- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.601
cnm yeni dğan aldm zaten herbişeysini yani 0-3 olyr birkaç 3-6 alym dedm yine yeni doğan aldm tulum almdm ben hiç tuşlum mu daha iyi yoksa ayrı mı almak lazm ?canım bence yeni doğanı az al sonrasını 0-3 al ..3-6 demişsin 0-3 ayda ne giycek bu çocuk ? :) gerisini sonra bakarsınız bence
alcm cnm bugun yıne bir hastane cıkısı battanyıler ve alt açmalar aldm tulum vs daha almadm onlar için ayrı bir gün ayrcm :)Çok güzel yumuşak kullanışlı şeyler almışsın , daha alakasın değil mi canım, bunlar çok az, Bşzde bugÜn bakcaz bakalım eşimibekliyormm
tabiki canm yazyrm ozmn adını listeyeBende katılmak istiyorum mümkün mü??
aynen bende şu perşembe gelsede baksak yaw :)en çok nevresimleri merak ewdiyorum. yumuşak mı diye.
ivit olar beaa haber ederimKIZLAR LİSTEYİ YAPİM DİORM BUGUNDE BEKLEYP YARIN YAPCKTM AMA BIR KISIDEN SES ÇIKMADI SANRM ÇIKMYCKTA :) BEN PAYLAŞTRP ÖZEL MSJ ATCM LİSTEDEKİLERE EKSİKLERİ TAMAMLAYALIM BİTİNCEDE YENİ TESBİHAT KARARI VERİRİZ OLUR MU ?
olur olur.KIZLAR LİSTEYİ YAPİM DİORM BUGUNDE BEKLEYP YARIN YAPCKTM AMA BIR KISIDEN SES ÇIKMADI SANRM ÇIKMYCKTA :) BEN PAYLAŞTRP ÖZEL MSJ ATCM LİSTEDEKİLERE EKSİKLERİ TAMAMLAYALIM BİTİNCEDE YENİ TESBİHAT KARARI VERİRİZ OLUR MU ?
canım yenidoğan ve 0-3 ay ayrı oluyo bazı markalarda dikkat et hepsini minnoş alma :) ben yenidoğan için 2-3 takım aldım.tulum 0-3 aylık alabilirsin 2-3 tane.Ama tulumlar çok küçük olunca kucağa fln aldığında ayaklarda geriyomuş diyo kimisi çabuk küçülüyomuş yaani böle diyenler alt üst takım daha iyi diyo ama kimisi de tulumda beli fln açılmıyo daha iyi diyo tecrübe ederek görücez sanırımcnm yeni dğan aldm zaten herbişeysini yani 0-3 olyr birkaç 3-6 alym dedm yine yeni doğan aldm tulum almdm ben hiç tuşlum mu daha iyi yoksa ayrı mı almak lazm ?
EVET CNM BAK HASTANE CIKSLARINI YENİ DOĞAN ALMŞM CITCITLILARDA 0-3 YAZYR BİRKAÇ TULUM BIRKAÇ AYRI ALRM DENEEREK GÖRCZ CNM DEDGNGİBİ YETER Kİ GELSNLER BEN ONU GİYDRMEDN SEVERM YAW :))canım yenidoğan ve 0-3 ay ayrı oluyo bazı markalarda dikkat et hepsini minnoş alma :) ben yenidoğan için 2-3 takım aldım.tulum 0-3 aylık alabilirsin 2-3 tane.Ama tulumlar çok küçük olunca kucağa fln aldığında ayaklarda geriyomuş diyo kimisi çabuk küçülüyomuş yaani böle diyenler alt üst takım daha iyi diyo ama kimisi de tulumda beli fln açılmıyo daha iyi diyo tecrübe ederek görücez sanırımbizimkiler ilk bikaçhafta uzun kol giyer 1 aylık fln olunca heralde o sıcaklarda kısa kol çıtçıtlı badi alta da patikli pantolon geçirirveririz Ayy aman bi gelsinler hayırlısıyla daa şunları giydirip,soyup sevelim ya :)
günaydın canım kızımda o kadar abartmışım ki iç zıbın dikişsizlerden (zaten onlar öyle oluyor) 2-3 tane al ama fazla alma giydirilmiyo..ablam hiç giydirmemişti..ama malum burası Türkiye anneler ve kv ler o olmadan olmaz diyorlar :) ben 5--6 çocukluk almışım yani mecbur doğurcam artıkzıbın için çocuk doğuran ilk kadın
,bana içirdikleri şekerin tadı iyiydi hatta gazoz gibiydi.hamilelikten insanın ağzının tadı da değişik oluyor herhalde..bebeğin sıvısı ile ilgili geçmiş olsun ,inşallah önemli bişey değildir.merhaba kızlar hergün okuyorum ama pek yazma fırsatım olmuyordu.bugün şeker yüklemem yapılacaktı ama kustuğum için yapılamadı pazartesi tekrar yapılacak. ne kadar kötü tadı vardı limonlusunu içtim ama yinede berbattı.birde bebeğimin suyu fazlaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem.doktor kontrol altında tutmam lazım dedi.böyle sorun yaşayan var mı
merhaba kızlar hergün okuyorum ama pek yazma fırsatım olmuyordu.bugün şeker yüklemem yapılacaktı ama kustuğum için yapılamadı pazartesi tekrar yapılacak. ne kadar kötü tadı vardı limonlusunu içtim ama yinede berbattı.birde bebeğimin suyu fazlaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem.doktor kontrol altında tutmam lazım dedi.böyle sorun yaşayan var mı
Benimde suyum fazla canım,şekerimde çıkmadı bebeğede ayrıntılı bakıldı çok şükür ondada bişey yok,bulamadılar suyun neden fazla olduğunu,dua edelimde normale döner inşallahmerhaba kızlar hergün okuyorum ama pek yazma fırsatım olmuyordu.bugün şeker yüklemem yapılacaktı ama kustuğum için yapılamadı pazartesi tekrar yapılacak. ne kadar kötü tadı vardı limonlusunu içtim ama yinede berbattı.birde bebeğimin suyu fazlaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem.doktor kontrol altında tutmam lazım dedi.böyle sorun yaşayan var mı
bende hala kendime gelemedim.başım dönüyor.doktorumda inatçı çıktı ille yükleme yapılacak diyor nasıl yapılacak bakalım.aynen ben de o limonludan içtim. akşama kadar kendime gelemedim. şeker katılmış gargara gibiydi. suyun fazla olmasıyla ilgili bilgim yok canım. canını sıkma. inşllh sorun olmaz.
Benimde suyum fazla canım,şekerimde çıkmadı bebeğede ayrıntılı bakıldı çok şükür ondada bişey yok,bulamadılar suyun neden fazla olduğunu,dua edelimde normale döner inşallah
Bndeeeeeee :) :) sabah 8 bucukta kapida olcam ki yoksa erzurumlular kapis kapisaynen bende şu perşembe gelsede baksak yaw :)
merhaba kızlar hergün okuyorum ama pek yazma fırsatım olmuyordu.bugün şeker yüklemem yapılacaktı ama kustuğum için yapılamadı pazartesi tekrar yapılacak. ne kadar kötü tadı vardı limonlusunu içtim ama yinede berbattı.birde bebeğimin suyu fazlaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem.doktor kontrol altında tutmam lazım dedi.böyle sorun yaşayan var mı
Canm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?