ AYRI ALRM DENEEREK GÖRCZ CNM DEDGNGİBİ YETER Kİ GELSNLER BEN ONU GİYDRMEDN SEVERM YAW :))

merhaba kızlar hergün okuyorum ama pek yazma fırsatım olmuyordu.bugün şeker yüklemem yapılacaktı ama kustuğum için yapılamadı pazartesi tekrar yapılacak. ne kadar kötü tadı vardı limonlusunu içtim ama yinede berbattı.birde bebeğimin suyu fazlaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem.doktor kontrol altında tutmam lazım dedi.böyle sorun yaşayan var mı

ben de biçok şeyi anne ve kv için aldığımı farkettim. bana kalsa biçok şeyi almazdım ama çevreme sorumsuz anne olarak gözükmek istemedim. hiçbişey bilmiyo bu iki çocuğa nasıl bakacak muhabbetleri olmasın diye. çünkü hamilelikte bile ne hikmetse herkes benim çocuklarımı benden daha çok düşünüyo lafta.

,bana içirdikleri şekerin tadı iyiydi hatta gazoz gibiydi.hamilelikten insanın ağzının tadı da değişik oluyor herhalde..bebeğin sıvısı ile ilgili geçmiş olsun ,inşallah önemli bişey değildir.

aynen ben de o limonludan içtim. akşama kadar kendime gelemedim. şeker katılmış gargara gibiydi. suyun fazla olmasıyla ilgili bilgim yok canım. canını sıkma. inşllh sorun olmaz.

Benimde suyum fazla canım,şekerimde çıkmadı bebeğede ayrıntılı bakıldı çok şükür ondada bişey yok,bulamadılar suyun neden fazla olduğunu,dua edelimde normale döner inşallah

aynen ben de o limonludan içtim. akşama kadar kendime gelemedim. şeker katılmış gargara gibiydi. suyun fazla olmasıyla ilgili bilgim yok canım. canını sıkma. inşllh sorun olmaz.
bende hala kendime gelemedim.başım dönüyor.doktorumda inatçı çıktı ille yükleme yapılacak diyor nasıl yapılacak bakalım.

Benimde suyum fazla canım,şekerimde çıkmadı bebeğede ayrıntılı bakıldı çok şükür ondada bişey yok,bulamadılar suyun neden fazla olduğunu,dua edelimde normale döner inşallah

suyumun fazla olmasını nedeni şeker yüksekliği olabilirmiş o yüzden inatla yüklenecek diyor.bebekte biraz iri dedi bakalım.inşallah sorunsuz atlatırız.evet dua edelim birbirimize

Ben soğuk su getirdim yanımda limonda koymadılar çok rahat içtim hiç bi sorun olmadı
Geçmiş olsun düzelir merak etmeyin kötü düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…