2015 Temmuz Anneleri

çok güzelmiş. benim bile girip yatasım geldi :))

alcm cnm bugun yıne bir hastane cıkısı battanyıler ve alt açmalar aldm tulum vs daha almadm onlar için ayrı bir gün ayrcm :)
Bende netten pijama almıştım 0-3 ay o kadar ufaklar ki 3. Ayda giymesi imkansız, belki 1 ay naden öyle etiket yapıltırıyorlR anlamıyorm minnacıklar ya, ya da bana öyle geliyor artık. 3-6 Alcam 2 hastane çıkışı 10 lu yetermi ki acaba

İlknur ikra varsa ikra açık ara güEl canım:) hem senin ilk Nur'un bu ufaklk değil ki ablası:) imge inci ayza , hazal, ilayda, da dğşünülebilir

2 hastane çıkışı aldıysan 2 tane de tek alt üst al bence yine de hem yaz sıcak olcak hemde süt damlıyo kokuyo terliyo..ben e bebekten 5 li hastane çıkışı aldım bi tane de alt üst yeni doğan almıştım 10 tl ye uygun bulursan bence al çok para vermeye gerek yok ama yedek olsun yine de diye düşünüyorum 2 tane de tulum alcam daha o kadar

Mrb kızlar gögüs uçlarım son zamanlarda kaşınıyor yanıyor napmam lazım kaşımıyorum kesinlikle ama yanma hissi rahatsız ediyor

KizlR ya dun sol bacagimin kaval krmiginin orasi icine cokmustu.bugunde sag bacagim.coktu.neden oluyo acana ayakta durup yoryldum diyemi acaba.

Bir suru seyden cikuyor kavgalar, burasi kadar kucuk bir grup olmuyor herkes geliyor 500 kisi filan oluyor hercesit insan var icinde iste. Saygi seviye dusuk oluyor.

Sicakta tulum cok giyilmez gunduz ama gece yatarken iyi olabilir. Bir kac tane alsaniz yeter sicakta ben zaten bir citcitli kisa kollu body tamam:) alt filan giydirmem:) bizde oyle cibil gezdiriyoruz cocuklari oyle alisiyorlar. Kizimda da kalin giydirmedim hic kis olmasina ragmen ne hasta oldu ne bisey. Simdide ateslidir hep ustunde tutmaz hic hirka filan cikarir atar !

:) çok konuşuyoruz geçekten ,kızlarının ismi ne güzelmiş .maşallah .yenisi bişey diyemiyceama bende kız ismi arayıp duruyorum .ilacım olsa başıma sürecem yani :)
Tesekkür ederiz, güzelleri topladik da 3. ye de güzel bi isim bulsak ne güzel olacak....isime karar vermek zor da bi verilince de rahatliyor insan. Hepimize kolay gelsin...
İlknur ikra varsa ikra açık ara güEl canım:) hem senin ilk Nur'un bu ufaklk değil ki ablası:) imge inci ayza , hazal, ilayda, da dğşünülebilir
tesekkür ederiz, isimlerin hepsi güzel de son karari vermek cok zor.

Canim onlar sana kucuk gorunuyor ama sen bebek dogunca goreceksin bebekler ondan da daha kucuk:) 3-6 ay zamani gelince alirsin yeni dogdugunda icinde yuzer bebek 3-6'nin:) bana da oyle gelmisti ama iri bir kizim olmasina ragmen 0-3'leri bayagi giydi 3 aylik olana kadar. Yeni dogdugunda yenidoganlar bile hafif buyuktu. Yalniz markaya gore cok farkediyor. Mothercare aldim ben hep onun 0-3'u gercekten 3 aya gore ayarlanmis. Yeni dogana gore degil. C&A mesela santimetre veriyir oda iyi oluyor cocugun boyuna gore aliyorsun tavsiye ederim.

Gece yatarken de ilk haftadan itibaren pijama giydirilmesi taraftariyim ben, bebek farkina variyor uyku zamani oldugunun.yaz bebegi oldugu icin mümkün oldugunca serin alistirin kuzulari, yoksa kisin cilesini cekersiniz gercekten...

Ayyyy bayildim buna muhtemelen bende cok zor tutardim kendimiiii kizim olsaydi tabiiiii ;o

Kizlar ben bugün yine aceleci davrandim, 1 paket yeni dogan bezi, yagli bez (islak Mendel yerine),sampuan, yumusatici süt,burun temizleme ventili,kulak cöpü ve kendime de gögüs pedi aldim. Biri beni frenlesin lütfen....

KizlR ya dun sol bacagimin kaval krmiginin orasi icine cokmustu.bugunde sag bacagim.coktu.neden oluyo acana ayakta durup yoryldum diyemi acaba.
arkadaşım geçmiş olsun da sen göster bacağını bi doktora.ödemin çok mu ,ondan mı oluyor ki?inşallah önemli bişey değildir.bi baksalar iyi olur ya ,için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…