- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.621
evet canım öyle de yapılabilir.
Ben oda yapana kadar sıkılırım zaten kullandığım şeyden diye düşündüm
2-3 yaşından önce oda yapmayı pek düşünmüyorum, bakalım kısmet tabi.
Ben aslında çilekteki bir modeli çok beğenmiştim ama gidip görünce çok kullanışsız olduğunu anladım
hem sallanmıyor, hem de çok yüksek, 4-5 yaşa kadar kullanılıyor ama yanları açılmadığı için çocuğun kendisin girip çıkabilmesi imkansız, ama kız bebişler için görüntüsü çok tatlıneredeyse alıyordum ama kullanışsız olduğu için frenledim kendimi
Eki Görüntüle 1480613
Haha :)) bende gitcm cnm isten oraya :)Bndeeeeeee :) :) sabah 8 bucukta kapida olcam ki yoksa erzurumlular kapis kapis
Tskr.cnm sagolsnÇok güzeller güle güle giyer inşallah :)
Bende netten pijama almıştım 0-3 ay o kadar ufaklar ki 3. Ayda giymesi imkansız, belki 1 ay naden öyle etiket yapıltırıyorlR anlamıyorm minnacıklar ya, ya da bana öyle geliyor artık. 3-6 Alcam 2 hastane çıkışı 10 lu yetermi ki acabaalcm cnm bugun yıne bir hastane cıkısı battanyıler ve alt açmalar aldm tulum vs daha almadm onlar için ayrı bir gün ayrcm :)
İlknur ikra varsa ikra açık ara güEl canım:) hem senin ilk Nur'un bu ufaklk değil ki ablası:) imge inci ayza , hazal, ilayda, da dğşünülebilirMasallah kücük hanima, ismi de hazirlanmis.Ben de Elif ikra koymayi düsünüyordum da esim iki isme karsi, tek olsun iki hece olsun i ile baslasin diye bana siparis ediyo pasam:).Bakalim ben sik sik tekrar ediyorum ikra nasil diye, maksat kulagi alissin:). Bilmislige gelince ben idmanliyim, kizlar zaten her halükarda bilmis oluyor, iki tane büyüttüm onlardan.
Bende netten pijama almıştım 0-3 ay o kadar ufaklar ki 3. Ayda giymesi imkansız, belki 1 ay naden öyle etiket yapıltırıyorlR anlamıyorm minnacıklar ya, ya da bana öyle geliyor artık. 3-6 Alcam 2 hastane çıkışı 10 lu yetermi ki acaba
Bir suru seyden cikuyor kavgalar, burasi kadar kucuk bir grup olmuyor herkes geliyor 500 kisi filan oluyor hercesit insan var icinde iste. Saygi seviye dusuk oluyor.Haklısın camım,bende gördüm eşimle dedik bize yapsalar naparız, bende hastaneyi yakarımmdiyorcanım bu arada merak ettim face de birbirlerine hakaret vs demişsin de ne kadar ayıp seviyrsiz , sandalda ne paylaşılmıyor, burda yazanlar mi yazıyor yoksa başkaları damı var?insan neden kavgamederki
Ben hic giydirmedim o ic zibin denen seyden mesela:)iyi guldm :)) canm iki tane aldm ihtiyaca gore cogaltcm :))
Olmaz:)Gunaydin kizlar gece kaldim karnimin uzerine dogru az yatmisim sizce bisey olurmu
Sicakta tulum cok giyilmez gunduz ama gece yatarken iyi olabilir. Bir kac tane alsaniz yeter sicakta ben zaten bir citcitli kisa kollu body tamam:) alt filan giydirmem:) bizde oyle cibil gezdiriyoruz cocuklari oyle alisiyorlar. Kizimda da kalin giydirmedim hic kis olmasina ragmen ne hasta oldu ne bisey. Simdide ateslidir hep ustunde tutmaz hic hirka filan cikarir atar !canım yenidoğan ve 0-3 ay ayrı oluyo bazı markalarda dikkat et hepsini minnoş alma :) ben yenidoğan için 2-3 takım aldım.tulum 0-3 aylık alabilirsin 2-3 tane.Ama tulumlar çok küçük olunca kucağa fln aldığında ayaklarda geriyomuş diyo kimisi çabuk küçülüyomuş yaani böle diyenler alt üst takım daha iyi diyo ama kimisi de tulumda beli fln açılmıyo daha iyi diyo tecrübe ederek görücez sanırımbizimkiler ilk bikaçhafta uzun kol giyer 1 aylık fln olunca heralde o sıcaklarda kısa kol çıtçıtlı badi alta da patikli pantolon geçirirveririz Ayy aman bi gelsinler hayırlısıyla daa şunları giydirip,soyup sevelim ya :)
Tesekkür ederiz, güzelleri topladik da 3. ye de güzel bi isim bulsak ne güzel olacak....isime karar vermek zor da bi verilince de rahatliyor insan. Hepimize kolay gelsin...:) çok konuşuyoruz geçekten ,kızlarının ismi ne güzelmiş .maşallah .yenisi bişey diyemiyceama bende kız ismi arayıp duruyorum .ilacım olsa başıma sürecem yani :)
tesekkür ederiz, isimlerin hepsi güzel de son karari vermek cok zorİlknur ikra varsa ikra açık ara güEl canım:) hem senin ilk Nur'un bu ufaklk değil ki ablası:) imge inci ayza , hazal, ilayda, da dğşünülebilir
Canim onlar sana kucuk gorunuyor ama sen bebek dogunca goreceksin bebekler ondan da daha kucuk:) 3-6 ay zamani gelince alirsin yeni dogdugunda icinde yuzer bebek 3-6'nin:) bana da oyle gelmisti ama iri bir kizim olmasina ragmen 0-3'leri bayagi giydi 3 aylik olana kadar. Yeni dogdugunda yenidoganlar bile hafif buyuktu. Yalniz markaya gore cok farkediyor. Mothercare aldim ben hep onun 0-3'u gercekten 3 aya gore ayarlanmis. Yeni dogana gore degil. C&A mesela santimetre veriyir oda iyi oluyor cocugun boyuna gore aliyorsun tavsiye ederim.Bende netten pijama almıştım 0-3 ay o kadar ufaklar ki 3. Ayda giymesi imkansız, belki 1 ay naden öyle etiket yapıltırıyorlR anlamıyorm minnacıklar ya, ya da bana öyle geliyor artık. 3-6 Alcam 2 hastane çıkışı 10 lu yetermi ki acaba
Gece yatarken de ilk haftadan itibaren pijama giydirilmesi taraftariyim ben, bebek farkina variyor uyku zamani oldugunun.yaz bebegi oldugu icin mümkün oldugunca serin alistirin kuzulari, yoksa kisin cilesini cekersiniz gercekten...Sicakta tulum cok giyilmez gunduz ama gece yatarken iyi olabilir. Bir kac tane alsaniz yeter sicakta ben zaten bir citcitli kisa kollu body tamam:) alt filan giydirmem:) bizde oyle cibil gezdiriyoruz cocuklari oyle alisiyorlar. Kizimda da kalin giydirmedim hic kis olmasina ragmen ne hasta oldu ne bisey. Simdide ateslidir hep ustunde tutmaz hic hirka filan cikarir atar !
Ayyyy bayildim buna muhtemelen bende cok zor tutardim kendimiiiievet canım öyle de yapılabilir.
Ben oda yapana kadar sıkılırım zaten kullandığım şeyden diye düşündüm
2-3 yaşından önce oda yapmayı pek düşünmüyorum, bakalım kısmet tabi.
Ben aslında çilekteki bir modeli çok beğenmiştim ama gidip görünce çok kullanışsız olduğunu anladım
hem sallanmıyor, hem de çok yüksek, 4-5 yaşa kadar kullanılıyor ama yanları açılmadığı için çocuğun kendisin girip çıkabilmesi imkansız, ama kız bebişler için görüntüsü çok tatlıneredeyse alıyordum ama kullanışsız olduğu için frenledim kendimi
Eki Görüntüle 1480613
ben bunlardan hiç almadım.Çok sıcak bi yerde yaşamıyorum giydiremem diye düşündüm ilk 3 ay. e 3 aydan sonra zaten ekim kasım gelmiş olucak iyice serinler.Yanlış mı düşünüyorum ki almalı mıyım acaba?Ben bunlara bayiliyorum, buldukca aliyirumEki Görüntüle 1481217
arkadaşım geçmiş olsun da sen göster bacağını bi doktora.ödemin çok mu ,ondan mı oluyor ki?inşallah önemli bişey değildir.bi baksalar iyi olur ya ,için rahatlarKizlR ya dun sol bacagimin kaval krmiginin orasi icine cokmustu.bugunde sag bacagim.coktu.neden oluyo acana ayakta durup yoryldum diyemi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?